Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ντου ,«γαλλικά» και ξύλο στο Κορωπί στην “πρώτη” του Ουζουνίδη στον ΠΑΟ


Τους την... έπεσαν στο Κορωπί!Η ηρεμία στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα αργήσει να έρθει, παρά την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι. Οι οπαδοί του “τριφυλλιού” φαίνεται πως έχουν... άγριες διαθέσεις, κάτι που φάνηκε και από την επίσκεψη τους στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τη νέα του ομάδα στον Κορωπί, και παραλίγο να τα κάνουν γης μαδιάμ. Βέβαια, δεν αποκλείεται να τα κάνουν στη συνέχεια έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα.

Περίπου 50 άτομα διέκοψαν το πρόγραμμα για περίπου 10-15', διαμαρτυρόμενοι σε έντονο ύφος για τις τραγικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα το σοκ από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο.
Ορισμένοι από αυτούς επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές, με τους Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή να ακούνε τα περισσότερα “γαλλικά”. Μάλιστα. έπεσαν μέχρι και... ψιλές σε κάποιους, με τους παίκτες να τα έχουν χαμένα.
"Βαριά-βαριά του ΠΑΟ η φανέλα" και άλλα συνθήματα φώναζαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί. “Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν είναι φυσιολογικά. Δεν ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά θα περιμένουμε να δείξεις τη δουλειά σου και θα σε κρίνουμε...” είπαν στο νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού.
Με τις παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα...
Φοβερά πράγματα εκεί στο Κορωπί, καθώς υπάρχει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, όπως είναι τώρα τα δεδομένα.
Δεν αποκλείεται να έπεσαν και τίποτα... ψιλές, αλλά μην περιμένετε να τα βγάλουν στη φόρα οι αντικειμενικοί που όλα τα ξέρουν  και τίποτα δεν λένε. Για να δούμε πόσος χρόνος θα περάσει έως την επόμενη επίσκεψη.