Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Αύριο η 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Δοκιμασία Παναχαϊκής στη Τρίπολη.. Ο ΑΟΛ στη Πύλο , ενώ ο ΑΟΖ υποδέχεται την Θήβα


Αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου (15.00) , θα διεξαχθεί η 9η  αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την προηγούμενη Κυριακή (20/11 κ) και είχαν αναβληθεί.
Στον Γ΄όμιλο, η πρωτοπόρος Παναχαϊκή ,  δοκιμάζεται στην Τρίπολη, κόντρα στον  Παναρκαδικό, που θέλει την νίκη για να περάσει στη δεύτερη  θέση του ομίλου , σε τυχόν στραβοπάτημα  της Βάρδας που αναμετράται ,  εκτός έδρας , στην Αμαλιάδα, στο ντέρμπι της Ηλείας  κόντρα στον Αστέρα. Εκτός από το ηλειακό ντέρμπι υπάρχει και το ντέρμπι της Αργολίδας ανάμεσα στον Παναργειακό και την Ένωση Ερμιονίδας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των νησιωτών, του Αιολικού με την Χαλκίδα , στη Μυτιλήνη. 
Για δεύτερη σερί φορά , μετά τον αγώνα του στη Πάτρα , όπου έχασε από την  Παναχαΐκή στο 100΄,  ο ΑΟ Λουτρακίου αγωνίζεται μακριά από την έδρα του , στη Πύλο, κόντρα στο τοπικό Τσικλητήρα, την ίδια στιγμή που ο ΑΟΖ υποδέχεται, μετά από το ρεπό του, τη Θήβα. Στην Κ. Αχαΐα ο Φωστήρας αγωνίζεται κόντρα στην ουραγό Αχαϊκή , ενώ ρεπό έχει η Δόξα Μεγαλόπολης

Η 9η αγωνιστική στο 3ο όμιλο 
Τσικλητήρας Πύλου – Λουτράκι 
Παναργειακός – Ερμιονίδα 
Παναρκαδικός – Παναχαϊκή 
Αιολικός – Χαλκίδα 
Αστέρας Αμαλιάδας – ΠΑΟ Βάρδας 
Αχαϊκή – Φωστήρας 
Ζευγολατιό – Θήβα 
Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης