Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

"Άρχοντας" της Πελοποννήσου ο Παναιγιάλειος νίκησε στη Πάτρα την Παναχαϊκή


Παναιγιάλειος, ΠαναχαϊκήBαθιά ανάσα πήρε ο Παναιγιάλειος που ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι της Αχαΐας, νικώντας την Παναχαϊκή στην Πάτρα, στην πρώτη νίκη του μακριά από το Αίγιο με 1 - 0.'
Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά με τη νίκη της στην Πάτρα,  στην αυλαία της 11ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία της Football League, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, είχαν ευκαιρίες στα πρώτα 20 λεπτά να σκοράρουν, η Παναχαϊκή απάντησε με το δοκάρι από τον Στεργίδη στο 36', αλλά το ντέρμπι κρίθηκε στο 83΄.
Οι παίκτες του Παναιγιάλειου βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Σπίνουλα να περνά τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο και με πλασέ από πλάγια αριστερά να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, που σηματοδότησε και την πρώτη εντός έδρας ήττα για την Παναχαϊκή
 Ήταν τέτοια η αναγκαιότητα απόσπασης του τριπόντου για τους φιλοξενούμενους, που από το ξεκίνημα θέλησαν να δείξουν πως δεν πήγαν στην Πάτρα για να κρατήσουν το μηδέν. Εξ ου και οι σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν με Μπουρλάκη και Πέριτς.
.Στο παιχνίδι που έριξε  οι Αιγιώτες με τέρμα του Σπίνουλα στο 84' άλωσαν το Παμπελοποννησιακό και πήραν το τρίποντο.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (87′ Μητρόπουλος), Ασίγκμπα, Κάργας, Ι. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Πινδώνης (73′ Τρίγκας), Στεργίδης, Πέδρο (94′ Χαρτσιάς), Σιατραβάνης, Τζίλας.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γ. Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Κολόκας, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Πέριτς (78′ Μίλιτς), Μπουρλάκης (60′ Ζουνίνιο), Σκαρτσίλας (92′ Σταμόγιαννος).

Η 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Aσταμάτητη «Ελαφρά Ταξιαρχία», μολότοφ στο «Ελ Πάσο» (vid)
Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Κισσαμικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Αχαρναϊκός-Τρίκαλα 1-2
Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
Πανελευσινιακός-Ζάκυνθος 1-0
Λάρισα - Κέρκυρα 0-1
Αγροτικός Αστέρας-Απόλλων 0-1
Χανιά-Πανσερραϊκός 1-1
Καλλιθέα-Εργοτέλης 1-0
Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 11 αγώνες)

1. Λάρισα
16-7
24
2. Τρίκαλα
18-10
23
3. Απόλλων
13-5
22
4. Κέρκυρα
15-9
21
5. Καλλιθέα
12-9
17
6. Ολυμπιακός Βόλου
13-9
17
7. Αναγέν. Καρδίτσας
8-10
16
8. Λαμία
12-11
16
9. Χανιά
9-8
15
10. Παναχαϊκή
9-10
15
11. Κισσαμικός
10-9
14
12. Αγροτικός Αστέρας
7-10
12
13. Παναιγιάλειος
7-10
12
14. Αχαρναϊκός
8-9
11
15. Εργοτέλης
12-16
11
16. Πανσερραϊκός
9-14
11
17. Ζάκυνθος
6-11
9
18. Πανελευσινιακός
7-24
6

Έ(Χ)ανε τα άχαστα και το πλήρωσε, Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1

Σούπερ Λίγκα (13η αγωνιστική): Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1
«Αυτοκτόνησε» στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος, που απέσπασε μεν ισοπαλία από τον Παναιτωλικό (1-1), αλλά έχασε τόσες ευκαιρίες στο παιχνίδι που ο βαθμός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου. Ο Μπρίτο πέτυχε το 0-1 στο 65΄, αλλά στο 68΄ ο Βιγιαφάνες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Super League.
Οι παίκτες του Ατρόμητου έχαναν τα γκολ με το τσουβάλι, δίνοντας στον Παναιτωλικό το δικαίωμα να πάρει την εντός έδρας ισοπαλία. Πρώτος πόντος μετά από πέντε σερί ήττες για τον Ατρόμητο.
Η αθηναϊκή ομάδα, πήγε στο Αγρίνιο με πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα στην πλάτη της, κι αφού δεν πήρε αυτό το τρίποντο, δεν ξέρουμε πού και πότε θα το καταφέρει.
Και ο Παναιτωλικός είχε τις δικές του ευκαιρίες, αλλά αν κάποιος στο τέλος δει τα στατιστικά, μάλλον θα γελαστεί για την εικόνα του ματς.
Ο Παναιτωλικός είχε 11 τελικές (έξι εντός εστίας), ο Ατρόμητος 10 και έξι, αντίστοιχα, αλλά αυτά που έχασαν οι φιλοξενούμενοι, απλά δεν χάνονται.
Οι γηπεδούχοι με δεδομένα τα αγωνιστικά προβλήματα στην άμυνα, μεσοβδόμαδα δέχθηκαν τρία από τον Εργοτέλη στο Κύπελλο, σώθηκαν είτε από τις επεμβάσεις του Κυριακίδη, είτε από την αστοχία του Μπρίτο.
Οι φιλοξενούμενοι βλέποντας ψηλά την αργή άμυνα των γηπεδούχων, την τρυπούσαν με χαρακτηριστική ευκολία.
Ο Μπρίτο σε μια από πέντε έξι φορές που βρέθηκε φάτσα με το γκολ, έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο στο 65', όμως δεν το χάρηκαν πολύ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βογιαφάνες με δεξί πλασέ, έφερε το ματς στα ίσα και στο 87' αν ο Κάπελ ήταν πιο ψύχραιμος, θα μπορούσαν να αρπάξουν και τη νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87' Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72' Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουσέδα (78' Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83' Μ. Στόιτσεφ), Μπαστακός (72' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (90+ Μπάλας), Ναπολεόνι.

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αποχή επ' αόριστον αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές!


Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αποφάσισαν αποχή επ' αόριστον, αρχής γενομένης από την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 15,16 και 17 Δεκεμβρίου 2015, και στην συνέχεια από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.
Ο λόγος για τον οποίο πάρθηκε η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως το αποθεματικό στο εγγυητικό ταμείο δεν λειτουργεί και γενικότερα επειδή έχουν κουρασθεί από τις συνεχές υποσχέσεις της Πολιτείας, ειδικά όσον αφορά τους συναδέλφους τους με μικρές απολαβές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο Αστέρας έχασε τον προσανατολισμό του και υπέκυψε δίκαια 3 - 1 από τον Πέλοπα στο Κιάτο

Ogpemf9w

Hh30fbei
Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε στο Κιάτο ο Αστέρας Δερβενίου, στον αγώνα του με τον Πέλοπα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας .
WfalvogtΟ Πέλοπας ήθελε τον αγώνα περισσότερο και το έδειξε στο γήπεδο, αφού οι παίκτες του πήγαιναν σχεδόν πάντα πρώτοι στη μπάλα και κέρδιζαν τις προσωπικές τους μονομαχίες. Έτσι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, βασιζόμενοι και στην εμπειρία τους. Ο Αστέρας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και όταν πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός των νεαρών παικτών του, έχασε τον προσανατολισμό του και υπέκυψε δίκαια.

Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου και δες το σπίτι σου με ένα κλικ!


Όχι μόνο το σπίτι σας, αλλά και ολόκληρη τη γειτονιά μπορείτε πλέον να δείτε στον υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που σας ενδιαφέρει, και δείτε το συγκεκριμένο δρόμο.
 Με μία εφαρμογή της Google, μπορείτε να δείτε άμεσα και εύκολα το σπίτι σας ή ολόκληρη γειτονιά σε μία διεύθυνση που σας ενδιαφέρει, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση σε αυτή την εφαρμογή.

Ως τις 18 θα ψηφιστούν τα... «δύσκολα αλλά αναγκαία» προαπαιτούμενα

Ως τις 18 θα ψηφιστούν  τα. «δύσκολα αλλά αναγκαία» προαπαιτούμεναΗ ψήφιση των προαπαιτούμενων μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ώστε να εγκριθεί η εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ, να αρχίσει η αξιολόγηση, είναι ο επείγον στόχος της κυβέρνησης. Τα νομοσχέδια που θα τεθούν προς ψήφιση εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, ενώ αύριο ξεκινά ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών για τα 13 δύσκολα προαπαιτούμενα. «Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι «δύσκολα, αλλά αναγκαία για να προχωρήσουμε», δήλωσε ο υπουργός Π. Σκουρλέτης, ο οποίος απέκλεισε την οικουμενική κυβέρνηση. Αναλυτικά...
 eklogika.gr

Aναλυτικά το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των δημoσίων υπαλλήλων

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε από χθες Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ... 
airetos.gr

Πριν τα Χριστούγεννα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλου οι συντάξεις κύριες και επικουρικές του μηνός Ιανουαρίου θα καταβληθούν ως εξής:
– Οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου αντί στις 4 Ιανουαρίου 2016
– Οι συντάξεις όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, Δημόσιο κ.λ.π.) θα καταβληθούν στις 23 Δεκεμβρίου αντί στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

Πόλεμος ΚΕΔΕ – ΠΟΕ ΟΤΑ. Σκληρές αντεγκλήσεις για τις προσλήψεις στους δήμους

Σκληρή απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, δίνει η ΚΕΔΕ.
Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία κατηγορεί τους δημάρχους ότι η «επανάστασή» τους ολοκληρώθηκε πριν καν αρχίσει και κατηγορεί προσωπικό τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη. Οι δήμαρχοι, από την πλευρά τους επίσης απαντούν με μια εξίσου αιχμηρή ανακοίνωση, τονίζοντας ότι «η ΠΟΕ – ΟΤΑ επέλεξε λάθος αντίπαλο» και ότι ρίχνει «νερό στο μύλο» όσων προσπαθούν να καταστήσουν την ΤΑ και τους εργαζόμενους σε αυτήν πολιτικά όμηρους.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Εκπροσώπηση της Βουλής σε Επιτροπές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Στις εργασίες της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Επίσης, η κ. Ιωαννέτα Καββαδία θα εκπροσωπήσει τη Βουλή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Και οι δύο βουλευτές είναι μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του διεθνούς οργανισμού, οι δε εργασίες των προαναφερόμενων Επιτροπών θα διεξαχθούν την τρέχουσα εβδομάδα στο Παρίσι.

Ο Τζιτζικώστας (συρταράκιας της κομματικής ταυτότητας) παραδέχεται ότι χάνει και πάει με τον Μητσοτάκη… Κανιβαλίζει επάνω στη συσπείρωση του Μεϊμαράκη - Ότι να ‘ναι!

tzitzikostas-skai
Ο πολυθεσίτης Περιφερειάρχης, που έχει παρατήσει την Περιφέρειά του και δαπανά εκατομμύρια σε περιοδείες και προβολή (που τα βρήκε;;), μας είπε πάλι σήμερα στον ΣΚΑΙ πως αυτός είναι το νέο… και πως αν εκλεγεί θα αλλάξει τη νοοτροπία του κόμματος που είναι κλειστό…!! Αυτός που στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις μαζεύει στην πρώτη γραμμή του μεγαλομετόχους ποδοσφαιρικών σωματείων!! Αυτός είναι το νέο;; Να μας δείχνει φάτσα-κάρτα ποιος «μεγάλος» τον στηρίζει;; Αυτό είναι νέο και άφθαρτο;;; Θα μας τρελάνει;;
διαβάστε τη συνέχεια...

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com 

Ανακαλύψαμε τον δημοσκόπο του Τζιτζικώστα – σε λίγο θα τον βγάλει πρώτο και στην Ευρώπη

Στη φτηνή τέχνη των μαϊμού δημοσκοπήσεων επιδίδεται το επιτελείο του Τόλη Τζιτζικώστα.
maimou-dhmoskophseis-tzitzikostas Το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών που έφερε την σφραγίδα του προέδρου της εκλογικής διαδικασίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου (στενού φίλου και υποστηρικτή του Απόστολου Τζιτζικώστα), ήταν μία καλή αφορμή για τους επιτυχημένους επικοινωνιολόγους του Περιφερειάρχη και όλως τυχαίως και του Σαμαρά (Τσιμογιάννη, Λειβαδά κ.α) να εφαρμόσουν την τέχνη της δημοσκοπικής σαβούρας...

διαβάστε τη συνέχεια...   

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Βγείτε στη σύνταξη 8 χρόνια νωρίτερα. Δείτε πως

Ανατροπές-έκπληξη κρύβουν τα νέα όρια ηλικίας για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους, καθώς κερδίζουν την έξοδο με πλήρη σύνταξη 5 έως 7 χρόνια νωρίτερα, με αντάλλαγμα την αύξηση των ετών ασφάλισης έως τα 35 - 37 έτη, είτε με παραμονή στην εργασία είτε και με εξαγορά πλασματικών χρόνων, όπου είναι απαραίτητο.

20.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μέσα στο 2016

Την επιδίωξη της κυβέρνησης να προσλάβει 20.000 δημόσιους υπάλληλους εντός του 2016, γνωστοποιεί με συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Όπως επισημαίνει, σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο, από τις προσλήψεις αυτές, «οι 10.000 διορισμοί μόνιμου προσωπικού το 2016 θα αφορούν εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα των κενών στα σχολεία».

Κυβέρνηση: 15 με 18 Δεκεμβρίου η ψήφιση του δεύτερου πακέτου προαπαιτουμένων

021219C67C6ADDE8D9DBB141F5903B7A.jpg
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στη σύσκεψη συζητήθηκε το ασφαλιστικό, αλλά και η προσπάθεια που καταβάλλεται να έρθει πριν από τα Χριστούγεννα ένα ακόμη νομοσχέδιο για το «παράλληλο πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ
Μεταξύ 15 και 18 Δεκεμβρίου οριοθετεί η κυβέρνηση την ψήφιση του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων μέτρων, με «δύσκολα μέτρα» όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών όπως προέκυψε από τη σημερινή κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στη σύσκεψη συζητήθηκε το ασφαλιστικό, αλλά και η προσπάθεια που καταβάλλεται να έρθει πριν από τα Χριστούγεννα ένα ακόμη νομοσχέδιο για το «παράλληλο πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις των μέτρων.

​Ολες οι αργίες του 2016 Φουλ στα τριήμερα η νέα χρονιά

Το 2016 είναι πολύ κοντά και ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει να αναζητούν ποιες ημέρες πέφτουν οι αργίες. Το σίγουρο είναι, ότι το νέο έτος δε θα είναι πολύ «κουραστικό», καθώς οι ημερομηνίες βολεύουν για τριήμερες αναπαύσεις.


Δειτε αναλυτικα:

Greek Hellenic News Feed

Φιλία και Εξουσία

Γράφει ο
Νίκος Ιωάννου
 
Διανύουμε μία περίεργη εποχή. Τα ερεθίσματα που εκπέμπονται πανταχόθεν ευνοούν την δυσαρέσκεια, την γκρίνια, την απογοήτευση και εν πολλοίς τον φόβο και την ανασφάλεια. Ευτυχώς δεν λείπει η διακωμώδηση και η σάτιρα.
Υπάρχουν όμως, κάποιες σταθερές αξίες, αναλλοίωτες και είναι σωτήριο να καταφεύγουμε σ’ αυτές, όταν οι συνθήκες που μας περιβάλλουν οδηγούν στις πιο πάνω καταστάσεις.
Η προσφώνηση Φίλε, είναι ενδεχομένως η πιο διαδεδομένη όταν τα αισθήματα είναι θετικά ή και ουδέτερα. Πόσο αλήθεια, όμως, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
Κατά τους Πυθαγόρειους τα χαρακτηριστικά αυτού του αγαθού και συνάμα δέσμευσης είναι πέντε:

Μήπως να τους υποβάλλουμε σε… ορό αλήθειας;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια, δύο λύσεις υπάρχουν: Είτε πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως κάθε φορά που μιλούν λένε ψέματα, είτε να τους υποβάλλουμε σε… ορό αλήθειας κάθε φορά που ετοιμάζονται να μιλήσουν.

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία, μια… εκστρατεία στη διάρκεια της οποίας θεώρησε ότι μπορούσε να αξιοποιήσει και για να λύσει τα προβλήματα Αριστεράς και Σοσιαλδημοκρατίας!

Δεν περιμέναμε, βέβαια, να περιοριστεί στη συνάντηση με τον ομόλογό του υφυπουργό Γκότζι – ως γνωστόν συναντήθηκε και με εκπροσώπους της «Άλλης Ευρώπης με τον Τσίπρα», της «Κομμουνιστικής Επανίδρυσης» και του κινήματος «Possibile», κάτι ανάλογο των «Podemos», αν κρίνουμε από την ονομασία τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. κ Χ. ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την επίσκεψη του Υπουργού ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. κ. Χ. Σπίρτζη στο Ηράκλειο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


              «Χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Κου Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χ. Σπίρτζη στο Ηράκλειο και την Κρήτη.
              ​Μια επίσκεψη η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί εντελώς “εκδρομική” και βέβαια  προσχηματική. Και  αυτό διότι ο ίδιος ο Υπουργός “ξόρκιζε” με επαναλαμβανόμενες δηλώσεις μήνες τώρα την επένδυση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.

Αποκρούστε τους e-πικινδύνους συνδέσμους



Σηκώστε ασπίδα και προστατεύστε τα παιδιά από παγίδες στο διαδίκτυο

Το ιντερνέτ  είναι… φίλος ή εχθρός;




Της Μαρίας Κώστα Ζώτου – Ειδικής Παιδαγωγού στο Δια…Λόγου Τέχνη

Κλικ…κλικ και έντερ και μπαίνεις σε έναν κόσμο αχανή, που δεν έχει αρχή μέση και τέλος. Βρίσκεσαι στην μέση του εικονικού απείρου και ταξιδεύεις όπου θες μέσα από την οθόνη σου.
Στις μέρες μας το διαδίκτυο έχει εξαπλωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πρόσβαση σ' αυτό. 
 Διαβάστε περισσότερα »

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ




Με πολύ μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων Ομοσπονδιών Αγρ.Συλλόγων, Αγροτοκτηνοτροφι-κών Συλλόγων και Συντονιστικών Επιτροπών Μπλόκων από κάθε γωνιά της χώρας ( Έβρο, Ανατολική-Κεντρική-Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Στερεά, Πελοπόννησο, Κρήτη, κ.ά .) πραγματοποιήθηκε η νέα πανελλαδική σύσκεψη των Αγροτικών Μπλόκων στον Παλαμά - Καρδίτσας.
      Σκοπός της σύσκεψης η εκτίμηση της κατάστασης και η λήψη αποφάσεων για παραπέρα κλιμάκωση, με πανελλαδικό συντονισμό και αναβαθμισμένες μορφές πάλης των αγωνιστικών τους κινητοποιήσεων.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                         ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                  Λουτράκι:  4 Δεκεμβρίου 2015
                                  ΔΗΜΟΣ                                                             Αρ.Πρωτ:           613 
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                                                        
                                                                                                                                                                                                           
                         Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.
   ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
                          «ΜΕΡΙΜΝΑ»

Ταχ.Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 4

Ταχ.Κωδ:   203 00 – Λουτράκι

Πληροφ:     Αντωνίου Νικόλαος
Τηλ.:           27440 62000                                         
Fax:            27440 61837                                          
E-Mail:        dokopap@otenet.gr




ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Σεμιναρίου με θέμα: "Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών".

Στο πλαίσιο της κοινής προθέσεως και εντός του πνεύματος συνεργασίας η οποία υπηρετεί τη δημόσια υγεία, ο "Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας" Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα:
"Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών"

στους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων του Δήμου μας, από τον κ. Καμμιλάτο Χρήστο Γενικό Ιατρό Πολυδύναμου Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων.
Στόχος του Σεμιναρίου είναι η υπεύθυνη ενημέρωση των εκπαιδευτικών στις πρώτες βοήθειες, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για τη σωστή και άμεση αντιμετώπιση ατυχημάτων.
Θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Νομικού Προσώπου (Ελ. Βενιζέλου 4 – Λουτράκι), την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 – 20:00 (διάρκειας 3 ωρών) και αντίστοιχο στους Αγίους Θεοδώρους το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016.
Το Σεμινάριο θα είναι ανοικτό και για κάθε ενδιαφερόμενο.
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και συμμετοχής από τον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Κορινθίας.


                                                         Η Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.

                                                                                         ΚΟΡΔΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ