Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Νίκη με Μπακασέτα ο Πανιώνιος - Πρώτη νίκη του Πλατανιά

«Καλλονός» ο Πανιώνιος, «τεσσάρα» ο Πλατανιάς
Ασταμάτητος δείχνει ο Πανιώνιος φέτος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε και της Καλλονής με 2 - 0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, χάρη σε δύο τέρματα του Τάσου Μπακασέτα στο 11ο και 68ο λεπτό..
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας (87΄ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Καραμάνος (66΄ Μασούρας), Βιγιάλμπα (58΄ Ανσαριφάρντ), Τασουλής, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θ.Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ουκά, Αναστασιάδης (70΄ Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (85΄ Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46΄ Μπαργκάν), Μανούσος

H αυλαία άνοιξε με τον Πλατανιά να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη του με... τεσσάρα 4 - 0 επί του μοναδικού, πλέον ουραγού, Πανθρακικού, με τα τέρματα των Τσουράκη (3΄), Μιλούνοβιτς (15΄,60΄) και Ράμος (89΄).
Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Από τα πόδια του αρχηγού του Πλατανιά προήλθαν οι ασίστ και στα τρία τέρματα των γηπεδούχων, γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ο έμπειρος μέσος θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Παράσχο, μιας και η σημερινή ήταν η πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα των Κρητικών.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (83΄ Αποστολόπουλος), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (73΄ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης (75΄ Γκόμες)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δ.Ελευθερόπουλος):
Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χαβίτο (66΄ Ιγκορ), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (62΄ Λαδάκης), Χασομέρης, Ποτουρίδης, Φερνάντεθ, Ηλιάδης (46΄ Μεχία)

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του σε ένα ακόμη ντέρμπι του πρωταθλήματος, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 4-0. Η «Ένωση» άντεξε για περίπου μισή ώρα (28’ Μποτία 1-0), ενώ στην επανάληψη αρκούσε ένα οκτάλεπτο ξέσπασμα στο 70' με τον Ιντέγε και στο 78' με τον Φορτούνη, ο οποίος διαμόρφωσε το σκορ στο 93' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Σημαντικό είναι και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή να υποδέχεται στο «Καυτανζόγλειο» τον ΠΑΟΚ, σ' ένα ματς όπου ο «δικέφαλος» έχει το προβάδισμα.

Φαβορί για τη νίκη είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενήσει στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (Όλα τα ματς καλύπτονται τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA):

ΣΑΒΒΑΤΟ
Πλατανιάς-Πανθρακικός 4-0
Πανιώνιος-Καλλονή 2-0
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0

ΚΥΡΙΑΚΗ
16:00 (Βέροια) Βέροια-Ατρόμητος
18:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
18:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη
20:30 (Καυτζανζόγλειο) Ηρακλής-ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ

17:15 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος ! “Καθάρισε” και την ΑΕΚ με τεσσάρα και απέδειξε, πως δεν... παίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με μία λέξη... Ανώτερος!
Το 7Χ7 στο πρωτάθλημα της Super League με άκρως εμφατικό τρόπο έκανε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” συνέτριψαν με 4-0 της ΑΕΚ στο πιο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής, παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών κι έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League.
Μια “στημένη” φάση στο πρώτο μέρος, το ρίσκο της ΑΕΚ να... βγει μπροστά στην επανάληψη και η έξοδος του Σιμόες στο δεύτερο μέρος ήταν τα στοιχεία που έκριναν το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Superleague και έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 Οι “ερυθρόλευκοι” μετέτρεψαν ένα φαινομενικά ντέρμπι σε... τυπική διαδικασία και μετά τον ΠΑΟΚ νίκησαν και την ΑΕΚ, δείχνοντας πως είναι το “αφεντικό” στην υπόθεση τίτλου. Απ' την άλλη, οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν μέσα στο Φαληρικό γήπεδο, αλλά -όπως και στην Τούμπα- δεν τα κατάφεραν. Η εικόνα τους μάλιστα από το σημείο που δέχθηκαν το 2-0 ήταν κάκιστη, με το κοντέρ να σταματά στο 4-0.
 

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΟΥΜΕ ...


Aν και τραυματίες  βασικοί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Δερβενίου,αυτοί βρεθηκαν σήμερα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και την βοήθησαν από εξέδρας...
Ο Γενικός αρχηγός του Αστέρα Κώστας Κουσουλός σε δήλωσή του τόνισε τα ακόλουθα:

"ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!"

ΑΛΚΥΩΝ - ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ





Κορινθιακός: Eνιαία περιοχή, με ενιαία Χωροταξία και Διοίκηση



Αγαπητοί φίλοι/ες  χαίρετε,

     Η ΑΛΚΥΩΝ έχει διαρκή δράση με συνεχείς παρεμβάσεις απέναντι στα προβλήματα του Κορινθιακού Κόλπου.  Πληροφόρηση για τις δράσεις μας αυτές μπορείτε να βρείτε στην διαδικτυακή μας σελίδα η οποία διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με επίκαιρο υλικό.
Οπότε, με τον τρόπο αυτό, έχετε και εσείς την δυνατότητα να παρακολουθείτε το έργο μας και να νιώθετε έτσι πιο κοντά στην προσπάθειά που κάνει η Ομοσπονδία μας.
Ζητάμε από εσάς επικοινωνία με αλληλεπίδραση, προτάσεις, συμβουλές, πληροφόρηση και οτιδήποτε εσείς πιστεύετε πως μπορεί να μας κάνει δυνατότερους.
Επιζητούμε με άλλα λόγια ένα δίκτυο ανθρώπων που έχουν το αυτονόητο: ενδιαφέρονται για το περιβάλλον στο οποίο κατοικούν.
Άλλωστε η προσπάθεια αυτή, δεν γίνεται για εμάς μόνο αλλά για όλους μας, για έναν βιώσιμο, υγιή Κορινθιακό στον οποίο ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μπορείτε να βρείτε νέα μας, από παρεμβάσεις και δράσεις μας γενικότερα στο www.alcyon.gr

«Ελληνική η Μακεδονία» από Μεϊμαράκη με αποδέκτες Τσίπρα και Τζιτζικώστα (που έπινε ποτάκι στο Κολωνάκι)


meimarakis-vouli-xeirokrothmataΚαι για όποιον δεν κατάλαβε, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, χτες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στα Εθνικά θέματα. Μίλησε για τα θαλάσσια σύνορα, καθώς ακούστηκε στις Βρυξέλλες, η πρόταση για κοινή φύλαξη, στο Αιγαίο μαζί με την Τουρκία!! Ακόμη μίλησε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και τη σχετική επιστολή που κάνει βόλτες από το υπουργείο εξωτερικών προς τα κόμματα και κανείς δεν ξέρει από που προέρχεται, σχετικά με το όνομα των Σκοπίων.

Καταγγελία του "Συνδέσμου 1974" φίλων της ΝΔ για νοθεία στις εσωκομματικές του 2009 και ..προειδοποιήσεις για αυτά που έρχονται!


syndesmos1974
Ανακοίνωση του Συνδέσμου 1974 για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ:
Η εμπιστοσύνη μας στο νέο αρχηγό που θα εκλεγεί θα είναι τόσο μεγαλύτερη όσο λιγότεροι θα είναι οι φόβοι μας ότι ψήφισαν και ψηφοφόροι διαφόρων ομάδων και παρατάξεων που δεν έχουν σχέση με την Νέα Δημοκρατία.

Δυστυχώς γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις που έγιναν την προηγούμενη φορά και ας νομίζουν κάποιοι που έχουν τα στοιχεία του νοθευμένου αποτελέσματος ότι όλα ξεχάστηκαν.

Ξέρουμε τι έγινε και προειδοποιούμε να ληφθούν μέτρα για να μην επαναληφθούν. Αυτή τη φορά το νόθο αποτέλεσμα θα τινάξει τα πάντα στο αέρα.

Για τον λόγο αυτό δύο επισημάνσεις:
Οι μεν υποψήφιοι αρχηγοί ας αναλάβουν δημόσια την δέσμευση, ότι στο πρώτο συνέδριο του κόμματος τακτικού ή έκτακτου θα στηρίξουν την μεταβολή των άθλιων καταστατικών διατάξεων που μας έφεραν σε τόσο δεινή θέση, τα δε μέλη της ΚΕΦΕ ας αντιληφθούν επιτέλους ότι έχουν και πολιτική ευθύνη για τις αποφάσεις τους και ας λειτουργήσουν σαν πολιτικό όργανο στα πλαίσια του καταστατικού βέβαια.

Και μια προειδοποίηση:

Οι τυχόν "αυθόρμητοι" πονηροί που υπολογίζουν να πάνε στην κάλπη χωρίς να έχουν καμία σχέση με την Ν.Δ., να είναι προετοιμασμένοι για την δημοσιοποίηση της συμμετοχής του σε ψηφοφορία που δεν τους αφορά.

Τέλος ας καταλάβουν όλοι το αυτονόητο, ότι η επιλογή του Προέδρου του κόμματός μας (αφορά όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες) και μόνον εμάς, και είμαστε σε θέση να το κάνουμε χωρίς τη βοήθεια "κοινού".

Συνδεσμος 1974

Και στον πατέρα δημόσιο υπάλληλο θα πρέπει να χορηγείται γονική άδεια – Τι λέει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Με την απόφαση για την υπόθεση C-222/14 το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (τέταρτο τμήμα) στις 16 Ιουλίου 2015, αποφάνθηκε ότι εθνική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία δημόσιος υπάλληλος δεν έχει δικαίωμα γονικής άδειας σε περίπτωση κατά την οποία η σύζυγός του δεν εργάζεται ή δεν ασκεί οποιοδήποτε επάγγελμα, εκτός αν, λόγω σοβαρής πάθησης ή βλάβης, κριθεί ανίκανη να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ανατροφής του παιδιού, αντιβαίνει στις διατάξεις των οδηγιών 96/34/ΕΚ του Συμβουλίου, της 3ης Ιουνίου 1996, σχετικά με την συμφωνία-πλαίσιο για τη γονική άδεια, που συνήφθη από την UNICE, την CEEP και την CES, όπως τροποποιήθηκε με την οδηγία 97/75/ΕΚ του Συμβουλίου, της 15ης Δεκεμβρίου 1997, καθώς και 2006/54/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Ιουλίου 2006, για την εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργασίας και απασχόλησης.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Εμφάνιση IMG_2015_10_17_019.jpg
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zou Xiaoli
       Κατά τη συνάντηση οι κ.κ. Βούτσης και Xiaoli αντήλλαξαν απόψεις σε διμερή θέματα και αποφασίστηκε από κοινού η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κίνας, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοβουλίων.
       Ο κ. Xiaoli μετέφερε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων πρόσκληση του Κινέζου ομολόγου του να επισκεφτεί το Πεκίνο, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Βούτση.

Η απόκρυψη ενός εργαλείου της Δημοκρατίας - Η συστηματική αποσιώπηση της δύναμης της λευκής ψήφου

Γράφει ο  Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Εμφάνιση DSC00008.JPGΑναντίρρητη διαπίστωση όλων μας είναι ότι η κατάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας επιδεινώνεται συνεχώς. Η οδυνηρή πραγματικότητα με τα παράνομα, επαχθή και επονείδιστα Μνημόνια  και το ζοφερό  μέλλον της Πατρίδας μας οφείλεται εις το μακροχρόνιο φαινόμενο της  παράνοιας των πολιτικών δρώμενων. Το ελληνικό Πολιτικό Σύστημα δεν έχει την ωριμότητα, αλλά ούτε και την δυνατότητα να αλλάξει και να εκσυγχρονισθεί σε ένα σύγχρονο και δίκαιο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, όπως αυτό είναι σε άλλες χώρες. Αυτό συμβαίνει, διότι κατά τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει αλλάξει, ούτε εις το ελάχιστο,  η σχέση μεταξύ του πολιτικού προσωπικού π.χ. κομμάτων και του εκλογικού σώματος.

Απόλυτος μόνος στο +5 ο Πανσολυγειακός "ταξιδεύει" με 4Χ4



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_P7TCohhrRzP9hmiLXsUg_4NqzDRlC5fJYTLp4Wy24ZLwv1fxHZxT0abXNPZKSZr-rPM9NiZBYa_X_uHbBfYVedKe2Q4Bg8AWbTxHbqXhPFqGpxubhlUgQWm04qie4wf0yyUS9wtkROgN/s1600/f5232f81ee.jpgΑπόλυτος κυρίαρχος  στη Β΄ Κατηγορία   Κορινθίας  παραμένει ο Πανσολυγειακός όπου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής  ημέρας και στην επικράτησε με 2 - 1 επί  των Αγίων Θεοδώρων και ξέφυγε στο +5 από Ισθμιακό και ΠΑΟ Κουταλά που έχουν ένα λιγότερο.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τα ντέρμπι του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με την  Προοδευτική Περιγιαλίου  και  στο  Σολομό  όπου ο ΠΑΟ Κουταλάς  αγωνίζεται με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου. 
Ενδιαφέρον αγώνας  θα γίνει στο Κιάτο ανάμεσα στην Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον Ηρακλή  Ξυλοκάστρου, την στιγμή που στη Ξυλοκέριζα ο Σαρωνικός  μάχεται με τον Ισθμιακό. 
Στο Ζευγολατιό τα Ταρσινά ΄97 αντιμετωπίζουν  τον Ισθμιακό , ενώ τέλος στα Εξαμίλια ο Άγιος Γεώργιος μάχεται με τον ΠΑΣ Κλένια..
Η 4η αγωνιστική
17.10.15 / 16:00
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ  2 -  1
18.10.15 / 16:00
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

Απόλυτος καλπασμός για Παννεμεατικό - Χωρίς νικητή το ντέρμπι ΑΟΖ - Κόρινθος - Εκτός έδρας νίκες γιά Αστέρα Δερβενίου και Δάφνη Εξαμιλίων



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEime32MB-6Y5JzcK7d3A5XQ5pe1uHo4tQe0ZOePPwDElpxxEWhcRuzeIpVQEwFxQN3Bdju4mhbs9Vt19aXc9hwXRKfhvcX18wCJm9Gat3z2bSBAuDl78pyzTotkS470-sjF-0rEcxe7nt3k/s1600/mpatrsa+kor+orizontes.jpg
Στα πλαίσια  της 4ης αγωνιστικής ημέρας, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, ο Παννεμεατικός παρέμεινε μόνος απόλυτος κυρίαρχος  στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μετά την ευρύ εκτός έδρας νίκη του , 0 - 4, στην Αρχαία Κόρινθο, επί του ουραγού Ηρακλή Λεχαίου και μετά το ισόπαλο 1 – 1 του Ζευγολατιού στο ντέρμπι με την Κόρινθο. Επιστροφή στη νίκες και με ανατροπή για τον Αστέρα Δερβενίου που αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 35, επικράτησε μέσα στο Πετρί με 1 -2 στο 80΄.

Στο ΔΑΚ , η Κόρινθος ΄06 νίκησε με 4  - 1 τον Ολυμπιακό Άσσου, σκορ  με  το οποίο επικράτησε στο Κιάτο και ο Πέλοπας  επί του Ατρομήτου Χιλιομοδίου. 
Την ίδια ώρα ο Τενεάτης  στα Αθίκια έμενε στο ισόπαλο 2 – 2 με την Ελλάδα Βέλου , ενώ χωρίς νικητή με σκορ έληξε 1 -  1 ο αγώνας  στο Συνοικισμό ανάμεσα στο Κύψελο  Κορίνθου και  τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Την παρθενική της νίκη σημείωσε εκτός  έδρας , η Δάφνη Εξαμιλίων στο Ξυλόκαστρο όπου επικράτησε με το ευρύ 2 – 4 επί του Πανκαμαριακού
Με την έναρξη του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το  πρώτο λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους καθως ο Γλυκοφρύδης με πλασέ  για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ. Στο 9΄ ο Πανκαμαριακός κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κοβιός. Στο 24΄ και πάλι ο Γλυκοφρύδης ‘εδωσσε  με πλασσέ εκ νέου προβάδισμα στην Δάφνη.
Στην επανάληψη ο Πανκαμαριακός ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα και στο 52΄με τον Τσιπά ισοφάρισε σε 2 – 2. Όμως στο 59΄ ο Κλεπετσάνης που μόλις μπήκε ως αλλαγή στο αώνα με κεφαλιά  έδωσε προβάδισμα και πάλι στη Δάφνη. Στο 79΄ ο Κούτρας διαμόρφωσε το τελικό 2 – 4 για τη Δάφνη που  πανηγύρισε την πρώτη της φετινη νίκη στο πρωτάθλημα
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Γελάρδος, Καραγιάννης, Παναγουλόπουλος, Σωτηρόπουλος (78 Παπαργυρίου), Τακουμάκης, Σκούρας, Μαρκομιχάλης (64΄Τσάκας), Κοβιός, Τσιπάς, Ενό, ( 64 Αλεξανδρής),Χρόνης
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Σεραφείμ, Μπίτζιος Μπέτσος,  Κιούσης (Μπιτσιος),  Σιούτης, Δούρος, Ξυλαρδιστός, Μπούζας, Κούτρας ( 85  Κυριαζόπουλος), Μπόρσης (57’ Κλεμπετσάνης), Γλυκοφρύδης

Η 4η αγωνιστική
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 4 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 2
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 4 - 1
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 - 1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 1
ΤΕΝΕΑΤΗΣ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 2 -2
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ  2  - 4
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  0 - 4
6932070857

Η Βαθμολογία
( Σε 4 αγώνες)
1
Παννεμεατικός
10 - 2
12
2
AO Zευγολατιού
9 - 1
10
3
Κόρινθος 06
13 - 6
10
4
Πέλοπας Κιάτου
16 - 5
9
5
Ελλάς Βέλου
8 - 4
8
6
ΠΑΣ Κόρινθος
7- 5
8
7
Αστέρας Δερβενίου
7 - 5
7
8
Πανκαμαριακός
6 - 6
5
9
Τενεάτης Αθικίων
8 - 9
3
10
Ολυμπιακός Λουτρακίου
5 - 6
3
11
Δάφνη Εξαμιλίων
5 - 7
3
12
Ολυμπιακός Άσσου
5 - 11
3
13
Θύελλα Πετρίου
4 - 12
3
14
Κύψελος
2 - 9
2
15
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
2 - 9
1
16
Ηρακλής Λεχαίου
1 - 11
0