Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τουρκία: Ξεκίνησε επίθεση στη Συρία - Δηλώσεις Νταβούτογλου - Αντιδρούν οι ΗΠΑ

Image
Ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου η Τουρκική επίθεση στη Συρία. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σφυροκόπησαν θέσεις Κούρδων του YPG κοντά στην πόλη Azaz.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός σε έκτακτη συνέντυξή του σε εθνικό δίκτυο υποστήριξε ότι οι τελευταίες εξελίξεις στη Συρία απειλούσαν την Τουρκική ασφάλεια. Το YPG, είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν εκπροσωπεί ούτε του Κούρδους ούτε του Σύρους και γι αυτό πρέπει άμεσα να εγκαταλέιψει τις περιοχές που κατέχει γύρω από την πόλη Azaz.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Σίλβα: “Έγιναν πράγματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο”

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Σίλβα: “Έγιναν πράγματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο”
 Σαφέστατες αιχμές κατά των διαιτητικών αποφάσεων του Καλογερόπουλου άφησε ο Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.
Ο Πορτογάλος προπονητής αποκάλυψε μάλιστα πως εξέφρασε τα παράπονά του στον ρέφερι του ντέρμπι.
«Στο τέλος του αγώνα είχα μια φυσιολογική συζήτηση με τον διαιτητή, ήθελα να του μιλήσω για κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ήταν μια συζήτηση από την οποία δεν έλειπε ο σεβασμός», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν ανώτεροι. Καμία ομάδα δεν έκανε πολλές φάσεις. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ ανέβηκε. Από ένα σημείο και μετά έγιναν πράγματα που δεν μας επιτρέψανε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι και δεν μπορούμε από εκεί και πέρα να πούμε κάτι για ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες ξέραμε πως θα υποφέρουμε περισσότερο από πριν. Όσο ήμασταν με έντεκα παίκτες δεν απειληθήκαμε καθόλου. Μετά το πέναλτι τα πράγματα άλλαξαν τελείως για μας».

Νίκες για Ισθμιακό, Πανσολυγειακό. Έχασαν οι Άγιοι Θεόδωροι

http://brakenews.gr/wp-content/uploads/2015/05/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91-3.jpg
Κατά την σημερινή αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ο πρωτοπόρος Ισθμιακός επικράτησε έντος έδρας, με 2 - 1 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου , ο Πανσολυγειακός νίκησε με 3 - 1 τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ οι Άγιοι Θεοδώροι γνώρισαν την ήττα 1 -2 στο γηπεδό τους από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού,
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τον αγώνα ντέρμπι μεταξύ ΠΑΣ Κλενια και ΠΑΟ Κουταλά, την ίδια ώρα που η Προοδευτική αντιμετοπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ΤΟ Σπαθοβούνι υποδέχεται τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, και ο Αγιος Γεώργιος τα Ταρσινά

19η αγωνιστική
  Τα σημερινά αποτελέσματα

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2 - 1
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ 1 - 2
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3 - 1
14.2.16 15:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
 ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97

Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Φεβρουαρίου 2016 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων και προ ημερησίας διατάξεως θέσαμε παρακάτω θέματα :
Α. Ζητήσαμε να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο οποίος μάλιστα ασκούσε χρέη δημάρχου στη συνεδρίαση, δεν προσέθεσε τίποτα καινούργιο. Διαβάζουμε διάφορες απόψεις στα ΜΜΕ αλλά υπεύθυνη ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε και τα ερωτήματα παραμένουν

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παππά



 Αρχική
«Συνελήφθη ψευδόμενος για μια ακόμη φορά ο κ. Παππάς»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο  Υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς συνελήφθη για ακόμη φορά ψευδόμενος. Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση. 

Αντί να απαντάει με διαρροές και ενημερωτικά σημειώματα, καλό θα είναι να μας πει αν πράγματι τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στη Βουλή των Ελλήνων είναι αναληθή, όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα. 

Αν δεν απαντήσει άμεσα και συγκεκριμένα, όπως έχει υποχρέωση, τότε θα είναι εκτεθειμένος πρωτίστως στους πολίτες».

Ολυμπιακός: “Είδαμε το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης”

Ολυμπιακός: “Είδαμε το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης”
 Η επίσημη θέση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ για την ήττα από την ΑΕΚ, όπως τη μετέφεραν στους εκπροσώπους του Τύπου οι άνθρωποι των Πειραιωτών.
Για πέναλτι και αποβολές “φαντάσματα” κάνει λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη θέση που πήρε μετά το τέλος του ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.
“Απόψε είδαμε από το διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Που είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Που είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία 4 χρόνια, συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι», ανέφεραν οι “ερυθρόλευκοι”.

newsit.gr

"Εκτέλεσαν" στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό !

«Εκτέλεσαν» τον Θρύλο στο ΟΑΚΑ και ήρθε η... εξυγίανση!

Ο ρέφερι Καλογερόπουλος άφησε τον Ολυμπιακό με 9 παίκτες, χάρη σε δύο ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αποβολές και ένα πέναλτι που δεν υπήρχε, και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ-
Όργια Καλογερόπουλου και σφαγή του Θρύλου
Πανηγυρίζουν οι... εξυγιαντές με την «σφαγή»... σε μία αναμέτρηση που είχε τα... πάντα! Η για την ακρίβεια τα είχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ 

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, εκφράζοντας την αντίθεσή του με την απόφαση για διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου πριν από την λήξη της θητείας του, όπως υποστηρίζει.

Ο Σάκης Ιωαννίδης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι "η ευθύνη για την απόφαση αυτή δεν βαραίνει φυσικά εμένα, αλλά ούτε και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ. Βαραίνει όσους ώθησαν τον Πρόεδρο του κόμματός μας να μην λάβει υπόψη του το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ".
Ολόκληρο κείμενο της παραίτησης του έχει ως εξής:

Στον Ισθμό φορτηγατζήδες έκλεισαν την παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου - Ουρές χιλιομέτρων μέσα σε λίγα λεπτά (video)

'Ασφυξία'' στην παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, μετά την απόφαση φορτηγατζήδων να κλείσουν το δρόμο...


Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, όταν οδηγοί φορτηγών, αγανακτισμένοι από την απόφαση της αστυνομίας να μην τους επιτρέψει να κινηθούν στην παλιά εθνική οδό - που ήταν και η μοναδική δίοδος για την Αθήνα - έκλεισαν την εθνική οδό και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων. Το μπλόκο κράτησε για μία περίπου ώρα και στη συνέχεια οι φορτηγατζήδες άνοιξαν τον δρόμο. Πρόβλημα επίσης και στο ρεύμα εξόδου από την Ελευσίνα προς Κόρινθο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, καθώς εκεί αγρότες έχουν κλείσει το δρόμο και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς...


 
Εν τω μεταξύ μέχρι τις 23:00 θα μείνει κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης από το μπλόκο των αγροτών που διαμαρτύρονται για το προσχέδιο νόμου του ασφαλιστικού και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους.
Παράλληλα οι αγρότες για ένα δίωρο έως τις 20.00 έκλεισαν και τη γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης επί της οδού Σπάρτης - Τρίπολης
 Πηγή: Τηλεόραση Alpha, korinthostv

Λαοθάλασσα το πρωί μπροστά στη Βουλή: «Μήπως ήρθε η ώρα για νέο Κιλελέρ» φώναξαν οι αγρότες. «Εμείς τα παιδιά μας τα θέλουμε στην Ελλάδα όχι στο εξωτερικό» το μήνυμά τους -Επιστροφή στα μπλόκα μετά το δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα


 Χιλιάδες αγρότες και μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν και το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Βουλή - λίγες ώρες μετά το μεγαλειώδες συλαλλητήριο της Παρασκευής - για να διαδηλώουν κατά των μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας οι συγκεντρωμένοι άγγιξαν τις 12.000 άτομα. Ανάλογου μεγέθους ήταν και το συλλαλητήριο της Παρασκευής.
 

Αγρότες από 68 μπλόκα, από τον Προμαχώνα έως την Κρήτη, διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό, ζητώντας ταυτόχρονα ουσιαστικές παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.
«Εμείς τα παιδιά μας τα θέλουμε στην Ελλάδα, όχι στο εξωτερικό. Οι 222 βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια, ας τα στείλουν αυτοί» είπε ένας από όσους πήραν το λόγο στη συγκέντρωση.

«Τώρα με τα πόδια ή με τα τρακτέρ μήπως ήρθε η ώρα για νέο Κιλελέρ;» αναρωτήθηκε μέσω ενός συνθήματος ένας δεύτερος ομιλητής.

"Καλπάζουν" με + 13 Κόρινθος ΄06 και ΑΟ Ζευγολατιού

 
Πέρασαν καλπάζοντας και την "Εικοστή στροφή"   στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Κόρινθος 2006 και ΑΟ. Ζευγολατιού καθώς επικράτησαν , εντός έδρας, σε ενδιαφέροντες αγώνες , με 1 - 0 επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου η πρώτη, και με 3 - 1 επί της Ελλάδος Βέλου ο ΑΟΖ 
Έτσι ξέφυγαν στο +13 του Παννεμεατικού που γνώρισε την ήττα με 1 - 0 από τον Τενεάτη στα Αθίκια , ενώ στο Κιάτο ο Πέλοπας, νίκησε με 3 - 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 
Με νίκη εφυγε από το Πετρί η Κόρινθος  με σκορ 1 - 2 επί της Θύελλα, ενώ στο "Κώστας Βυζάς  , στο Δερβένι, ο Αστέρας επικράτησε με 4 - 2 επί  του Ολυμπιακού Άσσου. 
Στην Αρχαία Κόρινθο ,σε αγώνα που μεταδοθηκε ραδιοφωνικά από το "Greekradio radio web channel" και τους "Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες", ο Ηρακλής Λεχαίου εχασε με ο - 1 απο τον Πανκαμαριακό με τέρμα που σημείωσε στο 87΄ ο Τσιπάς , ο οποίος στη συνεχεία αποβλήθηκε καθώς, πανηγυρίζωντας, εβγαλε την φανέλα του και κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι νικητές είχαν και οριζόντιο δοκάρι στο 42΄με τον Καφαντάρη.   
Τέλος στο ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στον Κύψελο Κορίνθου και την Δάφνη Εξαμιλίων νικήτρια με σκορ 1 - 3 αναδείχθηκε η ομάδα των Εξαμιλίων.


Η 20η αγωνιστική 
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  4  - 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 1 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ- ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  1 - 2
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ -ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 - 0
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3 - 1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1 - 3
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ   0 - 1 



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 20 αγώνες)
1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
66
-17
55
2
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
54
-12
55
3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
45
-19
42
4
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
37
-22
34
5
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
30
-29
30
6
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
26
-30
30
7
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
33
-28
29
8
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
29
-30
28
9
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
31
-28
26
10
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
25
-33
25
11
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
23
-38
24
12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
29
-40
23
13
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
20
-35
22
14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
18
-39
16
15
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
22
-45
10
16
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
11
-54
5

Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στο Ζευγολατιό

Κορινθία: Σοκάρει ο θάνατος αγρότη στο αυτοκίνητό του - Βρέθηκε απανθρακωμένος λίγο μετά την εξαφάνισή του!
Νωρίς, το πρωί του Σαββάτου περαστικός ειδοποίησε το ΑΤ Βραχατίου Κορινθίας για ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας. .
Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά διαπιστώθηκε ότι στη θέση τού οδηγού βρισκόταν ένας άνδρας απανθρακωμένος. 
Ο 45χρονος αγρότης βρέθηκε νεκρός, απανθρακωμένος στο αγροτικό του αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι σε ερημική περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, από αργά χθες το βράδυ, όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενείς τους. Ο αγρότης είχε φύγει από το σπίτι του χθες το απόγευμα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι στενοί του συγγενείς τηλεφώνησαν στην αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του.
Οι έρευνες επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους όλων. Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός στην θέση του οδηγού, μέσα στο αγροτικό του αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καμπίνα του αγροτικού είναι κατεστραμένη ολοσχερώς, σε αντίθεση με την καρότσα που δεν είχε επεκταθεί η φωτιά. 
Με εντολή εισαγγελέα, τις έρευνες έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής και η ασφάλεια Κορίνθου, για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Οι αρχές δεν αποκλείουν για την ώρα ούτε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ούτε όμως και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας. Να σημειωθεί πως στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής...

Το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο Υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση

Κηδεύεται αυτήν την ώρα ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, , στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, ο οποίος μαζί με άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου, έχασε τη ζωή του στη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, στη νήσο Κίναρο στις 11 Φεβρουαρίου.
Παρών στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του, ο υπουργός κ. Βίτσας, καθώς και μέλη του Πολεμικού Ναυτικού, συγγενείς και φίλοι..
 
Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.
Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον, η εξόδιος ακολουθία του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, ναύκληρου του ελικοπτέρου ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών μελών του πληρώματος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

LIVE ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΑΚΟΣ



ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΩ

καθώς επίσης και απο ΕΔΩ

 

Τι βαθμό βάζει ο Βερναρδάκης στον Μητσοτάκη για τα “έργα και τις ημέρες” του στο ΥΔΜΗΔ – Πώς σκοπεύει ο ίδιος να «απογειώσει» το Δημόσιο

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης στην εφημερίδα Finance & Markets Voice. Σε αυτήν μίλησε για τη νέα «κουλτούρα» που επιχειρείται στο Δημόσιο, την αξιολόγηση, τους μετακλητούς, την “παραγωγικότητα” των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και το βαθμό που βάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

ΔΙΠΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Διπλή τιμητική διάκριση για το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου.  Συγκεκριμένα ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) σε ειδική τελετή στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,  βράβευσε τους καλύτερους αθλητές του 2015 αλλά και παράγοντες του αθλητισμού, που προσέφεραν και προσφέρουν στον κλασικό αθλητισμό.  Ο αθλητής μας Αντώνης Μέρλος ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και ο προπονητής του Ιωάννης Δαμβουνέλης τιμήθηκαν για άλλη μία φορά.  Κατά την διάρκεια της τελετής η Έφορος του στίβου μας κα Παχατουρίδου Παρασκευή,  βραβεύτηκε επίσης   ως διοικητικό αθλητικό στέλεχος και σε αναγνώριση της δυναμικής της παρουσίας στον Ελληνικό στίβο.  Η διπλή αυτή διάκριση για το σύλλογο  και  το τμήμα στίβου δείχνει, ότι με συστηματική δουλειά ο τόπος μας μπορεί να έχει και να φέρει διακρίσεις σε υψηλό αθλητικό επίπεδο.
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ Θα γίνει για πρώτη φορά στην πόλη μας, το Λουτράκι, στις 4 και 5 Μαρτίου 2016.  Στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν παράγοντες από αθλητικά σωματεία όλης της Ελληνικής επικράτειας.  Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, ο Δήμος μας άμεσα ανταποκρινόμενος στο αίτημα, παραχώρησε το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.