Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο επικεφαλής Βασίλης Νανόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Δήμου Κορινθίων, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει στις οικογένειές σας υγεία, και πρόοδο και στην πατρίδα μας την έξοδο από την κρίση.

Συνάντηση Βασίλη Νανόπουλου με τους βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 συνάντηση βουλευτών και νομαρχιακής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η συνεργασία στα τρέχοντα σημαντικά θέματα όπως το στρατόπεδο Κορίνθου και η χρήση του, η Συνεταιριστική Τράπεζα , η ανάπτυξη με τα ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα κλπ.

SimmaxiaPoliton

EYXEΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΝΕΟ



ΦωτογραφίαΤα Χριστούγεννα είθισται να υπερβάλουμε σε ευχές, γλυκά, δώρα  ταξίδια, λησμονώντας, μάλλον, το πραγματικό νόημα της θείας γέννησης: Ειρήνη στη Γη, αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων,...καλοπροαίρετη διάθεση και αισιοδοξία για το μέλλον σ' έναν κόσμο“τρομοκρατημένο" και εμπόλεμο.
Όταν λοιπόν θα έχετε καταβροχθίσει την υπέροχη γεμιστή γαλοπούλα και θα έχει εξαφανιστεί το τελευταίο κομμάτι τυχερής βασιλόπιτας, όταν τελειώσουν οι μπαταρίες στα μουσικά αγγελάκια και καούν τα λαμπιόνια στο παραδοσιακό καραβάκι, όταν μαραθεί το ελατάκι στη σάλα, τότε κρατήστε αναμμένα τα φώτα της καρδιάς σας, γιατί τα πραγματικά Χριστούγεννα διαρκούν όλο το χρόνο!!!

Γιάννης Λαλιώτης
Εκδότης τοπικών εφημερίδων Φενεού

Μητσοτάκης: Στο β' γύρο θα κερδίσουμε τη ΝΔ

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα βγει ανανεωμένη από την εκλογική διαδικασία
Κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο Β´ γύρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ".

Σάρωμα Μεϊμαράκη στην Επιδαυρο


Ο μεγάλος νικητής στο εκλογικό κέντρο της Επιδαύρου ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που όχι μόνο άφησε πίσω τους κυρίους Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από όλους τους άλλους μαζί. Αναλυτικά...
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ 83
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 33
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ 20
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 20

Ψηφοφορία τέλος! Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πρώτος και αδιαμφισβήτητος νικητής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Δεύτερος ο Μητσοτάκης

http://www.e-typos.com/files/temp//DD58454411E4FF8A01EE3101B2DDB7D3.jpg


















Περίπου στις 22:00 ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Πρώτος και αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών της ΝΔ σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης είναι μακράν πρώτος και δεύτερος από τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρίτος, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να είναι πολύ κοντά. Οι πληροφορίες αυτές της τελευταίας στιγμής προκύπτουν από τα αποτελέσματα κυρίως από την περιφέρεια όπου ο κ. Μεϊμαράκης αγγίζει το 50%!
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα αλλά στις υπόλοιπες περιοχές δεν δείχνει να έχει ρεύμα. ¨Ολα εξαρτώνται από το πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά. Ωστόσο, το δίδυμο που έχει κλειδώσει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι αυτό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ο υποψήφιος που πήρε την πρωτιά στη Σίφνο
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και στη Σύρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Ευάγγελο Χαλκιά και στα δύο εκλογικά τμήματα, στην Ερμούπολη και την Ποσειδωνία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στην Ερμούπολη ψήφισαν: Μεϊμαράκη 178, μητσοτάκη 82, Γεωργιάδη 27, Τζιτζικώστα 17. Στην Ποσειδωνία ψήφισαν: Μεϊμαράκη 44, Μητσοτάκη 37, Τζιτζικώστα 12, Γεωργιάδη 9.
 Και στην Κρήτη έχουν βγεί τα πρώτα αποτελέσματα εκλογών για τη ΝΔ παρά το γεγονός ότι σε αρκετά εκλογικά τμήματα υπάρχουν ακόμα ουρές. Στις 20.20 σύμφωνα με το cretalive.gr  είχαν κλείσει οι περισσότερες κάλπες.
Τα πρώτα αποτελέσματα εκλογών της ΝΔ στην Κρήτη:
Καστελλι:
Μειμαράκης 64
Μητσοτάκης 38
Τζιτζικωστας 32
Γεωργιαδης 8
Κρουσώνας:
Μειμαρακης 81
Μητσοτάκης 34
Τζιτζικωστας 74
Γεωργιάδης 3
BENEPATO
Mητσοτάκης 80
Μεϊμαράκης 105
Τζιτζικώστας 17
Γεωργιάδης 0
Χερσονησος:
118 Μεϊμαρακης ,
117 Μητσοτάκης ,
24 Αδωνις,
8 Τζιτζικωστας,
Άγιοι Δέκα :
Μειμαρακης 70
Μητσοτάκης. 59
Τζιτζικωστας 23
Γεωργιάδης 01

 Η Εφορευτική Επιτροπή του Εκλογικού Τμήματος Σίφνου ανακοίνωσε τα στοιχεία για την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικά:
Αριθμός εκλογικού τμήματος: 47014
Σύνολο ψηφισάντων: 77
Σύνολο εγκύρων ψηφοδελτίων: 77
Λευκά: 0
Άκυρα: 0
Έλαβον (κατ' αλφαβητική σειρά)
Γεωργιάδης Άδωνις: 6 ψήφους
Μεϊμαράκης Ευάγγελος: 36 ψήφους
Μητσοτάκης Κυριάκος: 25 ψήφους
Τζιτζικώστας Απόστολος: 10 ψήφους

Ξεκίνησε η καταμέτρηση σε κάποια εκλογικά τμήματα Μαζική η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της ΝΔ

Μαζική η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της ΝΔ
Οι κάλπες έκλεισαν πριν από λίγο στα εκλογικά τμήματα, στα οποία δεν υπήρχαν ουρές, και ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, ενώ γύρω στις 23:00 αναμένονται τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη θα αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) στη λεωφόρο Συγγρού, απ' όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εκλογές ΝΔ: Στο... παρά πέντε ψήφισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης


Μπορεί αρχικά να είχε ανακοινωθεί πως θα ψηφίσει στις 13:00 το μεσημέρι στο ΕΒΕΑ αλλά τελικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέλεξε να... ρίξει την ψήφο του λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Επέλεξε δε θα ψηφίσει στο Μετς. Χαμογελαστός και χαλαρός, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε λίγο πριν από τις 20:00 στο εκλογικό κέντρο του Μετς όπου και ψήφισε. Δεν έκανε δήλωση αλλά μίλησε με ψηφοφόρους του κόμματος που βρίσκονταν εκεί για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μη χασετε την Δευτερα την εκπομπη Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..στον ΗΛΕΚΤΡΑ,στις 22.00 το βραδυ... Καλεσμενη η Αγιογραφος Χριστινα Γεωργαντοπουλου,

Μη χασετε την Δευτερα την εκπομπη Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ..στον ΗΛΕΚΤΡΑ,στις 22.00 το βραδυ...

Καλεσμενη  η Αγιογραφος Χριστινα Γεωργαντοπουλου,η οποια αναλυει την εικονα της Γεννησης του Θεανθρωπου....πανω σε ενα δικο της εκπληκτικο εργο....

Μην χασετε την εικοσαλεπτη αναλυση της εικονας αυτης,μια ιδιαιτερη και αγνωστη για τους περισσοτερους αναλυση...

Εκλογές ΝΔ - Live: Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι "γαλάζιοι" ψηφοφόροι - Ουρές 20 μέτρων σε Κουκάκι και στην Ακαδημίας - Και μετά τις 20:00 οι εκλογές

Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα και συνεχίζονται κανονικά οι εκλογές στη ΝΔ
- Ξεπερνάει τις προσδοκίες η προσέλευση των ψηφοφόρων, καθώς μέχρι στιγμής σύμφωνα με την ΚΕΦΕ έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 373.000 ψηφοφόροι! - Άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων σε όσα εκλογικά τμήματα δεν υπάρχουν ουρές από ψηφοφόρους - Σε όσα εκλογικά τμήματα υπάρχουν ουρές η διαδικασία της ψηφοφορίας θα συνεχιστεί και μετά τις 20:00 - Σε εκλογικό κέντρο των Θρακομακεδόνων υπάρχει ένας υπολογιστής για 150 άτομα που περιμένουν για να ψηφίσουν - Ψήφισαν Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης - Συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς
Η εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξελίχθηκε σε μία απίστευτη υπόθεση, καθώς ενώ αρχικά δεν υπήρχε μεγάλη προσέλευση, ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής οι "γαλάζιοι" ψηφοφόροι αποφάσισαν να τρέξουν κατά χιλιάδες στις κάλπες.
Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ενημέρωσε πως η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι άκρως ενθαρρυντική, αφού περισσότεροι από 350.000 "γαλάζιοι" ψηφοφόροι έχουν δώσει το "στίγμα" τους για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.
Γι' αυτό το λόγο, η ΚΕΦΕ αποφάσισε να δώσει παράταση στην εκλογική διαδικασία κι έτσι οι κάλπες δεν θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά μία ώρα αργότερα, στις 20:00 το βράδυ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ δήλωσε ξεκάθαρα πως οι κάλπες δεν θα κλείσουν εάν δεν ψηφίσει και ο τελευταίος που το επιθυμεί, κάτι που σημαίνει πως η διαδικασία θα παραταθεί σε κάποια εκλογικά τμήματα και μετά τις 20:00

Νίκησαν εκτός έδρας οι πρωτοπόροι της Γ Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCJMnEYBvK1KSjTt6woePqElvEsssEyKcWjAH0icJjShpL98h063_bHfVG37v1-bcC4lL1_8OIr4YMIuFUhgSexzg5TB2HDaZYvLCcD0SmNqNCsHpYx0OXTOQoCK-qZaHH2IJh6qIbtkDh/s1600/isthmiakospathovoyni.png
Με εκτός έδρας νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι των 2 ομίλων κατά την προτελευταία (10η)  και τελευταία αγωνιστική για το 2015 στο πρωτάθλημα των ομίλων της Γ΄κατηγορίας Κορινθίας
 
Στη Γ1 κατηγορία Κορινθίας τόσο ο πρωτοπόρος Α. Ο. Ρομά όσο και ο Αστέρας Κορινθου, που ακολουθεί  νίκησαν εκτός έδρας με 3 - 1 & 4 - 2 , αντίστοιχα ΑΟ Σολομού και Εθνικό Ξυλοκέριζας. Τέλος η Περαχώρα επικράτησε με 3 - 0 επί του Σοφικού ΄05.
 
10η αγωνιστική
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΑΟ ΡΟΜΑ 1 - 3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 2 - 4
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1 - 2
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ- ΑΟ ΜΑΨΟΥ 0 - 1
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 0 - 3 α. α.
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΣΟΦΙΚΟ '05  3 - 0

Η βαθμολογία
( Σε 10 αγώνες)

1
Α.Ο. ΡΟΜΑ
30
2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
24
3
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
23
4
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
17
5
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
14
6
ΣΟΦΙΚΟ
14
7
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
13
8
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
9
9
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
7
10
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
7
11
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
1
12
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
-6
Στη Γ2 κατηγορία Κορινθίας επιβλητικός ο πρωτοπόρος Άρης Βοχαϊκού πέρασε με 5 - 2 από την έδρα του Αίαντα Κορινθου, ενώ ο Ασπρόκαμπος και ο Φωκάς έμειναν στο 0 - 0. Ισόπαλος με σκορ 1 - 1 έληξε και ο αγώνας του Αετού Κρυονερίου με τον Παμφενεατικό. Η Λυκοποριά επικράτησε με 2 - 0 επί του ΑΟ Λεχαίου και με σκορ 4 - 2 ο Απέσσας Χαλκίου νίκησε τους Νέους Στιμάγκας. Τέλος με το ευρύ 4 - 1 ο Πανευρωστινιακός πέρασε από την ορεινή Λαύκα.

10η αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 2 - 5
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ 0 - 0
ΑΠΕΣΣΑΣ -ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 4 - 2
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ- ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 2 - 0
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 1 - 4
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ --ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 1 - 1

Η Βαθμολογια
( Σε 10 αγώνες)
1
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
27
2
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
18
3
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
17
4
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
16
5
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
15
6
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
14
7
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
13
8
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
13
9
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
10
10
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
10
11
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
9
12
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
2