Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

"Ενώνουμε τους Έλληνες για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή" "τουίταρε" ο επίδοξος νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολιτική αλλαγή με Μπακογιάννη, Καραμανλή, Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη, Σταϊκούρα και το σύνολο σχεδόν της Κυβέρνησης Σαμαρά που αποδοκιμάστηκε για τις φρούδες εξαγγελίες του Ζαππείου και την αδιέξοδη μνημονιακή της υποταγή.

Αυτό δεν είναι μεγάλη πολιτική αλλαγή, δυστυχώς. Αυτό είναι πολιτική κληρονομιά μίας ολιγαρχικής κοινωνίας που προ και μετά Μνημονίων διέσυρε την Ελλάδα, προστάτευσε τις μιζαδόρικες καταθέσεις της αλλοδαπής και σπατάλησε τα χρόνια της ανάκαμψης παραδίδοντας τη σκυτάλη στη σημερινή αλληλέγγυα Κυβέρνηση της ουτοπίας και στο παγκόσμιο κατεστημένο που τόσο εκκωφαντικά αποδοκιμάστηκε από τον αμερικανικό λαό.

Με τέτοιες επιλογές δίκαια ο ενεχυροδανειστής μας κ.Σόιμπλε μας επιτιμά πως ζούμε πέραν των δυνατοτήτων μας. Αν οι σημερινοί αντιπρόσωποι του λαού και επίδοξοι κλειδοκράτορες της επόμενης μέρας της Ελλάδας που θα φέρουν την πολιτική αλλαγή είναι τα συνεχώς και ανιαρώς προβαλλόμενα μεταπολιτευτικά πολιτικά απολιθώματα και οι απόγονοί τους, σε μία Ελλάδα τόσων εκατομμυρίων, τότε πράγματι ζούμε πέρα των δυνατοτήτων μας. 

Είναι όμως αυτές οι δυνατότητες της Ελλάδας ή μήπως αυτές διευκολύνουν τους κατακτητές μας να προσδιορίζουν και να αναπαράγουν στα "γκαιμπελικά" μέσα ενημέρωσης ως δυνατότητές μας για την αποδοχή της αιώνιας σκλαβιάς μας. Με τόσα αναρίθμητα κοιτάσματα πλούτου, πνευματικά και υλικά, σε αυτή τη χώρα ποιες είναι αληθινά  οι δυνατότητές μας; Αφού σωστά περιέγραψε ο διανοητής κ.Ζουράρις την Ελλάδα ως χώρα κατοχής, ποιοι είναι τελικά οι συνεργάτες των κατακτητών; Ποιός ή ποια είναι ο σύγχρονος Χίτλερ της Ευρώπης;

Ποιοι εκτελούν λοιπόν πιστά τις εντολές του ευρωπαϊκού ιερατείου ξεπουλώντας τη χώρα τους για την προσωπική και οικογενειακή τους ευχαρίστηση; Ερωτήματα ρητορικά για όσους γνωρίζουν, για όσους συνειδητά λαμβάνουν εντολές και υποθηκεύουν εξ αρχής την επόμενη Κυβέρνηση για να δημιουργήσουν ένα πολιτικό αδιέξοδο που είτε θα έχει ως διαφυγή το φασισμό είτε τον κοινωνικό και πολιτικό ευνουχισμό της δημοκρατίας μέσα από μία διαπεραστική πολιτική οικουμενική και εθνική τελική υποταγή.

Μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι να εμπνεύσεις με τις επιλογές σου, να φέρεις πραγματική ελπίδα και πλούτο στο λαό σου, να σηκώσεις το κεφάλι του ραγιαδισμού απέναντι στους πιστωτές των απογόνων σου και στο τέλος να περπατήσεις ως πραγματικός Έλληνας. Χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς δισταγμούς, χωρίς εξαρτήσεις. Χωρίς αναβολές επ' αόριστον.


Όχι, κ.Μητσοτάκη, δεν κάνατε μεγάλη πολιτική αλλαγή. Απλά φορέσατε ξανά και εσείς τα φθαρμένα ρούχα μίας παρασιτικής οργάνωσης που βασανίζει την Ελλάδα επί δεκαετίες υπηρετώντας ένα φθηνό αλισβερίσι χωρίς αύριο που σας υπέδειξε έντεχνα, με λίγη φωτογράφηση, λίγο λάδωμα και πολύ αυτάρεσκη εξάρτηση, έτοιμες λύσεις, απόλυτα ελεγχόμενες, χωρίς αύριο. Απλά υποταχθήκατε και εσείς στην "Κυρία Ο" για να πάρετε και εσείς με τη σειρά σας την εξουσιοδότηση να κυβερνήσετε. Ένας ηγέτης που τόσο χρειάζεται η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να ακολουθεί και να διεκπεραιώνει. Δεν συνεργάζεται με τον εχθρό γιατί έτσι απλά υποτάσσεται σε αυτόν και τις ορέξεις του.

Έχετε ήδη αλωθεί πριν ανέλθετε στην εξουσία από αυτούς που γκρέμισαν τον πατέρα σας και ίππευσαν κάθε ιδεολογία για να δαμάσουν την Ελλάδα, ακόμη και αυτήν την άφθαρτη Αριστερά, ακόμη και αυτόν τον προαιώνιο αγνό πατριωτισμό. Υπονομεύσατε την πρώτη σας Κυβέρνηση πριν κυβερνήσετε.

Κακό ξεκίνημα. Κρίμα...

Thedayaftergr