Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΝΔ: Εβδομάδα αθλιότητας με τα ΑμεΑ – τα ψεύτικα δελτία τύπου και το κόμμα με τις «ειδικές ανάγκες»

nd-amea.jpg
Η νέα ΝΔ, προχωρώντας σε μία ακόμη θηριώδη γκάφα – κοινωνικού χαρακτήρα αυτή τη φορά – αποφάσισε κυριολεκτικά να εκμεταλλευτεί (και) τα ΑμεΑ.
Η νέα ΝΔ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ την 3η Δεκεμβρίου, έβγαλε ένα πρόγραμμα επισκέψεων στελεχών της σε ιδρύματα που παρέχουν έργο ζωής σε ΑμεΑ. Μέχρι εδώ θα έλεγε κανείς πως η ανάδειξη των προβλημάτων των ΑμεΑ έχει ένα
ενδιαφέρον.
Πάμε τώρα να γνωρίσουμε την αθλιότητα του θέματος. Η ΝΔ επισκέπτεται τα ιδρύματα των ΑμεΑ επί μία εβδομάδα, μόνο για τις φωτογραφίες. Τα στελέχη της ΝΔ πραγματοποιούν αυτή την αντι-κοινωνική δράση με την αγγαρεία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Προσέρχονται στα ιδρύματα χωρίς ατζέντα και φεύγουν χωρίς ατζέντα! Που σημαίνει, πως μετά από μία τέτοια επίσκεψη, ιδρύματα και ΑμεΑ δεν έχουν κανένα απολύτως κέρδος. Σε ορισμένες περιπτώσεις το όλο σκηνικό στήνεται με τόσο άγαρμπο και ωμό τρόπο που προκαλεί οργή. Ένα τέτοιο ήταν και το χτεσινό με τίτλο: «Σε φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, μεταξύ των ομάδων ΑΤΛΑΣ και Νέα Δημοκρατία, συμμετείχαν, σήμερα, κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με «αρχηγούς» τους Λευτέρη Αυγενάκη και Βασίλη Κικίλια
Η αλήθεια είναι ότι εμφανίστηκαν αυτά τα «κορυφαία» στελέχη της νέας ΝΔ, αλλά στην ουσία «τελευταία» της πραγματικής ζωής, σε ένα άδειο γήπεδο από θεατές, συνοδεία αστυνομικών και φωτογράφων, όπου τους περίμεναν οι παίκτες της ομάδας «ΑΤΛΑΣ» για να παίξουν μπάσκετ. Ο δήθεν αγώνας, δεν κράτησε πάνω από 10 λεπτά – μαζί με τις καθυστερήσεις… Τα «κορυφαία» στελέχη της νέας ΝΔ έστησαν μία επικοινωνιακή αθλιότητα, προκειμένου να βγάλουν μερικές φωτογραφίες, προκειμένου να μπορεί ένα βγει ένα ψεύτικο δελτίο τύπου.
Οι παίκτες ΑμεΑ της ομάδας «ΑΤΛΑΣ», έτυχαν χυδαίας εκμετάλλευσης, αφού μετά από μία συνάντηση με τα «κορυφαία» στελέχη της νέας ΝΔ, έμειναν περισσότερο κενοί αγαθών και γυμνοί συναισθημάτων αφού ούτε μπλουζάκια εμφάνισης δεν τους έφεραν , όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.
Μία τέτοια γεύση άφησε και η χτεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με ΑμεΑ, όπου οι επιτελείς του νέου Προέδρου έκριναν σκόπιμο πως έπρεπε να του φτιάξουν και σχετικό βίντεο μετά τη συνάντηση, αλά ΟΜΠΑΜΑ… Αλλά η ανικανότητα και η αμορφωσιά δεν σταματά εδώ – θέλουν να δείξουν εκεί στη νέα ΝΔ ότι γνωρίζουν τα θέματα και ξεχωριστά ο Πρόεδρος και γι αυτό γράφει υπερήφανος στο facebook: «Σήμερα ξενάγησα παιδιά με ειδικές ανάγκες στους χώρους του Κοινοβουλίου. Με συγκινεί κάθε φορά η ομορφιά της διαφορετικότητας και τα κρυμμένα ταλέντα τους!»
mitsotakis-down.jpg
Αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν υπάρχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, στην παγκόσμια ορολογία υπάρχουν μόνο ΑμεΑ!!! Προτού τους καλέσεις στη Βουλή για να στήσεις βίντεο και φωτογραφίες πρέπει να ξέρεις ποιους υποδέχεσαι και πως λέγονται! Και ύστερα αν μπορείς να τους ελεήσεις… Αλήθεια Πρόεδρε, μετά από αυτή την συγκλονιστική εβδομάδα ΑμεΑ τι θα κάνεις για αυτούς τους ανθρώπους για τα επιδόματά τους, για τις υπηρεσίες που έχασαν, για τη φρίκη που ζουν μέσα στη μνημονιακή Ελλάδα; Μάλλον τίποτα! Γιατί σίγουρα μερικές φωτογραφίες δεν αλλάζουν την πραγματικότητα που είναι σκληρή.
Εν κατακλείδι: Μεγάλη η ντροπή για αυτή την εκμετάλλευση!
Υ.Γ.
Αν κάποιος έχει «ειδικές ανάγκες» αυτός είναι η νέα Νέα Δημοκρατία που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ιθαγενείς. Είπαμε, δεν είναι τυχαίες οι δημοσκοπήσεις όπου ο κόσμος φαίνεται ότι δεν θέλει εκλογές και επιλέγει καταλληλότερο πρωθυπουργό τον ΚΑΝΕΝΑ! 
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com