Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Με το συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού που ετοιμάζεται να υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, μια εταιρεία πολιτικών δολοφόνων, με συμπαγές δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου εκείνων που από την άνοιξη του 2014 είχαν δρομολογήσει την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας με στόχο την καταστροφή της.  

GO BACK ALEXIS TSIPRAS

Alexis Tsipras is ready to shoot his hostage, Greek nation. No mercy for the helpless. He managed to steal the power and he is ready to use it now. He is not alone. Besides him EU officials and IMF as well are watching the show. All of them deliberately sneered at Greek pig that was too fat and needed slaughtering.

8+2 μητέρες μιλάνε για την πιο γλυκιά γιορτή του κόσμου


Οι υποστηρίκτριες του «Μαζί για το Παιδί» μοιράζονται μαζί μας το συναίσθημα και το ρόλο της μητρότητας
Γιορτή της μητέρας. Μια γιορτή που δίνει την αφορμή στα παιδιά να ανταμείψουν την μητέρα τους με ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια τρυφερή κουβέντα για όσα τους προσφέρει.  Άλλωστε ο ρόλος της μάνας είναι ισχυρός και έχει αξία ανεκτίμητη στη ζωή του καθενός μας.

Άγριος καβγάς στη βουλή- Άδωνις,Λοβέρδος εναντίον Πολάκη! Γεωργιάδης: Θα πας φυλακή - Λοβέρδος: Στη δημοκρατία δεν φτουράς-Πολάκης: Την είδες ταγματάρχης και μοιράζεις φυλακές;

Άγριος καβγάς ξέσπασε στη βουλή λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση σχετικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.
Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδο να κοντράρονται με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Θερμό» επεισόδιο Σκουρλέτη - χρυσαυγιτών στη Βουλή

«Θερμό» επεισόδιο Σκουρλέτη - χρυσαυγιτών στη Βουλή
Διεκόπη για περίπου 50 λεπτά το απόγευμα της Κυριακής η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό και φορολογικό, μετά από «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και χρυσαυγιτών βουλευτών.
Ο προεδρεύων της Ολομέλειας Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε από το φρούραρχο να εισέλθει στην αίθουσα και να απομακρύνει τον Γιάννη Λαγό. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να σηκωθεί από το έδρανό του, ενώ κατά πληροφορίες άλλοι χρυσαυγίτες βουλευτές σχημάτισαν «ασπίδα» προστασίας γύρω του.

Ράλλυ Ακρόπολις 2016: Ο Sirmacis τη νίκη, δεύτερη θέση για τον Αθανασούλα

Ράλλυ Ακρόπολις 2016: Ο Sirmacis τη νίκη, δεύτερη θέση για τον Αθανασούλα
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο επέστρεψε μετά από ένα διάλλειμα μερικών ετών στις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας.

Η πρώτη ημέρα του αγώνα σημαδεύτηκε από την άτυχη στιγμή του K. Kajetanowicz. Το Ford Fiesta του πρωτοπόρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση της νίκης ανετράπη στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Πολωνός να χάσει πολύτιμο χρόνο και να πέσει στις πιο πίσω θέσεις.

Σκληρή επίθεση στην Ολομέλεια Μητσοτάκης: Είστε κατά συρροή ψεύτης κ. Τσίπρα

Μητσοτάκης: Είστε κατά συρροή ψεύτης κ. Τσίπρα
Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού - φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο
 
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,


Προχθές, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους βουλευτές του είπε: «Σε αυτήν τη χώρα είναι πλέον ιστορική ανάγκη να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας».
Όσοι σας άκουσαν έμειναν άφωνοι.
Ο κατά συρροήν ψεύτης λέει ότι πρέπει να μιλήσουμε πλέον τη γλώσσα της αλήθειας.
Δεν μιλήσατε ποτέ αυτήν τη γλώσσα, κ. Τσίπρα. Δεν την ξέρετε. Δεν την αντέχετε.

Επιχείρηση «σάλτο μορτάλε» από τον Τσίπρα στην σημερινή ομιλία στην Βουλή

Όλα δείχνουν πως η αντιπαράθεση κυβέρνησης αντιπολίτευσης θα κλιμακωθεί με έντονο τρόπο απόψε ενώ και η νύχτα αναμένεται μεγάλη με την αγωνία να χτυπά κόκκινο με την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου. Θεωρείται βέβαιο ότι με τις τοποθετήσεις των αρχηγών η συζήτηση στην Ολομέλεια θα λάβει τον χαρακτήρα της προ ημερησίας συζήτησης.
Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε μία συνολική τοποθέτηση περιγράφοντας με έμφαση ποια ήταν η κατάσταση που παρέλαβε στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε αντιδιαστολή με τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Μεγάλο μέρος της ομιλίας του πρωθυπουργού θα εστιάζει εκ των πραγμάτων στη διαπραγμάτευση με τον κ. Τσίπρα να διαβεβαιώνει ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει παρά τους ευσεβείς πόθους του Κυριάκου Μητσοτάκη που ποντάρει στην αποτυχία».
Τέλος, ο Τσίπρας θα δώσει το στίγμα της κυβέρνησης για την «επόμενη μέρα» και το αναπτυξιακό σχέδιο, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και το Κράτος Δικαίου, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ξέφωτο στην άκρη του σκοτεινού τούνελ…

Επεισόδια τώρα στο Σύνταγμα από κουκουλοφόρους! Έκρυθμη η κατάσταση έξω από τη Βουλή – Επεισόδια με τραυματία αγροτοσυνδικαλιστή της ΝΔ!

Έκρυθμη όπως αναμενόταν είναι η κατάσταση έξω από τη Βουλή λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για το επίμαχο νομοσχέδιο. Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κτίριο, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν στον αγροτοσυνδικαλιστή  της ΝΔ Χρήστο Σιδηρόπουλο .και τον ξυλοκόπησαν, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.φωνάζοντάς του πως πρόκειται για «φασίστα».Η Αστυνομία που δεν παρενέβη στο περιστατικό, εκτιμά ότι την επίθεση έκαναν άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου βρίσκεται στο Σύνταγμα και δίνει το «παρών» στο συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρόμενη για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος και συγκεκριμένα η Φιλελλήνων, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Σταδίου, η Πανεπιστημίου και τα γύρω στενά έχουν κλείσει από την αστυνομία, καθώς αυτή την ώρα περίπου 4.500 με 5.000 διαδηλωτές βρίσκονται στο Σύνταγμα, ενώ όσο περνά η ώρα, ο κόσμος αυξάνεται. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ακόμη μεγαλύτερος αριθμός κόσμου έξω από τη Βουλή.
Επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομίας Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής στο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Στο ύψος της Γεωργίου Α', μπροστά από τα ξενοδοχεία King George και Μεγάλη Βρετάννια, μικρή ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε μολότοφ και φωτοβολίδες σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομδίδες κρότου-λάμψης.

Οι διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι εκείνη την ώρα στην πλατεία αποσύρθηκαν προς την πλευρά των οδών Όθωνος και Φιλελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον δύο προσαγωγές.

Ανοιχτή επιστολή Να καταψηφίσουν το Ασφαλιστικό ζητά από τους βουλευτές-δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ

Να καταψηφίσουν το Ασφαλιστικό ζητά από τους βουλευτές-δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ
Ανοιχτή Επιστολή του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προς τους βουλευτές-δημοσιογράφους όλων των πολιτικών κομμάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Πότε θα δούμε «πέρα από τη μύτη μας»; Στην Ελλάδα δεν μας απασχολεί το άμεσο μέλλον








Μέσω mignatiou-com

Πότε θα δούμε «πέρα από τη μύτη μας»; Στην Ελλάδα δεν μας απασχολεί το άμεσο μέλλον

Ο χρήστης Michail Ignatiou γράφει Tweet σχετικά με αυτό.






Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
"Αγαπάω την καρέκλα μου, ψηφίζω Ναι σε ολα" (φράση πρόβα μπροστα στον καθρέπτη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) #fygete #syriza_xeftiles

Προβολή στο Twitter






Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
Συνελήφθησαν χθες στη Λάρισα 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών κ.α. bit.ly/1Yex3wN


Προβολή στο Twitter







Vasilis Oikonomou @OikonomouB
 
Πρόσθεσα ένα βίντεο σε ένα playlist @YouTube Β.Οικονόμου " Mόνο η

YouTube


Προβολή στο Twitter






Άννα Ασημακοπούλου @AnnaAsimakopoul
 
Η χθεσινή μου παρέμβαση στην Ολομέλεια στην συζήτηση για το ν/σ «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» :

YouTube


Προβολή στο Twitter


Γιορτή της Μητέρας 2016: Η Google τιμά τις μητέρες με doodle!

 Ημέρα της Μητέρας!
Την Ημέρα της Μητέρας γιορτάζει η Google και αφιερώνει σε όλες τις μητέρες ένα τρυφερό doodle!
Η γιορτή όλων των μαμάδων, την οποία τιμά η Google γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή κάθε Μαΐου.
AdTech Ad
O εορτασμός καθιερώθηκε κατά τον 20ο αιώνα. Η ιδέα για τον εορτασμό ανήκει στην ακτιβίστρια Άννα Μαρία Τζάρβις (1864-1948) που πρότεινε να καθιερωθεί μια ιδιαίτερη ημέρα προς τιμή της μητέρας.
Τελικά, οι προσπάθειές της απέδωσαν καρπούς στις 9 Μάιου του 1914, όταν ο τότε αμερικανός πρόεδρος Γούντροου Γουίλσον υπέγραψε απόφαση με την οποία η Ημέρα της Μητέρας καθιερωνόταν ως εθνική εορτή τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Ο εορτασμός επεκτάθηκε σταδιακά την ίδια ημερομηνία και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας αρχικά συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου. Σταδιακά όμως επικράτησε ο εορτασμός τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.