Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φιλική ήττα της Εθνικής Ελλάδος στο Λουξεμβούργο με 1 - 0 στο ντεμπούτο του Σκίμπε


Έχει πολλή δουλειά ο Σκίμπε... (vid)Έχει πολλή δουλειά ο Σκίμπε... (vid)Παρουσιάζοντας προβληματικό πρόσωπο (έλλειψη επιθετικής αποτελεσματικότητας και αμυντικά κενά) η Ελλάδα ηττήθηκε με 1-0 σε φιλικό τεστ στο Λουξεμβούργο, στο ντεμπούτο του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της. Στο πρώτο μέρος η Ελλάδα είχε 3-4 καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευθεί, ενώ στο δεύτερο απείλησε ελάχιστα και δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του ματς.
Δοκάρι στο 3ο λέπτό είχε η Εθνική μας με τον Μήτρογλου, ενώ στο 78' αποχώρησε ο Δημήτρης Σιόβας, λόγω προβλήματος, μετά από σύγκρουσή του με τον Καπίνο.

Μικρόφωνο στα γήπεδα της Κορινθίας

Μια ακόμη χορηγία από το Radio Tv Ramona για τον φίλαθλο Α. Ο. Ξυλοκάστρου - Αρτέας Γ. Σ. Μυκηνών


 Μια ακόμη χορηγία από το Radio Tv Ramona για τον φίλαθλο ……… !
Εσείς που αγαπάτε το Αθλητισμό το Μπάσκετ μην χάσετε αύριο να ……...
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση το Σάββατο 13/11/15 στις 17:00 από Tv Ramona ( www.ramona.me ) για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΚ Τον Αγώνα ΑΟΞ - Ατρέας Γ.Σ Μυκηνών από το Κλειστό Γυμναστήριο (Παλατάκι) σε Live Streaming
με την τεχνική υποστήριξη του http://dos.gr/
http://dos.fm/gr/ramonatv/index.html

H πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση! Δεν έχει πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο - Αποκαλυπτικά αποτελέσματα για τη Νέα Δημοκρατία - οι πολίτες πιστεύουν πως ο Εύαγγελος Μεϊμαράκης θα κερδίσει τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστό 56,5%

H πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση! Δεν έχει πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο - Αποκαλυπτικά αποτελέσματα για τη Νέα Δημοκρατία 

Την πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση δημοσίευσε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και από την οποία προκύπτει ότι οι Έλληνες πολίτες παραμένουν πιο απαισιόδοξοι για το μέλλον τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Σε ποσοστό 78% οι πολίτες θεωρούν πως τα πράγματα για τη χώρα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ μόλις το 13% θεωρεί πως κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Στην ίδια ερώτηση απαισιόδοξοι είναι και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που σε ποσοστό 56,5% θεωρούν πως τα πράγματα δεν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Απογοητευτικά είναι και τα ποσοστά για το βαθμό ικανοποίησης από την κυβέρνηση. Ποσοστό 86% δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης και το αντίστοιχο ποσοστό στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσης υψηλό και φτάνει στο 70%.

Δημοσκόπηση για τις εσωκομματικές εκλογέστη της ΝΔ : Ο Μεϊμαράκης μπροστά με ποσοστό 39,1%

Ο Τζιτζικώστας κερδίζει τον Τσίπρα, αλλά ο Μεϊμαράκης μπροστά στη ΝΔ
Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές, δημοσκόπηση της εταιρίας e-voice που έγινε για λογαριασμό του www.e-typos.com ρίχνει φως στο εσωκομματικό τοπίο και καταγράφει πώς διαμορφώνεται το κλίμα με φόντο την κάλπη της 22ας Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την έρευνα ο Απόστολος Τζιτζικώστας θεωρείται ως ο καταλληλότερος για να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει πρωτιά μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ. Η «μάχη» είναι σκληρή και σύμφωνα με το συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 83,2% του συνόλου των ερωτηθέντων είναι «πολύ σημαντικό μια αξιωματική αντιπολίτευση να έχει ένα ικανό αρχηγό».

LIVE σύνδεση με το "Stade Municipal" / Λουξεμβούργο - Ελλάδα (φιλικός αγώνας)


  Τον πρώτο της αγώνα με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της  δίνει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σήμερα, Παρασκευή στο Λουξεμβούργο (20:30).
 Ο Γερμανός προπονητής, που έχει κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις, θα πάρει μία πρώτη γεύση από τους διεθνείς εν δράσει στο συγκεκριμένο φιλικό αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς, Γκέρσον, Μάρτινς, Μπενσί, Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς, Γιανς.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Καρέλης, Ταχτσίδης, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Πέλκας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, για τη διευκόλυνση των φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας, έχει διαμορφωθεί στην ιστοσελίδα www.nd.gr ειδική ενημερωτική σελίδα με τον τίτλο «Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», όπου παρέχονται σχετικές πληροφορίες.  Στη σελίδα αυτή υπάρχει και η αίτηση επαναβεβαίωσης ή εγγραφής νέου μέλους,  που μπορεί να εκτυπωθεί και  να συμπληρωθεί.
Σημειώνεται, ότι  δικαίωμα συμμετοχής σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο, θα έχουν μόνο όσοι συμμετάσχουν  στο πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή καθημερινά δημοσιεύματα που προβάλλουν την πρόθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να αυξήσει τους φόρους στα τυχερά παιχνίδια, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Πότε από ιδεοληψία, πότε από ανικανότητα, αλλά πάντοτε με προχειρότητα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, επεξεργάζεται μόνο φορομπηχτικά σενάρια.
Τελευταίο θύμα της, οι 4.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι 20.000 εργαζόμενοι στα τυχερά παιχνίδια.
Τα σενάρια αυτά της συγκυβέρνησης, θα περιορίσουν τον τζίρο των νόμιμων επιχειρήσεων, θα βάλουν λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου, θα αυξήσουν την ανεργία και θα συρρικνώσουν τα έσοδα του Δημοσίου. Αντί λοιπόν η συγκυβέρνηση να επεξεργάζεται πρόχειρα σενάρια, ας αφιερώσει χρόνο για να περιορίσει τον παράνομο τζόγο και να βάλει τάξη στα διαδικτυακά παίγνια. Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα».

Αποκάλυψη! τα ψέματα του Μάκη για τον κοινοβουλευτικό πρόεδρο της ΝΔ!!! - Βίντεο

voridis koinovouleftikos arxhgos gia nd

Μάκη, ένα μήνα πριν κατά τις 20 Οκτωβρίου, βγήκες στην εκπομπή του Πρετεντέρη για την κεντροδεξιά και μας είπες φαρδιά πλατιά πωςο αρχηγός της ΝΔ πρέπει να είναι μέσα στη Βουλή!!Και να δίνει μάχες…!!
Δηλαδή πριν από ένα μήνα εξαιρούσες τον Απόστολο Τζιτζικώστα!! Σήμερα τι άλλαξε και μετάνιωσες;;
Είναι καλός ο εξωκοινοβουλευτικός Απόστολος Τζιτζικώστας;; Ποια είναι ακριβώς η συμφωνία πέρα του προφανούς;;; ότι αν κερδίσει τις εκλογές ο Τζιτζικώστας, εσύ θα είσαι ο αντιπρόεδρός του και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ;

> περισσότερα...

newshot.gr

Αναστάσιος Γκιολής: Ένας Σαμαρίτης γιατρός για τα...δύσκολα

http://sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/12240038_1651491801771075_741809454499800456_n.jpg?itok=aB9mpL33 
Αναμφίβολα ο Ξυλοκαστρίτης Ιατρός Αναστάσιος Γκιολής είναι πανταχού παρόν και πάνω απ όλα πάντα ένας καλός Σαμαρείτης, ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο

Αυτή τη φορά ο φίλος γιατρός βρίσκεται στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
 Σε προσωπική συζήτηση που είχαμε ο κ Γκιολής μου τόνισε ότι: " Πράγματι η τιμή που μου ανατέθει και ευχαριστώ πολύ, ναμαι εκεί στα δύσκολα, είναι μεγάλη.Θα προσπαθήσω να φανώ άξιος .Να συζητάμε συνθήκες υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας σας. Με χαμόγελο μεγάλο συνεχίζουμε ..!!»
 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ - ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΩΝ "ΙΒΥΚΟΣ"










































ΙΒΥΚΟΣ

Δυο αυξήσεις «φωτιά» στα τέλη κυκλοφορίας

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC
Όσοι αγόρασαν αυτοκίνητο μετά το 2006 θα πληρώσουν το «μάρμαρο» των αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας του 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα θα προβλέπει και μία κατηγορία αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μεταξύ 2006 έως 2010. Σε αυτήν την κατηγορία και από 1.400 κυβικά και άνω θα υπάρξουν αυξήσεις 10 έως 40 ευρώ.

Για τα παλαιότερα ΙΧ θα υπάρχουν αντίστοιχες μειώσεις 10 έως 130 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, για τα καινούργιας τεχνολογίας οχήματα 5ετίας μετά το 2010, όπου τα τέλη υπολογίζονται με βάση τους ρύπους, η ατέλεια κατεβαίνει από τα 99 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα στα 89 γραμμάρια.
Έτσι θα προκύψουν αυξήσεις από 8 έως 32 λεπτα ανά γραμμάριο, για τα ΙΧ που εκπέμπουν ρύπους πάνω από 90 γραμμάρια.

arouraios.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ φ.123 ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ


Διαβάστε στο ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Nοεμβρίου 2015

Ντέρμπι στο Δερβένι Ο Αστέρας μάχεται με τον Παννεμεατικό



 
 http://www.sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/11_0.JPG?itok=PZNpReK7
Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι  το πρωτάθλημα  της  Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
Η αγωνιστική βρίσκει τις  δύο πρωτοπόρες ομάδες  του πρωταθλήματος , ΑΟ. Ζευγολατιού και Κόρινθος ΄06 να αγωνίζονται εντός έδρας  έχοντας εύκολους αγώνες  με Κύψελο Κορίνθου και Ηρακλή Λεχαίου, αντίστοιχα. 
Αντίθετα ο Παννεμεατικός, που ακολουθεί τους πρωτοπόρους , στον πόντο, έχει δύσκολη έξοδο, στο Δερβένι , όπου στο ντέρμπι της ημέρας μάχεται στο «Κώστας Βυζάς" κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Δερβενίου.   
Ενδιαφέρον παρουσιάζει  και η αναμέτρηση του Πέλοπα στο Κιάτο  με τον Τενεάτη Αθικίων, την ίδια ώρα που στο Συνοικισμό η Ελλάδα Βέλου δοκιμάζεται κόντρα  στην Κόρινθο. 
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα σε ενδιαφέροντα αγώνα ψάχνει βαθμούς παραμονής κόντρα στον Πανκαμαριακό, ενώ  στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Δάφνη Εξαμιλίων. 
Τέλος  στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός μάχεται με  τον συνονόματό  του Λουτρακίου

8η αγωνιστική
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 
ΑΣΤEΡΑΣ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ –ΤΕΝΕΑΤΗΣ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 

Eπανασύσταση της διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEig4WU08veBU2YyLEN2DnTJYRlHtKXS_BumEiRXdU9mB_mTo5l_tygCat9Zwz8WECXilyEyy3N-XwMqM2om9otlz7DvX8lMTIz6N05KV0YLeepU2U1jXDEvewXMHqEUWaxvdJzkdZ_lnJQ/s1600/IMG_2015_10_04_336.jpgΜε πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την επανασύσταση της διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα.
Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί σχετική πρόταση από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής, η οποία, αφού συζητηθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων,  θα εισαχθεί έως το τέλος του τρέχοντος μηνός στην Ολομέλεια της Βουλής.
Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή είχε συσταθεί δύο φορές, προς το τέλος της ΙΕ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου και στις αρχές της ΙΣΤ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου, πλην όμως το έργο της έμεινε ανολοκλήρωτο λόγω πρόωρης διάλυσης της Βουλής.

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης