Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Επιβεβαίωση του Ολυμπία: Ισλαμοφασιστας της μουσουλμανικής αδελφότητας τοποθέτησε την βόμβα στο Ρωσικο αεροσκάφος

Όπως αποκαλύψαμε εδώ και ημέρες, θύλακας της μουσουλμανικής αδελφότητας του τουρκοφιλου εκλεκτού της Κλίντον, Μόρσι, τοποθέτησε την βομβα στο Ρωσικό αεροσκάφος σκορπίζοντας τον θάνατο.
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορταζ στο βίντεο που ακολουθεί: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Greek Hellenic News Feed

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από την Καστοριά όπου βρίσκεται αναφέρθηκε στα χθεσινά επεισόδια και τις ευθύνες της κυβέρνησης, καθώς και στις δηλώσεις του Προέδρου της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Για τα χθεσινά επεισόδια και τις ευθύνες της κυβέρνησης είπε:

Επίσκεψη Γεωργιάδη στην Κόρινθο


Επίσκεψη στην Κόρινθο πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής & υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνις Γεωργιάδης  Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κορινθίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα

Η αυλαια της 7ης αγωνιστικής στη Β΄ Κορινθίας σε Αγίους Θεοδώρους και στο Σοφικό.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_P7TCohhrRzP9hmiLXsUg_4NqzDRlC5fJYTLp4Wy24ZLwv1fxHZxT0abXNPZKSZr-rPM9NiZBYa_X_uHbBfYVedKe2Q4Bg8AWbTxHbqXhPFqGpxubhlUgQWm04qie4wf0yyUS9wtkROgN/s1600/f5232f81ee.jpg
Το Σαββατοκύριακο  , με πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες, συνεχίζεται, στο πλαίσιο της 7ης  αγωνιστικής  το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Κορινθίας.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο Σάββατο, στις 3 το απόγευμα  σε Αγίους Θεοδώρους και στο Σοφικό.   
Στους Αγίους Θεοδώρους αντιμετωπίζουν τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου , ενώ στο  «Γεώργιος Βάσσης" του Σοφικού ο εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος , Πανσολυγειακός , αντιμετωπίζει σε ενδιαφέροντα αγώνα τον  ΠΑΟ Κουταλά.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον έτερο των πρωτοπόρων Ισθμιακός να δοκιμάζεται εκτός έδρας , στον Άσσο , σε ενδιαφέροντα  αγώνα κόντρα στην Προοδευτική  Περιγιαλίου, όπως και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου κόντρα στο Σπαθοβούνι.   
Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Κλένια  στην έδρα του αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ στο γήπεδο των Εξαμιλίων ο Άγιος Γεώργιος μάχεται με τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού . 
Τέλος στο Ζευγολατιό στο ντέρμπι της ουράς τα Ταρσινά ΄97  αντιμετωπίζουν τον Σαρωνικό Γαλατακίου.



7η αγωνιστική
7.11.15/ 15:00
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 
8.11.15 /15:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 
ΤΑΡΣΙΝΑ '97-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 

Δοκιμασίες για ΑΟΖ , Κόρινθο ΄06 , σε Ξυλόκαστρο και Εξαμίλια. Ντέρμπι στο Βέλο η Ελλάδα κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου



 http://asterasderveniou.gr/media/bearleague/bl1440706593192.pnghttp://asterasderveniou.gr/media/bearleague/bl14379307201478.gif
Με τους αγώνες της  7ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο  Σάββατο στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας.   
Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι των  ισόβαθμων Ελλάδος Βέλου και Αστέρα Δερβενίου, την ίδια στιγμή που οι δύο πρωτοπόρες ομάδες ΑΟ Ζευγολατιού και Κόρινθος ΄06 δοκιμάζονται  εκτός έδρας, σε Ξυλόκαστρο και Εξαμίλια, κόντρα σε Πανκαμαριακό και Δάφνη Εξαμιλίων, αντίστοιχα.   
Εκτός έδρας  αγωνίζεται και ο Πέλοπας Κιάτου , στην Αρχαία Κόρινθο κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου , ενώ στο  νεμεάτικο  ντέρμπι ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου. 
Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός μάχεται με την Κόρινθο, ενώ στο Συνοικισμό ο ουραγός Κύψελος υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων. 
Τέλος στο «Γιάννης Στέφας» ο Ολυμπιακός Λουτρακίου θα ψάξει για θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

7η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ 

Ο Γιουνκερ «δεν καταλαβαίνει» γιατι τσακωνόμαστε με την Τουρκια για 10χλμ.Θαλασσα. Εγω απορώ πόσες καταθέσεις έχουν οι δουλέμποροι στο Λουξεμβούργο #LuxLeaks

Jean-Claude Juncker
Jean-Claude Juncker

Ο ευφυής κατα άλλα Γιούνκερ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις «βλακώδεις» απορίες του. Η μια είναι «μα γινοντουσταν αυτά στην Χώρα μου;» όταν αποκαλύφθηκε ότι σαν Πρωθυπουργός το Λουξεμβούργο είχε μετατραπει σε βιομηχανία φοροδιαφυγής και ξεπλύματος Μαυρου Χρήματος απο λαθρέμπορους, δουλέμπορους, βιομηχανίες, εφοπλιστές κτλ

Πρόταση μομφής σε αναστολή εκτέλεσης ...για τα χειρότερα

meimarakis-vouli-omilia
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του, για τις προκλητικές δηλώσεις Φίλη κατά της γενοκτονίας των Ποντίων, τοποθέτησε το ζήτημα και σε μία άλλη σκοπιά που σχετίζεται με τα εθνικά θέματα. Έκανε λόγο για δηλώσεις που προετοιμάζουν ένα «καλό» κλίμα λόγω της επικείμενης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Συνεργάτες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της ΝΔ, φοβάται ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την περίπτωση του Νίκου Φίλη ως προπομπό για την εξοικείωση της κοινής γνώμης αλλά και της διεθνούς κοινότητας, με άλλες «αριστερές» θέσεις πέριξ των εθνικών θεμάτων.

Αφιέρωμα στο Ιατρό Ερευνητή Γιώργο Παπανικολάου

Στο δρόμο κινδυνεύουν να βρεθούν 150.000 δανειολήπτες

Σήμερα αναμένεται, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, να «κλειδώσει» η συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών για την προστασία της κύριας κατοικίας, βάζοντας τέλος στην  ...

TSIPRAS IS KILLING GREECE

Once more time Alexis Tsipras, Greek PM, is shuffling the cards. Although he managed to bring depression in Greek economy and mainly in Greeks' soils he is playing alone in Greek political battlefield intact.

Στην Πελοπόννησο η 6η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης το 2016



 Εμφάνιση PB060008.JPG
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφασίστηκε να διοργανωθεί η 6η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, όπως διατυπώθηκε στην Κοινή Διακήρυξη της 5ης Διάσκεψης που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 στο Βερολίνο. 
Εμφάνιση PB060011.JPGΕμφάνιση PB060028.JPGΕμφάνιση PB060030.JPGΕμφάνιση PB060032.JPG

Τόσο ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γερμανικών Πόλεων και Δήμων κ. Roger Kehle, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Πατούλης χαρακτήρισαν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας προσέγγισης των αυτοδιοικητικών φορέων και των λαών της Ελλάδας και της Γερμανίας και εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση της επόμενης Διάσκεψης στην Πελοπόννησο.
Εμφάνιση PB060015.JPG