Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ισόπαλοι με φόντο τα πλέι οφ Αστέρας και ΠΑΟ στην Τρίπολη - Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Δεν το Χ-άρηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας στην ΤρίποληΣτο 0-0 έμειναν Αστέρας και Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, για την 29η αγωνιστική της Super League.
Χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις κύλησε το α' ημίχρονο. Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε σαφή επιθετικό προσανατολισμό, στην ουσία φάνηκε ακίνδυνος και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Μπαντή.
Στο β' ημίχρονο ο Αστέρας κυριάρχησε στο παιχνίδι. Ήταν καλύτερος, άσκησε πίεση, είχε καλές στιγμές και είχε και σημαντική ευκαιρία στο 60', όταν ο Ιγκλέσιας με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Στιλ σε δύσκολη επέμβαση.

Περίπατος του Ολυμπιακού Οι πρωταθλητές πέρασαν από το Αγρίνιο με 5 - 2 επί του Παναιτωλικού

Ο περίπατος του Ολυμπιακού έγινε... ελαφρύ τρέξιμο στο Αγρίνιο
Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με τη 13η νίκη του σε 15 αγώνες έκλεισε τους εκτός έδρας αγώνες του για τη σεζόν 2015/16 ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές πέρασαν από το Αγρίνιο με 5-2 επί του Παναιτωλικού, διά περιπάτου όπως φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ: τους Φορτούνη (7΄), Ντα Κόστα (30΄) και Σεμπά (57΄), Πουλίδο (69΄), Πάρντο (86΄). Δύο γκολ πέτυχαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι με τους Ουάρντα (88΄), Κάπελ (90΄).
Το χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα είναι πως μετά από κάθε «καθαρή» ευκαιρία των γηπεδούχων, ακολουθούσε ένα γκολ των «Ερυθρόλευκων»! Ετσί, μετά την αστοχία του Μάρκος Πάουλο σε τετ-α-τετ στο 5΄, ήλθε ο Κώστας Φορτούνης να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά-δυναμίτης στο 7΄, μετά από σέντρα του Ερνάνι.
Στο 27΄ ο Αμρ Ουάρντα έστειλε τη μπάλα άουτ σε νέο κλασικό τετ-α-τετ και στο 30΄ ο Ντα Κόστα με νέα κεφαλιά έγραψε το 0-2 πάλι από σέντρα του Ερνάνι. Στο 58΄ ο Σεμπά πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού με διαγώνιο σουτ, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Καπίνο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κλέσιο.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα και δέχθηκαν ακόμα δύο γκολ. Στο 69΄ με τον Πουλίδο μετά από συνδυασμό Φορτούνη-Σεμπά και στο 86΄ με κεφαλιά του Πάρντο από σέντρα του Φορτούνη, που ήταν μακράν ο κορυφαίος της συνάντησης.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός κατάφερε να σώσει τα προσχήματα, καθώς στο 88΄ ο Ουάρντα με σουτ είδε τη μπάλα να εξωστρακίζεται στον Ντα Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα, και στο 90΄ ο Λεάντρο Καπέλ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-5.
 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67΄ Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46΄ Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Κασάμι (78΄ Μπουχαλάκης), Ερνάνι (68΄ Πάρντο), Σεμπά (77΄ Φουστέρ), Πουλίδο.
 

"Πεντάστερος" ο Αστέρας Δερβενίου πέρασε από το Χιλιομόδι

 Tj2zdipw
Μεγάλης έκτασης νίκη πέτυχε ο Αστέρας  Δερβενίου , μέσα στο Χιλιομόδι, όπου επιβλήθηκε του τοπικού Ατρόμητου με το ευρύ σκορ 5 – 0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας Κορινθία
.
Pzl6x6qc
Ο Αστέρας ήταν καταφανώς καλύτερος του αντιπάλου, ο οποίος ‘παρέδωσε τα όπλα’ μετά το 0 – 2, καθότι έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σπ. Γεώργαρης είχε αποβληθεί δίκαια από τον διαιτητή κ. Φραντζή μετά το 0 – 1. Μάλιστα στο β’ μέρος ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού και ο Αστέρας  ‘κατέβασε τον ρυθμό’ του,  σεβόμενος τον αντίπαλό του.   
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει τον Αστέρα αρκετά ψηλά και τους παίκτες του Αστέρα να αμύνονται οργανωμένα, εμποδίζοντας  έτσι τη δημιουργία φάσεων στην εστία τους.

Ο ΑΟ Λουτρακίου και του χρόνου στη Γ΄΄ Εθνική - Επεσαν Καλαμάτα και Βύζαντας Μεγάρων

http://www.stoplekto.gr/wp-content/uploads/2015/01/ao-loutrakiou-panargeiakos.jpg
Και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Λουτράκι μετά τη νίκη του με 0-2 επί του ΑΟ Λεβάντε στη Ζάκυνθο αν και τερμάτισε τον αγώνα με 9 παίκτες..λόγ ω αποβολής του
Παναγόπουλου στο 42΄ και του Παπαναστασίου στο 2ο μέρος,
Στο 28’   ο Μάγγος άνοιξε το σκορ  μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, ενώ  στην επανάληψη 
ο ίδιος γύρισε τη μπαλα στο Χατζηστάμου που απο κοντά ζευγαρωσε τα τέρματα των "Ορανιε"
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Πλατέλλας, Οικονομόπουλος, Δούμουρας, Τζιαφέρης Θ., Φλάβιο Ρόκο, Στούπης, Πατσιαβούρας (57’ Κομιώτης Χ.), Νινιός (75’ Μαρούδης Π.), Μαρούδης Μ.
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διαμαντής, Μαυρέλης Δ., Τσώκος, Παπαναστασίου, Χουστουλάκης, Μάγγος, Παπουτσής Β. (92’ Λέκκας), Παπουτσής Ν. (56’ Χατζηστάμου), Αποστολάκης, Παναγόπουλος, Σιώκος (94’ Νώτης)
Εκτός έδρας νίκες επισης πέτυχαν ο ΠΑΟ Βάρδας , 0 - 3 στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα, όπως με το ίδιο σκορ και η Ενωση Ερμιονίδας , στη Χίο , κόντρα στον Κανάρη Νενήτων, καθώς και η Χαλκίδα μέσα στη Καλαμάτα με 0 -4 επι της τοπικής ομάδας η οποία από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Μεσσηνίας,  Τέλος νίκη στα «χαρτιά» παίρνει ο Αιολικός επί του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα
"Φουλ" για την άνοδο στη Football League η Σπάρτη. Οι Λάκωνες για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής πέρασαν νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Δόξα Νέας Μανωλάδας  και διατήρησαν το +6 από τον δεύτερο Παναργειακό, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος

Με γκολ του Πούτσι στο 40' ο Παναργειακός επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του Παναρκαδικού και κατέκτησε το ντέρμπι της Πελοποννήσου. Η νίκη, βέβαια, της Σπάρτης δεν επέτρεψε στους Αργίτες να χαρούν όσο θα ήθελαν το δύσκολο τρίποντο κόντρα στους Αρκάδες.


23η αγωνιστική
Δόξα Νέας Μανωλάδας – ΑΕ Σπάρτης 0 - 1 
Παναρκαδικός - Παναργειακός 0 - 1 
Ηρακλής Ψαχνών - Αιολικός  0 - 3 α.α.
 Βύζας Μεγάρων - ΠΑΟ Βάρδας 0 - 3
Καλαμάτα - ΑΟ Χαλκίς 0 - 4
Κανάρης Νενήτων - Ένωση Ερμιονίδας 0 - 3
 ΑΟ Λεβάντε - ΑΟ Λουτράκι Ο -2



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Επί 23 αγώνων)
1

ΣΠAΡΤΗ
34
-15
52
----

-------------------------------------
--
--
--
2

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
36
-22
46
3

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
33
-15
42
4

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
42
-21
41
5

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
32
-19
38
6

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΑΣ
33
-22
38
7

ΧΑΛΚΙΔΑ
29
-13
36
8

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
27
-25
34
9

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
31
-23
35
--
10

---------------------------------
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
--
24
--
-23
--
28
11

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓAΡΩΝ
19
-44
24
12

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ
18
-49
14
13

ΚΑΝΑΡΗΣ
14
-41
13
14

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
  7
-47
 6

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 0 τον Ισθμιακό και ανεβαίνει στην Α΄ Κορινθίας -



Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κατάφερε στις καθυστερήσεις (93΄) να δαμάσει την αντίσταση του πρωταθλητή Ισθμιακού με 1 - 0 και να κερδίσει την άνοδό του ως δευτεροαθλητής στην Α΄κατηγορία Κορινθίας. Το σκορ θα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις καθώς οι γηπεδούχοι ησαν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια καθώς ο τερματοφύλακας του Ισθμιακού Τσιούμπας κρατούσε κλειστά τα "ρολλά" της εστίας του.


Τελικά τα "ρολλά "παραβιάστηκαν| με ΄σουτ του Κόλα στο 93΄, ο οποίος εισήλθε ως αλλαγή στο 85΄  αντικαταστώντας τον Παπαδημητρίου. Προηγουμένως είχαν χαθεί κλασικές ευκαιρείες από τους Καλύβα, Καφαντάρη και Ζιώζο , ενώ πρέπει  να αναφέρουμε ότι στο α΄μέρος ο διαιτητής ακύρωσε τέρμα που σημείωσε ο Καλύβας ως οφσάιτ.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 θεατές που κατάκλησαν το γήπεδο "Σωτήρης Αγγελόπουλος"
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Φραντζής, , Βαγιού, Πιέτρι, Κουρούμαλης Γ., Ρούτσης, Σίνα (72΄ Κλουτσινιώτης) , Καφαντάρης, Καλύβας,, Μανώλης (93΄ Κουλάκης), Σιώζος, Παπαδημητρίου. 
( 85΄Κόλα)
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ:Τσιουμπας, Τελάι, Τσόγκας, Κορδαλής, Πέρρας, Ντόντος, Καλογράνης, Κ, Γεωργίου, Μιχάλαρος( 63΄ Λεκκας) Μάριος  (52΄ Τζουγαννάκος) Μπελος  (46΄Λεπέτζης)  
 Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου  μεταδόθηκε στις 4 το απόγευμα σε όλο τον πλανήτη, σε απευθείας ραδιοφωνική live σύνδεση απο τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το GREEKRADIO WEB CHANNEL, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου και ήταν μια παραγωγή του Βασίλη Λάλου
Για την άνοδο του Ηρακλή στην Α' κατηγορία Κορινθίας ο Δημαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ Ηλίας Ανδρικόπυλος απευθηνε τα θερμα συγχαρτηρια του προς Δίοικηση - τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας
Στους άλλους αγώνες 
ΠΑΣ Κλένια - Άρης Αρχαίας Κορίνθου 6 - 2 και 
Πανσολυγειακός -  Θύελλα Κάτω Διμηνιού 5  - 1


90' ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ ( ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ)



Ακόμη 90΄λεπτά αγωνίας για το φινάλε του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας Κορινθίας 2015-2016. Η τελευταία ( 26η) αγωνιστική είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς στις 6 το απόγευμα θα γνωρίζουμε τις δύο ομάδες της Β΄Κορινθίας που θα ακολουθήσουν τον πρωταθλητή Ισθμιακό στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας.

Τρεις ομάδες είναι οι διεκδικητές των δύο εισιτήριων ανόδου ο ΠΑΣ Κλένια, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου και ο Πανσολυγειακός, που αγωνίζονται εντός έδρας με Άρη Αρχαίας Κορίνθου ( πασχίζει για την παραμονή του στην κατηγορία), Ισθμιακό ( ήδη πρωταθλητή)  και Θυελλα Κάτω Διμηνιού, αντίστοιχα.
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής γίνεται , στο Ξυλόκαστρο,
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ

Ο  Ηρακλής μάχεται για την άνοδό του, κόντρα στον ήδη πρωταθλητή Ισθμιακό, όπου με νίκη κερδίζει αυτόματα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή με ανακοίνωση που έξέδωσε τονίζει ότι "Την Κυριακή μην απουσιάσει κανείς από το "Σωτήρης Αγγελόπουλος". Όλη η πόλη δίπλα στα παιδιά για την τελική νίκη και άνοδο!"
Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου θα μεταδoθεί στις 4 το απόγευμα σε όλο τον πλανήτη, σε απευθείας ραδιοφωνική live σύνδεση απο τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το GREEKRADIO WEB CHANNEL, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου

Συντονιστείται εδώ και παρακολουθήστε το μεγάλο ντέρμπι απο το γήπεδο "Σωτήρης Αγγελόπουλος" του Ξυλοκάστρου 

Παράλληλα θα υπάρχει σε τακτικά διαστήματα και μετάδοση των αποτελεσμάτων από τα γήπεδα του Σοφικού και της Κλένιας των αγώνων
 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο Παναργειακός νίκησε στην Τρίπολη αλλά δεν ... χάρηκε. Η Σπάρτη πάτησε "γκάζι" και πέρασε από τη Μανωλάδα

 
"Φουλ" για την άνοδο στη Football League η Σπάρτη. Οι Λάκωνες για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής πέρασαν νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Δόξα Νέας Μανωλάδας  και διατήρησαν το +6 από τον δεύτερο Παναργειακό, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να πάρουμε το μέλλον της χώρας στα χέρια μας»

Την ανάγκη να πάρουμε οι Έλληνες το μέλλον στα χέρια μας για να βγει η χώρα από την κρίση τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, στον Ετήσιο Εορτασμό για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργάνωσε χθες, Σάββατο 9 Απριλίου, η  Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Ο Αστέρας παραμένει "ζωντανός" στη μάχη της Ευρώπης Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το "Κολοκοτρώνης" στον "τελικό" με τον Παναθηναϊκό



Το σημερινό ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό  (10/4, 19:00) έχει χαρακτήρα "τελικού". Οι Αρκάδες θέλουν μόνο νίκη η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει την ομάδα για  5η συνεχόμενη χρονιά στο Europa League.
Στην ανακοίνωση των "κιτρινομπλέ", γίνεται κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδα να γεμίσει το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και να βοηθήσει τους παίκτες του Μάκη Χάβου να φτάσουν στη νίκη.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

29η αγωνιστική (19:00) Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Πανιωνίου

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠανιωνίουΤο παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του εκπληκτικού φέτος Πανωνίου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα της «Ενωσης» θα παίξει για τη νίκη, χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων της, λόγω της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, που προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας της για δυο αγωνιστικές και πρόστιμο 70.750 ευρώ.
Η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση, αλλά δεν εκδικάστηκε και ορίστηκε να συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη, 13 Απριλίου.
Κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και εφόσον δεν μειωθεί η ποινή της ΑΕΚ, την άλλη αγωνιστική θα την εκτίσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι-οφ.
Από εκεί και πέρα, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό,
Με νέα πρόσωπα θα παραταχθεί στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, με τον Σίλβα να συνεχίζει τις αλλαγές όπως κάνει στα τελευταία ματς.
Ο Πορτογάλος θα αφήσει εκτός και πάλι βασικούς παίκτες με τη λογική άλλωστε πως στον τελευταίο αγώνα με την Καλλονή θα παίξουν οι παίκτες της «πρώτης γραμμής».
Αναμένεται λοιπόν να επιστρέψουν οι Καπίνο, Σιόβας και Πουλίδο στο βασικό σχήμα, ενώ στην αποστολή είναι και ο Μπουχαλάκης.
Εκτός έμειναν οι Τσόρι (ατομικό και θεραπεία) και Καμπιάσο (προπονήθηκε κανονικά μετά από μέρες), αλλά και ο Σαλίνο (πρόγραμμα αποφόρτισης), ενώ αρκετή ώρα μετά την ανακοίνωση της αποστολής, έγινε γνωστό πως «κόπηκε» ο Ντουρμάζ (κολικός) και τη θέση του παίρνει ο Τσιμίκας.
Αναλυτικά η αποστολή για το Αγρίνιο: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ

Τέλος ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Στην 20μρλή αποστολή που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, συμπεριλαμβάνονται οι: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Λουντ, Τελάντερ, Σάντσεθ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Κυριακή (10/04, 19:00)
(ΟΑΚΑ) ΑΕΚ - Πανιώνιος
(Τρίπολη) Αστέρας – Παναθηναϊκός
(Αγρίνιο) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
(Τούμπα) ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
(Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς
(Μυτιλήνη) Καλλονή – Ατρόμητος
(Κομοτηνή) Πανθρακικός – Ηρακλής
(Βέροια) Βέροια – Ξάνθη




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
1. Ολυμπιακός 79
2. ΑΕΚ 54
3. Παναθηναϊκός 51
4. ΠΑΟΚ  44
. Πανιώνιος 44
6. Πλατανιάς 38
7. Αστέρας Τρίπολης 37
8. ΠΑΣ Γιάννινα 36
. Ατρόμητος 36
10. Παναιτωλικός 34
. Λεβαδειακός 34
12. Ξάνθη 32
13. Ηρακλής 31
14. Βέροια 26
15. Πανθρακικός 17
16. Καλλονή 16

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.