Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 75,2% της ενσωμάτωσης | Οι εκτιμήσεις της ΚΕΦΕ για το τελικό αποτέλεσμα

Νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης 
Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων στο 75,2% της Επικράτειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 51,6% έναντι 48,4% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Πληροφορίες από την ΚΕΦΕ της ΝΔ δίνουν το τελικό αποτέλεσμα ως ξεκάθαρη επικράτηση του Μητσοτάκη με 53% έναντι 47% του Μεϊμαράκη.

Πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα εκλογικά κέντρα, όπως τα δίνουν κομματικά στελέχη της Ν.Δ., σύμφωνα με πληροφορίες από τις εφορευτικές επιτροπές.

H Σπάρτη πρωταθλήτρια χειμώνα

http://www.dokari.gr/sites/default/files/styles/large/public/article/11_26.jpg?itok=-dPh3kgb
O A.O Σπάρτης αναδείχθηκε ισόπαλος 1 - 1 με τον Παναργειακό στο ντέρμπι κορυφής στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και αναδείχθηκε άτυπα "Πρωταθλητής Χειμώνα".  Με νίκες εκτός έδρας συνέχισαν την πορεία τους η Δόξα Ν. Μανωλάδας ( 1 - 0 στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή) και ο Αιολικός ( 4 - 1 στη Ζάκυνθο επί του Λεβάντε). Ισόπαλος 1- 1 αναδείχθηκε ο Α.Ο. Λουτράκι με τον ΠΑΟ Βάρδα και τώρα κινδυνεύει, όπως και η Καλαμάτα που νίκησε με 2 - 0 τον Βύζαντα Μεγάρων. Η Χαλκίδα νίκησε με 3 - 0 την Ερμιονίδα, ενώ τέλος ο Παναρκαδικός επικράτησε με 2 - 1 επί του Κανάρη Χίου.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Λουτράκι – ΠΑΟ Βάρδας 1-1
Ηρακλής Ψαχνών – Δόξα Ν. Μανωλάδας 0-1
Παναρκαδικός – Κανάρης 2-1
Καλαμάτα – Βύζας Μεγάρων 2-0
Λεβάντε – Αιολικός 1-4
Χαλκίδα – Ερμιονίδα 3-0
Σπάρτη – Παναργειακός 1-1



Η Βαθμολογία 
(Σε 13 αγώνες)
1. ΑΕ Σπάρτης           29 -10 28
—————————————-
2. Παναργειακός  21 – 11 25
3. Δόξα Ν.Μ.  16 – 12 24
4. Αιολικός  25 – 13  24
5. ΠΑΟ Βάρδας 20 – 13 23
6. Παναρκαδικός 19 - 922
7. Βύζας Μεγάρων 14 – 14 16
8. Ερμιονίδα 18 – 18 16
9. Χαλκίδα 12 – 9 18
——————————————
10. Λουτράκι 15 – 12 16
11. Καλαμάτα  11 – 10 15
12. Ηρακλής Ψαχνών 7 – 19 10
13. Κανάρης 8 – 25 9
14. ΑΟ Λεβάντε 10 – 30 5

Συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση στην εφημερίδα Real News και τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
-Οι δανειστές δείχνουν να αντιδρούν στις κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό. Ποια πρέπει να είναι η «κόκκινη γραμμή» της Αθήνας και τι θα σημάνει εάν οι δανειστές αρνηθούν να την κάνουν αποδεκτή;
«Η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης είναι στη σωστή κατεύθυνση. Υποδηλώνει με σαφήνεια το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της υπέρ των πλέον αδυνάτων και διαμορφώνει ένα περιβάλλον για δίκαιη αναδιανομή των εισοδημάτων. Επιχειρεί να θεραπεύσει σταδιακά την απαράδεκτη κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως στον τομέα των αποθεματικών που στηρίζουν το ασφαλιστικό σύστημα.
Παράλληλα, πιστοποιεί τη δέσμευση που είχε ληφθεί και στις πρόσφατες εκλογές και ακολούθως μέσα στη Βουλή για τη μη μείωση των συντάξεων. Ταυτόχρονα, μέσα από τις διαρθρωτικές τομές που συνιστούν τόσο η εθνική σύνταξη προς όλους όσο και η ενοποίηση των ταμείων,

Ευή Τατούλη: Μπορεί η ΝΔ να εκφράσει πλειοψηφικά την κοινωνία;

 Αρθρο της Εύης Τατούλη
 στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής:
http://newpost.gr/storage/photos/master/201412/tatouli.jpgΗ συμμετοχή των πολιτών την πρώτη Κυριακή των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού της ΝΔ, αλλά και το γενικότερο ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε γύρω από την διαδικασία, απέδειξαν περίτρανα ότι η υπόθεση της δημοκρατίας μας δεν αφορά αποκλειστικά του ενεργούς οπαδούς των κομμάτων, αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Η εκλογική λοιπόν διαδικασία την επόμενη Κυριακή αποτελεί το επιστέγασμα μιας κοινωνικής ενεργοποίησης που σηματοδοτεί την ανάγκη αναζήτησης διεξόδου για τη χώρα και όχι μόνο για την κεντροδεξιά παράταξη.

Καιρός: Ο χιονιάς "The Big One" θα σαρώσει την Ευρώπη! Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα

Καιρός: Ο χιονιάς `The Big One` θα σαρώσει την Ευρώπη! Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
 Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Ευρώπη, που μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πληγεί από τον χιονιά "The Big One", που θεωρείται πως θα είναι ο σφοδρότερος των τελευταίων 20 ετών.
Τόσο η ιστοσελίδα πρόβλεψης καιρού Αμερικάνων μετεωρολόγων, όσο και το Αμερικάνικο μοντέλο πρόβλεψης καιρού Cfs, συνάδουν στο γεγονός πως όλη η Ευρώπη θα μπει σε κλοιό βαρυχειμωνιάς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναφέρει το Greek-Weather.Org.

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: αποχή της τάξεως του 20-23%

Εκλογές ΝΔ - Εκλογικά κέντρα ΝΔ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
 Σύμφωνα με πηγές από το επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μέχρι τις 12.30 είχαν λάβει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ περίπου 80.000 ψηφοφόροι.
Αντίστοιχα, την ίδια ώρα στον α' γύρο, είχαν ψηφίσει περίπου 105.000 ψηφοφόροι, δηλαδή παρατηρείται αποχή της τάξεως του 20-23% η οποία, όπως σημειώνουν, θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένη.
Επιπλέον, υπάρχει ο παράγοντας του καιρού, που σήμερα δεν είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Καταιγίδα" στο Δερβένι. Αστέρας Δερβενίου - Δάφνη Εξαμιλίων 7 - 1

imgboxΜε την προσθήκη τεσσάρων έμπειρων παικτών του (των Κακογιάννη, Χαφούς και των νεοαποκτηθέντων Τόλια και Κρισάφη) ο Αστέρας Δερβενίου, σε σχέση με την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, άλλαξε εικόνα και ξέσπασε πάνω στην Δάφνη Εξαμιλίων, την οποία διέλυσε με το εκκωφαντικό σκορ 7 – 1 στο πλαίσιο της 15ης (τελευταίας Α΄ γύρου) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας.

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ξεκινά με φιλοδοξία για το καλύτερο δυνατό το 2016

Με μοναδικό  στόχο να μπορέσει να παρουσιάσει το γνωστό καλό του πρόσωπο σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο που ακολουθεί ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ρίχνεται στη μάχη. Η αρχή γίνεται σε λίγη ώρα, σήμερα Κυριακή στις Κλένιες απέναντι στον ΠΑΣ Κλένια, για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας Κορινθίας. Ματς ντέρμπι καθώς τις δυο ομάδες χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί στην μάχη για την 3η προνομιούχο θέση..
 Σήμερα λοιπόν και ώρα 3 το μεσημέρι στις Κλένιες απέναντι στην τοπική ομάδα ξεκινάμε τη νέα αγωνιστική χρονιά και τον 2ο γύρο. Φιλοδοξία μας η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα ματς που θα ακολουθήσουν. Επειδή γνωρίζουμε οτι και αύριο πολλοί θα ακολουθήσετε την ομάδα, τα λέμε γήπεδο και με τη νίκη!
Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1928

Με το δεξί μπήκαν οι Νέοι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο 2016 (φώτο)

Με το δεξί μπήκε η ομάδα νέων του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο νέο έτος σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη της με 3-2 επί του Πανσολυγειακού, με την οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα οι Παίδες πήραν άκοπα τη νίκη με 3-0 (άνευ αγώνα), καθώς η αντίστοιχη ομάδα του Παννεμεατικού επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Ξυλόκαστρο.
FullSizeRender (4)Οι Νέοι του Βασίλη Μούγιου είχαν την εμφανή υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, απέναντι στον Πανσολυγειακό που ήταν καλά στημένος στην άμυνα του και επέλεξε να αγωνιστεί με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές έκανε το 0-1 στο 24′ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Χ. Κουρούμαλη, και ενώ είχαν προηγηθεί καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας κυρίως από τους Ζάβαλη, Κ. Ματθαιόπουλο, Αθανασούλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ηρακλής ισοφάρισε όταν από φάουλ του Ζάβαλη, ο Αθανασόπουλος έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του αντίπαλου αμυντικού.

FullSizeRender (5)Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν εκ νέου 1-2 από εκτέλεση φάουλ και αναστάτωση στα καρέ του Ηρακλή και έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το ματς και το κατάφερε μετά από αρκετές ευκαιρίες, με σκόρερ αρχικά τον Σμυρνιώτη που με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτυ ισοφάρισε σε 2-2, και με τον Αϊδινόπουλο που έδωσε τη δίκαιη νίκη στην ομάδα μας με 3-2 με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Β. Μούγιος): Χ. Κουρούμαλης, Μπορίτσι, Αϊδινόπουλος, Νάτσιος, Μηλιώτης, Α. Χάντης (c), Ζάβαλης, Αθανασούλης, Αθανασόπουλος, Κ. Ματθαιόπουλος, Σμυρνιώτης.
Αναπληρωματικοί: Νιώρας, Λυμπερόπουλος, Σ. Μιχόπουλος, Δ. Μιχόπουλος, Ντίσα, Κασσόρης.

*** Επόμενος αντίπαλος για τα τμήματα μας ο Πέλοπας Κιάτου εκτός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο (16/1) για την πέμπτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

iraklisxylokastrou.gr

Το... καρτέρι του "τσολιά" στον Μεϊμαράκη!- Μεϊμαράκης από ΕΒΕΑ: Η ΝΔ θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών

Ο γνωστός "τσολιάς" της "Ελληνοφρένειας" την... έστησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έξω από το ΕΒΕΑ και ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε να το απολαμβάνει!
Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε o Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας πως σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα.
"Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μια νέα πορεία θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι, και έτσι θα βαδίσουμ",» δήλωσε ο κ. Μειμαράκης, ο οποίος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αργότερα στο Δημαρχείο Υμηττού.

newsit.gr

Μεϊμαράκης: Το μήνυμα μέσω Facebook πριν ανοίξουν οι κάλπες


Στις 12:00 το μεσημέρι ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο στο ΕΒΕΑ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης θα ψηφίσει στο παλιό δημαρχείο του Υμηττού.
Μέσω της προσωπική του σελίδας στο Facebook ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε τα τελευταία μηνύματα προς τους "γαλάζιους" ψηφοφόρους.
 Με μια... selfie με πιτσιρίκια και μήνυμα για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας έστειλε το τελευταίο του μήνυμα μέσω Facebook λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκωκομματικών εκλογών της ΝΔ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
"Γιατί αυτό είναι το μέλλον μας" ήταν το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία που δείχνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να βγάζει selfie με μικρούς... "ψηφοφόρους" της Νέας Δημοκρατίας. "Γι' αυτά τα παιδιά αγωνιζόμαστε. Για να τους προσφέρουμε μια ασφαλέστερη, πιο αξιοπρεπή και καλύτερη Ελλάδα", τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Δεύτερος γύρος εκλογών στη Νέα Δημοκρατία από τον οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του κόμματος

 Σκληρή κόντρα μέχρι τέλους αλλά και εγγυήσεις για ενότητα
Σε εξέλιξη από τις 07:00 το πρωί ο δεύτερος και καθοριστικός γύρος των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία από τον οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του κόμματος και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ή Κυριάκος Μητσοτάκης; Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 404.000 πολίτες που ψήφισαν και την πρώτη Κυριακή. Όσοι ψηφίσουν θα πρέπει να προσέλθουν στα ίδια εκλογικά κέντρα με την πρώτη φορά. Συνολικά θα στηθούν 1.290 κάλπες σε 883 εκλογικά τμήματα. Όποιος θέλει να ψηφίσει, πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο. Θα πάρουν στα χέρια τους τρία ψηφοδέλτια: ένα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ένα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι ένα λευκό.
Αυτή τη φορά, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αναζητήσουν το που ψηφίζουν με βάση το αρχικό του επιθέτου τους, ενώ δεν θα πληρώσουν τα 3 ευρώ της συμμετοχής ούτε και θα συμπληρώσουν την ειδική φόρμα. Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης δηλώνει αισιόδοξος πως είναι πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να έχει βγει στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, η διασταύρωση των στοιχείων δεν θα γίνει μόνο με φαξ αλλά και με e-mail.

Αποθέωση Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη


Χωρίς να κάνει κάποια δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε στις 9.55 το πρωί, στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και 25ης Μαρτίου.
Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, ο προκάτοχος του Βάκης Φραντζής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κι άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος που αντάλλαξαν χειραψίες και ευχές για το νέο χρόνο.

Επανέρχεται η μοριοδότηση προγραμμάτων επιμόρφωσης στο Δημόσιο – Τι προβλέπει το ν/σ για την Αξιολόγηση

Επανέρχεται, με το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση στο Δημόσιο («Διαφάνεια, Αξιοκρατία και Αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης») η μοριοδότηση υπαλλήλων για συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης.

Έκτακτο: Γερμανικά ελικόπτερα θα ρίξουν έντυπα «Μητσοτάκης» στις λαϊκές γειτονιές



mitsotakis-analghtos-espressoΑπό πολύ νωρίς το πρωϊ ξεκίνησαν τα τηλέφωνα σε όλα τα call centers της χώρας, υπέρ της υποψηφιότητας του γιού του πρώην Πρωθυπουργού και επιτίμου Προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Τηλεφωνούν σε όλους αδιακρίτως. Γέρους, γριές, μωρά, ασθενείς, εγκυμονούσες…


Σε κάποιους τους ξεφεύγει και μιλούν Γερμανικά… και δεν το κάνουν γιατί ζήλεψαν τα Γαλλικά, αλλά γιατί είναι η επίσημη γλώσσα των δανειστών, αυτών που θέλουν στην Ελλάδα το δίδυμο Τσίπρα-Μητσοτάκη. Το δίδυμο που λέει «ΝΑΙ» σε όλα!...
διαβάστε τη συνέχεια...   


Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ψήφισε νωρίτερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ψηφίζουμε για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία που ξεκινήσαμε στις 20 Δεκεμβρίου, ώστε να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, ισχυρή και σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη.
Με τη συμμετοχή μας, διασφαλίζουμε την ομαλή πορεία της Παράταξής μας στο μέλλον».

Ο Βασίλης Λεβέντης επιλέγει τον Γιάννη Στουρνάρα για Πρωθυπουργό της Ελλάδας



Της Λέττας Καλαμαρά

https://lh3.googleusercontent.com/-qQsjUeBoRjI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAARn4/fML6TgrQbog/s60-p-no/photo.jpgΣταθερός παραμένει  ο Βασίλης Λεβέντης στις απόψεις του περί συγκρότησης κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού από τεχνοκράτες, μετά και την ολοκλήρωση των εσοκομματικών εκλογών στη ΝΔ.

 

Ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο του 13ου Επενδυτικού και Χρηματιστηριακού Συνεδρίου του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου παρεβρέθη, αναφορικά με το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε πως πρέπει να αναδειχθεί νικητής ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης γιατί αντιπροσωπεύει τη σωφροσύνη του Καραμανλή. 

Φινάλε Α΄ γύρου στη Γ΄κατηγορία Κορινθίας

To πρωτάθλημα της  Γ' κατηγορίας Κορινθίας ξαναρχίζει σήμερα Κυριακή, μετά την 15νθήμερη διακοπή του λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Νέου έτους. Σήμερα διεξάγεται , στους 2 ομίλους της κατηγορίας η 11η ( τελευταία πρώτου γύρου) αγωνιστική.
Στη Γ1 κατηγορία ο ήδη πρωταθλητής Χειμώνας ΑΟ Ρομά αγωνίζεται εκτός έδρας στο "ΓιαννηςΣτέφας" κόντρα στον Ποσειδώνα Κυραβρύσης.. Ο αγωνας θα αρχίσει στις 11 και θα μεταδοθεί σε ραδιοφωνικά απο την ιστοσελίδα μας.


11η αγωνιστική
11.00
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ -ΑΟ ΡΟΜΑ 
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ  o – 3 α. α
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΑΣ ΛΟΥΡΑΚΙΟΥ 
11.30 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
15.00 
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 
ΑΟ ΜΑΨΟΥ -ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ  

Στη Γ2 κατηγορία ο ήδη πρωταθλητής Χειμώνας Άρης Βοχαϊκού αντιμετωπίζει την Λυκοποριά, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι αγώνες Πανευρωστινιακού - Αίαντα Κορινθου κα Παμφενεατικού - Απέσσα Χαλκίου


11η αγωνιστική
11.00
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
15.00 
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ-ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ- ΑΠΕΣΣΑΣ 
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ- ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ