Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ Στην 3η θέση του ΚΚΕ Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ 01/04/201621:1378 Εκτύπωση Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ 157 SHARES Facebook Twitter Google+ LinkedIn Προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 24,5% έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ - Ανοίγει κι άλλο η ψαλίδα

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ
Με 8 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Στα τέλη του Φεβρουαρίου, η διαφορά των δύο κομμάτων διαμορφωνόταν στο 6,5%.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται πρώτο με 24,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 16,5%. Στην τρίτη θέση ισοψηφούν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή με 6,5%, ενώ εκτός «δημοσκοπικής Βουλής» μένουν ΑΝΕΛ και Ποτάμι με 2,5% έκαστο. Το 4% των ψηφοφόρων συγκεντρώνουν τόσο η Δημοκρατική Συμπαράταξη όσο και η Ένωση Κεντρώων.

Οι μισοί και πλέον από τους ερωτηθέντες (50,5%) προβλέπουν πως στις επόμενες εκλογές πρώτη θα αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία ενώ μόλις το 20,5% εκτιμά ότι από την επόμενη κάλπη θα βγει νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το 31,5% των ερωτηθέντων φαίνεται να προτιμά μία κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ίδια ώρα που 1 στους 4 επιθυμεί μία κυβέρνηση με «κορμό» τον ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

Από τις επιδόσεις της κυβέρνησης μέχρι τώρα, δυσαρεστημένο είναι το 87,5% - εικόνα που δεν αλλάζει ούτε στην δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ όπου πάνω από 7 στους 10 δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβερνητική πολιτική.

Ειδικότερα, με την κυβερνητική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης δεν συμφωνεί το 64% (πριν από ένα μήνα οι δυσαρεστημένοι για αυτό το ζήτημα δεν ξεπερνούσαν το 53%) ενώ το 71% των Ελλήνων προβλέπει πως η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού του θα χειροτερεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες.


Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, πατήστε ΕΔΩ. 


protothema.gr 

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ

Ο Μακεδονομάχος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ιστορικός πια ηγέτης των μουσουλμανικών Hot Spots παράπλευρα των ελληνικών στρατοπέδων έδειξε σήμερα από τη μαρτυρική Κύπρο το δρόμο... «φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο».
Ο ηγέτης διαφθείρει έναν λαό ή ο λαός διαφθείρει έναν ηγέτη; Ένα ρητορικό ερώτημα αν όλοι κοιταχτούμε στο καθρέπτη, αν όλοι διαβάσουμε τη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής αποικίας χρέους. Στην περίπτωση του Ανεξάρτητου Έλληνα κ.Καμένου η εξάρτησή του από το δημιουργικό κόσμο των ψευδαισθήσεων παίρνει ημέρα με την ημέρα εφιαλτική διάσταση με απρόβλεπτες εθνικές συνέπειες και κατάληξη.

Ο Ξυλοκαστρίτης ιατρός Αναστάσιος Γκιολής Υποφήφιος Σύνεδρος της Νέας Δημοκρατίας

http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2012/05/nea-dimokratia.jpg

Αν στα Συνέδρια των κομμάτων όπως στο προσεχές συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας  θα έπρεπε να εκλέγονται «αριστίδην» σύνεδροι, με κριτίρια όχι την κομματική και συνδικαλιστική ιδιότητά τους, αλλά  την σπουδαία κοινωνική τους προσφορά , τότε  ένας από αυτούς του συνέδρους θα έπρεπε να είναι ο Δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  και ιατρός του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Αναστάσιος Γκιολής
Ένας «γιατρός Σαμαρείτης» όπως τον έχουν ονομάσει όχι άδικα οι συμπολίτες μας.
Ένας άνθρωπος που τόσο στον τομέα της Υγείας όσο και σε πολλά κοινωνικά θέματα του τόπου μας δίνει  πάντα το παρόν  με χαμόγελο και ανιδιοτέλεια.

Ο Αναστάσιος Γκιολής από τα συνεπή και δυναμικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διεκδικεί στις μεθαυριανές εσωκομματικές εκλογές θέση Συνέδρου για επικείμενο Συνέδριο του κόμματος.
Σε μήνημά  του ο συνδημότης μας ιατρός τονίζει τα εξής:
"ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ.. ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!" και επισειμενεί ότι
"ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ & ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΕΓΓΡΑΦΗ!!!"

Θεωρείται  βέβαιο ότι οι συμπολίτες μας στη Δυτική Κορινθία, και όχι μόνο θα στηρίξουν ένθερμα την υποψηφιότητα του αγαπητού γιατρού γιατί τέτοιες παρουσίες είναι άκρως απαραίτητες στην νέα σελίδα που θέλουμε να γυρίσει η πολιτική σκηνή του τόπου μας. Ο τόπος μας για να αλλάξει σελίδα και να πάει μπροστά θέλει τέτοιες παρουσίες , άνθρώπους που μοχθούν για τον συνάνθρωπό τους και το καλό του τόπου τους σαν τον γιατρό Αναστάσιο Γκιολή

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου "Αναγκαίο ένα συγκροτημένο σχέδιο της Κυβέρνησης για το προσφυγικό"



Την ανάγκη για ένα συγκροτημένο και αναλογικό σχέδιο της Κυβέρνησης για το προσφυγικό, πάνω στο οποίο θα πρέπει να γίνει ουσιαστική διαβούλευση με τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας, καθώς είναι βέβαιο ότι αυτοί θα κληθούν να το διαχειριστούν στην πράξη έθεσε εκ νέου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσα, εκφράζοντας ωστόσο την πλήρη αντίθεσή του σε μονομερείς ενέργειες της Κυβέρνησης, που θα φέρουν προ τετελεσμένου τους φορείς της Αυτοδιοίκησης χωρίς πρότερη συνεργασία μαζί τους.

Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων για τα προγράμματα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων



Συναντήσεις εργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και των Δημάρχων Καλαμάτας, Άργους - Μυκηνών, Ναυπλίου, Ανατολικής Μάνης και Δυτικής Μάνης ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου και ειδικότερα στο πλαίσιο της ενεργοποίησης των δράσεων της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και των ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.
"Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να αξιοποιήσουμε όλες τις χρηματοδοτικές δυνατότητες της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 - 2020 προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειάς μας σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι "και σε αυτή την προγραμματική περίοδο θα εξαντλήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτουμε και θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε νέους πόρους για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου".
Στις συναντήσεις αυτές έγινε ενημέρωση για την υποχρέωση της ενεργοποίησης των ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων και της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και ανταλλάχθηκαν απόψεις, ώστε να καθοριστεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την υλοποίηση αυτών των δράσεων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τεχνικές συναντήσεις, προκειμένου να εξειδικευθούν θέματα στρατηγικής.
Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, Περικλής Μαντάς και Θεοφάνης Στεφανόπουλος, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων.   

Η Αγωνιστική Δραστηριότητα των ομάδων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης το Σαββατοκύριακο 2 / 3 Απριλίου 2016

http://10dim-tripol.ark.sch.gr/autosch/joomla15/images/athletism.jpg

Αγωνιστική Δραστηριότητα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αγώνες Ποδοσφαίρου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών
1.    Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Σωτήρης Αγγελόπουλος»
Ώρα 16:00 Πανκαμαριακός-Παννεμεατικός
2.    Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Κορίνθου»
Ώρα 16:00 Κόρινθος ΄06-Ν. Αστήρ Δερβενίου

Αγώνας Βόλλεϋ Πανκορασίδων
Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου
Ώρα 16:30 ΓΑΣ Παμβοχαϊκος2-ΓΣ Απόλλων Ξυλοκάστρου2

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Αγώνας Ποδοσφαίρου Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Ανδρών
Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αγ. Βασιλείου»
Ώρα 16:00 Πρόοδος Αγ. Βασιλείου-Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Αγώνες Ποδοσφαίρου Πρωταθλήματος Γ2΄ Κατηγορίας Ανδρών
1.    Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Κώστας Βυζάς»
Ώρα 11:00 ΑΟ Λυκοποριάς-Άρης Βοχαϊκού
2.    Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αρχαίας Κορίνθου
Ώρα 11:00 Αίας Κορίνθου-Πανευρωστινιακός

Τουρνουά Μίνι Βόλλεϋ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός-Συμμετοχή ΓΣ Απόλλων Ξυλοκάστρου


Παρακαλούμε επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο Αθλητισμού και Αθλητικών Εγκαταστάσεων για την πλήρη ενημέρωση των δημοτών μας. Τηλ. : 6973652848

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου 04/04/2016

http://www.travelstyle.gr/portal/photos/articles/7028_xylokastro-3.jpg
ΠΡΟΣ: κ. κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου.
Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου (Λ.Φραντζή 2) την 4/04/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.45 για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88. του Ν. 3852/2010.
  1.  Περί σχεδίου δράσης διαχείρισης στερεών αποβλήτων Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ

Ταξίδι στη μουσική με τα παιδιά αύριο στο Ξυλόκαστρο

Ταξίδι στη μουσική με τα παιδιά
"Ταξίδι στη μουσική με τα παιδιά" με την παιδική χορωδία του ¨ΑΥΛΟΥ" και τους μαθητές του ωδείου "ΑΠΟΛΛΩΝ" παράρτημα Ξυλοκάστρου

"ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ" ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ»


«ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ»
Μουσικοθεατρική παράσταση
που γεννήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου


Σάββατο 2 Απριλίου 2016
Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου

Σάββατο 16 Απριλίου 2016
Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» - Ξυλόκαστρο


Ταυτότητα παράστασης
Σκηνοθεσία – Διδασκαλία -Σύνθεση κειμένων: Τερέζα Λουίζου
Μουσική επένδυση – Διδασκαλία : Τάκης Χρυσανθόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Νάνσυ Τσαντήλα
Σχεδιασμός σκηνικών: Ηλίας Καραβάς
Επιμέλεια σκηνικών: Γεράσιμος Βιλαδέρης, Μαίρη Παπασταμοπούλου
Κατασκευές: Βλάσης Γκολφόπουλος
Ζωγραφική: Τερέζα Λουίζου, Καλλιόπη Σακελαρίου, Ιωάννα Πολίτη
Χορογραφίες: Έλενα Ψαρρού, Τερέζα Λουίζου
Επιμέλεια κοστουμιών: Γιώργος Κορδούλης, Ελένη Ζιοζώκου
Κατασκευή κοστουμιών: Νικολίτσα Καριώρη, Ανθούλα Κουτσοκλένη
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Καμαρινού, Γιώργος Κορδούλης

Μουσικοί:
Πλήκτρα: Τάκης Χρυσανθόπουλος
Congas – Κιθάρα – Φλογέρα – Bedir : Δήμητρα Καμαρινού

Χορεύει η Έλενα Ψαρρού

Ηθοποιοί:
Από το Εφηβικό Τμήμα :
Βασιλόγιαννος Βιλαδέρης, Δήμητρα Κορδούλη.
Από το Τμήμα Ενηλίκων :
Γεράσιμος Βιλαδέρης, Βασίλης Ζιοζιώκος, Ελένη Ζιοζώκου, Δήμητρα Καμαρινού, Νικολίτσα Καριώρη, Γιώργος Κορδούλης,
Τερέζα Λουίζου, Αποστόλης Μανέτας, Μαίρη Παπασταμοπούλου,
Καλλιόπη Σακελαρίου, Νάνσυ Τσαντήλα, Έλενα Ψαρρού

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο Δημήτρης Μυράτ


Λίγα λόγια
Η παράσταση τελειώνει... τα φώτα σβήνουν….
Τότε είναι που οι «θεατρίνοι» αφήνουν στην άκρη τη μάσκα του διασκεδαστή κι έρχονται αντιμέτωποι με το αληθινό τους πρόσωπο στον καθρέφτη.

Πρόγραμμα πορείας αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα

Πρόγραμμα πορείας αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα 



Πρόγραμμα πορείας αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα


Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης 04/04/2016


 ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης την 4η Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα

1. ́Εγκριση πρακτικών άγονης δημοπρασίας για τη εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στον Πευκιά Ξυλοκάστρου. 
2 Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ (ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ) Δ.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. 
3. Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ (ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ) Δ.Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ. 
4. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ Κ.Λ.Π.). 
5. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ».
 6. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΗΠΩΝ, ΔΕΝΔΡΟΣΤΟΙΧΙΩΝ Κ.Λ.Π.». 
7. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ». 
8. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ».
 9. Αίτημα κ. Ελευθέριου Σπανού για ρύθμιση οφειλής σε δόσεις. 
10. Εισηγήσεις για τροποποιήσεις προϋπολογισμού 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης: Πρόσκληση για συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 04/04/2016

ΠΡΟΣ: Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, στις 4 Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα :
  1. Εισήγηση στο Δ.Σ. για το Τοπικό Σχέδιο Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων.
  2. Αίτημα εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Συκιάς – Γεληνιατίκων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

Ζευγολατιό - Ολυμπιακός Λουτρ. και Κόρινθος ΄06 - Αστ'ερας Δερβενίου στην 27 στροφή της Α' Κορινθίας

Τέσσερις στροφές ακόμα πριν την λήξη του το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, σε ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών ημερών με την αγωνία αμείωτη μέχρι τέλους.  Το τίτλο της Πρωταθλήτριας της Α. Κατηγορίας Κορινθίας περιόδου 2015 -2016 διεκδικούν οι ομάδες του ΑΟ Ζευγολατιού και η Κόρινθος 2006΄, με την ομάδα της Βόχας, να έχει ελαφρύ προβάδισμα στην βαθμολογία, Και οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, αγωνίζονται εντός έδρας. Ο ΑΟ Ζευγολατιού, σε αγώνα που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Greekradio web channel και τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, αντιμετοπίζει τον καταδικασμένο με υποβιβασμό Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ η Κόρινθος ΄06  υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Αστέρα Δερβενίου..
Την ίδια ώρα δοκιμασία περιμένει τον Παννεμεατικό στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό, ενώ στο Κιάτο σε αγώνα ντέρμπι θα αναμετρηθούν ο Πέλοπας με την Κόρινθο.
Στα Αθίκια ο Τενεάτης φιλοξενει την υποβιβασμένη Δάφνη Εξαμιλίων, την στιγμή που ο ουραγός Κύψελος μάχεται στο Συνοικισμό με την Ελλάδα Βέλου.
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ τέλος στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αγωνίζεται με τον Ηρακλή Λεχαίου.
 
Η 27η αγωνιστική  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ -ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ- ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ- ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06- ΑΣΤΕΡΑΣ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 

Δημοφιλή Tweet Tweet Tweet





Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
Εξαρθρώθηκε εγκλ.ομάδα που διέπραττε ανθρωποκτονίες και κλοπές από οικίες&οχημάτα στην Αττικήbit.ly/1PJQW8y


Προβολή στο Twitter





Μελωδία fm 99.2 @melodiafm992
"Δεν Τραγουδώ Παρά γιατί μ'αγάπησες" - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Στίχοι: Μαρία...

YouTube


Προβολή στο Twitter





Υπουργείο Εξωτερικών  @GreeceMFA
 
Κοινές δηλώσεις ΥΠΕΞ @NikosKotzias και ΥΠΕΞ Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, I.Crnadak,
μετά τη συνάντησή τους mfa.gr/epikairotita/p…

Προβολή στο Twitter