Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Φρονιμίτες: Πώς θα αποφύγετε τους… μπελάδες


fronim.ets.jpgΟι φρονιμίτες έχουν την κακή φήμη ότι δημιουργούν προβλήματα και η αφαίρεσή τους τείνει να θεωρείται υποχρεωτική. Ωστόσο, δεν είναι πάντα έτσι, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις που η διατήρησή τους μπορεί να αποβεί σωτήρια για την υπόλοιπη οδοντοστοιχία.

Διαβάστε περισσότερα 

striets.jpgΈρχεται απεργία στα δημόσια νοσοκομεία


Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία, στις 24 Νοέμβρη, προανήγγειλε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). 

Διαβάστε περισσότερα

prosfeets.jpgΟ ΣΦΕΕ τρέχει και «προΣfEEρει» στο Άσυλο Ανιάτων

Με γνώμονα τον άνθρωπο, την προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» που υλοποιεί, συμμετείχε ενεργά στον 34ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα 

lcets.jpgFDA: Έγκριση φαρμάκου για τον καρκίνο του πνεύμονα

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε το atezolizumab για την αντιμετώπιση του Μεταστατικού Μη Μικροκυτταρικού Καρκίνου του Πνεύμονα.

Διαβάστε περισσότερα 

chl.ets.jpgΧλαμύδια: Το ύπουλο νόσημα που μπορεί να προκαλέσει στείρωση

Ανεξάρτητα από το αν προκαλούν συμπτώματα ή όχι, τα χλαμύδια μπορούν να βλάψουν το σύστημα αναπαραγωγής και, κατά συνέπεια, να προκαλέσουν προβλήματα γονιμότητας. Γι΄ αυτό και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα 

christmasfeast.jpgΠολεμήστε τις διατροφικές υπερβολές με άσκηση

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα πρόσφατης έρευνας που έδειξε ότι οι διατροφικές υπερβολές μιας εβδομάδας μπορούν να αντιστραφούν με τακτική γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα 

logo newsletter