Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΝΔ: Φόροι, φόροι και πάλι φόροι, η μόνη συνταγή που γνωρίζει η κυβέρνηση

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την υστέρηση εσόδων και την φοροεπιδρομή που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την κάλυψη της «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  

«Σύμφωνα με το Δελτίο Εκτέλεσης Κρατικού Προϋπολογισμού το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2015 που δημοσιεύτηκε χθες:

600 ευρώ σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που ζουν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές

Εφάπαξ εισοδηματική ενίσχυση έως και 600 ευρώ δικαιούνται όσες οικογένειες ζουν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, εφόσον το ετήσιο εισόδημά τους για το 2015 δεν υπερβαίνει το ποσό των 4.700 ευρώ καθώς επίσης και αν καταθέσουν αιτήσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών .
Δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις έχουν οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, όπως αυτές ορίζονται από την οδηγία 85/148/ΕΟΚ, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τους δεν υπερβαίνει το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων (4.700) ευρώ για το έτος 2015.
Ύψος εισοδηματικής ενίσχυσης
Το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται σε :

Άνοιξαν οι τάφοι στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία

Άνοιξαν οι τάφοι στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία - ΦΩΤΟ «Βιβλικές καταστροφές» προκάλεσε νωρίς το πρωί η δυνατή καταιγίδα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στη Νότια Κέρκυρα. Το οδόστρωμα σε περιφερειακό δρόμο υποχώρησε, ενώ το νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου έμοιαζε σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Περισσότεροι από πέντε τάφοι άνοιξαν και μετατοπίστηκαν με αποτέλεσμα το θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού να είναι μακάβριο. 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χλωμού, Χρήστο Παυλίδη οι ζημιές που προκλήθηκαν στο νεκροταφείο είναι «αδιανόητες», ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και κάτοικος του μικρού χωριού, «τα κόκαλα των αποθανόντων συγγενών τους βρίσκονται διάχυτα έξω από τους τάφους».
Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καββαδίας επισήμανε ότι «άμεσα θα επιληφθεί του ζητήματος η τεχνική υπηρεσία του δήμου Κέρκυρας, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες που χρειάζονται για τις αποκατάσταση του νεκροταφείου».

Πλημμύρισε η Κεφαλονιά από ισχυρή νεροποντή - Χωρίς ρεύμα το νησί - Κινδυνεύουν άνθρωποι

Σκηνές χάους από την σφοδρή νεροποντή – Αποκλεισμένοι δρόμοι - Χωρίς ρεύμα Κεφαλονιά και Ιθάκη (εικόνες + video)
Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει στην Κεφαλονιά, η σφοδρότατη καταιγίδα που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες το νησί.
Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε το καταστροφικό του πέρασμα από τη δυτική Ελλάδα και ήδη η Κεφαλονιά δοκιμάζεται τις τελευταίες ώρες. Η δυνατή νεροποντή που ξεκίνησε στις τρεις το μεσημέρι, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να μετατρέψει τους δρόμους σε ορμητικά ποτάμια που παρέσυραν στο διάβα τους αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.
Η έντονη βροχόπτωση συνεχίζεται και εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα, κυρίως σε όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο τόσο στο Αργοστόλι, όσο και σε άλλες περιοχές του νησιού.
Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις, για πλημυρισμένες αυλές, βουλωμένα φρεάτια, ενώ υπάρχουν και αρκετά αυτοκίνητα που έχουν «μείνει» στη μέση του δρόμου!
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για τους οδηγούς που κινούνται στο Αργοστόλι, στον δρόμο που βρίσκεται στην πάνω πλευρά του κλειστού «Αντώνης Τρίτσης», ο οποίος είναι πλημμυρισμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν προβλήματα στις περισσότερες περιοχές του νησιού με τις κατολισθήσεις να έχουν κλείσει αρκετούς δρόμους.
Στην Πύλαρο, η κατάσταση είναι δύσκολη, ενώ πολλά προβλήματα υπάρχουν στον Καραβόμυλο, στον Κούταβο, στα Χελμάτα, ενώ κλειστή στη διέλευση οχημάτων όπως μάθαμε είναι και η Κρανιά.
Χωρίς ρεύμα Κεφαλονιά και Ιθάκη

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

Σε πλήρη εξέλιξη  το φετινό Σπάρταθλο  περνά μέσα  από την Κορινθία αυτές τις στιγμές.
Στις φωτό βλέπετε τον προπορευόμενο.
Δε λείπουν και τα απρόοπτα αφού κάποιοι εκ των Αθλητών πέφτουν κατάκοποι  κατά μήκος του δρόμου , η Κορινθία όμως έχει αγκαλιάσει το Θεσμό και φέτος!
Η  Διοργάνωση,  άψογη με τη συνδρομή και  των Αρχών ενώ το ασθενοφόρο της Μότορ Οιλ ,έτοιμο να συνδράμει ...
Καλό Τερματισμό  σε όλους  τους ...συναδέλφους  μου
                                                                   ΤΑΣΟΣ  ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
greekradiowebchannel.blogspot.gr

Διαβάστε στο ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Εμφάνιση EMPROS-01.jpg

Ποιο θα είναι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση για τη Δημόσια Διοίκηση


Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σκιαγράφησε και τις βασικές κεντρικές επιλογές της νέας του κυβέρνησης.
Μάλιστα, καθόλου τυχαία, μία από αυτές αφορά τη Δημόσια Διοίκηση. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθεί θα είναι αυτό για την επιλογή προϊσταμένων στη Δημόσια Διοίκηση.

«Πράσινο» φως από το ΣτΕ για άμεσες απολύσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων – Ποια προθεσμία δέχθηκε

Εντός έξι μηνών θα απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι στους οποίου έχει επιβληθεί η ποινή της οριστικής παύσης. Κι αυτό γιατί η σχετική διάταξη του Υπαλληλικού Κώδικα (νόμος 3528/2007- άρθρο 142), η οποία προβλέπει ότι μπορεί να απολυθεί δημόσιος υπάλληλος που του έχει επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της παύσης, σε περίπτωση κατά την οποία η προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας δεν εκδικαστεί μέσα σε έξι μήνες, κρίθηκε συνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ)
Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή υπαλλήλου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η οποία ζητούσε να ακυρωθεί η οριστική παύση που της επιβλήθηκε με απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού και του Διοικητή του Ιδρύματος λόγω ανάξιας και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς αλλά και για παράβαση των καθηκόντων της.
Οι αποφάσεις στηρίχθηκαν στο άρθρο 142 του Υπαλληλικού Κώδικα η οποία προβλέπει ότι στην περίπτωση που έχει κατατεθεί  προσφυγή στο ΣτΕ κατά αποφάσεως η οποία επιβάλλει την ποινή της προσωρινής ή οριστικής παύσης ή του υποβιβασμού και η εκδίκαση της προσφυγής δεν γίνει μέσα σε 6 μήνες από την ημέρα κατάθεσης, τότε η πειθαρχική απόφαση της απόλυσης εκτελείται από την αρμόδια υπηρεσία που υπάγεται ο δημόσιος υπάλληλος.

aftodioikisi.gr

Ο Κυριάκος τα ΄χει χαμένα – Κι εμείς που διαβάζουμε το βιογραφικό του!

mitsotakis-samaras

Όποιος συμβουλεύει τον Κυριάκο μάλλον στην αντίπερα όχθη κάθεται. Είναι κάποιος που γελάει με την επιχειρηματολογία, που τον έχει βάλει να αραδιάζει…
Εντάξει δεν λέμε, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γίνει βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός, αν έχει τα προσόντα, ασχέτως επιθέτου ή άλλης κατάστασης…
Όμως δεν χρειάζεται να ξύνεται και στην γκλίτσα του τσοπάνη αυτός που χωρίς το επίθετο, στην προκειμένη περίπτωση του Μητσοτάκη, δεν θα είχε κάνει ούτε ένα βήμα στη ζωή του..
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλεί την κοινή γνώμη, όταν ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια, με εκείνο το κλαμένο ύφος… κατά το οποίο εξιστορεί το αφήγημά του:
διαβάστε τη συνέχεια...
 Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου

Στις 29 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου και του ΙΚΑ στους δικαιούχους συνταξιούχους. Την Πέμπτη 1/10 θα πληρωθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.

Επίσης σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την Σύνταξη μηνός Οκτωβρίου 2015 (κατάθεση την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Σεπτεμβρίου 2015 «Τρίτη 29/9») θα πληρωθούν:

Η 'Eνωση Κεντρώων αντίθετη σε οριζόντιες περικοπές που θα αφαιρούν ποσά σύνταξης από όλους.

Αθήνα,  24-9-15
Σχετικά με τα ψιθυριζόμενα νέα φορολογικά μέτρα που φημολογείται  πως θα καθιερώνουν έναν ενιαίο συντελεστή φορολόγησης που είναι μεν πάγια θέση μας, ωστόσο επειδή πιθανολογείται πως θα είναι πολύ υψηλός, θεωρούμε ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από φύλλο συκής, για να αφαιμάξει το εισόδημα των μη προνομιούχων.
Με το προγραμματιζόμενο μέτρο θα αυξηθεί σημαντικά ο φόρος που θα πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.
Επίσης σχετικά με τα σενάρια να γίνει περικοπή 7% έως 12% στις συντάξεις, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υπενθυμίζει ένα από τα 9 σημεία του προγράμματός της : Την ανάγκη όλες οι συντάξεις που λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες να αφομοιωθούν σε μια και μόνη, που δεν θα υπερβαίνει μηνιαίως τα 1500 €.
Είμαστε συνεπώς αντίθετοι σε οριζόντιες περικοπές που θα αφαιρούν ποσά σύνταξης από όλους.
 
Γραφείο Τύπου
press@antidiaploki.gρ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Περιφέρειας Πελοποννήσου (Προθεσμία)



Εμφάνιση deltio tupou gia perifereies.jpg
         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα χορηγήσει  91 υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας με κοινωνικά κριτήρια ήτοι επτά (7) υποτροφίες για κάθε Περιφέρεια
Οι υποτροφίες που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι :
v  1 πλήρης –διετής- υποτροφία στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι (αφορά απόφοιτους Λυκείου)
v  1 πλήρης –τριετής- υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων (αφορά απόφοιτους Λυκείου)
v  5 πλήρεις –ετήσιες- υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι (αφορά απόφοιτους Γυμνασίου ή Λυκείου στα πλαίσια της δια βίου μάθησης του Ομίλου ΞΥΝΗ)
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται  να απευθύνονται στην Προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Α. Πουλοπούλου επί της οδού Μαινάλου & Σέκερη Τρίπολη Τηλ.  2710234456 .
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 ώρες 08:30 πμ έως 16:00μμ (οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται και  ταχυδρομικά, με φαξ στο 2710234492 ή στο e-mail:pronoias@arcadia.gr   ).
Δικαιολογητικά:
·  Αίτηση / σε έντυπο υπεύθυνης δήλωσης με πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, Δ/νση Κατοικίας, Τηλέφωνα κινητό σταθερό κλπ και υποτροφία ή υποτροφίες που επιθυμούν να λάβουν  )
·   Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας
·   Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
· Φωτοαντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος Δ.Ο.Υ
· Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τυχόν ανεργία των ίδιων ή των οικογενειών τους ως εξαρτώμενα μέλη
· Για Α.ΜΕΑ αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το ποσοστό αναπηρίας.
· Οτιδήποτε άλλο στοιχείο επιθυμεί να καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος σχετικά με την απόδειξη της οικονομικής και κοινωνικής του κατάστασης και κρίνει ότι θα θεωρηθεί χρήσιμο κατά την επιλογή του από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ).
Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αφού συγκεντρώσει τα αιτήματα των ενδιαφερομένων θα τα αποστείλει στον εκπαιδευτικό όμιλο ΞΥΝΗ όπου θα γίνει η τελική επιλογή των δικαιούχων.
Σχετικά παραθέτουμε το ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ  

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ: 91 υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Σε μια ακόμα μεγάλη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς προχωρά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, προσφέροντας 91 πλήρεις υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, με στόχο, φυσικά, την ενίσχυση του δικαιώματος όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερη δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας.
Η μεγάλη αυτή εκπαιδευτική προσφορά που στοχεύει να δώσει πνοή στα όνειρα νέων ανθρώπων για σπουδές, απαλείφοντας το εμπόδιο της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουν οι οικογένειές τους, σηματοδοτεί την κοινωνική ευαισθησία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου της Ελλάδας, που Ηγείται και Πρωτοπορεί από το 1957 έως σήμερα.
Πρωταγωνιστώντας στην ποιοτική εκπαίδευση 58 χρόνια τώρα, ο όμιλος που ουσιαστικά εισήγαγε και καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στο εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση, ανακοινώνοντας την παροχή 91 υποτροφιών στις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, ήτοι 7 υποτροφιών ανά περιφέρεια.
Πιο συγκεκριμένα, για κάθε Περιφέρεια παρέχεται:
v  1 πλήρης –διετής- υποτροφία στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι
v  1 πλήρης –τριετής- υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων
v  5 πλήρεις –ετήσιες- υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι
Η πρώτη ανακοίνωση των υποτροφιών -οι οποίες θα χορηγηθούν από τις Περιφέρειες με κοινωνικά κριτήρια, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού -έγινε στο ATHENS FOOD FESTIVAL 2015 από τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ü  ΙΕΚ ΞΥΝΗ -ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 5279500
ü  ΙΕΚ ΞΥΝΗ –ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 4120714
ü  ΙΕΚ ΞΥΝΗ –ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117
ü  ΙΕΚ ΞΥΝΗ –ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406
ü  Mediterranean College Αθήνας: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600
ü  Μediterranean College Θεσσαλονίκης: Εγνατίας 2-4, 2310 287779

www.iek-xini.edu.gr , www.medcollege.edu.gr,  www.keasxini.edu.gr 


Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Λουτράκι  25- 09- 2015
    ΝΟΜΟΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                       Αριθ. Πρωτ.:18033
                Δ Η Μ Ο Σ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
             ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                                     
                                       
                                                                                                Π Ρ Ο Σ:        

Tα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  29η  Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα  Τρίτη και ώρα 14:00 για συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των  κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2015 και ανατροπή αναλήψεων.

2.Εισήγηση επί της μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
3.Αντικατάσταση πληρεξούσιου δικηγόρου Δήμου.
                                                                                                    Ο  Πρόεδρος
                                                                                               Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος       
                                                                                                                                Δήμαρχος