Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Σέ μπαραζ θα κριθεί ο τίτλος στην Αρκαδία.Πανθυρεατικός και Δόξα Μεγαλόπολης τελείωσαν το πρωτάθλημα ισόβαθμοι


Τελείωσαν όπως άρχισαν και πάνε… μπαράζ – Ο Μαντινειακός η δεύτερη ομάδα που ανεβαίνει στο Α’ ΤοπικόΝίκη-υποχρέωση για Πανθυρατικό και Δόξα Μεγαλόπολης που επιβλήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική των Κορακοβουνίου (4-0) και Ολυμπιακού Λεωνιδίου (1-4), αντίστοιχα. Ετσι οι δύο ομάδες, χέρι-χέρι στη βαθμολογία από την αρχή του πρωταθλήματος, (66 β.) θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις διαφορές τους για την κατάκτηση του τίτλου σε αγώνα μπαράζ. Η ημερομηνία του αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα αυτός θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου πρωταθλητής Λακωνίας

http://www.isports.gr/wp-content/uploads/2014/11/%CE%B3%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%BF_2014.jpg
Ο Ολυμπιακός Γυθείου είναι και τυπικά πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας Λακωνίας καθώς στη σημερινή τελευταία (26η) αγωνιστική του πρωταθλήματος , επικράτησε στο Γύθειο με 4 - 0 επί του ΑΟ Αγγελώνα, και με διαφορά 6 βαθμών από τον Μολαϊκό ( νίκησε 2 - 0 εκτός έδρας τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης) θα συμεττέχει σε αγώνες μπαραζ για την άνοδό του στη Γ Έθνική κατηγορία

Νίκησαν και ελπίζουν Αχαϊκή και Ατρόμητος Πατρών

http://pelop.gr/temp/CACHE_650X650_1_213763.JPGΣτο πλαίσιο της 29η (πρωτελευταίας) στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αχαΐας η πρωτοπόρος Αχαϊκή επικράτησε σε αγώνα ντέρμπι που έγινε στην Κάτω Αχαγιά, του Διαγόρα Βραχνεΐκων με 1 - 0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 β. , στο +1 από τον Ατρόμητο Πατρών (71 β.), ο οποίος στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, επέβλήθηκε με 3 - 0 επί του Εθνικού Σαγεΐκων.
Την τελευταία αγωνιστική οι δύο διεκδικητές αγωνίζονται εκτός έδρας, η Αχαΐκή αντιμετοπίζει στην Οβρυά  με τον Άρη Πατρών και ο Ατρόμητος Πατρών στον Άνω Αλισσό μάχεται κατά του τοπικού Λέοντα. Τέλος στο φιναλε του πρωταθλήματος ο τρίτος στη βαθμολογία Διαγόρας (65 β,) υποδέχεται στα Βραχνέικα , την ουραγό ομάδα της Ακράτας.

Ο χρήστης Ελληνική Αστυνομία έγραψε το Tweet: Δεν ξεχνάμε ότι τα βεγγαλικά & τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια. Περισσότερες #συμβουλές από #hellenicpolice στο






Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
Δεν ξεχνάμε ότι τα βεγγαλικά & τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια. Περισσότερες #συμβουλές από #hellenicpolice στο bit.ly/1S9QR2I

Προβολή στο Twitter






Stefanos @Stefanossp
 
Λίγο παλιό αλλά το είδα και έκλαψα


Προβολή στο Twitter






Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
Άλλη μια τσάμπα μάγκας. Να χαίρεσαι την Κυβερνηση σου "κ. Τσιπρα". Σε χαρακτηρίζει. #Tsipras #φασιστες news.in.gr/greece/article…

Προβολή στο Twitter






christos koutras @ckoutras
 
Γελάω νευρικά εδω και ώρα. Για την ακρίβεια κλαιω !!! twitter.com/megalosgazmas/…

Προβολή στο Twitter






Evangelos Venizelos @EVenizelos
 
Παρουσίαση στοιχείων για το δημόσιο χρέος 2000-2015, απο τον Γ. Στρατόπουλο @protagongr @EkyklosGr

Vimeo


Προβολή στο Twitter



Μια ανώδυνη μέθοδος για να αφαιρεθούν οι πέτρες στη χολή...

 logo newsletter

 

Υπ. Υγείας Διευκρινήσεις για τον προσωρινό πίνακα των επιτυχόντων γιατρών


strsdfsdfff.jpgΣχετικά με το θέμα που επιχειρείται να δημιουργηθεί από συγκεκριμένους «κύκλους» σχετικά με τον προσωρινό πίνακα των επιτυχόντων γιατρών για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, διευκρινίζουμε τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα


Παρελήφθη το 1ο απο τα 90 ασθενοφόρα απο το Ε.Κ.Α.Β

neo_asthenoforo_ekav.jpg
Παρελήφθη, στη Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας με τη παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Καρακατσιανόπουλου Κων/νου και του Αντιπροέδρου κου Μυλωνά Μιλτιάδη,
Διαβάστε περισσότερα


Μια ανώδυνη μέθοδος για να αφαιρεθούν οι πέτρες στη χολή


laparoskopiki_choli.jpgΜία από τις πιο δαπανηρές νόσους του πεπτικού συστήματος είναι η χολολιθίαση (οι πέτρες στη χολή), μια πάθηση, που πλήττει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο, ηλικίας από 20 έως 75 ετών. Οι επείγουσες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να οδηγήσει και οι εισαγωγές στο νοσοκομείο για την αντιμετώπισή τους έχουν ως συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του κόστους σε όλα τα συστήματα υγείας.
Διαβάστε περισσότερα


Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο Παχέος Εντέρου - Δράσεις της Merck


kar_pax_ent.jpgΟ Μάρτιος σηματοδοτεί το μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η Merck, πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στους ασθενείς και στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, οργάνωσε και υλοποίησε δράσεις, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζομένους της στις χώρες που δραστηριοποιείται.
Διαβάστε περισσότερα


Ενημέρωση κοινού για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή


maomorfia_frontida_ygeia.jpgΤη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους γιατρούς του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΕΛΕΙΥΑ) θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο το κοινό που θα βρεθεί στο επιστημονικό & εκθεσιακό event διατροφής, υγείας και ομορφιάς DYO Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo.
Διαβάστε περισσότερα


Μουσική εκδήλωση για την Αιμοροφιλία στις 17/4/2016

aimorofilia_stogiatro.jpg
Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την αιμορροφιλία  με τίτλο «Red 4 a cause» διοργανώνει, ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Bayer Ελλάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας   στις 17 Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα


10 τροφές ιδανικές για το μαύρισμα.


mavrismeno_zevgari__stogiatrogr.jpgΟι τροφές που βοηθούν στο μαύρισμα δεν είναι άλλες από αυτές που ενισχύουν την καλή υγεία του δέρματος και έχουν έντονο πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα – δείγμα ότι είναι πλούσιες σε χρωστικές ουσίες.
Διαβάστε περισσότερα

Νέες ταυτότητες: Παρατείνεται η προθεσμία – Μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε και πόσο κοστίζουν

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποχρεωτική έκδοση νέου τύπου αστυνομικών ταυτοτήτων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στη σχετική απόφαση προβλέπεται η παράταση εκ νέου μέχρι 30-6-2018.
Tο θέμα της έκδοσης νέων ταυτοτήτων και διαβατηρίων συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής πριν από λίγες μέρες. Στη διάρκειά της ζητήθηκε ενδελεχώς η προεργασία από πλευράς κυβέρνησης και ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να υπάρξει η θεσμική κατοχύρωση για την έκδοση νέου τύπου ταυτοτήτων.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή με επικεφαλής τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, η οποία θα υποβάλει τις προτάσεις της προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Η επιτροπή αναμένεται να προτείνει εάν εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα θα υπάρχουν και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου στις νέες ταυτότητες! Να σημειωθεί ότι όπως είχε τονίσει, προ τριμήνου, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη, που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο και που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα. Το κόστος για κάθε Έλληνα πολίτη υπολογίζεται σε περίπου 10 ευρώ.

aftodioikisi.gr

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο μπαμπούλας για να φάνε το φαγητό τους οι Έλληνες υπήρξαν 40 χρόνια τώρα οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας χρήσιμος γυάλινος γίγαντας που κάθε φορά που το βαθύ Κράτος της Ελλάδας, σε συνεργασία με το αντίστοιχο της Τουρκίας, χρειαζόταν να πουλήσει λίγη λαγνεία τρόμου παρουσίαζε πληρωμένα δελτία για να ερεθίσει, να χειραγωγήσει και να υποτάξει τελικά το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων.
Από τη Μάχη της Πέτρας το 1829 και τη συνθηκολόγηση του Αρχηγού Ασλάν του τουρκικού στρατού, στον Δημήτρη Υψηλάντη, έξω από τη Λειβαδιά, ο τελευταίος σοφά δεν διανοήθηκε ποτέ να περάσει ούτε θάλασσα ούτε ποτάμι. Έζησε ορθώς με τον εφιάλτη της σκλαβωμένης Πόλης και το ανεκπλήρωτο ελληνικό όνειρο της Μεγάλης Ιδέας και κλείστηκε φοβικά και αμυντικά στο καβούκι του.