Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

samaras-periodeia.jpg
Σε πολιτικές κινήσεις μίσους και διχόνοιας επιδίδεται ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πολιτικός που από το 1993 συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ και αποσταθεροποιεί την Ελλάδα, με διάφορους ρόλους και από διαφορετικά κόμματα, βρίσκεται σε κατάσταση μόνιμης περιοδείας και συναντήσεων με στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης  και πρόθυμους άεργους τυχοδιώκτες.

Δεν πέρασαν  τρεις ημέρες από τη σύναξη στην ταβέρνα «Βλάχος» στους Θρακομακεδόνες, όπου Πολανίτες και αποτυχημένα στελέχη της ηγεσίας Σαμαρά, συναντήθηκαν με τον πολιτικό της καρδιάς τους, προκειμένου να σκάψουν τον πολιτικό λάκκο του Καραμανλικού Γιώργου Βλάχου (http://wp.me/p7nJQ5-XL), και ο Μεσσήνιος πολιτικός βγήκε και πάλι στη γύρα προς Καβάλα και Ξάνθη, προκειμένου να κηρύξει τον πόλεμο μίσους κατά της «αριστεράς» και του Τσίπρα – γιατί αυτό πουλάει.
Ο πολύς Αντώνης Σαμαράς, ξεχνά ότι ο Αλέξης Τσίπρας και το παραμύθι της ηθικής αριστεράς, είναι δικό του δημιούργημα, αφού από το 1993 πολεμά και διασπά τη ΝΔ  θεριεύοντας στις δυνάμεις της παρασιτικής σοσιαλδημοκρατίας της οικογένειας Παπανδρέου και Σημίτη, που αποτέλεσαν τη βάση και τον εκλογικό κορμό του καταστροφικού ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά αυτά για τον Αντώνη της καρδιάς μας είναι λεπτομέρειες και η ουσία τώρα είναι πώς θα τσακίσει τον Μητσοτάκη και πώς χυδαιολογήσει κατά του Καραμανλή. Σκοπός του Αντώνη είναι να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να στείλει τους δικούς του να ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ΝΔ και την επομένη να ξεπεταχτεί αυτός με μπροστάρη τον κομμουνιστοφάγο Άδωνι να υπερασπιστούν την τιμή της δεξιάς.
Στην ομιλία μίσους του στην Ξάνθη, μάθαμε και το όνομα του νέου του κόμματος που είναι «Ισχυρή Ελλάδα». Μας το εξήγησε ο Αντώνης: Ανάπτυξη + Αξιοπιστία + Ασφάλεια του πολίτη = Ισχυρή Ελλάδα!
Τις ομιλίες του Αντώνη, τις γράφει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο προερχόμενος από το ΚΚΕ. Και ο Χρύσανθος ξέρει από τα χρόνια του δικού του κομμουνισμού να επινοεί τις καλύτερες λογοτεχνικές και ιδεολογικοπολιτικές ανοησίες για να μαγεύει ο Αντώνης τα πλήθη.
Μπαρμπαντώνη, πότε θα βάλεις μυαλό;
Υ.Γ.
Στις περιοδείες και συνάξεις μίσους, ο Αντώνης ξεχνά να μιλήσει για την «συμφωνία αλήθειας» του Μητσοτάκη. Επίτηδες το κάνει;
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com