Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για την μαύρη χήρα: «Έτρωγε τα λεφτά του καπετάνιου σε ψώνια και είχε εραστή»

590_822f302d517f7a7eb9a77f8dd659bbcbΛιποθύμησε χθες Τετάρτη η αποκαλούμενη «μαύρη χήρα της Αργολίδας» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται πως τον Δεκέμβριο του 2014 σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου συνεχίστηκε μέσα σε κλίμα έντασης και αντεγκλήσεων.
Η ΕΝΤΑΣΗ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σήμερα συνεχίστηκε η εξέταση του αστυνομικού (αξιωματικού ασφαλείας) που φέρεται να ήταν μπροστά στην (φερόμενη) ομολογία της κατηγορουμένης στις 23 Ιουλίου του 2015. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η πρόεδρος θεώρησε ότι ο αστυνομικός έχει εξαντληθεί και δεν έχει κάτι άλλο να εισφέρει στην εξέταση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης, του Βασίλη και του Σπύρου Ρομποτή.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενη στους συνηγόρους, τους απέβαλε επειδή ζήτησαν τη συνέχιση της εξέτασης του συγκεκριμένου μάρτυρα. Η κατηγορούμενη με τη σειρά της, υπέβαλε νέο αίτημα εξαίρεσης όχι μόνο της Προέδρου, αλλά και των δυο άλλων τακτικών δικαστών της έδρας. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και η δίκη συνεχίστηκε παρά τις αντιδράσεις της κατηγορουμένης που έλεγε ότι δεν θέλει να εκπροσωπηθεί από τον διορισμένο δικηγόρο.
Όταν η διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του σπιτιού και φίλου του άτυχου καπετάνιου, η κατηγορουμένη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η πρόεδρος έκανε λόγο για «προσχηματική λιποθυμία».
Πατέρας καπετάνιου: Θα τη φάω λάχανο αν βγει έξω
«Αγανάκτησα και με το σημερινό, να φεύγουν για δεύτερη φορά οι Ρομποτίδες, ξεφτιλίστηκαν, για να περάσει το 18μηνο, αλλά δεν θα το φάνε όμως! Και έξω να βγει, εγώ θα τη φάω λάχανο, τα ψωμιά μου τα έφαγα! Ζητάμε να τελειώσει η δίκη, δεν μπορούμε άλλο, θα κάνω φόνο», δήλωσε ο πατέρας του καπετάνιου, Τάσος Λάπρου .
«Εμείς κάθε φορά ερχόμαστε για να γίνει το δικαστήριο και αυτοί διακόπτουν τη δίκη με το έτσι θέλω, με φωνές, με χτυπήματα στην έδρα», δήλωσε από την πλευρά του γαμπρός του καπετάνιου, Κώστας Βοριάς.
«Πρώτη φορά 60 χρόνια δικηγόρος είδα τέτοια διαδικασία. Ποια είναι αυτή η κυρία, η οποία απαγορεύει να εξεταστούν οι μάρτυρες από την υπεράσπιση, μάρτυρες βασικοί. Είναι απαράδεκτον», είπε ο δικηγόρος Βασίλης Ρομπότης.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Ο σημαντικότερος μάρτυρας της υπόθεσης, ο επιστήθιος φίλος του άτυχου καπετάνιου που δολοφονήθηκε στην Κοιλάδα, ο άνθρωπος που βρήκε τον Θανάση Λάμπρου νεκρό στο σπίτι του κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης.
«Ο καπετάνιος γνώριζε ότι είχα όπλο στο σπίτι. Δεν του είχα υποδείξει που είναι, αλλά ο Θανάσης θα το είχε δει, γιατί χρησιμοποιούσε το σπίτι μου, τα ρούχα μου. Το είχα σε συρτάρι ντουλάπας! Παλιότερα ο Θανάσης είχε κάνει πλάκα στην Δήμητρα με το όπλο, το είχε στρέψει προς αυτήν και την είχε απειλήσει πως θα την σκοτώσει», φέρεται να είπε ο μάρτυς, σύμφωνα με την εκπομπή «Tatiana Live».
Στα ερωτήματα της έδρας για την μικρή γκαρσονιέρα που υπήρχε δίπλα στο σπίτι, ο φίλος του καπετάνιου φέρεται να είπε πως «αυτό το είχε χρησιμοποιήσει ένας φίλος μου Σκοπιανός για να φέρει μια γυναίκα» .
Ωστόσο, στην συνέχεια ο μάρτυρας φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις. Όταν τον ρώτησαν «αν ο καπετάνιος έφερνε γυναίκες στο σπίτι αυτό;», ο μάρτυρας φέρεται να απάντησε πως «ναι είχε φέρει μια φορά μια γυναίκα», ενώ λίγο αργότερα είπε ότι κατ’ επανάληψη στο παρελθόν είχε ξαναφέρει και άλλη γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο!
Σε ερωτήματα για την σχέση του θύματος και της κατηγορουμένης, ο μάρτυρας είπε ότι «ο καπετάνιος είχε ενοχληθεί πολύ πριν 10 χρόνια, όταν είχε μάθει πως η Δήμητρα είχε σχέση με άλλον άντρα. Από τότε η σχέση τους πήγαινε πολύ άσχημα».
Ο μάρτυρας και φίλος του καπετάνιου, χαρακτήρισε την κατηγορουμένη σπάταλη! «Αυτή διαχειριζόταν τα οικονομικά του σπιτιού. Πολλές φορές δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς του σπιτιού και χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να κάνει ψώνια. Πολλές φορές μείωνε τον καπετάνιο μπροστά σε κόσμο. Του έλεγε πως “εγώ αρέσω και μπορώ να έχω όποιον θέλω! Σε πήρα, γιατί έβγαζες χρήματα, τώρα βγάζεις 1000 ευρώ, τι να σε κάνω;» είπε ο μάρτυς.
Στο ερώτημα «αν ο καπετάνιος του είχε εκμυστηρευτεί πως η Δήμητρα έχει εραστή;», εκείνος απάντησε αρνητικά, ενώ όταν του είπαν «μήπως σας υποπτεύοντανπως έχετε σχέση με την κατηγορουμένη;», ο φίλος του θύματος απάντησε πάλι αρνητικά . «Είχα τόσα χρόνια φιλική σχέση με τον καπετάνιο, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.
Η χήρα πάντως δεν υπέστρεψε στην αίθουσα το δικαστήριο …
Arouraios.gr