Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μιχάλης Καφαντάρης στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου

«Βόμβα» μεγατόνων με Καφαντάρη ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
 Το ΔΣ του ΠΑΟ Ηρακλή Ξυλοκάστρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καφαντάρη.
Ο Ξυλοκαστρινός 31χρονος επιθετικός και διεθνής με την εθνική μας ομάδα beach soccer, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή. Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή με τον Μιχάλη να ανεβαίνει στις μεγάλες κατηγορίες και να πραγματοποιεί μια όμορφη πορεία όπου κι αν αγωνίστηκε. Φόρεσε την φανέλα της Ρόδου, ΠΑΣ Κόρινθος, Βύζαντα Μεγάρων, Πανηλειακού, Χαλκίδας και σε όλους είναι γνωστός για το ήθος και το πάθος του πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Αναμφισβήτητα μια προσθήκη για τον “γηραιό” της Κορινθίας που τον ανεβάζει επίπεδο σε πολλούς τομείς. Η οικογένεια του Ηρακλή αισθάνεται μεγάλη τιμή που ο Μιχάλης σε αυτή την περίοδο της ζωής τους επιλέγει να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του να φτάσει εκεί που ονειρεύεται. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και τον καλώς ορίζουμε σπίτι. Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Metron Analysis: Οριακό προβάδισμα της ΝΔ

Οριακή διαφορά στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων καταγράφεται στην τέταρτη προεκλογική μέτρηση της Metron Analysis, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Παρασκευή, με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο να περνά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ίδια μέτρηση έχουν και οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων μεταξύ των κομμάτων, κάτι που δείχνει τη ρευστότητα του
του εκλογικού σώματος λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Στην έρευνα της Metron Analysis οι πολίτες τοποθετούνται και σε μια σειρά από άλλα ερωτήματα, όπως το δίλημμα ευρώ ή δραχμή και η καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.



/rigillis18.blogspot.gr

Έκλεβε... ο,τι έβλεπε μπροστά του! Χειροπέδες στον 27χρονο στην Κόρινθο


Έκλεβε... ο,τι έβλεπε μπροστά του! Χειροπέδες στον 29χρονο στην ΚόρινθοΕξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου δεκαεννέα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα, δωμάτια ξενοδοχείου και γραφεία, στην Κόρινθο και για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση.
Ειδικότερα, στην Κόρινθο ο 27χρονος φέρεται να έκλεψε από λογιστικό γραφείο ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία παρελήφθησαν από την ιδιοκτήτριά τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος, από την 17 Ιουλίου έως και την 13 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο, είχε κάνει ακόμη δέκα κλοπές και μία απόπειρα, σε καταστήματα και γραφείο καθώς και τρεις κλοπές και τέσσερις απόπειρες, σε δωμάτια ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια, φέρεται να απαίτησε εκβιαστικά χρήματα από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για να επιστρέψει τα κλεμμένα αντικείμενα.
 Ο συλληφθείς από την παραπάνω εγκληματική του δράση, φέρεται να είχε κλέψει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ. Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Αζερμπαϊτζάν «Λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα

Europa League: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΠΑΟΚ και Γκαμπάλα
«Μπαστούνια» τα βρήκε και ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καμπάλα, αφού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League έμεινε στην λευκή ισοπαλία στο Μπακού. Υπενθυμίζεται ότι η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Europa πριν από λίγο καιρό.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε τη νίκη, αλλά συμβιβάστηκε τελικά με την ισοπαλία, την οποία θα μπορούσε να χάσει, αν ο τερματοφύλακας του, Όλσεν, δεν έκανε ορισμένες μεγάλες επεμβάσεις.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρους στην Γκαμπάλα, η οποία έχασε ευκαιρίες. Ο Μπερμπάτοφ μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η φλύαρη υπεροχή των παικτών του Τούντορ δεν απέφερε καρπούς, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν πρόβλημα στη δημιουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα και στην άμυνα, με τον Όλσεν να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 67' σε λάθος γύρισμα του Κόστα. Ο Μακ έχασε στο τέλος την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
ΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνλι- Ντασεμίροφ, Στάνκοβιτς, Βερνιντιούμπ, Ρικαρντίνιο, Γκάϊ, Μέζα, Ζένιοφ, Αντόνοφ, Ντοντό (84’ Ζαγκάρωφ), Ζεκ (46’ Περέϊρα)
ΠΑΟΚ: Ολσεν- Βίτορ, Τζαβέλλας, Κόστα, Κίτσιου, Ροντρίγκεζ, Τζιώλης, Σάμπο (85’ Ζάϊρο), Μακ, Πέλκας (76’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (60’ Μπερμπάτοφ)

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ομόνοια Μεϊμαράκης: Τη Δευτέρα πιάνουμε δουλειά, για να φέρουμε δουλειές

Ελληνίδες, Έλληνες, Αθηναίες, Αθηναίοι,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας βλέπω να χαμογελάτε και αυτό μου δίνει κέφι, ενθουσιασμό για να πάμε τη χώρα μπροστά και δεσμευόμαστε από εδώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες. Σε όλη την Ελλάδα.

Ελληνίδες, Έλληνες σηκώστε ψηλά τις σημαίες, τα εθνικά μας χρώματα.

Από εδώ, από το κέντρο της Αθήνας, δηλώνουμε την απόφασή μας να έχουμε στο κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο.

Επιλέξαμε την Ομόνοια για να συμβολίσουμε την πορεία
που θέλουμε για την Πατρίδα μας.
Η πλατεία αυτή πήρε το όνομά της όταν, πριν ενάμιση αιώνα οι τότε πολιτικές δυνάμεις, μετά από αιματηρές συγκρούσεις, συγκεντρώθηκαν εδώ και έδωσαν τον «όρκο Ομόνοιας».
Αυτό είναι και το μήνυμα στέλνουμε παντού.
Μήνυμα ομόνοιας και όχι διχόνοιας. Μήνυμα ενότητας για όλο τον ελληνικό λαό. Και επιλέξαμε αυτή την ημέρα, την ημέρα που γιορτάζει η Σοφία που έχουν ανάγκη οι ηγεσίες μας και οι πολίτες μας. Γιορτάζει η Αγάπη. Η αγάπη για όλους τους πολίτες. Γιορτάζει η Πίστη, που δείχνει την εμπιστοσύνη μας και γιορτάζει η Ελπίδα που ξαναγυρίζει μετά από τη σημερινή συγκέντρωση σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες.

Η φωνή σας σήμερα από εδώ είναι δυνατή. Το μήνυμά σας είναι καθαρό.
Με τη βοήθεια του Θεού και τη θέληση του Λαού, τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.



Κυβέρνηση των άξιων, κυβέρνηση των ικανών, που θέλουν να υπηρετούν μόνο τον πολίτη, με πατριωτισμό και ανιδιοτέλεια.
Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Είναι μαζί μας σήμερα εδώ, πρωτοπόροι στους κοινούς αγώνες, οι νέες και οι νέοι της Πατρίδας μας, που τους βλέπω και μας δίνουν δύναμη. 
Είναι τα παιδιά αυτά που είδαν τα όνειρά τους να γίνονται κουρέλια.
Τα παιδιά που απαιτούν από εμάς τους μεγάλους να βάλουμε τέλος στο επικίνδυνο πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην χάνουμε άλλο καιρό.
Εμείς πρέπει να πάμε την Ελλάδα μπροστά για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω που έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Νέες και νέοι της Ελλάδας,
νοιώθω ολοένα και περισσότερο το πάθος και την ορμή σας, για μια καλύτερη Ελλάδα.
Ξέρω ότι έχετε άποψη για το μέλλον. Ξέρω πως, γι’ αυτό, συνειδητά επιλέγετε Νέα Δημοκρατία. Ξέρω τη διαφωνία σας με όποιους καπηλεύονται το «νέο», και λένε ότι έρχονται και φέρνουν το δήθεν «νέο» προσπαθώντας να κρύψουν ξεπερασμένες πολιτικές και αντιλήψεις.
Μην τους επιτρέπετε να σας καπηλεύονται.
Το νέο είναι εδώ.
Είστε εσείς. Όλη η νεολαία που βρίσκεται στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και θέλει να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά.

Είναι εδώ όμως μαζί μας και βλέπω και πολλές  γυναίκες, που είναι η καρδιά, η ψυχή κάθε ελληνικής οικογένειας, Που είναι η μάνα, η σύζυγος, η νοικοκυρά, η εργαζόμενη, η αγρότισσα. Όλες εσείς που ζείτε, μέσα από το σπίτι, μέρα με τη μέρα, την αγωνία και την ανησυχία, για το πώς εξελίσσεται το αύριο.
Για την καθημερινότητα, αλλά και για το μέλλον των παιδιών σας και των εγγονών σας.
Οι γυναίκες, που ζητάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, μια ώρα αρχύτερα. Νοιώθω  το αίτημά σας.
Νοιώθω τη νέα δυναμική της κοινωνίας. Ε, λοιπόν, Ελληνίδες: Λέμε, ναι! Η Ελλάδα μπορεί και θα πάει μπροστά. Και θα την πάμε εμείς μπροστά.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ κ. Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ



 http://www.e-typos.com/files/temp//6D903C5D2600F989D4FEA2B2102D38A3.jpghttp://www.alphatv.gr/sites/tv/files/styles/alpha_news_main_article/public/news-article/avr.jpg?itok=7BKalvjL
Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα επισκεφθεί  αύριο Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, τον  Πρόεδρο  τη Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Λ. Συγγρού 340).
Δημοσκόπηση – Εκλογές 2015: Προβάδισμα 0,3 για τον ΣΥΡΙΖΑ στο γκάλοπ της Alco για το Newsit.gr
Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές το newsit.gr και η Alco σας παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το βράδυ της Κυριακής θα ζήσουμε το απόλυτο εκλογικό θρίλερ.

Τα δυο κόμματα είναι στην κυριολεξία «στον πόντο».
Η δημοσκόπηση έγινε από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Στην Πρόθεση ψήφου, σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα, η ΝΔ μειώνει λίγο τη διαφορά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι μπροστά.

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ: ψηφίζω για (νέο) δημοψήφισμα στις 04 Οκτωβρίου και για (νέες) εκλογές στις 08 Νοεμβρίου


tsipras-milios-revolucion
Οι 53 αριστεροί επαναστάτες που ξέμειναν στο νέο-μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο Παναγιώτη Λαφαζάνη, ετοιμάζονται να κάνουν κούγκι!! τον δεξιό πλεον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη χώρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και συγκυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ (μαζί με τα βαρίδια τους…) τότε οι 53 αριστεροί επαναστάτες μαζί με άλλες κομμουνιστικές συνιστώσες που έχουν αραχνιάσει στον Γερμανο-υποταγμένο ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζονται να δώσουν ρεσιτάλ διάλυσης βουλής και κυβέρνησης.

Άμα είσαι ο κυρ Αλέκος ο Υπουργός, δεν πας στο ΚΕΠ, αλλά στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα χαρτιά σου..

flampouraris arxhgeio elasΓια χοντρά γέλια αλλά και για κλάματα (για αυτούς που τους ψήφισαν), οι φοβεροί τύποι της αριστερής διακυβέρνησης.

Ο κυρ Αλέκος που επί μία δεκαετία και πλέον τσιμπάει δουλειές εκατομμυρίων ευρώ από το «διαφθαρμένο» δημόσιο ως ιδιοκτήτης τεχνικής – κατασκευαστικής εταιρίας, έδωσε στη δημοσιότητα χαρτιά από τα οποία προκύπτει πως μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρίας του, όταν έγινε υπουργός… με ιδιωτικό συμφωνητικό στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και όχι στο ΚΕΠ ή σε κάποιο συμβολαιογράφο… όπως πηγαίνουν όλοι οι κοινοί θνητοί αυτής της χώρας.

Ο κυρ Αλέκος ο Υπουργός, εμφάνισε χαρτιά πως δεν συμμετέχει στην εν λόγω εταιρία, κατόπιν αποκάλυψης πως η εταιρία αυτή ...πήρε έργο αρκετών εκατομμυρίων από την περιφέρεια Πελοποννήσου, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπουργό τον κυρ Αλέκο…

Ο κυρ Αλέκος δεν φαίνεται να πολυιδρώνει αφού είναι ένα λαϊκό παιδί.. είναι ένας από εμάς, που παρουσίασε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που έγινε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας… (σχεδόν περίεργης εγκυρότητας)… ότι κάνουμε και όλοι εμείς οι πληβείοι, όταν θέλουμε ένα «γνήσιο υπογραφής»… πηγαίνουμε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας!!

Πρώτη φορά Αριστερά .. νέα ήθη!


http://newshot.gr/

Eπίσκεψη Χρίστου Δήμα στην Ένωση Αγροτικων Συνεταιρισμών Κιάτου, σε χωριά και στην Δ/νση Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης

 
Ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας επισκέφθηκε την Τετάρτη την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι συνεταιρισμοί. Στη συνέχεια ο κ. Δήμας επισκέφθηκε το Κρυονέρι, τα Καλύβια, το Μεσινό, την Γκούρα, την Καστανιά και την Λαύκα όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών.
Επίσης, την Πέμπτη, ο βουλευτής Κορινθίας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Ο Χρίστος Δήμας συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστα Ασημακόπουλο με τον οποίο συζητήσανε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στην Κορινθία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.



Εμφάνιση KYRIAZIDIS BORIDIS KIKILIAS STH GADA.pngΕπίσημη συνάντηση με ανώτατα επιτελικά στελέχη και προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν σήμερα οι πρώην Υπουργοί Υγείας και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, κ.κ. Μάκης Βορίδης και Βασίλης Κικίλιας, ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κονταρίδης.  Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ, αρχικώς με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και στην συνέχεια με τους Διευθυντές της Κρατικής Ασφάλειας, της Δημόσιας Ασφάλειας, του Κέντρου Επιχειρήσεων, της Άμεσης Δράσης και του Οικονομικού & Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων αυτών, η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα των υπηρεσιών και του υπηρετούντος αστυνομικού προσωπικού, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις, απαντήθηκαν ερωτήματα και υπήρξε σχετική ενημέρωση του προσωπικού αναφορικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της ασφάλειας, της δημόσιας τάξης, της υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία και των υπηρεσιακών ζητημάτων που απασχολούν τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την προκλητική ομολογία του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  

«Ανατριχιάσαμε από την ξεδιάντροπη δήλωση ανάληψης ευθύνης για το θάνατο του Παύλου Φύσσα από τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για μια προκλητική ομολογία που γίνεται μέσα στην προεκλογική περίοδο με στόχο να τρομοκρατήσει πολίτες και κόμματα.
Η Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο δεν τρομοκρατείται, αλλά χαλυβδώνεται η δημοκρατική της συνείδηση. Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι μαχόμαστε κατά του φασισμού και της βίας, όποια μορφή και αν έχουν.
Η υπεράσπιση της δημοκρατίας γίνεται με πράξεις και διαρκή επαγρύπνηση. Επιβεβαιώνεται, επιπλέον, ότι η ψήφος τιμωρίας που ενισχύει τα κόμματα των άκρων, βλάπτει τη δημοκρατία.
Ας το αναλογιστούν αυτό, οι πολίτες που επιθυμούν η Ελλάδα να πάει μπροστά με συνεργασία, συναίνεση και σταθερότητα».

Λαϊκή Ενότητα: Αγώνας κατά του φασισμού και των μνημονίων

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει: «Εμβρόντητοι ακούσαμε σήμερα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αρχηγός κόμματος αναλαμβάνει την ευθύνη για μια δολοφονία!
» Η ομολογία αυτή αναδεικνύει αυτό ακριβώς που επίμονα λέει το αντιφασιστικό και δημοκρατικό κίνημα: ότι η δολοφονία Φύσσα δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά αποτέλεσμα της φασιστικής ιδεολογίας, συγκρότησης και πρακτικής της νεοναζιστικής οργάνωσης.
» Αυτό δεν καθιστά μόνο επιτακτική την ανάγκη να καταδικαστεί η ηγεσία αυτής της οργάνωσης για την εγκληματική της δράση. Πάνω από όλα απαιτεί να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια και στα μνημόνια και στο φασισμό.
» Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να μαυρίσουν στις εκλογές όχι μόνο τα μνημονιακά κόμματα αλλά και τη φασιστική Χρυσή Αυγή, που όταν δεν επιτίθεται σε αγωνιστές και πρόσφυγες, λειτουργεί σαν μπράβος των εργοδοτών και των εφοπλιστών. Όλες και όλοι στις μαζικές αντιφασιστικές συγκεντρώσεις αύριο σε όλη την Ελλάδα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα».

ΣΥΡΙΖΑ: Εξοργίζει ο Ν.Μιχαλολιάκος

«Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον αρχηγό της ΧΑ, Νίκο Μιχαλολιάκο, μία μέρα πριν από τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του, εξοργίζει κάθε δημοκρατικό πολίτη που αγωνίζεται και επιθυμεί ένα κράτος δικαίου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει ότι «η ρητορική του μίσους, τα τάγματα εφόδου, οπλισμένα από την κοινωνική απελπισία που έχει σκορπίσει η κρίση, εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο δράμα προκειμένου να επεκταθούν» και προσθέτει:

ΠΑΣΟΚ: Οι νεοναζιστές υπερασπίζονται την εγκληματική πολιτική τους

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να απαντήσουν στην πρόκληση της Χρυσής Αυγής, να τους καταδικάσουν, τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωση Μιχαλολιάκου.
Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή, είναι επιβράβευση εγκληματιών. «Τώρα με θράσος οι νεοναζιστές υπερασπίζονται την εγκληματική πολιτική τους» υπογραμμίζει η Χ.Τρικούπη.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής: «Η Χρυσή Αυγή δια του αρχηγού της, μας είπε σήμερα ότι αναλαμβάνει την 'πολιτική ευθύνη' για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
» Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι δήθεν δεν ήξεραν τίποτε, ότι δεν είχαν ευθύνη.
» Τώρα με θράσος, οι νεοναζιστές υπερασπίζονται την εγκληματική πολιτική τους, επιχειρώντας μόνο να γλιτώσουν τις ποινικές συνέπειες.
» Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να απαντήσουν στην πρόκληση.
» Να κλείσουν τον δρόμο στην συμμορία των δολοφόνων.
» Να τους καταδικάσουν. Η ψήφος σε αυτούς δεν είναι πολιτική επιλογή! Είναι επιβράβευση εγκληματιών.
» Ζητούμε με την ψήφο τους οι πολίτες να αναδείξουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη τρίτη δύναμη. Να μας δώσουν την τρίτη εντολή!
» Για να επιβάλλουμε την συνεννόηση και την συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων που θέλουν την έξοδο από την κρίση, την Ελλάδα στην Ευρώπη και το Ευρώ».

Κυνική ομολογία Προκλητική παραδοχή Μιχαλολιάκου: Η ΧΑ αποδέχεται την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

Προκλητική παραδοχή Μιχαλολιάκου: Η ΧΑ αποδέχεται την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα
Σε μια κυνική ομολογία προχώρησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος σε ραδιοφωνική εκπομπή παραδέχτηκε ότι το κόμμα του αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι αλλά υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ποινική ευθύνη.

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε» δήλωσε στον Real FM, ο υπόδικος κ. Μιχαλολιάκος. Την ίδια ώρα, με το γνωστό προκλητικό του ύφος ρώτησε το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου «είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;».

«Ποινική ευθύνη δεν υπάρχει, όπως δεν υπήρξε για τις δολοφονίες Τεμπονέρα και Λαμπράκη» είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  

«Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ να ασχοληθεί και με τη λίστα Τσίπρα.
Σε ό,τι αφορά το θέμα των υποβρυχίων μπορεί να ενημερωθεί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που διόρισε ο κ. Τσίπρας μέσα στη νύχτα».