Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Εικόνες από το σημείο της συντριβής του ρωσικού Airbus στην Αίγυπτο - Τζιχαντιστές: Εμείς το ρίξαμε!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Εικόνες που ακόμη οι πάντες τις αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά. Κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω αναρτήσεων σε ρωσικά sites και το twitter. Είναι αυτός ο τόπος όπου 224 ψυχές σκοτώθηκαν; Είναι αυτό το σημείο της χερσονήσου στο Σινά όπου συνετρίβη, άγνωστο ακόμη πως και γιατί, το Airbus Α-321 της ρωσικής εταιρίας Kogalymavia;

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Βέροια

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Βέροια, «διπλό» ο Πανιώνιος 
Το κυριακάτικο ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μπορεί να περιμένει, καθώς το Σάββατο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένος στη Βέροια, τελικά κατάφερε να φύγει με το «διπλό»
Ακόμη και στις κακές του βραδιές ο Ολυμπιακός δεν χάνει βαθμούς. Με μέτρια εμφάνιση στη Βέροια οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 της ομάδας της Ημαθίας, έκαναν το 9Χ9 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ξέφυγαν 9 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό που παίζει την Κυριακή με την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ιντέγε στο 55΄  και στο 74' ο Ντουρμάζ «κλείδωσε» το «τρίποντο» με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ

Στη Football League Θεσσαλία... on fire με ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου και Καρδίτσα - Τρίκαλα

Θεσσαλία... on fire με ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου και Καρδίτσα - Τρίκαλα 
Τα θεσσαλικά ντέρμπι σε Λάρισα και Καρδίτσα ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στη Λάρισα η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα των Τρικάλων θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 1η Νοεμβρίου
15:00 Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης
15:00 Εργοτέλης-Πανελευσινιακός
15:00 Κέρκυρα-Πανσερραϊκός
15:00 Λαμία-Κισσαμικός
15:00 Παναχαϊκή-Ζάκυνθος
15:00 Αχαρναϊκός-Αγροτικός Αστέρας
18:00 Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου OTE TV

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου
16:00 Καλλιθέα-Χανιά OTE TV
18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα OTE TV
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λάρισα 4  12
2. Τρίκαλα 5 11
3. Κέρκυρα 4  9
4. Παναχαϊκή 4 7
. Αγροτικός Αστέρας 5 7
. Εργοτέλης 5  7
. Χανιά 5  7
. Ολυμπιακός Βόλου 5 7
. Καλλιθέα 5 7
. Αναγέννηση Καρδίτσας 5  7
11. Κισσαμικός 4  6
. Αχαρναϊκός 5  6
13. Απόλλων Σμύρνης 4  5
. Λαμία 5 5
15. Ζάκυνθος 5  4
. Παναιγιάλειος 5 4
. Πανσερραϊκός 4  4
18. Πανελευσινιακός 5  0

* Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση από την Ολομέλεια της Βουλής

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση 
Με ευρύτατη πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής. Τα κόμματα του «ευρωπαϊκού τόξου» ψήφισαν το νομοσχέδιο, παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις και ενστάσεις τους.

Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν επί της αρχής ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων, ενώ καταψήφισαν το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

Δεκτά έγιναν κατά πλειοψηφία τα άρθρα του νομοσχεδίου, ενώ το νομοσχέδιο ψηφίστηκε και στο σύνολό του. Το Ποτάμι καταψήφισε το άρθρο 2, επισημαίνοντας πως δεν έχει πρόβλεψη για τους μικροομολογιούχους.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια κινήθηκε σε σχετικά χαμηλού τόνους, με την αντιπαράθεση να επικεντρώνεται κυρίως στο θέμα των ευθυνών γύρω από το γεγονός ότι οι τράπεζες οδηγήθηκαν στην ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης, αλλά και το διαδικαστικό ζήτημα του κατεπείγοντος.  

Τη θέση ότι η ανακεφαλαιοποίηση δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση αλλά στην .ανεύθυνη πολιτική  που άσκησε η συγκυβέρνηση στην πρώτη της θητεία, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες δεν αντιμετώπισαν το πρόβλημα των κόκκινων δανείων απέδωσε την ευθύνη για τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης 

Μέχρι το τέλος του έτουςτέλος του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η διευθέτηση των «κόκκινων» δανείων, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ δήλωσε πιο αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, μετά την ανακοίνωση των stress test.
  
Για αμφιθυμίες, αοριστίες και κολοσσιαία λάθη, που οδήγησαν σε τραγικά οικονομικά αδιέξοδα τη χώρα, με μεγάλη διαρροή καταθέσεων και διόγκωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος .

«Τερατούργημα » χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου για το πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και υποστήριξε, ότι αποτελεί «μάθημα για τον ταξικό ρόλο που παίζει το αστικό κράτος στην καπιταλιστική οικονομία».

  Αναγκαία χαρακτήρισε την ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ωστόσο εξέφρασε επιφυλάξεις ως προς την επίτευξη των στόχων του, καθώς εκτιμά ότι «η μαύρη τρύπα των τραπεζών θα αυξάνει».

Newsroom ΔΟΛ
 

Greekradio web channel με πενιχρά μέσα καταφέρνει το ακατόρθωτο ...

Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας
Δεν έχει ακόμα  κλείσει τα δύο χρόνια ζωής και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το δυναμικό παρόν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας και όχι μόνο.
Πρόκειται για τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό  με το όνομα "Greekradio web channel", το μοναδικό ραδιοσταθμό που κάθε Σαββατοκύριακο με ζωντανές περιγραφές από τα γήπεδα της Κορινθίας μεταδίδει στα πέρατα της Υδρογείου τον παλμό του κορινθιακού ποδοσφαίρου. Είναι ο δικός σας σταθμός , το μοναδικό αθλητικό κορινθιακό ραδιόφωνο που με πενιχρά μέσα και μηδαμινά έσοδα και κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές  καταφέρνει το ακατόρθωτο ... κάτι που άλλοι ισχυροί ραδιοσταθμοί στο είδος τους δεν έχουν πετύχει σε τόσο μικρή χρονική διάρκεια. Η γλαφυρή μετάδοση των αγώνων από τον δημοσιογράφο Τάσο Μητσόπουλο έχει αφήσει έκθαμβους και τους πιο απαιτητικούς ποδοσφαιρόφιλους ακροατές/ τηλεθεατές του σταθμού.


Το "Greekradio web channel" δεν είναι μόνο ένας ραδιοσταθμός απλά αθλητικός αλλά και ένα κανάλι που μεταδίδει στο κοινό που το παρακολουθεί  εκτός από ήχο και εικόνα καθώς μετατρέπεται σε έκτακτες περιπτώσεις και σε τηλεοπτικό σταθμό. Μεταδίδει  Ειδήσεις, καλή Ελληνική μουσική και sport.
Το
GREEKRADIO WEB CHANNEL ειναι το Ειδησιογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας που ανοίγει παράθυρο σε ολόκληρο τον κόσμο! O...δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός Προτιμήστε τον συμφέρει

Επικινδυνη έξοδος του Άρη Βοχαϊκού στην Ευρωστίνη και της Λυκοποριάς κοντρα στον Απέσσα στο Ζευγολατιό



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuBR-MdoexYGkpvW9AesE7w6ff4zNIQyL9EwpWYcKEFP2c0Xxdtl4qvEYdsN45U59n2BzWQxNwqBO4_NhnXDbn3OPUxvY-qZUMmIjNPgc-aYQOOjEqYcvqiyJVT4lz8VDTfqatB9nlWtH0/s1600/paneurvstiniakos.jpg
Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα  των ομίλων της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στον Γ1 όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους ΑΟ Ρομά και Αστέρα Κορίνθου΄, ενώ ο έτερος των πρωτοπόρων ΑΠΣ Αγιάννης  αγωνίζεται με τον Αίαντα Αγιονορίου

Γ1 Κατηγορια
ΑΟ ΡΟΜΑ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ
 ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 
ΑΟ ΜΑΨΟΥ -ΣΟΦΙΚΟ '05

Στο Γ2 όμιλο  επικίνδυνη έξοδο στην Ευρωστίνη κάνει ο πρωτοπόρος Άρης Βοχαϊκού στην κόντρα του με τον Πανευρωστινιακό, όπως οι Νέοι Στιμάγκας στη Λαύκα και η Λυκοποριά στο Ζευγολατιό στην κόντρα της  με τον Απέσσα Χαλκίου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Αίαντα Κορίνθου με τον Ασπρόκαμπο

Γ2 Κατηγορία 
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΊΚΟΥ 
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ -ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 
ΑΠΕΣΣΑΣ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ- ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
 ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 

Μοίρασαν βαθμους και γκολ Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Προοδευτική Περιγιαλίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsP3Mbg2W8nLBBqa4_xtK38zLMsQr_lfyGi87Ag8-ZUUlbb4-u2Xn7g6mErS5ZcJ7f5fuM82fLURR92-iv5vf2GM_8mfHlDCXBViSZ0RkDIibuxf5RuDoN-5IYT6xmNKGSnUE1PiVC_x4e/s1600/jylokastro_ektos1.jpg
  Ισόπαλος με τέρματα 1 -  1 έληξε ο αγώνας ντέρμπι στο Ξυλόκαστρο ανάμεσα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και την Προοδευτική Περιγιαλίου , αγώνα με τον οποίο άνοιξε σήμερα, η αυλαία της
της  6ης αγωνιστικής  το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κορινθίας.
Η αγωνιστική συνεχίζεται , αύριο Κυριακή στις 3 το απόγευμα, με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες  που έχουν  χαρακτήρα  
Οι δύο πρωτοπόροι της κατηγορίας, Πανσολυγειακός και Ισθμιακός, αντιμετοπίζουν εκτός έδρας τον ουραγό Σαρωνικό Γαλατακίου ο πρωτος και την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου ο δεύτερος.
Ενδιαφέροντα είναι τα ντέρμπι του ΠΑΟ Κουταλά με τον ΠΑΣ Κλένια , της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με τους Αγίου Θεοδώρου και του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με το Σπαθοβούνι. Τέλος στο γήπεδο του Ζευγολατιού στο ντέρμπι της ουράς τα Ταρσινά μάχονται με τον Άγιο Γεώργιο.
 
H 6η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 - 1
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΤΑΡΣΙΝΑ '97-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε 1 - 0 την Κόρινθο στο 94' με τον Εμρά - Το Ζευγολατιό "γκρέμισε" από το "ρετιρέ" τον Παννεμεατικό




Με γκολ του  Εμρά στις καθυστερήσεις του αγώνα (94΄) ο  Αστέρας Δερβενίου σημείωσε  μεγάλη νικη με 1 – 0 επί της Κορίνθου , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Κορινθίας και ανέβηκε στην πρώτη 5αδα της βαθμολογίας.
Ο αγώνας ήταν αμφίροπος με εναλλασσόμενες φάσεις και εγινε κατω από αντίξοες συνθήκες καθώς ο αέρας ήταν δυνατός και δεν άφησε να εξελιχθεί καλό ποδόσφαιρο  και το δεύτερο ημίχρόνιο με το φως των προβολέων καθώς  η πυκνή  νέφωση μέτεβαλε την ημέρα σε νύχτα  
 Εκτός από το γκολ ο Αστέρας είχε και τρία δοκάρια στην εστία του Στέφη, στο 77΄ διπλό με τον Εμρά και στη φάση του γκολ με τον Χάντη
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Στεφάνι, Μπαλής, Μετεβελής, Βασιλάρης, Κακογιάννης(58’ Λιθοξόου), Κουτρούλης, Κουλάκης (58΄Πρίφτης), Αλούσι, Βυζάς (60΄Πεθαίνος), Χάντης , Εμρά
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στέφης, Ταμπάκης Γ., Σταυράτης, Κρούγιος, Φουρνάρης, , Ντερβίσι, Σάντος (Μαρούδας), Μακ Μπιν  Δουγέκος, Μοντεσάντος (85’ Ταμπάκης Αν), Σκούπας (46΄Μαυρέλης)


Κατά τα άλλα  στο ντέρμπι κορυφής στο Ζευγολατιό ο νταμπλούχος  Α.Ο. Ζευγολατιό επικράτησε με 3 - 0  επί του έως και σήμερα πρωτοπόρου , με το απόλυτο, Παννεμεατικού  και   πέρασε αυτός επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα, μαζί με την Κόρινθο ΄06 που επιβλήθηκε με το ευρύ 4 - 0 στο ΔΑΚ η Κόρινθος επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου . Την ίδια ώρα  ο Πέλοπας στο Κιάτο επικρατούσε με 1 - 0 επί της Δάφνης Εξαμιλίων, ενώ  η Θύελλα Πετρίου έχασε με σκορ Ελλάδας Βέλου 
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα επικράτησε  με  1 - 0 της Ελλάδας Βέλου, ενώ στα Αθίκια ο Τενεάτης σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα  καθώς επιβλήθηκε με 5 -  1του Πανκαμαριακού. 

Της πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα επίσης   σημείωσουν  ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με 2 - 1 επί του Ολυμπιακού Άσσου και εκτός έδρας ο Ηρακλής Λεχαίου με 4 - 2  μέσα στο Συνοικισμό επί του Κύψελου Κορίνθου.



Η 6η αγωνιστική
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  3-0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  1-3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06- ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 -0
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1 - 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ  5 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 2  -1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 2 - 4

Η Βαθμολογία
( Σε 6 αγώνες)


1
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
16
-1
16
2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
18
-7
16
3
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
19
-5
15
4
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
11
-5
15
5
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
9
-5
11
6
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
11
-9
11
7
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
9
-8
9
8
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
7
-15
7
9
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
13
-11
6
10
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
7
-11
6
11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
8
-14
4
12
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
5
-13
4
13
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
4
-11
4
14
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
9
-12
3
15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
5
-12
3
16
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
5
-17
2