Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις πριν τον ύπνο

stogiatro.gr 

6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις πριν τον ύπνο

woman-with-clock-1.jpg
Όλοι τον χρειαζόμαστε, αλλά δεν λαμβάνουμε αρκετό. Κοιμόμαστε τουλάχιστον μία ώρα λιγότερη από εκείνη που κοιμόμασταν πριν από 100 χρόνια και όσο το στρες αυξάνει, διώχνει τον ύπνο μακριά. Η έλλειψη καλού και ποιοτικού ύπνου, μπορεί να μας προκαλέσει πλειάδα προβλημάτων, από αύξηση του σωματικού μας βάρους, έως καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα 

thyroidets.jpgΤα συμπτώματα που δείχνουν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς


Πολλά εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλον τον κόσμο υποφέρουν από παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, οι μισοί από τους οποίους δεν το γνωρίζουν. Επειδή οι ορμόνες που παράγει επηρεάζουν σχεδόν όλα τα όργανα του σώματος, καλό είναι να γνωρίζετε τα συμπτώματα, που θα πρέπει να σας υποψιάσουν, ώστε να αναζητήσετε
τη βοήθεια ενδοκρινολόγου.

Διαβάστε περισσότερα 

reumatoid.jpgΕσείς τι γνωρίζετε για τις ρευματικές παθήσεις;


Η έννοια και η σημασία των Ρευματικών Παθήσεων, δεν είναι απόλυτα γνωστή στον περισσότερο κόσμο, ούτε και αρκετά διαδεδομένη στο βαθμό που θα ταίριαζε στη σοβαρότητα των εν λόγω παθήσεων. Ως εκ τούτου, υπάρχει χάσμα στην αποτελεσματικότητα που μπορεί να προέλθει από την έγκαιρη διάγνωση και την πρώιμη και ορθή θεραπευτική αντιμετώπιση της ομάδας των παθήσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

Διαβάστε περισσότερα 

spirulina.jpgΣπιρουλίνα: Η πιο πλήρης τροφή της φύσης


Περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, και χαρακτηρίζεται, η πιο πλήρης τροφή της φύσης για τον άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα 

glass_wine_bottles0.jpgΓιατί το κρασί μπαίνει σε γυάλινο μπουκάλι και το γάλα σε χάρτινο;


Έχουμε συνηθίσει να πίνουμε το κρασί από γυάλινο μπουκάλι, το γάλα από χάρτινο, να αγοράζουμε το νερό και τα αναψυκτικά σε συσκευασίες από πλαστικό. Πρόκειται για απλή συνήθεια ή για ανάγκη επιβεβλημένη από τη φύση και του κάθε προϊόντος;

Διαβάστε περισσότερα 

hygeiaets.jpgΝέο διοικητικό συμβούλιο στο Υγεία


Το νέο διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε σήμερα η «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ “ΥΓΕΙΑ” ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Η εκλογή νέων μελών πραγματοποιήθηκε σε σημερινή συνεδρίασή του Δ.Σ., προκειμένου να αναπληρωθεί κενή θέση και να αντικατασταθούν παραιτηθέντα  μέλη σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας και την ισχύουσα νομοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα 

heartfaiets.jpgΝεότερες εξελίξεις στη θεραπεία της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας


Το σύμπλοκο σακουμπιτρίλης/βαλσαρτάνης (LCZ696) μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου ή νοσηλείας για καρδιακή ανεπάρκεια, προσφέροντας όφελος στους ασθενείς με μειωμένο κλάσμα εξώθησης (HFrEF), σύμφωνα με νέα ανάλυση.

Διαβάστε περισσότερα 

sfee.jpgΣΦΕΕ: Επικίνδυνα τα μέτρα που προωθεί το υπ. Υγείας στη φαρμακευτική πολιτική


Την έντονη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο θεσμοθέτησης και εφαρμογής των μέτρων και των αλλαγών που προωθεί το Υπουργείο Υγείας στη φαρμακευτική πολιτική, εκφράζει ο ΣΦΕΕ, τονίζοντας ότι είναι επικίνδυνα για τους ασθενείς αλλά και για τη βιωσιμότητα των φαρμακευτικών εταιριών.

Διαβάστε περισσότερα 

beautywoman.jpg12 καθημερινές συμβουλές ομορφιάς


Οι δερματολόγοι έχουν πολλούς άσους στο μανίκι τους για να καταπολεμήσουν την ακμή, να συσφίξουν τους πόρους, να απαλύνουν τις ρυτίδες, να εξαφανίσουν τους λεκέδες της ακμής και να χαρίσουν λάμψη. Παρακάτω αναφέρουμε μερικά χρήσιμα tips για λαμπερό πρόσωπο κάθε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα