Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Με ανατροπή η Ξάνθη 3 - 1 τον Παναιτωλικό , Νίκη στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ είχε δοκάρια, αλλά και...υπομονή στη νίκη επί του ΠανθρακικούΣτην Ξάνθη, η ομώνυμη ομάδα  αφού είδε τον Παναιτωλικό να προηγείται, κατάφερε να το «γυρίσει» 3-1  στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 9΄ με τον Μαρκόβσκι, αλλά δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ από τον Ντιμιτρόφ (16΄) και τον Παπαστεριανό (71΄) και ένα πέναλτι του Ερέα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσαν το πολύτιμο «τρίποντο» στους «ακρίτες».

Χωρίς σκορ και θέαμα έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι, του ΠΑΟ με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Με κίνηση `ματ`, ο Πογιέτ `έσβησε` τον Παναθηναϊκό! Χωρίς σκορ και θέαμα 
 Το αποτέλεσμα που δεν βόλευε καμία ομάδα και ιδιαίτερα τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό ήταν αυτό που «σφράγισε» τις προσπάθειες των «πρασίνων» και της ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το τελικό 0-0 στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League ικανοποίησε μόνο τον Ολυμπιακό, που άφησε 8 βαθμούς πίσω τον «αιώνιο» αντίπαλό του και 10 την Ένωση, διαφορά που αν και είναι νωρίς να χαρακτηριστεί «ασφαλείας», δίνει σαφές προβάδισμα τίτλου στους «ερυθρόλευκους».
Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Ένωσης συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, εάν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα προερχόταν από ισάριθμες ήττες στα δύο προηγούμενα ντέρμπι που έδωσε με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

ΔΕΡΒΕΝΙ: Εκδήλωση για τους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και βράβευση επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Εκδήλωση για τους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου μας και βράβευση επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Προδρόμου Αγ. Ιωάννη, στο Δερβένι, πραγματοποιήθηκε, τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ., η εκδήλωση του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για τη βράβευση των αποφοίτων των Λυκείων και των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, του Δήμου μας.

Την εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι βουλευτές Κορινθίας Ψυχογιός Γιώργος και Δήμας Χρίστος, η πρόεδρος Τ.Κ. Δερβενίου, οι Διευθυντές των Λυκείων του Δήμου μας, και Αντιδημάρχων, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων, Ιερέων, εκπαιδευτικών, γονέων και των μαθητών.

 Στη συνέχεια αφού παρουσιάστηκε βίντεο με στιγμές χαράς από εκδρομές και δραστηριότητες των μαθητών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και σε μαθητές και εθελοντές που με τις διακρίσεις και την προσφορά τους ξεχώρισαν.Τέλος για άλλη μια χρονιά ο κ. Δημήτρης Καζάνης στην μνήμη των γονιών του, τίμησε τους τρεις πρώτους μαθητές με χρηματικό ποσό.
VIDEO

Πάτρα: Κληρονόμησε τα πάντα από τον παππού του και... μπήκε σε απρόβλεπτους μπελάδες!

Πάτρα: Κληρονόμησε τα πάντα από τον παππού του και... μπήκε σε απρόβλεπτους μπελάδες! 
Αντιμέτωπος με χρέη, απειλή κατασχέσεων αλλά και στέρησης της δυνατότητας του να δραστηριοποιηθεί μόλις αποκτήσει πτυχίο στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα λόγω χρέους βρίσκεται ένας 19χρονος φοιτητής από την Πάτρα ο οποίος είχε.. την ατυχία να του αφήσει ο παππούς του, όλα τα περιουσιακά στοιχεία του. Η κληρονομιά, η οποία εξελίσσεται σε βάσανο για τον 19χρονο περιλαμβάνει ένα σπίτι με κτήμα 4 στρεμμάτων και ένα κατάστημα το οποίο νοικιάζεται προς 1.250 ευρώ το μήνα αποδίδοντας του 15.000 ευρώ το χρόνο.
Με τα νέα δεδομένα στη φορολογία καλείται να πληρώσει για τα ενοίκια 6.500 ευρώ. Τα χειρότερα όμως προέκυψαν πριν από λίγες ημέρες, όταν αναρτήθηκαν οι πίνακες με τον ΕΝΦΙΑ όπου για το ακίνητο με το κτήμα και το μαγαζί που βρίσκονται στην περιοχή του παμπελοποννησιακού καλείται να πληρώσει 13.000 ευρώ με αποτέλεσμα να... πάθει εγκεφαλικό.
Ουσιαστικά με έσοδα καθαρά από το ενοίκιο 8.500 ευρώ καλείται να πληρώνει κάθε χρόνο κοντά στα 20.000 ευρώ. Το χειρότερο είναι πως με μαθηματική ακρίβεια από φέτος θα βρεθεί να χρωστάει στο δημόσιο ποσά τα οποία κάθε χρόνο θα συσσωρεύονται ενώ κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον αγοράς των ακινήτων.
Ουσιαστικά μέσα σε πέντε χρόνια ο 19χρονος θα εμφανίζεται να χρωστάει τουλάχιστον 100.000 ευρώ, αλλά το χειρότερο γι’ αυτόν είναι, πως με την οφειλή στην πλάτη ουσιαστικά θα αδυνατεί να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία αφού θα έχει απειλές κατασχέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πηγή: patrastimes.gr
 

Ο «μασκοφόρος» Ντουαλά οδηγεί την Κέρκυρα - H 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ FOTBALL LEAGUE

Ο «μασκοφόρος» Ντουαλά οδηγεί την Κέρκυρα 
Η Κέρκυρα ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο πρώτο μέρος των αγώνων της 6ης αγωνιστικής.Με τον Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά να σκοράρει για άλλη μια αγωνιστική, και να πανηγυρίζει το γκολ φορώντας μια μάσκα η νησιωτική ομάδα νίκησε εντός έδρας τον Πανσερραϊκό 1-0 και με την 4η νίκη της έφθασε σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Λάρισα.

"Αστροπελέκι" χτύπησε ξανά τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη!

Η «κατάρα» της Τρίπολης χτύπησε ξανά τον ΠΑΟΚ! 
Μεγάλη νίκη, με ανατροπή, πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα του επί του ΠΑΟΚ με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Πέλκα στο 23΄, αλλά οι Αρκάδες «απάντησαν» στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μπερτόλιο (49΄) και Σανκαρέ (82΄).

Η Σπάρτη πέρασε επικεφαλής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

 ΑΕ Σπάρτη: Να περάσει ο επόμενος… (photos)
Η ομάδα της Σπάρτης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, νίκησε τον ΑΟ Λεβάντε με 3-0 και πέρασε επικεφαλής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ηλιόπουλου στο 27'. Στο 39' ο Χαλίλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
 Στην επανάληψη η ΑΕ Σπάρτη κατέφερε  να πετύχει ακόμα ένα γκολ με πλασέ του  Χαλίλι στο 58'.
Στο 90' ο Καλογέρης τράνταξε το δοκάρι του Κοντοπίδη ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Ηλίας Αναστασάκος, μετά από σέντρα του Κατσίκη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ.
Στο Άργος ο Παναργειακός επικράτησε με το ίδιο σκορ ( 3 - 0) επί του ΠΑΟ Λουτρεακίου και ισοβάθμισε στη 2η θέση τον Παναρκαδικό που έχασε 2 - 1 στη Βάρδα , σκορ με το οποίο έχασε και η Καλαμάτα στήν Ερμιονίδα.
 Στο πόντο της ομάδες του Άργους και της Τρίπολης ακολουθούν Αιολικός και Βύζας Μεγάρων που νίκησαν με σκορ 2 - 0 και 1 - 0 , Δόξα Ν. Μανωλάδας και Κανάρη Νενήτων, αντίστοιχα. Τέλος στο Ευβοϊκό νέρμπι ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 1 - 0 επί της Χαλκίδας.

Η  5η αγωνιστική  του 3ου ομίλου :

Βύζας Μεγάρων - Κανάρης Νενήτων 1 - 0
Ηρακλής Ψαχνών - Χαλκίδα 1 - 0
Παναργειακός - Λουτράκι 3 - 0
Σπάρτη - ΑΟ Λεβάντε 3 - 0
Ερμιονίδα - Καλαμάτα 2 - 1
Βάρδα - Παναρκαδικός 2 - 1
Αιολικός - Δόξα Ν. Μανωλάδας 2 - 0



Η Βαθμολογία
(Σε 5 αγώνες)
1

ΑΕ Σπάρτης
9 - 2
11
2

Παναρκαδικός
9 - 1
10
3

Παναργειακός
9 - 5
10
4

Αιολικός
7 - 3
9
5

Βύζας Μεγάρων
6 - 8
9
6

ΑΟ Λουτράκι
5 - 5
8
7

Καλαματά
5 - 3
7
8

ΑΟ Χαλκίς
2 - 4
7
9

ΠΑΟ Βάρδας
8 - 7
7
10

Ηρακλής Ψαχνών
2 - 7
6
11

Δόξα Νέας Μανωλάδας
4 - 6
5
12

Ένωση Ερμιονίδας
6 - 7
5
13

Κανάρης Νενήτων
1 - 6
4
14

ΑΟ Λεβάντε
0 - 8
0

Στη Νεμέα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ( VIDEO)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης,  στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εκλογών για ανάδειξη προέδρου της παράταξης., επισκέφθηκε σήμερα την Νεμέα όπου έγινε δεκτός στο  Δημαρχείο της πόλης  από τον Δήμαρχο  Κώστα Καλαντζή όπου είχε  επαφές με  φορείς της ιστορικής περιοχής.
VIDEO

"Σακάτεψαν" στο ξύλο 2χρονο αγοράκι στο Κιάτο - Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο - Σύλληψη 20χρονου για τον άγριο ξυλοδρμό( VIDEO)

http://www.dimas.gr/wp-content/uploads/2012/07/nosokomeio-korinthos1.jpg

Συνελήφθη ένας 20χρονος που θεωρείται ύποπτος για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ένα δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο (video)https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7lYllHRMcli38Xqw9sHN5zKLPDbAm71ymGi7rHD076TU9XU7j8YLeXLDssnOV9kn_vQ4EEWTjJbHJZ8XM7SWXuxOknzzIKv4mCPfHqwORbvxD7ZAu2sag6eku1ru1tTGlaOQVNdv9-5Sx/s1600/elas+-+lyste.blogspot.jpgΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ένα δίχρονο αγοράκι και κλεισμένο επί 5 ημέρες σε σπίτι στο Κιάτο. Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, από τη 20χρονη μητέρα του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Όπως δήλωσε ο συντονιστής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κορίνθου Ιατρός Δρα Αναστάσιος Γκιολής  " Ένα αγόρι 2 ετών περίπου  ήρθε στα επείγοντα περιστατικά σε άσχημη κωματώδη κατάσταση.  Κατά τα λεγόμενα της μητέρας του, υπήρξε ξυλοδαρμός από τον σύζυγό της. Το παιδί το είχαν κλεισμένο 4 , 5 ημέρες στο σπίτι , φέρει κατάγματα, αντιμετωπίστηκε γρήγορα έγκαιρα , γίνανε όλες οι εξετάσεις, διασωληνόθηκε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ , με συνοδεία δύο γιατρών στο " Αγλαΐα Κυριακού".
Ο κ Γκιολής εν συνεχεία και σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι το παιδί το είχαν κλεισμένο"όπως μας είπε  η μαμά  η οποία ήταν μια κοπέλα 20 χρονών σε κατάσταση... H Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, στο Κ. Υ. Κιάτου όπου μιλήσαμε μαζί με το γιατρό του κέντρου. Έγινε προανάκριση εκεί και μάλιστα τώρα πήρανε τη μητέρα για το τμήμα. .. Το παιδί είναι πολύ σοβαρά , φέρει κατάγματα , έχει αιμορραγία στο δεξιό οφθαλμό, είναι σε κωματώδη κατάσταση το 2χρονο αγόρι. Είμαι 13 χρόνια γιατρός συκλονιστικαμαι όλοι οι γιατροί. Όλες οι ειδικότητες πέσαμε πάνω για να σώσουμε το παιδί . Η κατάσταση του είναι πολύ δύσκολή . Είμαστε συγκλονισμένοι , όλη η Ελλάδα... Να σωθεί το παιδί...
Συνελήφθη ένας 20χρονος που θεωρείται ύποπτος για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε το δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο τον οποίο  η μητέρα υπέδειξε ως δράστη του ξυλοδαρμού στην Εισαγγελέα.
Στον ανακριτή οδηγούνται Κορίνθου η μάνα και ο φερόμενος ως δράστης για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε το δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο

Ο συντονιστής του νοσοκομείου Κορίνθου, Αναστάσιος Γκιολής, δήλωσε στο korinthostv.gr ότι το άτυχο παιδί φέρει σοβαρά κατάγματα και αιμορραγούσε από το δεξί μάτι.
Σύμπαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κινήθηκε αστραπιαία για το περιστατικό και, αφότου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, διασωληνώθηκε και αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, συνοδεία δύο γιατρών, στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


VIDEO: korinthostv.gr

Μεϊμαράκης: Μπροστά στις Δημοσκοπήσεις, Μπροστά στην Κοινωνία, Μπροστά στις Μάχες - Βίντεο

meimarakis-mprosta
Όσοι παρακολουθούν τις επισκέψεις του Προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στα διάφορα μέρη της Ελλάδας, όσοι βλέπουν και ακούν τις αντιδράσεις των πολιτών κατά την επαφή τους με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλούν για μία αυθόρμητη μεγάλη αγκαλιά που ανοίγουν προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και για μία μεγάλη αγκαλιά που ανοίγει αυτός προς τους πολίτες.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι ο πολιτικός που βγαίνει μπροστά στις μάχες. Είναι ο αρχηγός που έφερε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές την ΝΔ, στον εκλογικό άθλο του 28+%, κυριολεκτικά ανασταίνοντας το κόμμα και την παράταξη που μετά το δημοψήφισμα βρισκόταν στο 15%. Έδωσε και πάλι ελπίδα στους Έλληνες του κεντρώου χώρου και των φιλελεύθερων ριζοσπαστικών ιδεών πως η αυθαιρεσία και ο λαϊκισμός του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να λάβουν τέλος.

Ομιλία Χρίστου Δήμα στη Βουλή για το σ/ν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (Video)


 Στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για το σχέδιο νόμου αναφορικά με την ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων, ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας υπογράμμισε πως η καταστροφική για την πατρίδα πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε σήμερα στο να χρειάζεται καινούργια ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. «Είπατε ότι θα καταφέρετε να κάνετε ρωγμή στην Ευρώπη. Η πραγματικότητα είναι ότι κάνατε ρωγμή στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Δήμας. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν δίνει καμία απολύτως λύση για τα «κόκκινα» δάνεια και ότι η επιδείνωση τους οφείλεται στην επιβολή των περιορισμών στις κινήσεις κεφαλαίων για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση. Σημείωσε επίσης πως η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνοψίζεται από το τρίπτυχο «φόροι, φόροι και άλλοι φόροι και την κάλεσε να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν κρατικοποιήσεις τραπεζών.


Συγκεκριμένα στην ομιλία ο Χρίστος Δήμας ανέφερε:

Για μια ακόμα φορά συζητάμε σήμερα ένα πολύ κρίσιμο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

 
 Δύο τινά συμβαίνουν, είτε γνωρίζατε εδώ και πάρα πολύ καιρό, κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έπρεπε να έρθει το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, είτε καθυστερήσατε αδικαιολόγητα, πράγμα και το οποίο πιστεύω, είτε δεν θέλατε να γίνει οργανωμένη συζήτηση στο Κοινοβούλιο, πράγμα το οποίο δεν πιστεύω.

Τέλος οι προϊστάμενοι με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο – Ποια θα είναι τα κρίσιμα προσόντα (λίστα)

Στο τελικό στάδιο διαμόρφωσής του βρίσκεται το σχέδιο νόμου για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ καθορίζεται μια νέου τύπου μοριοδότηση προσόντων για τις προαγωγές και την επιλογή προϊσταμένων. Αναμένεται ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει δοθεί στη δημοσιότητα και θα οδεύσει προς κατάθεση στη Βουλή.

Καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου εξηγούν γιατί ο Τζιτζικώστας δεν μπορεί να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κατά το Σύνταγμα

tzitzikostas fonazei
Καταπέλτης για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, για την ηγεσία της ΝΔ, το άρθρο της Καθημερινής: "Μόνο βουλευτής μπορεί να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κατά το Σύνταγμα"
Των ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ* και ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ**

Ενόψει της εκλογής αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ετέθη εκ νέου ένα κλασικό ζήτημα συνταγματικού δικαίου, εάν δηλαδή είναι δυνατόν να υπάρξει μη κοινοβουλευτικός πρωθυπουργός.

Η Βούλτεψη απαντά στην πρόταση (Τζιτζικώστα) εξωκοινοβουλευτικού Προέδρου στη ΝΔ: Το κακό παράδειγμα Ρέντσι..

voultepsi-sofia

Η Βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, με άρθρο της για την περίπτωση Ρέντσι, εμμέσως απαντά στον Απόστολο Τζιτζικώστα, αναφορικά με την υποψηφιότητά του, που εξορισμού και λόγω της αυτοδιοικητικής θέσης του, απαγορεύεται να βρεθεί εντός βουλής, στην καλύτερη περίπτωση το 2019... αλλά απαντά και στην πρότασή του για τριαρχία στη ΝΔ...!! για να καλύψει το κενό της δικής του απουσίας.
Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα ορίσει έναν αρχηγό για τη Βουλή... άλλον ένα για να διοικεί το κόμμα... και ο ίδιος προφανώς θα παραμένει ένας ουδέτερος Περιφερειάρχης (;)

Το άρθρο παρέμβαση της Σοφίας Βούλτεψη:...


διαβάστε τη συνέχεια...

tokentro.com

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ



http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2015/10/prwtathlitis-eurwpis-o-leuteris-petrounias-stous-krikous.w_l.jpg
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Έλληνα αθλητή Λευτέρη Πετρούνια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε την Ελληνική σημαία ψηλά και μας έκανε όλους υπερήφανους!
Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία».