Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες "μπούκαραν" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη - Τα... άκουσε ο Αραχωβίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγρότες `μπούκαραν` στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη - Τα... άκουσε ο Αραχωβίτης: `Ήσουν η ελπίδα μας` (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομάδα αγροτών από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης, σήμερα στις 10.30 το πρωί, αντιλαμβανόμενοι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη και συναντάται με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων, έφυγαν από το μπλόκο και πήγαν και εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διακόπτοντας την συνάντηση.
Εκεί οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στο βουλευτή επισημαίνοντάς του πως ήταν μαζί τους κι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του, ενώ τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στην Βουλή.«Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα» φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.
ΒΙΝΤΕΟ
Οι αγρότες στη συνέχεια αποχώρησαν και παραμένουν στα μπλόκα τους με ανοικτούς τους δρόμους σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα, ενώ κλειστή είναι μόνο η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.
Εξελίξεις στα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες θα έχουμε την προσεχή εβδομάδα με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, επισήμανε με αποκλειστικές του δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Λακωνίας και υπεύθυνος του αγροτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Λάκωνας βουλευτής όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εισβολή των αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη σήμερα το πρωί.
Ειδικότερα,ο κ.Αραχωβίτης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη είχαμε συνάντηση, ύστερα από πρόσκληση που τους κάναμε, με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του νομού Λακωνίας, επαγγελματο-βιοτέχνες και εμπόρους. Κατά την διάρκεια της συζήτησης εισέβαλε στα γραφεία μια ομάδα αγροτών, οι οποίοι με έντονο τρόπο εξέφρασαν την άποψή τους για την πρόταση του ασφαλιστικού και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως γιατί δεν είχαν κληθεί. Τους απάντησα ότι μέσα σ' αυτή την εβδομάδα αναμένουμε εξελίξεις για τους αγρότες, οπότε αμέσως μετά την ανακοίνωση των εξελίξεων θα τους καλέσω σε συνάντηση, έτσι ώστε να συζητήσουμε. Κατόπιν αυτών οι αγρότες αποχώρησαν και η συζήτηση με τους επαγγελματο-βιοτέχνες και τους εμπόρους συνεχίστηκε κανονικά».

Την ίδια ώρα οι αγρότες σε όλη τη χώρα εμφανίζονται ανυποχώρητοι και προσωρούν σε επ' αόριστον αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων.
Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί αγρότες είχαν αφήσει κοπριά έξω από τα γραφεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννη Σηφάκη.
Παράλληλα,οι αγρότες της Πελοποννήσου από τα μπλόκα όπου βρίσκονται, εκπρόσωποί τους παρακολουθούν και συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω skype στην συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών μπλόκων που είναι σε εξέλιξη στη Βέροια.

AΠΕ - ΜΠΕ

Ημέρα μνήμης για τον Ολυμπιακό (photo)


thira7
Ημέρα μνήμης σήμερα για τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό Αθλητισμό. Εχουν περάσει 35 χρόνια από τη  μεγαλύτερη τραγωδία των ελληνικών γηπέδων και μία από τις χειρότερες στην ιστορία του αθλητισμού, όταν 21 φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους βγαίνοντας από την Θύρα 7 στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με την ΑΕΚ.
Σήμερα έξω από το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», τελέστηκε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7. Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και αυτό του μπάσκετ, εκπρόσωποι από τα άλλα αγωνιστικά τμήματα, παιδιά από τις σχολές του συλλόγου και πλήθος κόσμου.
marinakispaidia,olympiakos
inner

Τα 21 θύματα

  • Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)
  • Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών)
  • Ηλίας Παναγούλης (17 ετών)
  • Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών-οπαδός της ΑΕΚ)
  • Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών)
  • Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών)
  • Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών)
  • Νίκος Φίλος (19 ετών)
  • Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών)
  • Βασίλης Μάχας (20 ετών)
  • Ευστράτιος Πούπος (20 ετών)
  • Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών)
  • Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23 ετών)
  • Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών)
  • Κώστας Καρανικόλας (26 ετών)
  • Μιχάλης Μάρκου (27 ετών)
  • Κώστας Μπίλας (28 ετών)
  • Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών)
  • Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών)
  • Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών)
  • Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών)


Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη σελίδα της στο facebook


attikipress.gr

Η 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE Ο Απόλλων «κόλλησε» και στη Ζάκυνθο

Ο Απόλλων «κόλλησε» και στη Ζάκυνθο
Ο Απόλλων, που ταξίδεψε αυθυημερόν με τσάρτερ στη Ζάκυνθο, προκειμένου να αποφύγει τα μπλόκα από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά θα επιστρέψει στη βάση της, με το ισόπαλο 0-0.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και σήμερα άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για άνοδο στη Super League, απέναντι στη Ζάκυνθο που είχε πρωταρχικό στόχο να μη δεχθεί γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο, πίεσαν στην επανάληψη, όμως δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς στη πιο σημαντική ευκαιρία τους, ο Κονέ εκτέλεσε απευθείας φάουλ στο 66', στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων
Ζάκυνθος (Β. Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Τσιάμης (66' Ταυταρίδης), Κουρέλλας (65' Σταματής), Ορφανίδης, Ναζίμ, Ν. Πέττας, Λέκκας (90+2' Ζέλιος), Ζαϊρί, Κρολ.
Απόλλων Σμύρνης (Μ. Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης (61' Αρναούτογλου), Κύργιας, Δεληζησης, Ψιάνος, Κονέ, Σουνάς (62' Μπουντόπουλος), Φαρινόλα (81' Στεργίδης), Βάντερσον, Καμαρά.
Κατά τα άλλα  εκτός έδρας   αποστολές έχουν την Δευτέρα οι πρωτοπόροι Λάρισα και Κέρκυρα τη 18η αγωνιστική της football League, όπου θα δοκιμαστούν σε δύσκολες έδρες και καθώς η βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους είναι μικρή, ίσως υπάρξουν ανακατάταξεις στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 15:00
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 15:00
Κισσαμικός-Τρίκαλα 15:00
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 15:00
Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός Αναβλήθηκε
Χανιά-Εργοτέλης 3-0 (Άνευ αγώνα)
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου
Καλλιθέα-Κέρκυρα 15:00 (ΟΤΕ TV)
Λαμία-Λάρισα 18:00 (OTE TV)

Ο Ισθμιακός ξέφυγε στο +8

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3T_bn2F5xdVbJz0KxcSuK73SUybv2m9BtJKsL9O7lOiZJFsTWdDnwLbGeS7BdsY2Vm_MVHNla28DqqbB-ANy7jPrE3rEcyb0aPzXZmKrRR3jjDUAuK0ZAJyYbZs7QqvHTuvkyOhWjBg/s320/SAM_1251.JPG


 Στην σημερινή αυλαία της 18ης αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ο πρωτοπόρος Ισθμιάκος πέρασε με 3 - 0 από το Σολομό επί του ΠΑΟ Κουταλά και ξέφυγε στο +8 από τον Πανσολυγειακό που έχει ένα αγώνα λιγότερο
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή όπου ο Άγιος Γεώργιος αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό, την ίδια ώρα που ο ΠΑΣ Κλένια αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Σαρωνικό.. 
Εκτός έδρας αγωνίζονται και οι ομάδες των Αγίων Θεοδώρων , του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του ΑΟ Σπαθοβουνίου με τις αντίστοιχες ομάδες των Ταρσινών, του Άρη Αρχαίας Κορίνθου και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού

18η αγωνιστική 
 6.2.16 / 15:00 
 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ –ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 0 - 3
7.2.16 / 15:00
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

Η 15η αγωνιστική στη Γ κατηγορία Κορινθίας:

 
Με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα των ομίλων στη Γ κατηγορία Κορινθίας:
Γ1 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
15η αγωνιστική 
ΑΟ ΡΟΜΑ- ΑΟ ΜΑΨΟΥ 
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ 
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΣΟΦΙΚΟ '05 

 Γ2 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
15η αγωνιστική 
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ- ΠΑΜΦΕΝΑΤΙΚΟΣ 
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 
ΑΠΕΣΣΑΣ- ΑΟ -ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ -ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ- ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

Χέρι - Χέρι και στις ¨"πεντάρες¨" ΑΟΖ και Κόρινθος ΄06



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVa5XKfZYhTvxBN_IRBkojylhEe1077CzZ1vTtPC3M7pg4sL0Wnfdi6pmnfXAngwttLba3Rw62R3TqabxIB2shJV5e4DRn-9stphVZXj75M3ovQQ66ko45md2E3CrAtTh9gxj6p7gpxTgN/s1600/nemeaetnikos.bmp
Σαρωτικό πέρασμα από τον Συνοικισμό της Κορίνθου  έκανε  ο ΑΟ Ζευγολατιού  , στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας Κορινθίας, καθώς πέτυχε  ευρεία νίκη με σκορ 5 – 0 επί του ΠΑΣ Κόρινθος , και διατηρήθηκε στη κορυφή της βαθμολογίας . Το σκορ άνοιξε στο 7΄ ο Χρυσαφίδης με σουτ μετά από κόρνερ. Ο ίδιος στο 38΄ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του με ξερό σουτ αφού η μπάλα κτηπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλογερή. Στην επανάληψη , στο 53΄ο Ν. Χουσελάς σημείωσε το 0 – 3 για τους φιλοξενούμενους. Στο 64΄ ο Ζάρκος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0 – 4. Το τελικό 0 – 5 σημείωσε στο 78΄ ο Μυργιώτης με εκτέλεσιη «διπλού» πέναλτι που κέρδισε με ανατροπή ο Χρυσαφίδης
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Καλογερής, Μαυρέλης Γ  ., Σκούπας, Σγούρος, Σταυράτης, Ντερβίσι, Μαρούδας, Κοβιός, Κονιδάρης, Δαμαλάς (78 Βασιλόπουλος), Λουκά
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Κόντης, Χουσελάς Π., Μαλαχάτης, Βελέντζας Σ., Σπυρόπουλος, Παινέσης (66’ Γκαρμίρης), Αλ., Χατζησοφρωνίου,  Ξύδης , Χρυσαφίδης, Ζάρκος(78΄ Σπανούλης), Μυργιώτης
Έπαιξε και ο Καραΐνδρος
Με «πεντάρα» ( 0- 5 ) πέρασε και η Κόρινθος ΄06 από τον Άσσο επί του τοπικού Ολυμπιακού. 
Στη Νεμέα, ο Παννεμεατικός επικράτησε με 4 – 0 επί του  Ηρακλή Λεχαίου, ενώ ο Πέλοπας Κιάτου έχασε με 2 - 1 στο Χιλιομόδι, από τον Ατρόμητο.
Την ήττα γνώρισε  εντός έδρας με 1 – 3 και ο Αστέρας Δερβενίου από την Θύελλα Πετρίου , ενώ Ελλάδα Βέλου και Τενεάτης Αθικίων έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0.
Στα Εξαμίλια η Δάφνη έχασε με 3 – 4 από τον Πανκαμαρακό, ενώ  τέλος στο ντέρμπι της ουράς ο Ολυμπιακός Λουτρακίου , στο Θώδειο, νίκησε με 3 - 1 τον Κύψελο Κορίνθου.

19η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06   0 - 5
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 1 - 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ- ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 2 - 1
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 0 - 5
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 3 - 1
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ- ΤΕΝΕΑΤΗΣ  0 - 0
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ- ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 3 - 4
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 4 - 0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 19 αγώνες)

1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
65
-17
52
2
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
51
-11
52
3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
45
-18
42
4
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
34
-22
31
5
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
29
-26
30
6
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
24
-29
27
7
 ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
29
-26
26
8
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
28
-30
25
9
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
25
-32
25
10
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
22
-36
24
11
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
30
-28
23
12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
27
-36
23
13
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
20
-34
22
14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
18
-36
16
15
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
19
-44
7
16
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
10
-51
5

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Δύσκολες έξοδοι των πρωτοπόρων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3T_bn2F5xdVbJz0KxcSuK73SUybv2m9BtJKsL9O7lOiZJFsTWdDnwLbGeS7BdsY2Vm_MVHNla28DqqbB-ANy7jPrE3rEcyb0aPzXZmKrRR3jjDUAuK0ZAJyYbZs7QqvHTuvkyOhWjBg/s320/SAM_1251.JPG

Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.  
 Η αυλαία της αγωνιστικής  ανοίγει σήμερα στο Σολομό όπου ο ΠΑΟ Κουταλά μάχεται κόντρα στον πρωτοπόρο Ισθμιακό. 
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή όπου ο Άγιος Γεώργιος αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό, την ίδια ώρα που ο ΠΑΣ Κλένια αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Σαρωνικό.. 
Εκτός έδρας αγωνίζονται και οι ομάδες των Αγίων Θεοδώρων , του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του ΑΟ Σπαθοβουνίου με τις αντίστοιχες ομάδες των Ταρσινών, του Άρη Αρχαίας Κορίνθου και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού

18η αγωνιστική 
 6.2.16 / 15:00 
 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ –ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
7.2.16 / 15:00
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Α. Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΙΟΥ

Μπλόκα αγροτών παντού : Κλιμακώνουν τους αποκλεισμούς Τα μπλόκα των αγροτών θα είναι κλειστά επ' αόριστο σε Κερδύλλια, Νησέλι, Χρυσούπολη, Νίκαια και Ισθμό. Κλειστά επ' αόριστο και τα τελωνεία σε Κήπους και Προμαχώνα


Με 24ωρους,αλλά και επ' αόριστον αποκλεισμούς, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δηλώνουν εκ νέου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «δεν φεύγουμε γιατί δεν έχουμε που να πάμε».
Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο αναμένονται μεγάλα, λόγω των αγροτικών μπλόκων και στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με περισσή υπομονή.
Οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις μεταξύ των μπλόκων της χώρας συνεχίζονται, ενώ οι γενικές συνελεύσεις στα κατά τόπους σημεία όπου έχουν «κατασκηνώσει» τρακτέρ, διεξάγονται πλέον περισσότερες από δύο φορές στη διάρκεια της ημέρας.

Ισχυρός σεισμός στην Ιεράπετρα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε σήμερα την 01:02 στον υποθαλάσσιο χώρο νότια-νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου κι έγινε αισθητή στην περιοχή της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας του Μακρύ Γιαλού και στα νότια παράλια του Νομού Λασιθίου.

Η δόνηση σημειώθηκε σε απόσταση 399 χλμ. νότια-νοτιανατολικά της Αθήνας και 88 χλμ νοτιανατολικά του Ηρακλείου και το επίκεντρο της εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο 9 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Επίσης  μετά από την δόνηση της Ιεράπετρας στις 02:55 σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, 19 χλμ ανατολικά-νοτιοανατολικά του Ηρακλείου κι έγινε αισθητή στην περιοχή του Καστελίου Πεδιάδος.