Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο συνδημότης μας γιατρός Τάσος Γκιολής απόκτησε και τον δεύτερο μεταπτυχιακό του τίτλο με ειδίκευση στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ,


 
Φωτογραφία του Αναστάσιος Γκιολής.

Ένας ακόμα στόχος του συνδημότη μας (από το Ξυλόκαστρο) επιστήμονα ιατρού των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κορίνθου , Αναστασίου ( Τάσου) Γκιολή   επετεύχθη!   
Ο φίλος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Κορινθία  συμπολίτη μας μετά από τον πρώτο του μεταπτυχιακό  τίτλο του Διδάκτωρα Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σήμερα απόκτησε και τον δεύτερο μεταπτυχιακό του τίτλο  με ειδίκευση στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, καθώς σήμερα ορκίστηκε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. 
Οι κόποι του  Τάσου και της οικογένειας του δεν πήγαν χαμένοι «μάτωσε» για να σπουδάσει και να φτάσει εδώ που έφτασε...Άλλωστε ο Ξυλοκαστρίτης επιστήμονας και "καλός Σαμαρείτης" ποτέ δεν ξεχνά τον κόπο του αείμνηστου  ψαρά πατέρα του, που μόχθησε για να δώσει στον γιατρό τα εφόδια για να σπουδάσει και να φτάσει ως εδώ και όχι μόνο. Ο αγαπητός γιατρός δήλωσε ότι το 2ο Πτυχίο το αφιερώνει "ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙ!!" όπως είπε.
Είναι υπερήφανος και καμαρώνει για ταπεινή  καταγωγή του και ιδιαίτερα αγαπητός στην Κορινθία και όλοι τον αναγνωρίζουν ως τον καλό Σαμαρείτη» γιατρό , τον γιατρό που πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος είναι κοντά στους ανήμπορους και αναξιοπαθούντες. 
Άλλωστε τον συμπαθέστατο γιατρό στην ευρύτερη περιοχή οι συμπολίτες του που τον λατρεύουν κυριολεκτικά τον ξέρουν ως «τον γιό του ψαρά», ενώ τον έχουν εκλέξει και Δημοτικό Σύμβουλο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, ενώ είναι και αναπληρωτης γραμματέας της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Ο Τάσος Γκιολής ανήκει επίσης στην ομάδα εθελοντών γιατρών στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" εκφράζουν τα πιο θερμά   συγχαρητήρια στον άξιο φίλο γιατρό Τάσο Γκιολή για τον οποίον είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του όσους μεταπτυχιακούς τίτλους κι αν αποκτήσει , και γενικότερα με όσα πράγματα ασχοληθεί στην ζωή του .