Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" στηρίζουν την "Θεοπροσφορά"

Φωτογραφία του χρήστη Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά.
ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ ΔερβένιΟι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" Εδώ Δερβένι  ενώνουν την φωνή τους, με τα υπόλοιπα ΜΜΕ στηρίζοντας  την Κοινωνική δράση προσφοράς και αλληλεγγύης για την στήριξη της "Θεοπροσφοράς" που διοργανώνει η Rap Media.
«Όλοι μαζί μπορούμε» 
Ως άνθρωποι, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε σε σοβαρές προσπάθειες που έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και την προσφορά.
Στη σημερινή εποχή η ένωση δυνάμεων με τη συνεργασία για το αποτέλεσμα, και όχι, κατ’ ανάγκη, την απόλυτη συμφωνία, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.
Η προσπάθεια της Μητρόπολης Κορίνθου με τη Θεοπροσφορά, είναι κάτι που μπορεί να μας ενώσει όλους, και όχι μόνο να την προωθήσουμε και να τη στηρίξουμε, αλλά να γίνει η ευκαιρία ν’ αποδείξουμε στους πάντες ότι ξέρουμε και μπορούμε, στα σοβαρά και αξιοπρεπή, να στρατευόμαστε και να προσφέρουμε. 
Το μήνυμα « Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά », μπορεί και πρέπει να γίνει κίνημα και να συμμετάσχουμε όλοι.

Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, δημιουργούμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας από όλο το νομό Κορινθίας για τις οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Γεμίζουμε τα ράφια της «Θεοσπροσφοράς» με λάδι, φασόλια, φακές, ρεβύθια, μακαρόνια, κοφτό μακαρονάκι, τοματοχυμούς, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ. Προσφέρουμε παιχνίδια για ν’ ανθίσουν ξανά τα παιδικά χαμόγελα.
«Ελάτε να δώσουμε δύναμη στη συλλογικότητα και να κάνουμε το μήνυμα κίνημα ! »
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστέλλεται μήνυμα στο inbox της σελίδας,(https://www.facebook.com/ueoprosfora/?fref=ts ) να δημοσιεύετε στο χρονολόγιο της, να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της δράσης στην Rap Media κ.Τζένη Σουκαρά στο τηλέφωνο 27416 00888.
"Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε δίπλα ο ένας τον άλλον" αναφέρει μεταξύ άλλων το νέο σποτ της Ι.Μ. Κορίνθου για το φιλανθρωπικό της εργό. Να αναφερθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου όλα αυτά τα χρόνια καταβάλει σοβαρές προσπάθειες που έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και την προσφορά! Δείτε το λίγων δευτερολέπτων σποτ της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου