Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ με το «Λεύτερο ζευγάρι»


Από τον Χαρίλαο Λαζανά 
 πρώην Πρόεδρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 
και πρώην Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου. 

 Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016. 

Στο νέο ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ του « Ερωτικού Μετανάστη» Γιάννη Νησωτάκη, καταγωγής από την «λεβεντογέννα» Κρήτη, μια πρωτότυπη εκδήλωση, ήρθε να ταράξει την μονοτονία! 
 Η Θεατρική Ομάδα Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» παρουσίασε ένα ξεχωριστό κωμικό θεατρικό δρώμενο. Καινοτομώντας «ανέβασαν» το «Λεύτερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε, διασκευασμένο και προσαρμοσμένο για τον χώρο, από την σκηνοθέτιδα και ηθοποιό, κυρία Τερέζα Λουίζου.
 Ένα θεατρικό δρώμενο χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά, αλλά οι ηθοποιοί «ανακατεμένοι με τους θαμώνες, τους παρέσυραν σε μια ενεργητική συμμετοχή. 
 Η ψυχή των «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ», η κυρία Τερέζα Λουίζου με παρτνέρ τον Γιώργο Κορδούλη, υπερβάλλοντας εαυτόν, ξεσήκωσαν το κοινό το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα διαρκείας. 
 Εγώ πάλι από μέρους μου, συγχαίρω όλους τους παράγοντες της άψογης αυτής καλλιτεχνικής βραδιάς, όχι μόνο για την εκτέλεση αλλά και για την πρωτοτυπία. Επίσης εύχομαι ολόψυχα την συνέχεια τέτοιων εκδηλώσεων καθώς και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους συνδημότες μας για τις ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ που ακολουθούν. 

                                                                   Χαρίλαος Β. Λαζανάς