Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Και η παρωδία συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό Βόλου

Και η παρωδία συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό Βόλου\
Ένα άκοπο τρίποντο πήρε ο Πανσερραϊκός στο Βόλο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε στο ΕΑΚ της πόλης. Τα «λιοντάρια» παρουσιάστηκαν κανονικά στο γήπεδο, όμως εκεί δεν βρισκόταν η γηπεδούχους ομάδα, η οποία εδώ και μερικές ημέρες δεν έχει παίκτες στο ρόστερ.
Ο διαιτητής, ως όφειλε, άνοιξε κι έκλεισε το φύλλο αγώνες και όλοι πήραν τον δρόμο επιστροφής για τα σπιτάκια τους
Ο Πανσερραϊκός πήρε το παιχνίδι 3-0, άνευ αγώνα, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου αυτός ήταν ο δεύτερος μηδενισμός, κι αν δεν παρουσιαστεί και στο επόμενο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League.
Στα παιχνιδια που έγιναν τα Τρίκαλα κατάφεραν να πάρουν στο 90+2' την εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, στο Μάλεμε από τον ισχυρό Κισσαμικό.
Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60' Μάνιας), Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάης, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75΄Πότσι).
Τρίκαλα (Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56' Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73' Σερζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73' Βρούτσινα), Κουσκουνάς.
Ο Αχαρναϊκός νίκησε εντός έδρας τον Παναιγιάλειο 3-1 κι όλο κι ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα.
Αχαρναϊκός (Καβακάς): Παγουδης, Εμέκα, Μαρής (48' Κωστόπουλος), Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Μήλιος (83' Ματσούκας), Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς (63' Καλογερόπουλος).
Παναιγιάλειος (Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Κολόκας, Παπαχρήστος, Φωτιάς, Ρέλλας (75' Μαυρόπουλος), Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (64' Γκούφας), Μπουρλάκης (82' Γκουτσίδης), Σκαρτσίλας.
Τέλος σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε στις καθυστερήσεις η Αναγέννηση Καρδίτσα στον Εύοσμο, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, 1-0.
Αγροτικός Αστέρας (Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (46' Συμελίδης), Καθάριος (54' Βελλίνης), Μπιτάνγκ, Νταβίντοφ, Μρντάκοβιτς.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης (68' Μπλέντι), Καραχάλιος, Υφαντής, Τσιλούλης (61' Μπιτέλης), Πιτταράς (81' Ακασού), Τζέκος.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 3-1 (55', 71' Παβλίσεβιτς, 90+3' Ομπράντοβιτς / 77' Γκούφα)
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (90+2' Μπλέντι)
Κισσαμικός-Τρίκαλα 1-1 (32' Μάντζης – 90+1' πέν. Κουσκουνάς)
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 0-3 (Ανευ αγώνα)
Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός Αναβλήθηκε
Χανιά-Εργοτέλης 3-0 (Άνευ αγώνα)
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου
Καλλιθέα-Κέρκυρα 15:00 (ΟΤΕ TV)
Λαμία-Λάρισα 18:00 (OTE TV)

Στάση 'Περιστέρι" έκανε η ΑΕΚ

Ο Μπρίτο... κρατούσε το «κλειδί» για τη νίκη επί της ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός αν και δεν έπιασε την απόδοση που θα περίμεναν οι φίλαθλοί του, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1 - 0. Ο Ομάρ σκόρερ του αγώνα μόλις στο 8ο λεπτό. Από μία κόκκινη στο ματς σε Τζαβέλλα και Ζντιέλαρ για τις δύο ομάδες. Στεφάνια στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7 κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές.
***
Στο Περιστέρι διεκόπη το νικηφόρο σερί των εννέα αγώνων για την ΑΕΚ, καθώς ο Ατρόμητος την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα για το 2016. Με σκόρερ τον 36χρονο Μπρίτο στο 53΄ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που την απαλάσσουν από το άγχος του υποβιβασμού. Η ΑΕΚ που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές στην Super League, πραγματοποίησε αναμφισβήτητα τη χειρότερη εμφάνισή από τότε που ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογέτ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (68΄ Κυβρακίδης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (83΄ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72΄ Ματέι)), Λε Ταλέκ.
ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (57΄ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (57΄ Πέκχαρτ).
***
Η πρώτη νίκη της Βέροιας για το 2016 ενδεχομένως να είναι και η πολυτιμότερη όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επικράτησε 2-0 της Καλλονής στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και βρίσκεται πλέον σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα γκολ πέτυχαν ο Μαγέφσκι στο 15ο και ο Ανάκογλου στο 87ο λεπτό.  
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεθ, Νέτο, Μπράβο, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (58΄ Ανάκογλου), Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης (78΄ Ετζεγκέλε), Κόλα (41΄ Καϊκουτ).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου):
Δαύκος, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Τσαμπούρης (74΄ Κάρλσον), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπλάζιτς (57΄ Μπραούλιο), Γουερέ (46΄ Ελλακόπουλος), Μανούσος
***
Στην 7η θέση της βαθμολογίας της Super League «εκτοξεύτηκε» ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Ο Αποστολος Βέλλιος με πέναλτι στο 33΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο». Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Νικολιά στο 86΄.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος):
Περνίς, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (20΄ λ.τρ. Μπουλούτ), Λεοζίνιο (63΄ Πορτουλίδης), Τσιλιανίδης (83΄ Μπαρτολίνι), Βέλλιος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννης Πετράκης):
Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλς, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Λίλα (65΄ Γιάκος), Φερφελής (46΄ Μανιάς), Ίλιτς (46΄ Νικολιάς)

Η 21η  αγωνιστική

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0
 Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Βέροια-Καλλονή 2-0
Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0
 Oλυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Αγρίνιο) Πανιώνιος-Παναιτωλικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 61
2. ΑΕΚ 42
3. Παναθηναϊκός 38
4. ΠΑΟΚ 34
5. Αστέρας Τρίπολης 31
. Πανιώνιος 31 -20αγ.
7. Ηρακλής 26
. Παναιτωλικός 26 -20αγ.
9. Ξάνθη 25
10. ΠΑΣ Γιάννινα 24
. Λεβαδειακός 24 -20αγ.
. Πλατανιάς 24
13. Ατρόμητος 22 -20αγ.
. Βέροια 22
15. Πανθρακικός 14
16. Καλλονή 10
 

Σκληρή ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολη: «Φαιδρές κατηγορίες, γραφικός ο Αλαφούζος»

«Φαιδρές κατηγορίες, γραφικός ο Αλαφούζος»Σκληρή ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις κατηγορίες του Γιάννη Αλαφούζου μετά το χθεσινό (6/2) ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, εξέδωσε την Κυριακή (7/2) η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
Οι Αρκάδες χαρακτηρίζουν γραφικό τον πρόεδρο του τριφυλλιού, ενώ σημειώνουν ότι και οι πράσινοι ελέγχονται για χειραγωγημένα παιχνίδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
«Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μας αναγκάζει να απαντήσουμε σε φαιδρές κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας. Μας κατηγόρησε ότι δεν έχουμε τιμωρηθεί για "χειραγωγημένα" παιχνίδια.
Για ποιο λόγο ο γραφικός πρόεδρος δεν αναφέρει ότι και η δική του ομάδα ελέγχεται από την ίδια εταιρεία για "χειραγωγημένα" παιχνίδια; Αν δεν τα θυμάται, του τα θυμίζουμε εμείς γιατί, ίσως, έχει μικρή ή επιλεκτική μνήμη.
24/11/2013: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
8/12/2013: Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4
26/03/2014: Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0
4/12/2014: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0
Υπάρχει βέβαια και το περίφημο Ξάνθη-Παναθηναϊκός το 2008 (3-2).
Συμπέρασμα. Οσο ελεγχόμενοι είμαστε εμείς ως ΑΣΤΕΡΑΣ, σύμφωνα με εταιρεία ελέγχου στοιχηματισμού, άλλο τόσο ελεγχόμενοι είστε και εσείς, αλλά και όλες οι ελληνικές ομάδες. Γιατί κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας; Με αυτά τα τρικ δεν πρόκειται να κοροϊδεύετε για πολύ ακόμη τον κόσμο της ομάδας σας.
Κύριε πρόεδρε του Παναθηναϊκού, είναι καιρός να αντιληφθείτε επιτέλους, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σύλλογος που έχει δοξάσει πολλές φορές τη χώρα μας στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος στον οποίο δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα και η ρουφιανιά. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο πρόεδρος αυτού του τεράστιου συλλόγου οφείλει να λέει λίγα και να επενδύει πολλά. Εσείς, πράττετε τα ακριβώς αντίθετα.
Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι σας ενδιαφέρει μόνο η προσωπική σας ικανοποίηση και όχι το καλό του συλλόγου τον οποίο εκπροσωπείτε. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ακριβό χόμπι που έχει ανάγκη από ακέραιες συμπεριφορές, σκεφτείτε ξανά και ψύχραιμα αν έχετε θέση σε αυτό.
Μη μας αναγκάσετε να επανέλθουμε με πιο ακραίες και... αποκαλυπτικές ανακοινώσεις».

Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός, νίκησε 1-0 και τον ΠΑΟΚ

Περισσότερες αποβολές, παρά... φάσεις (vds+pics)
Την 20η νίκη του σε 21 αγωνιστικές της Super League πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αν και δεν έπιασε την απόδοση που θα περίμεναν οι φίλαθλοί του . Το ντέρμπι της αγωνιστικής κρίθηκε από γκολ του Ομάρ Ελαμπντελαουί μόλις στο 8ο λεπτό και σημαδεύτηκε από δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα), του Τζαβέλλα στο 66' και του Ζντιέλαρ στο 70'.
Μόλις στο 8’ ο Ολυμπιακός, στην πρώτη αξιόλογη και απαιτητική επιθετική του ενέργεια, άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από την μεγάλη περιοχή του Ελαμπντελαουί, που δεν μπόρεσε να ανακόψει κανείς από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, και κύρια ο Βίτορ, που ήταν κοντά στην φάση, ή ο Βελλίδης.

Από τα 170 εκατ. στα 7.3 δισ. Η αύξηση του πληθυσμού της Γης τα τελευταία 2.000 χρόνια (βίντεο)

Η αύξηση του πληθυσμού της Γης τα τελευταία 2.000 χρόνια (βίντεο)
O διαδραστικός χάρτης του WorldPopulationHistory.org όπου η κάθε κίτρινη κουκκίδα στον χάρτη αντιπροσωπεύει ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε μια περιοχή 
Ουάσινγκτον
Αν επιθυμείτε να δείτε (ή απλώς αδυνατείτε να συλλάβετε) το μέγεθος της αύξησης του πληθυσμού της Γης κατά τα τελευταία 2.000 χρόνια, ένα ολιγόλεπτο διαδραστικό βίντεο από το WorldPopulationHistory.org θα σας βοηθήσει να γίνετε μάρτυρες των κοσμογονικών αλλαγών που έλαβαν χώρα στον πλανήτη μας ειδικά κατά τους τελευταίους 7-8 αιώνες.

Το infographic ξεκινάει από μια εποχή, 2.000 χρόνια πίσω, που ο πληθυσμός του πλανήτη μας ήταν μόλις 170 εκατομμύρια άνθρωποι, με την κάθε κίτρινη κουκκίδα στον χάρτη να αντιπροσωπεύει ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Πέθανε σε ηλικία 103 ετών ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος

Πέθανε ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος
Πέθανε σε ηλικία 103 ετών ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους μελετητές και διανοητές της φιλοσοφίας, μια μεγάλη προσωπικότητα του νεότερου ελληνισμού. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Κ. Δεσποτόπουλος γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1913 και με την καταστροφή της εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά του στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πρώτο Γυμνάσιο Αθηνών με βαθμό ακέραιο άριστα, ενώ ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές του εργαζόμενος. H διδακτορική διατριβή του εγκρίθηκε με βαθμό άριστα παμψηφεί.

Δίδαξε Φιλοσοφία του Δικαίου και Φιλοσοφία γενικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Νανσί (Nancy) της Γαλλίας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν ξένος εταίρος της Pουμανικής Aκαδημίας και της Aκαδημίας της Mασσαλίας. Διετέλεσε δύο φορές Yπουργός Παιδείας, το 1989 στην κυβέρνηση Γρίβα και το 1990 στην κυβέρνηση Zολώτα. Έχει τιμηθεί με ανώτερες διακρίσεις από τους Προέδρους της Δημοκρατίας Eλλάδος, Γαλλίας και Iταλίας. Έγινε πρόεδρος της Aκαδημίας Αθηνών το 1993.

Γολγοθάς οι μετακινήσεις στην Πελοπόννησο

Μπλόκα αγροτών: Πρόταση για `απόβαση` με τα τρακτέρ στην Αθήνα την ΠαρασκευήΣκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου με κλείσιμο και της παλαιάς εθνικής οδού και στους Μύλους της Λέρνης, στην Αργολίδα και στο Καλαμάκι Κορινθίας, ενώ από το απόγευμα οι αγρότες  έκλεισαν και την γέφυρα του Ευρώτα, κάνοντας το ταξίδι για την Αττική σωστό γολγοθά.
Ειδικότερα, από χθες το απόγευμα είναι κλειστός επ' αόριστον ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τους αγρότες της Αρκαδίας, που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου, ενώ για πολλοστή ημέρα είναι κλειστή η νέα εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.

Γ΄ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Καλπάζουν προς την άνοδο Α.Ο. Ρομά και Άρης Βοχαϊκού

http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2011/02/5f4772acf99fa4e8cf5c2fc67e0dd378-700x467.jpg Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των ομίλων στη Γ κατηγορία Κορινθίας: 
 Γ1 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Ρομά νίκησε με 4 - 1 τον Μαψό, ενώ η Περαχώρα πήρε στα "χαρτιά" τρίποντο επί του Αίαντα Αγιονορίου...
Χωρίς νικητή και δίχως σκορ τελείωσε ο αγώνας του ΑΠΣ Αγιάννης με τον Αστέρα Κορίνθου, όπως ισόπαλα , αλλα με σκορ τελείωσαν οι αγώνες του Σολομού με το Εθνικό Ξυλοκέριζας ( 3 - 3) και του Αετού Αγγελοκάστρου με τον Ποσειδώνα Κυραβρύσης (1 - 1).
Τέλος ο ΑΣ Λουτρακίου επικράτησε επί του Σοφικού ΄05 με 6 - 4.


Γ1 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
15η αγωνιστική 
ΑΟ ΡΟΜΑ- ΑΟ ΜΑΨΟΥ  4 - 1
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 3 - 3
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ  3 - 0 α.α.
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0 - 0
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ 1 - 1
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΣΟΦΙΚΟ '05  6 - 4


  Η βαθμολογία
(Σε 15 αγώνες)

1
Α.Ο. ΡΟΜΑ
50
-6
42
2
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
48
-7
38
3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
29
-7
34
4
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
29
-15
26
5
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
26
-15
25
6
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
25
-24
23
7
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
25
-30
19
8
ΣΟΦΙΚΟ
21
-33
14
9
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
27
-39
10
10
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
14
-40
9
11
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
15
-48
5
12
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
0
-45
-6


Γ2 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
Ο καλπασμός του Άρη Βοχαϊκού προς τον τίτλο συνεχιστικε με ανετή εκτός έδρας νίκη με 5 - 2 επί του Αετού Κρυονερίου, ενώ και ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών επίκράτησε εντός έδρα με 2 - 0 του Πανευρωστινιακού. Ισόπαλο 1 -  1 τελείωσε το ντέρμπι των ορεινών αναμεσα στη Λαύκα και τον Παμφενεατικό. Με σκορ 3 - 2 πέρασε η Λυκοποριά από την έδρα του Ασπρόκαμπου, ενώ την ήττα γνώρισε ο Απέσσας Χαλκίου με 1 - 2, εντός έδρας από τον ΑΟ Λεχαίου. Τέλος ο Αίας Κορίνθου επικράτησε με 1 - 0 των Νέων Στιμάγκας.

15η αγωνιστική 
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ- ΠΑΜΦΕΝΑΤΙΚΟΣ 1 - 1
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 2 - 5
ΑΠΕΣΣΑΣ- ΑΟ -ΛΕΧΑΙΟΥ 1 - 2
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ -ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 2 - 3
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ- ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 2 - 0
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 1 - 0

Η βαθμολογία
( Σε 15 αγώνες)

1
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
57
-18
39
2
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
27
-20
28
3
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
18
-15
26
4
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
21
-24
22
5
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
27
-29
20
6
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
26
-28
20
7
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
26
-23
19
8
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
20
-24
17
9
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
21
-31
17
10
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
23
-27
14
11
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
19
-31
13
12
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
13
-28
9

Τα "διπλά" στην ημερήσια διάταξη, "Μάχη" γιά τη δευτερη ανόδου στη Β' Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3T_bn2F5xdVbJz0KxcSuK73SUybv2m9BtJKsL9O7lOiZJFsTWdDnwLbGeS7BdsY2Vm_MVHNla28DqqbB-ANy7jPrE3rEcyb0aPzXZmKrRR3jjDUAuK0ZAJyYbZs7QqvHTuvkyOhWjBg/s320/SAM_1251.JPG

 Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ο πρωτοπόρος Ισθμιάκος πέρασε με 3 - 0 από το Σολομό επί του ΠΑΟ Κουταλά και ξέφυγε στο +8 από τον Πανσολυγειακό που έχασε εκτός έδρας με  
2 - 1 από τον  Άγιο  Γεώργιο.
Μετά την ήττα του Πανσολυγειακού , στη μάχη διεκδίκησης της 2ης ανόδου μπαίνουν και οι ομάδες ΠΑΣ Κλένια, Άγιοι Θεόδωροι , Ηρακλής Ξυλοκάστρου και ΠΑΟ Κουταλάς. αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Σαρωνικό.. 
Εκτός έδρας νίκες σημείωσαν  η Κλένια ( 5 - 1 τον Σαρωνικό), οι Άγιοι  Θεόδωροι ( 5 - 3 τα Ταρσινά ΄97), ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ( 4 - 0 τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου), η Προοδευτική Περιγιαλίου (1 - 0 την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου (3-2 την  Θύελλα Κάτω Διμηνιού).

18η αγωνιστική
 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ –ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 0 - 3
  ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 2 - 1
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 3 - 5
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0 - 1
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 2 - 3
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 0 - 4
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1 - 5

Η Βαθμολογία
( Σε 18 αγώνες)

1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
35
-14
45
2
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
34
-16
37
3
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
32
-15
35
4
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
37
-22
34
5
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
38
-17
32
6
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
33
-27
31
7
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
26
-24
25
8
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
25
-31
23
9
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.
21
-30
19
10
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
24
-30
17
11
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
21
-27
17
12
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
21
-37
17
13
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
20
-57
10
14
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
20
-40
8