Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ζουν περισσότερο oι παππούδες που φροντίζουν τα εγγόνια τους

grandparentsgrandchildren.jpgΖουν περισσότερο oι παππούδες που φροντίζουν τα εγγόνια τους


Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που βοηθούν και υποστηρίζουν άλλους ανθρώπους κάνουν καλό και στον εαυτό τους. Διεθνής μελέτη έδειξε ότι π.χ. οι παππούδες και οι γιαγιάδες που φροντίζουν τα εγγόνια τους ζουν περισσότερο από εκείνους που δεν το κάνουν. 

Διαβάστε περισσότερα 

sexpartners.jpgΠόσους πρώην θέλετε να έχει ο/η σύντροφός σας;


Τουλάχιστον τρεις, απάντησε η πλειοψηφία των Βρετανών, σε πρόσφατη μελέτη. Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Νότινγχαμ, του Μπρίστολ και του Σουάνσι, βρήκαν ότι οι Βρετανοί singles θέλουν να κάνουν σχέση με κάποιον/α που να έχει εμπειρία στο
σεξ, όχι όμως με κάποιον/α που πηγαίνει από κρεβάτι σε κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα 

overeating.jpgΤι συμβαίνει στο σώμα μας όταν το παρακάνουμε με το φαγητό;


Ψυχολογικά οι περισσότεροι από εμάς είμαστε έτοιμοι- για ποιο πράγμα; Μα, για τις ατασθαλίες του γιορτινού τραπεζιού! Για να μην “αρρωστήσουμε” από το πολύ φαγητό καλό είναι να ξέρουμε κάποια βασικά πράγματα προτού καθίσουμε στο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα 

diachr.jpgΔιαβήτης: Πώς θα γιορτάσετε χωρίς προβλήματα


Χαρά αλλά και άγχος μπορεί να προκαλέσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων στα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και σε όσους ζουν ή συναναστρέφονται με ανθρώπους που πάσχουν από τη νόσο.

Διαβάστε περισσότερα 

lipets.jpg4 "κόλπα" για να μη σας φεύγει το κραγιόν

]
Η celebrity makeup artist από τη Νέα Υόρκη, Troy Surratt, αποκαλύπτει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να παραμείνει κραγιόν στη θέση του. Και είναι απλούστατα!

Διαβάστε περισσότερα 

hangover.jpgΠώς θα “θεραπεύσετε” το hangover;


Ζάλη, πονοκέφαλος και αφυδάτωση: όποιος έχει πιει πολύ γνωρίζει καλά αυτά τα συμπτώματα. Το αλκοόλ είναι διουρητικό- αυτό σημαίνει ότι απομακρύνει τα υγρά από τον οργανισμό, αναστατώνει το στομάχι και αποτελεί “εισιτήριο” για κακό ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα 

tweezers.jpgΠοιες τρίχες δεν πρέπει να τραβήξετε ποτέ με το τσιμπιδάκι


Υπάρχουν σημεία του σώματος, όπου το τσιμπιδάκι δεν μπορεί απλώς να μας απαλλάξει από τις περιττές τρίχες. Αντιθέτως, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που μπορεί να λύσει.

Διαβάστε περισσότερα 

fauxfreckles.jpgΨεύτικες φακίδες - η νέα τάση στη Βρετανία


Κάποτε οι γυναίκες έκαναν τα πάντα για να τις καλύψουν- λευκαντικές κρέμες, βαριά μέικαπ και κονσίλερ επιστρατεύονταν για αυτόν τον σκοπό. Σήμερα, οι νέες γυναίκες στη Βρετανία πληρώνουν για να τις αποκτήσουν. Πολλά μοντέλα και celebrities τονίζουν τις φακίδες τους ή δημιουργούν νέες, καθώς θεωρούν πως αποτελούν δείγμα φρεσκάδας και νεότητας. Έτσι, έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trend ομορφιάς για τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα 

scaleschristmas.jpgΓιορτές- η επόμενη μέρα μας βρίσκει παχύτερους κατά ένα κιλό!


Η μέρα των Χριστουγέννων πέρασε και οι περισσότεροι από εμάς το παρακάναμε: πολύ φαγητό, πολύ αλκοόλ και πολλά γλυκά και οι περισσότεροι από εμάς είδαμε τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει κατά μισό με ένα κιλό. Ωστόσο, τα κακά νέα δεν είναι αυτά. Τα κακά νέα είναι ότι αυτό το έξτρα κιλό, μπορεί να το “κουβαλάμε” για πολύ καιρό.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr