Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Μια ώρα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακή

Προσοχή: Πότε αλλάζει η ώρα – Γιατί γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω...
Μία επιπλέον ώρα ύπνου θα κερδίσουμε το πρωινό της Κυριακής 25 Οκτωβρίου, οπότε θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα.
Η ώρα για το χειμώνα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Φέτος η ώρα θα αλλάξει στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, γυρνώντας τα ρολόγια μία ώρα πίσω, δηλαδή να δείχνουν 3:00.
Ενδεικτικές προσεχείς χειμερινές αλλαγές ώρας:

Η 2η αγωνιστική στη Γ΄ Κορινθίας



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTbOSegZLHMgnrC2V-ksyTuX4jZ74BgFdrk3DB-wi1rihGHQi2inOrrSEm5XfhwdNlLqO_owNFIOQMOtInOYvKtrs_eQHYlJZhYi41rW6tlX2CAxozUwBS0FbB01QNg20GGdkNs1QGJIAZ/s400/lykstim+kor+orizontew.png
Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα στους 2 ομίλους της Γ΄κατηγορίας Κορινθίας

Γ1 Κατηγορία 

ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ 

ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ- ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 

ΣΟΦΙΚΟ '05- ΑΟ ΡΟΜΑ 

ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 



Γ2 Κατηγορία  

ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 

ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 

ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ 

ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ-ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ 

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ-  ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 

Ο Πανσολυγειακός έχασε πόντους στο Σοφικό - Αύριο μεγάλο ντέρμπι στα Ισθμια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_P7TCohhrRzP9hmiLXsUg_4NqzDRlC5fJYTLp4Wy24ZLwv1fxHZxT0abXNPZKSZr-rPM9NiZBYa_X_uHbBfYVedKe2Q4Bg8AWbTxHbqXhPFqGpxubhlUgQWm04qie4wf0yyUS9wtkROgN/s1600/f5232f81ee.jpg

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κορινθίας.
Στη σημερινή αυλαία της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Πανσολυγειακός έχασε τους πρώτους βαθμούς στο « Γεώργιος Βλάσσης» καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1 -  1 με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους οι «Άγιοι» νίκησαν με το ευρύ 4 - 0 τα Ταρσινά ΄97 , σε ενδιαφέροντα αγώνα.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι (αλλαγή ώρας)  με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες, όπου και το ντέρμπι κορυφής στο « Γιάννης Στέφας»,  μεταξύ των ισόβαθμων, στη 2η θέση, Ισθμιακού και ΠΑΟ Κουταλά. Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής μάχεται με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου την ίδια ώρα που οι ισόβαθμοι Προοδευτική Περιγιαλίου και Πρόοδος Αγίου Βασιλείου μάχονται , στον Άσσο, μεταξύ τους. 
Στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ τέλος ο ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου.

5η αγωνιστική
24.10.15
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 - 1
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΤΑΡΣΙΝΑ '97  4 - 0
25.10.15  / 15:00
 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Μεγάλη νίκη του ΑΟ Ζευγολατιού 4 - 0 μέσα στο Βέλο


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTzfN8rW_pjIc_9D4Z_5KoXgKw43tzOFPMBuQEZtFnbDrXHWgBbmL0cdMlDtWy-PtLhuNPSUyzrVQwrx6XuQafjHnEggTL4eVAv50j-Gs8Dt17-uX1hb7BDoHX2OOygChJdLQ3ELS83qHe/s1600/pelopas_ektos1.jpg
Στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Κορινθίας. Μεγάλος νικητής  στο βοχαΐτικο  ντέρμπι ο ΑΟ Ζευγολατιού  που σκόρπισε  με το ευρύ 4 – 0 μέσα στο Βέλο την τοπική  Ελλάδα την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Παννεμεατικός , στη Νεμέα, νίκησε δύσκολα τον Τενεάτη Αθικίων.   Με γκολ του Αράπογλου στο 85΄ η Κόρινθος ’06 κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Χιλιομόδι  στην  κόντρα της με τον Ατρόμητο ο οποίος έχει παράπονα από τον διαιτητή Καρσιώτη
Στο γήπεδο του Άσσου ο τοπικός Ολυμπιακός και ο Αστέρας Δερβενίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1 - 1, ενώ στο Συνοικισμό ισόπαλοι με  2 – 2 αναδείχτηκαν η Κόρινθος με την Θύελλα Πετρίου, ενώ στο Θώδειο  στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έχασε 0 -  2 από  τον Πέλοπα Κιάτου.   
Στο Ξυλόκαστρο  ο Πανκαμαριακός έμεινε στο 0 -  0 με τον ουραγό Ηρακλή Λεχαίου ,την στιγμή  που η Δάφνη , στα Εξαμίλια , συνέτριβε με 4 - 1 τον Κύψελο Κορίνθου.

Η 5η αγωνιστική
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06  0 - 1
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 2- 2
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 0 -2
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 0 -  4
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 4 - 1
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 1 -0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 0 - 0

Η Βαθμολογία
( Σε 5 αγώνες)
1
Παννεμεατικός
11 - 2
15
2
AO Zευγολατιού
13- 1
13
3
Κόρινθος 06
14 - 6
13
4
Πέλοπας Κιάτου
18 - 5
12
5
ΠΑΣ Κόρινθος
9- 7
9
6
Αστέρας Δερβενίου
8 - 6
8
7
Ελλάς Βέλου
8 - 8
8
8
Δάφνη Εξαμιλίων
9 - 6
6
9
Πανκαμαριακός
6 - 6
6
10
Ολυμπιακός Άσσου
6 - 12
4
11
Θύελλα Πετρίου
6 - 14
4
12
Τενεάτης Αθικίων
8 - 10
3
13
Ολυμπιακός Λουτρακίου
5 - 8
3
14
Κύψελος
3 - 13
2
15
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
2 - 10
1
16
Ηρακλής Λεχαίου
1 - 11
1

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ( Περιγραφή του αγώνα Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κόρινθος ΄06)

 
Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο Χιλιομοδίου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας μεταξύ του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και της Κορίνθου '06. Την περιγραφή του αγωνα θα κανει o δημοσιογράφος Τάσος Μητσόπουλος μέσα απο το GREEKRADIO WEB CHANNEL

21.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δημόσιο – Διαβάστε τις ειδικότητες

21.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δημόσιο – Διαβάστε τις ειδικότητες
 Σε προσλήψεις επιπλέον 1000 έως 2000 εκπαιδευτικών - από τις 19.500 προσλήψεις αναπληρωτών που ήδη δρομολογήθηκαν- προχωρεί άμεσα το υπουργείο Παιδείας, με την τροπολογία που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Φίλης, και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή. Πέραν αυτών, δεσμεύεται κονδύλι, ώστε να υπάρξουν εντός του σχολικού έτους προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δημόσιο που θα καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν στο μεταξύ.
Όπως ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, θα επιδιωχθεί φέτος να διοριστούν στα σχολεία με κάθε τρόπο, είτε μέσω του ΕΣΠΑ ή μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με το πρόγραμμα αναπληρωτών 19.500 αναπληρωτές, στους οποίους εντάσσονται οι ωρομίσθιοι και ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό.

Nεκρή στη Φρεατίδα βρέθηκε η αγνοούμενη γυναίκα από το Καματερό

Φρεαττύδα: Η τραγωδία επιβεβαιώθηκε - Αναγνώρισε το άψυχο πτώμα της αγνοούμενης γυναίκας από το Καματερό ο σύζυγός της (ΦΩΤΟ) 
 Η τραγωδία γράφτηκε με τον χειρότερο επίλογο. Η γυναίκα που αγνοείτο από την Πέμπτη το μεσημέρι βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Φρεαττύδα, στον Πειραιά.
Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις ημέρες, όταν εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε στο Καματερό, ενώ το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί ρημαγμένο από τις καιρικές συνθήκες. Από εκείνη την ημέρα ο σύζυγός της, καθώς και συγγενείς της, αλλά φυσικά και τις αρχές, δεν σταμάτησαν να την αναζητούν.
Ένα οικογενειακό δράμα που κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες και ολοκληρώθηκε σήμερα, με την σορό που βρέθηκε στην περιοχή Φρεαττύδα, στον Πειραιά.
 Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας εργαζόμενος του Δήμου Πειραιά έκανε μία ανατριχιαστική ανακάλυψη. Ήταν η σορός μίας γυναίκας, η οποία έμελλε να αποδειχθεί πως τελικά άνηκε στην αγνοούμενη γυναίκα από το Καματερό...
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο newsit.gr ο εργαζόμενος του δήμου που βρήκε το άψυχο κορμί της γυναίκας, ήταν κάτω από τα κλαδιά και αν δεν την έβρισκε, το τέλος θα ήταν ακόμη χειρότερο, αφού όχημα του δήμου επρόκειτο να καθαρίσει το χώρο...
Την ίδια ώρα, συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος μόλις σήμερα το πρωί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφραζε την ελπίδα πως θα βρει την σύζυγό του. Την ίδια ώρα, εκείνη κείτονταν νεκρή...
Το ρέμα της Εασχατιάς, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας, οδηγεί στην κοίτη του Κηφισού. Πιθανότατα έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου και η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, το ορμητικό νερό πιθανολογείται πως την παρέσυρε, για να γραφτεί έτσι η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.
Πληροφορίες: newsit.gr
 

Γιατί έχει συντριπτικό προβάδισμα ο Μεϊμαράκης

meimarakis-omilia-elk-madrith
Παρά την «επαγγελματική» προσπάθεια που γίνεται και τη σχετική προπαγάνδα των υποστηριζόμενων υποψηφίων (Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη) από τον Αντώνη Σαμαρά, να τον παρουσιάσουν ως «λίγο» και να τον αποδομήσουν, η κοινωνία έχει σαφώς αντίθετη άποψη για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Τα αποτελέσματα νεότερης δημοσκόπησης (εταιρία Interview, για λογαριασμό της "Βεργίνα Τηλεόραση" παρουσιάζουν τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων αλλά και της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης.


Και αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατάφερε ένα εκλογικό άθλο να σηκώσει τη ΝΔ από το ντροπιαστικό 15% του Αντώνη Σαμαρά στο 28%!

Η ταξική χούντα της «πενταροδεκάρας» - Από τα ανοιχτά σχολεία του Λοβέρδου στα κλειστά του Φίλη

filis-pentarodekares
Ένα χρόνο πριν φάνταζε η Ελλάδα ως «κολέγιο» στο χώρο της εκπαίδευσης. Ξεκινούσε η σχολική χρονιά και η εκπαίδευση στα χέρια του Ανδρέα Λοβέρδου, του «κακού» υπουργού της Δεξιάς του Αντώνη Σαμαρά, αντιμετώπιζε προβλήματα, τα οποία τακτοποιούντο. Δεδομένης της κρίσης τα όποια προβλήματα, ήταν λογικά και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετήσιμα.

ΑΣΕΠ: Η κατανομή των 690 θέσεων μόνιμου προσωπικού για την προκήρυξη 5Κ/2015 του Υπ. Υγείας

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη 5K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στo παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

aftodioikisi.gr

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις (ημερομηνίες)

Στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη θα πληρωθούν οι συντάξεις Δημοσίου και ΙΚΑ για τον μήνα Νοέμβριο.
ΟΑΕΕ και

Προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ – Ποιες θέσεις ανοίγουν – Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Ανοίγουν θέσεις εργασίας σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.
Η ΔΕΗ θα προσλάβει έκτακτους ημερομίσθιους ανειδίκευτους εργάτες για το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να καλυφθούν εποχικές ανάγκες στα Ορυχεία. Συγκεκριμένα θα προσλάβει 59 εργάτες με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι 29/10 στο ΛΚΔΜ, 23ο χλμ Κοζάνης – Πτολ/δος (τηλ 24630 52403,437). Επίσης 3 Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ-ΥΗΣ & Αεροστρόβιλων και έναν ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη (8μηνα) ζητά το Συγκρότησα Αλιάκμονα/ΥΗΣ (Πέλλα). Πληροφορίες: 2381026174. Επιπλέον, δυο ηλεκτροτεχνίτες θα προσληφθούν στον ΥΗΣ Πολυφύτου (Κοζάνη). Αιτήσεις εως 30/10 τηλ 24640 32249,31402)
Η ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει στην πρόσληψη 175 εποχικών υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 50 ΔΕ Καταμετρητές, 100 ΥΕ Εργάτες και 25 ΔΕ Οδηγοί. Το μισθολογικό κόστος για το υπό πρόσληψη προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 4μηνης διάρκειας ανέρχεται στο ύψος των 760 ευρώ το μήνα (μικτά). Για την ειδικότητα των καταμετρητών απαιτείται οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο Β’μιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και γνώση Η/Υ. Πληροφορίες στο τηλφ 2102144370

aftodioikisi.gr