Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Σταμάτησε στα πέντε ο Άρης μπροστά στην Καλλονή, "Διπλό" στην Καλλιθέα ο Πανσερραϊκός

Κανένα έλεος δεν έδειξε στην Καλλονή ο Άρης, ο οποίος φορτσάροντας στο φονάλε έφτασε στο επιβλητικό 5-0, προσθέτοντας τρεις πολύτμους βαθμούς στο σακούλι του, στο πρωτάθλημα της Football League, βελτιώνοντας πολύ και την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, κράτησαν μακριά από την εστία τους τον Άρη που είχε την υπεροχή αλλά όχι τις πολλές καλές στιγμές. Σε μία από αυτές ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 12' ο Ίλιτς βρέθηκε σε καλή θέση (μετά από σέντρα του Μπαργκάν) και δεν αστόχησε.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν διαφορετική. Ο Άρης ήταν καταιγιστικός και η Καλλονή από ένα σημείο και μετά δεν μπόρεσε να τον παρακολουθήσει. Στο 48'  οι  Ανάκογλου  και   Ίλιτς  σημάδεψαν το δοκάρι στην ίδια φάση, για να έρθει ο Τάτος στο 75' να «κλειδώσει» με πλασέ τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» Ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης με πλασέ έγραψε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ, στο 80' με τον Μπαργκάν και στο 88' πάλι με τον Τάτο (απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ).
ΑΡΗΣ (Ν.Αναστόπουλος): Διούδης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Καράμπελας, Ανάκογλου (73' Ρόβας), Παυλίδης, Μπαργκάν, Ίλιτς (65' Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (69' Ντούνης), Τάτος
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82' Σάββα), Λίταινας (55' Γιουκαρής), Φράγκος, Τριανταφύλλου, Μπουρντουζάν

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 0-1Ένα γκολ του  Χατζηδημητρίου  (με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα και το οριζόντιο δοκάρι), ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Πανσερραϊκό μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας με σκορ 1-0.
Η αθηναϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο, αλλά δεν μετέτρεψε την υπεροχή της σ' ένα τέρμα, ενώ και στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να πιέσει χωρίς επιτυχία. Το αποτέλεσμα αυτό την αφήνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της Football League.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (73' Κυριζάκης), Σταμόπουλος, Πάτας, Μουκτάρης, Γκίνη, Μάκο, Μπέλης (36' λ.τρ. Ηλιάδης), Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν (87' Σμυρλής)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Μέλκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης, Κάκκο (79' Κάνουλας), Τσούτσης (88' Τσουβαλτσίδης), Στέβιτς, Ιωαννίδης, Μαφουτά (90' Φουσού), Χατζηδημητρίου
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής  
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων 0-0
Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας 1-0 
Σπάρτη – Αιγινιακός 3-2 
Πανθρακικός – Κισσαμικός 1-0  
ΑΟ Χανιά – Αχαρναϊκός 2-3  
Λαμία – Πανελευσινιακός 4-0 
Άρης – Καλλονή 5-0 
Καλλιθέα – Πανσερραϊκός 0-1 
Την Τετάρτη (7/12) παίζουν: ΑΟ Τρίκαλα - ΟΦΗ!