Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης 25/11/2016

ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης την 25η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα:

  1. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
  2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ Δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
  3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μεσαίας Συνοικίας Τρικάλων.
  4. Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
  5. Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ.
  6. Ψήφιση πίστωσης για κατανομή ποσού στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολείων.
  7. Ψήφιση πίστωσης για μετακίνηση αιρετών στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ.
  8. Ψήφιση πίστωσης για μετατοπίσεις – επεκτάσεις δικτύου ηλεκτροφωτισμού -ΔΕΗ ΣΑΤΑ 2016.
  9. Ψήφιση πίστωσης για δικαιώματα τρίτων (ΔΕΗ κλπ) από την είσπραξη τελών και φόρων.
  10. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης ενός φ.σ. στην Τ.Κ. Μελισσίου.
  11. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης τριών φ.σ. στην Τ.Κ. Κάτω Λουτρού.
  12. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης ενός φ.σ. στην Τ.Κ. Γελινιατίκων.
  13. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης ενός στύλου και φ.σ. στην Τ.Κ. Συκιάς.
  14. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης ενός στύλου ΦΟΠ και ενός φ.σ. στην Τ.Κ. Μάννας.
  15. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης δύο στύλων ΦΟΠ και δύο φ.σ. στην Τ.Κ. Καμαρίου.
  16. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης δύο φ.σ. και μίας παροχής ΦΟΠ στην Τ.Κ. Λυγιάς.
  17. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης δύο φ.σ. και μίας παροχής ΦΟΠ στην Τ.Κ. Ρίζας.
  18. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ψήφιση πίστωσης για καταβολή ποσού στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης ενός φ.σ. στην Τ.Κ. Ρίζας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ