Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ντέρμπι κορυφής στο Κιάτο ο Πέλοπας κόντρα στη ΄06 .. Δοκιμασία για Ισθμιακό στο Σοφικό

Με τα παιγνίδια της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο ,στις 3:00 το απόγευμα , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πέλοπα Κιάτου  και την εκ πρωτοπόρων Κόρινθο '06. Ο Πέλοπας που βρίσκεται με 25 βαθμούς ,  ένα βαθμό πίσω από τούς πρωτοπόρους της κατηγορίας, Κόρινθο  06 και Ισθμιακό, θα επιδιώξει την νίκη, ώστε να περάσει αυτός επικεφαλής. Εκτός έδρας
δοκιμάζεται  και ο έτερος πρωτοπόρος Ισθμιακός στο Σοφικό,κόντρα στον Πανσολυγειακό. Και οι δυο ομάδες είναι νεοφώτιστες στην κατηγορία με την ομάδα του Σοφικού να μην έχει την ανάλογη πορεία με αυτή του Ισθμιακού και να ψάχνει βαθμούς παραμονής καθώς βρίσκεται ένα πόντο μπροστά από την ουραγό ομάδα της κατηγορίας.
Στον Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος, αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό, και θα προσπαθήσει την νίκη, για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τίτλο και άνοδο. 
Στο Ξυλόκαστρο θα γίνει το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στις ισόβαθμες ομάδες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο " Θώδειο" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μάχεται με τον Πανκαμαριακό.
Την ίδια ώρα στο Βέλο η Ελλάδα αγωνίζεται με το Ατρόμητο Χιλιομοδίου που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει ούτε ένα βαθμό 
Στην ίδια με τον Ατρόμητο , δύσκολη θέση και ισόβαθμοί  του,  βρίσκονται οι ομάδες  του Ολυμπιακού Άσσου και του Ηρακλής Λεχαίου που αγωνίζονται στο γειτονικό ντέρμπι με στόχο την νίκη. Τρίποντο παραμονής θα επιδιώξουν και η ουραγός Θύελλα Πετρίου με τον Τενεάτη Αθικίων.
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε. Η απόφαση αφορά σε όλους τους αγώνες Α΄Β΄Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και ΥΠΟΔΟΜΩΝ. 
 .
Η 11η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Άσσου -  Ηρακλής Λεχαίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Αστέρας Δερβενίου
Πανσολυγειακός -  Ισθμιακός
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Πανκαμαριακός
Θύελλα Πετρίου - Τενεάτης Αθικίων
Πέλοπας Κιάτου - Κόρινθος '06
ΠΑΣ Κόρινθος - Παννεμεατικός
Ελλάς Βέλου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου