Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Διατροφικά μυστικά από όλο τον κόσμο και άλλα..

logo newsletter


spices.jpgΔιατροφικά μυστικά από όλο τον κόσμο


Έχουμε την καλύτερη διατροφή του κόσμου. Ωστόσο, και άλλα διαιτολόγια, από κάθε γωνιά του κόσμου, περιλαμβάνουν στοιχεία και συνήθειες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας ζωή εξασφαλίζοντας υγεία και μακροζωία. Κάθε χώρα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά
που θα μπορούσαν να κάνουν το πιάτο μας «σύμμαχο» κι όχι εχθρό της υγείας μας.

Διαβάστε περισσότερα 

surfing.jpgInternet: Φίλος ή εχθρός της παραγωγικότητας;


Υπάρχουν φορές που μπαίνετε στο Ίντερνετ για να βρείτε μια πληροφορία και ...ξεχνάτε να βγείτε; Πολλοί εργαζόμενοι αναφέρουν ότι το Ίντερνετ μπορεί να τους κάνει να χάσουν πολύτιμο παραγωγικό χρόνο. Η καλή χρήση του Διαδικτύου ωστόσο, μπορεί να γίνει το «κλειδί» για την καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας και να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Το βασικότερο είναι όταν μπαίνετε στο Ίντερνετ να μην χάνετε τον έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα 

gifted-kid.jpgΠώς θα αναγνωρίσετε ένα χαρισματικό παιδί;


Οι γονείς που έχουν παιδιά με υψηλό IQ πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Από εκεί και πέρα πρέπει να του δώσουν ερεθίσματα σύμφωνα με το νοητικό του επίπεδο και τα πραγματικά του ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα 

sweating-armpits.jpgΙδρώνετε περισσότερο από το φυσιολογικό;


Είναι ενοχλητική και εξαιρετικά δυσάρεστη, και προκαλεί αμηχανία και άγχος σε όσους πάσχουν από αυτήν. Ποιος μπορεί να συνηθίσει να δίνει την εικόνα μιας κακής υγιεινής, τη στιγμή μάλιστα που δεν την αμελεί;

Διαβάστε περισσότερα 

vrelets.jpgELPEN: Βράβευση για τη συμβολή της στην ενίσχυση της απασχόλησης




Για τη διαρκή συμβολή της στην ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού, που επιτυγχάνεται χάρη στον εξωστρεφή προσανατολισμό της και που αντανακλάται στα θετικά οικονομικά αποτελέσματά της βραβεύθηκε  η ELPEN από τον Οργανισμό Active Business Publishing, στην ετήσια εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2016» στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

Διαβάστε περισσότερα 

n-EAT-HEALTHY-628x314.jpgΠώς να τρώτε λιγότερο χωρίς να πεινάτε;


Ίσως να έχετε διαβάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών, όπως για παράδειγμα να αυξήσετε τα επίπεδα της HDL χοληστερόλης.

Διαβάστε περισσότερα 

mpaskozosΓ. Μπασκόζος: Οι υγειονομικοί έχουν διπλή υποχρέωση να εμβολιαστούν κατά της γρίπης


Διπλή υποχρέωση έχει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να εμβολιαστεί κατά της γρίπης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας (ΓΓΔΥ), κ. Ι. Μπασκόζος, κατά το χαιρετισμό του στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Αντιγριπικός εμβολιασμός του προσωπικού σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας», που διοργάνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Αμφιθέατρο Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur.

Διαβάστε περισσότερα 

syskets.jpgΕΟΦ: Σειρά συσκέψεων για το πρόβλημα των ελλείψεων



Σύσκεψη με θέμα τις ελλείψεις που παρατηρούνται στην αγορά φαρμάκου συγκάλεσε σήμερα η διοίκηση του ΕΟΦ, με στόχο τον ομαλό εφοδιασμό της αγοράς και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε περισσότερα