Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Την πρώτη του νίκη μετά από τρία χρόνια στο θεσμό του Κυπέλλου πήρε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας του Πανθρακικού (1-0) με ανύπαρκτο πέναλτι.

Κύπελλο Ελλάδας: Δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια αναβολή!

























Με ανύπαρκτο πέναλτι του Ουάρντα (12') ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη νίκη στο Κύπελλο, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου και έτσι διατήρησε ελπίδες πρόκρισης.
Το πέναλτι καταλογίστηκε σε χέρι του Ρουσσάκη, που όμως ήταν εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 39' με σουτ του Λεντέσμα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Αγρινιώτες στο θεσμό του Κυπέλλου μετά από 3 χρόνια!

“Σεφτέ” για την ΑΕΛ, που νίκησε με 2-1 τον Ιανελευσινιακό.

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Λάρισα από τον Πανελευσιακό στο AEL FC Arena και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση. Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική υπεροχή στον αγώνα κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμεζ των φιλοξενουμένων ήταν σε πολύ καλή ημέρα.
Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με τον Ντοντό στο 29΄, ενώ ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε στο 51΄ με κεφαλιά του Αγγελούδη, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη πήραν και πάλι το προβάδισμα με σουτ του Αβραάμ (54΄), ο οποίος στο 28΄ είχε δοκάρι.

Ισοπαλία... σαν ήττα για την Κέρκυρα (2-2 με Λαμία).

Εκτός διεκδίκησης της 2η θέσης, έμεινε η Κέρκυρα η οποία δεν κατάφερε να νικήσει την Λαμία. Μετά το χθεσινό 2-2 ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την ΑΕΚ, το “αγγλικό” σκορ... επαναλήφθηκε, με τους «Φαίακες» να παραχωρούν ισοπαλία στην Λαμία. Έτσι, τα δυο “εισιτήρια” του ομίλου θα σφραγιστούν στην τελευταία αγωνιστική.

Αναβλήθηκε το Κισσαμικός - Πανιώνιος!

Τέλος, καταρρακτώδης βροχή που έπληξε το γήπεδο του Κισσαμικού, ανάγκασε τον διαιτητή να αναβάλει οριστικά την αναμέτρηση των Χανιωτών με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο!
Πληροφορίες: ΑΠΕ