Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στο Google το 2015

 Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στο Google το 2015
Διάφορες κατηγορίες θεμάτων αναζήτησαν φέτος οι Έλληνες μέσω της Google: από αθλητικά γεγονότα (Ευρωμπάσκετ 2015) μέχρι μουσική (Εurovision 2015), πολιτική (Εκλογές 2015, Δημοψήφισμα, Βαρουφάκης, ΣΥΡΙΖΑ) και ταινίες («50 Αποχρώσεις του γκρι»).
Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση «Year in Search» της Google, οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στην Ελλάδα το 2015 ήταν οι εξής:

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΑΠΕ

Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, παραβρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.
Ο Πρόεδρος της Βουλής προσερχόμενος στην εκδήλωση έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια γιορτή ενημέρωσης για την χώρα μας, έγκυρης ενημέρωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς και για την χώρα και παγκοσμίως.
Το ΑΠΕ αποτελεί διαχρονικά πυλώνα όλης της προσπάθειας που έχει γίνει για ενημέρωση της κοινωνίας, του λαού μας, για τη διαμόρφωση μιας κουλτούρας πληροφόρησης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Αυτές τις αξίες θα πρέπει να υπηρετήσουμε όλοι.
Με αυτήν την έννοια η υποστήριξη από την Ελληνική Βουλή, από όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου, πρέπει να είναι αμέριστη σε προσπάθειες αυτού του επιπέδου». 

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης

Σκληρή κριτική Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στο Ψήφισμα του ΕΚ για την FYROM (VIDEO).




• Το ζήτημα της Ονομασίας δεν αποτελεί την τροχοπέδη στην ενταξιακή πορεία της FYROM.

• Το ζήτημα της Oνομασίας συνιστά Διεθνές πρόβλημα  και όχι Διμερές ζήτημα. Το οποίο χρησιμοποιείται από τα Σκόπια για την προώθηση αλυτρωτικών και εδαφικών βλέψεων.


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, άσκησε σκληρή κριτική στο Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας το οποίο συζητήθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.

Ανω κάτω στην Σύρο με Βασίλη Λεβέντη

«Καλούμε τον κ. Λεβέντη να βρεθεί σε πλήρη επαφή με την πραγματικότητα»

 
Απάντηση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στα όσα είπε για τη Σύρο και το Νεώριο ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή


Με έκπληξη αλλά και λύπη πληροφορηθήκαμε ότι στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής, διατύπωσε απόψεις για το νησί μας, το Νεώριο και τον Δήμαρχο οι οποίες δεν απηχούν την πραγματικότητα.

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δεν έχει τελειωμό η εθνική ξεφτίλα των ΣΑΝΕΛΙΣΤΑΣ. Στην ελληνική αποικία του Αλέξη Τσίπρα εν έτει 2015 μ.Χ. ο Γερμανός πρέσβης  υπέδειξε ξεδιάντροπα την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ.Λεβέντη,  (http://www.parapolitika.gr/article/335335/oi-germanoi-zitisan-apo-ton-leventi-na-mpei-stin-kyvernisi)
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της, ενοχλητικής πάντα για το κατεστημένο, Ένωσης Κεντρώων τέθηκε το θέμα μίας νέας κυβέρνησης στήριξης στον "ΝΑΙ σε όλα", ριζοσπάστη αριστερό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εισήγηση στο 2ο Τακτικό Συνέδριο του ΠΕΔιΣ - Βασίλειος Μπαλάφας

 http://vbalafas.blogspot.gr/2015/12/2.html
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου το 2ο Τακτικό Συνέδριο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Παρουσιάστηκαν 125 πρωτότυπες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από νέες/ους αλλά και καταξιωμένες/ους επιστήμονες που προέρχονται από διαφορετικά ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τις ανακοινώσεις παρακολούθησε ενεργά με σχόλια, ερωτήσεις και παρεμβάσεις ένα ευρύ αλλά εξειδικευμένο κοινό αποτελούμενο από 500 περίπου ερευνητές και φοιτητές με γνωστικά και ερευνητικά ενδιαφέροντα συναφή με το θέμα του Συνεδρίου. Το 3ο Τακτικό Συνέδριο του Τμήματος ΠΕΔιΣ θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου 2017.

Μαρία Σπυράκη: ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΧΑΛΥΒΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ



Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρεμβαίνει ώστε οι βιομηχανίες που χρησιμοποιούν χάλυβα με πρώτη την αυτοκινητοβιομηχανία να μην έχουν πλέον το προνόμιο να πληρώνουν χαμηλότερη τιμή  όταν χρησιμοποιούν εισαγόμενα μέταλλα σε σχέση με όταν επιλέγουν την ευρωπαϊκή μεταλλουργεία.
Στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο υιοθετήθηκε η έκθεση για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης ευρωπαϊκής βιομηχανίας βασικών μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της παραγράφου σχετικά με την εφαρμογή του μηχανισμού συνοριακής προσαρμογής που τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία.

Απόλυτος ο Αστέρας πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, πρόκριση και για την Καλλονή με ανατροπ΄η

Απόλυτος ο Αστέρας, πρόκριση με ανατροπή η Καλλονή!
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες, έκανε το 3Χ3 και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ του Φούντα στο 35’ κι άφησαν στην τελευταία θέση του ομίλου τους Σερραίους.
 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69’ Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ, Πόποβιτς (80’ Τσομαχασβίλι), Αγγελούδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46’ Χαμντανί), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46’ Τσοκάνης), Φούντας (79’ Ζησόπουλος), Σκούρτης.

 Την ομάδα της Τρίπολης ακολούθησε ως δεύτερη η Καλλονή που νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Κισσαμικό στην έδρα του στο άλλο ματς του ομίλου .

Πρόκριση με Φουστέρ ο Ολυμπιακός, επιβλήθηκε με 2-1 του Απόλλωνα, στη Ριζούπολη / Γλυκιά ήττα για Πλατανιά στο Αίγιο

Πρόκριση με Φουστέρ ο Ολυμπιακός, πρόκριση με... ήττα ο Πλατανιάς Ο Νταβίντ Φουστέρ έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στον άθλιο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-1 του Απόλλωνα και συνεχίζουν στη διοργάνωση, σε αντίθεση με τον πρωτοπόρο της Football League, που έμεινε εκτός.

Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. «Καθαρή» ευκαιρία δεν είχε καμία από τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο, ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Φουστέρ μετά τη σέντρα ακριβείας του Τσιμίκα.

Οι πρώτοι των πρώτων στην Αυστραλία - Αριστούχα από το Δερβένι στο μάθημα των Ελληνικών

η Κωνσταντίνα Καραβά, η οποία παρακολουθούσε μαθήματα Ελληνικών στην τάξη της Δε Όπως μεταδίδει από την Αυστραλία η εφημερίδα "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" (neoskosmos.com)
Δεκατέσσερις μαθήτριες και τέσσερις μαθητές ελληνικής καταγωγής, αρίστευσαν στις φετινές εξετάσεις Ελληνικών του VCE, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας της Βικτώριας.
Ανάμεσα τους και η καταγόμενη από το Δερβένι Κορινθίας αριστούχα μαθήτρια Κωνσταντίνα Καραβά (φωτογραφία) από το σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο Balwyn North
H Σοφία Βαμβακίδου, που ολοκλήρωσε το Victorian School of Languages South Oakleigh, κατέκτησε την πρωτιά στο μάθημα των Ελληνικών επιτυγχάνοντας το τέλειο άριστα, δηλαδή 50.

Oι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" της απευθήνουν ένα μεγάλο μπράβο!

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !! ΕΔΩ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!



Κλειδώνει οριστικά το Greek-Weather.Org χιονοπτώσεις στις παρακάτω περιοχές για τις επόμενες 24 ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, το Greek-Weather.Org, προβλέπει χιονοπτώσεις από τα ξημερώματα ως και το πρωί της Πέμπτης, σε πεδινά, ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας πάνω από τα 300-400 μέτρα υψόμετρο, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 500-600 μέτρα και στην Πελοπόννησο πάνω από τα 700-800 μέτρα.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στα παραθαλάσσια τμήματα της Μακεδονίας προβλέπεται χιονόνερο, ενώ και στα πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας θα σημειωθεί χιονόνερο.Νιφάδες ή και ασθενή χιονόπτωση θα σημειωθεί το πρωί της Πέμπτης πιθανότατα και μέσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στα υπερβόρεια προάστια της Αθήνας ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο ή ασθενή χιονόπτωση.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Είμαστε απέναντι στον πατερούλη του κάθε κουκουλοφόρου»



Απειλή για την Ελληνική Δημοκρατία» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τις συνεχιζόμενες και εντεινόμενες πράξεις βίας απέναντι σε πολίτες και πολιτικούς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή επίθεση στον Βουλευτή της ΝΔ κ. Οικονόμου από «κουκουλοφόρους».
«Η έκφραση τυφλής βίας, που παρατηρείται σε ένταση τη δεδομένη χρονική στιγμή και έχει στόχο τη δημιουργία κοινωνικής αναταραχής και τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής μπορεί να λειτουργήσει ως «πολιτικό όπλο» στα χέρια μιας κυβέρνησης, η οποία έχει δώσει δείγματα αναξιοπιστίας, αυταρχικότητας και ασέβειας προς νόμους και κανόνες, και να της επιτρέψει νομοθετικά πραξικοπήματα.
Το λατινοαμερικάνικο μοντέλο ανελεύθερης διακυβέρνησης, το οποίο αυτή τη στιγμή παρατηρείται στη χώρα, γιγαντώνεται και από την έλλειψη σοβαρής και πειστικής εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, που θα δώσει νέα ελπίδα στους Έλληνες πολίτες.  
Σε κάθε περίπτωση που απειλείται η δημοκρατία οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε και να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι «σε γνωστούς – αγνώστους κουκουλοφόρους, που και πατερούλη έχουν και σαφή κίνητρα.
Επ’ ουδενί δεν θα επιτρέψουμε στο όνομα της στοχευμένα προκαλούμενης ανασφάλειας την απώλεια της ελευθερίας μας".

Η απόφαση του ΣτΕ για τις αντικειμενικές αλλάζει τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών έκρινε ότι η Πολιτεία όφειλε να είχε εκδώσει από την 21η Μαΐου 2015 υπουργική απόφαση και να είχε αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων της χώρας.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας μετά το τέλος της διάσκεψης δημοσίευσαν την υπ΄αριθμ. 4446/2015 απόφαση, το πλήρες κείμενο της οποίας θα γνωστοποιηθεί αργά το μεσημέρι.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια ακύρωσε την παράλειψη της Πολιτείας να προβεί στην έκδοση υπουργικής απόφασης αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ενώ παράλληλα όρισαν χρόνο έναρξης ισχύος της απόφασης που υποχρεούται να εκδώσει η κυβέρνηση για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, την 21η Μαΐου 2015.

Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει 13 φορολογούμενοι πολίτες οι οποίοι έχουν ακίνητα σε διάφορα σημεία της χώρας και ζητούσαν από τους συμβούλους Επικρατείας να ακυρωθεί η άρνηση της κυβέρνησης να εκδώσει -ανά διετία όπως είχε υποχρέωση- απόφαση για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Οι νέες αντικειμενικές θα φέρουν τα πάνω κάτω στη φορολογία, αφού θα προκαλέσουν αλλαγές:

Τι αλλάζει σε ωράριο, αποδοχές, μετατάξεις και ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα για υπαλλήλους ΟΤΑ (νομοσχέδιο)

Σειρά εργασιακών θεμάτων των υπαλλήλων σε δήμους και περιφέρειες ρυθμίζονται με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων:
-Με το άρθρο 14 επιτρέπεται η αύξηση του ωραρίου σε συμβασιούχους με ανάλογη αύξηση των αποδοχών τους, ενώ μειώνεται το ωράριο εργασίας για τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ



O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, για να παραστεί στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Βασικό θέμα της Συνόδου είναι το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό ζήτημα.

ENA ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΖΑΡΙ


Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 12 & 13 Δεκεμβρίου 2015
Ήταν δύο υπέροχες μέρες!
Μας επισκέφθηκαν υπέροχοι άνθρωποι!
Είδαμε παλιούς αγαπημένους τετράποδους φίλους μας και συναντήσαμε και αρκετούς καινούργιους!
Ήταν ένα απίστευτο παζάρι!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε, όλους εσάς που μας σκεφτήκατε, όλους εσάς που βοηθήσατε χαρίζοντας πράγματα, όλους εσάς που ήρθατε να βοηθήσετε στο στήσιμο, όλους εσάς που προωθήσατε το παζάρι μας, όλους εσάς που μας σκέφτεστε και μας βοηθάτε με οποιονδήποτε τρόπο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους υπέροχους χορηγούς μας. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153788487017152.1073741894.353427217151&type=3
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον αγαπημένο μας Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλου και την PICME (www.picme.gr) για το καταπληκτικό βίντεο.
Κι αν κάποιοι το χάσατε σας έχουμε εδώ μια μικρή γεύση...και μην στεναχωριέστε...το Πάσχα δεν αργεί!
Χρόνια Πολλά και Καλά με Υγεία και Αγάπη για όλα τα πλάσματα του κόσμου!

Δείτε εδώ το βιντεο από το παζάρι μας

https://www.facebook.com/353427217151/videos/10153797404012152/?video_source=pages_finch_main_video&theater


https://www.youtube.com/watch?v=1UpdUYTtEi8&feature=youtu.be

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Με συνεχή έργα δημιουργούμε ένα οδικό δίκτυο κόσμημα για τη χώρα»



«Η Πελοπόννησος πλέον αποκτά με τα συνεχή έργα τα δικά μας ένα ασφαλές οδικό δίκτυο, ένα δίκτυο το οποίο θα αποτελεί ένα συγκριτικό μας πλεονέκτημα για την ανάπτυξη των μεταφορών στην Περιφέρειά μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την επίσκεψή του στην τοξωτή γέφυρα στην Τσακώνα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νικολάκου και Μαντά, επισημαίνοντας την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ολοκλήρωση του οδικού αυτού άξονα.
«Χωρίς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ανάληψη της ευθύνης για πληρωμή ενός μεγάλου τμήματος στα 50 εκατ. ευρώ από το κόστος της κατασκευής αυτής της γέφυρας, δεν θα ήταν πραγματικότητα το έργο. Αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πόσο θετικά λειτουργούμε και αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες και ευκαιρίες» δήλωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΙΒΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

http://www.enallaktikos.gr/img3906_8d882a64f0620634e61ea3f9bd05d8b4_270x200c.jpgΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τον προηγούμενο Φεβρουάριο είχε δεσμευτεί με τον πιο επίσημο τρόπο για το κλείσιμο του κέντρου κράτησης μεταναστών της Κορίνθου εντός διμήνου, με την πιθανή λειτουργία μιας μικρής, ανοιχτής δομής φιλοξενίας. Δέκα μήνες μετά, και ενώ την προηγούμενη βδομάδα κρατούνταν στο στρατόπεδο μόλις πέντε (5) μετανάστες και άρα ήταν άμεσα εφικτή η παύση της λειτουργίας του και η παράδοση αυτής της έκτασης στην τοπική κοινωνία, μαθαίνουμε ότι πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκαν σε αυτό πάνω από 120 μετανάστες μαροκινής καταγωγής από το κλειστό γήπεδο του tae kwon do στο Π. Φάληρο, ενώ ακούγεται ότι θα μεταφερθούν ακόμα περισσότεροι.

Με τη νίκη της Δράσης στο ΣτΕ θα αποκατασταθεί επιτέλους η δικαιοσύνη στη φορολογία των ακινήτων



16.12.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη νίκη της Δράσης στο ΣτΕ θα αποκατασταθεί επιτέλους η δικαιοσύνη στη φορολογία των ακινήτων

Η απόφαση 4446/2015 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί μια ακόμη δικαίωση της Δράσης στον αγώνα της εναντίον του άδικου και δημευτικού ΕΝΦΙΑ.

Χρυσή Αυγή - Για την επίσκεψη Τσίπρα σε Χίο και Λέρο

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/logo-xrysi_aygi.jpegΟ Τσίπρας εξυπηρετεί τα σχέδια των δανειστών για μετατροπή της Ελλάδος σε γκέτο λαθρομεταναστών, προωθεί τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και θέλει να κάνει εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου



 http://diogenis-press.gr/wp-content/uploads/2014/12/pazari.jpg
Στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώθηκε από το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου στις 9 Δεκεμβρίου 2015, συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό, το όποιο διατέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για την αγορά τροφίμων.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για τη πολύτιμη συμβολή σας ώστε να ευοδωθεί το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να μας δοθεί η δυνατότητα να ανακουφίσουμε τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας.
Στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση την οποία βρίσκονται συνδημότες μας, τέτοιες πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση από όλους μας.
Στην διενέργεια της εκδήλωσης βοήθησαν :
  1. Απαλίδη Αναστασία
  2. Βασιλάκου Αλίκη
  3. Βουτσινά Εφροσύνη
  4. Γρουμπού Ευαγγελία
  5. Κλαούρη Ιωάννα
  6. Κανάρη Μαίρη
  7. Κατσιριντάκη Ελένη
  8. Λάλου Θεοδώρα
  9. Μάστορη Θεωνη
  10. Μαντά Παρασκευή
  11. Ματσούκα Δήμητρα
  12. Παναγιωγοπούλου Σταυρούλα
  13. Παπαιωάννου Θεώνη
  14. Ρόζου Θάλεια
  15. Ρούσση Ουρανία
  16. Σαρρή Μαρία
  17. Σαλλή Αναστασία
  18. Φραγκουλίδη Νέλλη
  19. Φατούρου Γωγώ
  20. Γόγολα Κων/να


Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΗΝΗ



 Επίσκεψη στην Αρχαία Πελλήνη
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, με την Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών κ. Αγγελική Κλειώση, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πελλήνης κ. Χαρίλαο Δέμη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου
«Η Αρχαία Πελλήνη» κ. Βλάση Ραχιανιώτη και μέλη του συλλόγου,  επισκέφτηκαν την Αρχαία Πελλήνη και συζήτησαν τις δυνατότητες αξιοποίησης και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.