Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σταύρος Θεοδωράκης Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση:Η διαπλοκή συναλλάσσεται με την εξουσία και εξουσία είσαστε εσείς Άλλο Παπαγγελόπουλος Άλλο Ντι Πιέτρο


«Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων. Ζήτημα είναι αν θα βρεις έναν δύο πρωθυπουργούς που δεν προσπάθησαν ή που δεν πρόλαβαν να στήσουν, το δικό τους παραμάγαζο μέσα στη Δικαιοσύνη. Και για σας από ό,τι φαίνεται ήταν μεγάλη προτεραιότητα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συζήτηση στη Βουλή.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τώρα υπάρχει εθνικός λόγος. Η Ελλάδα δεν σας αντέχει άλλο. Και επειδή, όπως φαίνεται, η Βουλή αυτή δεν μπορεί να δώσει άλλη λύση, να δώσει τη λύση ο λαός.

Τώρα υπάρχει εθνικός λόγος. Η Ελλάδα δεν σας αντέχει άλλο. Και επειδή, όπως φαίνεται, η Βουλή αυτή δεν μπορεί να δώσει άλλη λύση, να δώσει τη λύση ο λαός.
-0:45 


.Μιχαλολιάκος: Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της ΧΑ

Μιχαλολιάκος: Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της ΧΑΕπίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορώντας την ότι επί διακυβέρνησής της προχώρησε σε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, με στόχο, όπως ισχυρίστηκε, να οδηγηθούν μέλη και στελέχη του κόμματός του στη φυλακή.
«Όλοι όσοι δικαστικοί χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είχαν μέλλον λαμπρό επί κυβέρνησης Σαμαρά. Όλοι πήγαν προς τα πάνω. Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής τους έφερε μεγάλο γούρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για θέματα δικαιοσύνης.
Παράλληλα , επέκρινε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο γιατί, όπως υποστήριξε, δεν προχώρησε σε καμία διαμαρτυρία στην δίωξη μελών της Χρυσής Αυγής, όσο και γιατί στην υπόθεση της Siemens «δεν ελέγχθη από πλευράς του καμία λέξη, για τον προκλητικό εξώδικο συμβιβασμό».

Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα

Γεννηματά: Καταργήστε τις 13 παρεμβάσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο
«Αφού δεν καταφέρατε να καταργήσετε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, σας προκαλώ αύριο το πρωί ακυρώστε τις 13 νομοθετικές ρυθμίσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο» απάντησε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις καταγγελίες του πρωθυπουργού περί 13 σοβαρών παρεμβάσεων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις στη Δικαιοσύνη.

Εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...το κόστος παραμονής (Τσίπρα) στην εξουσία είναι ασύμφορο


Δείτε πού έκανε check in ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Άμεση παραίτηση του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του ζήτησε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου.
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για την αδυναμία του, όπως είπε, να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, κατασκευάζοντας αντί αυτού «σαπουνόπερες» σκανδάλων, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας εκλογές πριν «οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή».

«Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε κ. Τσίπρα, να φύγετε πριν οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή», Οδηγήσατε τρεις φορές τη χώρα σε εκλογές χωρίς να υπάρχει λόγος. Η χώρα δεν σας αντέχει άλλο. Και αφού, όπως φαίνεται, αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση, ας δώσει τη λύση ο λαός. Το κόστος της παραμονής σας είναι μεγαλύτερο από το κόστος της απομάκρυνσης» τόνισε.

Μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση «Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα»

Μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση
Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη. «Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.


Γεροβασίλη: Η χώρα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μακροχρόνια παραμονή προσφύγων Γεροβασίλη: «Καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά ...»

«Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου. Πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά «καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων».

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη

Σε υψηλούς τόνους ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή αναφορικά με τη Δικαιοσύνη ο πρωθυπουργός λέγοντας ειρωνικά πως ειδικά η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, του έδωσαν την ευκαιρία να προκαλέσει αυτή τη συζήτηση με αφορμή μια "δήθεν αποκάλυψη για υποτιθέμενη παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη".

Για πρώτη φορά (αριστερά) επιδρομή σε μισθούς 650 ευρώ - Εκτινάσσονται οι κρατήσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους


Για πρώτη φορά (αριστερά) επιδρομή σε μισθούς 650 ευρώ
Μειώσεις αποδοχών για όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που λαμβάνουν πάνω από 650 ευρώ το μήνα και για όσους δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους εισπράττουν πάνω από 770 ευρώ το μήνα αναμένεται να προκαλέσει ο υπολογισμός της παρακράτησης φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης με τις νέες κλίμακες που προτίθεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Φόρος εισοδήματος

Ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου

Ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου
O διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ συνελήφθη στην Φλόριντα σήμερα και κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό μιας δημοσιογράφου, σύμφωνα με αρχεία της αστυνομίας.
Η αναφορά από το αστυνομικό τμήμα του Τζούπιτερ, στην Φλόριντα, στο νοτιοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, αναφέρει ότι ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, 42 ετών, κατηγορείται ότι εκ προθέσεως άρπαξε και μωλώπισε το χέρι της Μισέλ Φιλντς, μιας δημοσιογράφου που εκείνη την περίοδο εργαζόταν για το ενημερωτικό μέσο Breitbart, παρά τη θέλησή της σε μια προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ την 8η Μαρτίου.

Δημοφιλή Tweet: Ελπίζω να αναφέρει ο #Tsipras στην Βουλη οτι άρχισε να κυνηγάει τον ΔΟΛ μετά την άρνηση παραχώρησης διεύθυνσης των Νέων #gata_imalaion




Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
Ελπίζω να αναφέρει ο #Tsipras στην Βουλη οτι άρχισε να κυνηγάει τον ΔΟΛ μετά την άρνηση παραχώρησης διεύθυνσης των Νέων #gata_imalaion

Προβολή στο Twitter







Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
#Συμβουλές ασφάλειας για ηλικιωμένους από τη #hellenicpolice.Τι μεθόδους εξαπάτησης χρησιμοποιούν οι δράστες; bit.ly/1yO1Fh0

Προβολή στο Twitter






christos koutras @ckoutras
 
Οι γλουτοί της διαπλοκής τρέμουν. Έχουν κάνει τσισάκια περιμένοντας τη συζητηση.

Προβολή στο Twitter






TEDx Idomeni @GVeltsi
 
Η ΦΑΓΕ τελικά συνειδητοποίησε ότι είναι μόνο για τα γιαούρτια. Οι Συριζαίοι ακόμα να το καταλάβουν

Προβολή στο Twitter






Stefanos @Stefanossp
 
Όταν έκανε ο Βουτσας αεροπειρατειες για μια γυναίκα εσείς ακόμα τρωγατε βελανιδια γατάκια
#EgyptAir
youtu.be/i1SbZdjAxeM

YouTube


Προβολή στο Twitter


Έρχονται 15.685 θέσεις εργασίας τέλη Μαρτίου – Πού ανοίγουν

Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας μπαίνει σε εφαρμογή από το τέλος Μαρτίου ως τις αρχές Απριλίου, ανοίγοντας 15.685 θέσεις εργασίας μέσα στο 2016. Πιο συγκεκριμένα, οι επικείμενες προσλήψεις θα γίνουν σε:

Τι θα μαρτυρούσες σήμερα, στρατηγέ μου;

του Νίκου Καραβέλου
δικηγόρου-λογοτέχνη
Τώρα που έσβησε ο εορτασμός της επανάστασης του 1821, ας μας επιτραπεί να πούμε μερικές κουβέντες για όσα κάποιοι, κατά συνήθεια, εκτοξεύουν σε βάρος της ιστορίας.
Γνωστές οι «πηγές» :

Συνέντευξη Τύπου 31-03-2016 της Π.Ε Κορινθίας για την αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοηθείας στους πρόσφυγες - «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

http://korinthiannews.gr/korinthian/wp-content/uploads/2015/05/kalliris.jpgΣας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 31-03-2016 και ώρα 11:00 π.μ  θα δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με τη δραστηριοποίηση των φορέων της Π.Ε Κορινθίας  για την αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοηθείας στους πρόσφυγες  -  «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

Η συνέντευξη θα δοθεί   στα γραφεία της Π.Ε Ενότητας Κορινθίας (πρώην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου).

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ)/ ΝΑΥΠΛΙΟ
-     ΚΟΡΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
-     ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
-     ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

27523 62233

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΚΤΙΡΙΟ ΟΚΑΝΑ
ΚΟΦΙΝΙΩΤΟΥ 20
ΑΡΓΟΣ

-  ΜΠΙΣΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
-  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ   
   ΦΙΛΙΩ
27510 61265
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΝΑΥΠΛΙΟΥ
-  ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
-  ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
27520 28133
27520 29243

ΔΗΜΟΣ
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑΣ/ ΚΡΑΝΙΔΙ
-  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ      
   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
-  ΔΗΜΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

27540 21245
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΚΑΠΗ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ
-  ΚΟΥΒΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-  ΛΙΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

27530 22058
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ


-     ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
-     ΔΕΜΕΛΗ ΕΛΕΝΗ
27523 62222
27523 62229

  
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΜΑΙΝΑΛΟΥ & ΣΕΚΕΡΗ
ΤΡΙΠΟΛΗ

-       ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
-       ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
-       ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

2710 234456


ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΛΑΓΟΠΑΤΗ  & ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΜΑΡΙΑ
2713 600429
ΔΕ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ – ΚΕΠ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
2713 602021

ΔΕ ΚΟΡΥΘΙΟΥ -ΚΕΠ
2713 600900
2710 572903
ΔΕ ΛΕΒΙΔΙΟΥ -ΚΕΠ
27963 60000
27960 29022
ΔΕ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ –ΚΕΠ
2713 602100
2710 561000
ΔΕ ΣΚΥΡΙΤΙΔΑΣ -ΚΕΠ
2713 602200
2710 382057
ΔΕ ΤΕΓΕΑΣ – ΚΕΠ
2713 600200
2710 557241
ΔΕ ΦΑΛΑΝΘΟΥ - ΚΕΠ
2713 601400
2710 431111
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 30- ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
-          ΔΟΥΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
6936111066
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΣΤΡΟΣ)
-          ΜΠΟΒΟΛΟΝΕΑ ΒΙΚΥ
2755360100
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ
-          ΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
6937067510
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΤΡΟΠΑΙΑ
-          ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
27970 22700
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ & ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΟΡΙΕΣ &
ΜΑΙΝΑΛΟΥ & ΣΕΚΕΡΗ
ΤΡΙΠΟΛΗ

-       ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
-       ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
-       ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

2710 234456

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΡΟΚΙΔΑ 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
-       ΘΕΛΕΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
-       ΜΙΧΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
-       ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
-          ΛΑΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
27413 63317
27413 63319
27413 63320
27413 60606
ΑΔΕΙΜΑΝΤΟΥ 22
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ & ΜΠΟΛΕΤΗ ΧΩΡΟΣ Κ.Α.Π.Η.

-          ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-          ΚΑΡΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
27443 60126
27443 60151
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧEΙΟΥ ΒΕΛΟΥ
-          ΒΟΥΡΛΙΩΤΑΚΗ ΑΝΤΑ
27423 60335
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΡΑ 15 (ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
-          ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
27433 60200
27433 60201
ΔΕΡΒΕΝΙ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΜΕΑΣ    Λεωφόρος Παπακωνσταντίνου 39Β
-          ΡΕΜΠΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
27463 60127
ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΙΩΝΙΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Νικηταρά 7
-          ΜΥΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-          ΓΚΑΒΑΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
27423 60161
27423 60117
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, 2Ο χλμ Ε.Ο. ΣΠΑΡΤΗΣ – ΓΥΘΕΙΟΥ, ΣΠΑΡΤΗ
ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
27313 63234
27313 63319
27313 63227
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΓΚΟΡΤΣΟΛΟΓΟΥ 52 & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
27310 27216
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,  ΓΥΘΕΙΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
27333 60302
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ:
·         ΜΟΛΑΟΙ
·         ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ
·         ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
·         ΡΕΙΧΙΑ
·         ΝΕΑΠΟΛΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
27323 60526
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ
ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,
ΣΚΑΛΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
27350 29215
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
27340 61370

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ,
ΨΑΡΩΝ 15
ΚΑΛΑΜΑΤΑ,                         
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΙΑ ,     ΑΒΔΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,                 ΜΑΥΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
2721361373 2721361375 6944189614 2721361375 6936630873

ΚΕΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΝΕΔΟΝΤΟΣ 137, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
10.00πμ - 07.00 μμ


ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΟΥΛΑΒΑΣΙΛΗ 12-18, ΜΕΣΣΗΝΗ, 24200

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
2722026027 2722360185

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
2761360720

ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
2761360034

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΝΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ
2724360331

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΜΠΟΥ, ΚΑΜΠΟΣ

ΨΑΡΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2721360409

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2721064112

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΠΥΛΟΣ- ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
2723360202

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΛΕΥΤΑΚΗ               ΤΣΙΜΙΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
2725022221