Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Live ο τελικός Κυπέλλου: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (0-1)
Ο πολυαναμενόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγεται απόψε στο άδειο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (20:30, ΟΤΕSport1). Ενας τελικός που για να οριστεί χρειάστηκε να περάσει από... σαράντα κύματα, ωστόσο η ώρα του έφτασε και πλέον το βλέμμα στρέφεται στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και όχι σε όσα προηγήθηκαν. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επιθυμεί φυσικά το νταμπλ, ενώ η ΑΕΚ «διψάει» για έναν τίτλο.
Στον 74ο τελικό θα αναμετρηθούν δύο παραδοσιακές δυνάμεις της διοργάνωσης, ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός με τα 27 τρόπαια, που μετέχει σε τελικό για 40η φορά στην ιστορία και η ΑΕΚ, που κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο, έχει φτάσει τα 14 και μετέχει σε τελικό για 22η φορά.
Η Προιστορία


Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν κοντραριστεί άλλες έξι φορές σε τελικό του Κυπέλλου και έχουν απόλυτα μοιρασμένες τις επιτυχίες κατάκτησης του τροπαίου (3-3), τις νίκες (2-2), αλλά και τα μεταξύ τους τέρματα (12-12).
Από μια φορά οι δύο ομάδες, στους μεταξύ τους τελικούς, κατέκτησαν το τρόπαιο χωρίς να νικήσουν. Η ΑΕΚ το 1966 άνευ αγώνος, καθώς ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, και ο Ολυμπιακός το 2009, στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο αγώνας έληξε 4-4.
Οι τελικοί με τους δύο φετινούς φιναλίστ:
1952-53: OΛYMΠIAKOΣ-AEK 3-2
1955-56: AEK-OΛYMΠIAKOΣ 2-1
1965-66: AEK-OΛYMΠIAKOΣ 2-0 (χωρίς αγώνα)
2001-02: AEK-OΛYMΠIAKOΣ 2-1
2005-06: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 3-0
2008-09: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 4-4 (15-14 στα πέναλτι)


SOS H ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: Η θάλασσα "καταπίνει" την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, και τα έργα αποκατάστασης είναι «τα ζώα μου αργά» (video - φώτο)

 
Από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια οι χιλιοταλαιπωρημένες από τη διάβρωση ακτές μας, υποχωρούν όλο και περισσότερο. 
 Ειδικά στη Λυκοποριά, τα προβλήματα είναι μεγάλα, αφού στην ΠΕΟ Κορίνθου Πατρών τα ήδη σοβαρά προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν.
Δρόμοι, σπίτια, δέντρα, ο Πευκιάς δοκιμάζονται σκληρά και δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουν ακόμα αν συνεχιστεί αυτή η κατόπιν εορτής επέμβαση σε κάθε νέα πληγή που ανοίγει και δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο συνολικά και μεθοδικά.


Περισσότερο φωτορεπορταζ:   korinthostv.gr

Δημόσιο: Ποιοι φορείς ζητούν υπαλλήλους για μετάταξη (αναλυτικά)

To ΥΠΕΣΔΑ εξέδωσε νέες προσκλήσεις μετάταξης υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα:

Διορίστικαν 11 νέοι Διοικητές σε νοσοκομεία της χώρας


logo newsletter
ypourgio_ygeias_stogiatro_.jpg

 

Διορίστικαν 11 νέοι Διοικητές σε νοσοκομεία της χώρας


Κανονικά εξελίσσεται η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές:
Διαβάστε περισσότερα

Εκστρατεία Ενημέρωσης κοινού για την Πολλαπλή Σκλήρυνση από τη Novartis Hellas

1801084.jpg
Με το μήνυμα «Προορισμός: Μια καλύτερη Ζωή. Σκέψου θετικά!» και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (25η Μαΐου), η Novartis Hellas ανακοίνωσε την έναρξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης Κοινού για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, η οποία υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας ενώ φέρει και τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
Διαβάστε περισσότερα

85cb5f29934b77b4318c8c136af60ad1_L.jpg ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ενημερωτικού σεμιναρίου που διοργάνωσε η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (Ε.Ρ.Ε. – ΕΠ.Ε.Ρ.Ε), για τους εκπροσώπους του τύπου, σχετικά με τις Ρευματικές Παθήσεις.
Διαβάστε περισσότερα

pis.jpgΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ


Για την πρόθεση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού να ικανοποιήσει αιτήματα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. κ. Μιχαήλ Βλασταράκος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου την Παρασκευή.
Διαβάστε περισσότερα

ypniki_apnoia.jpgΥπνική άπνοια: ωφελεί η βαριατρική χειρουργική;


Ιδιαίτερα ευεργετική είναι για τα παχύσαρκα άτομα η απώλεια κιλών, καθώς χάνοντας μόνο το 10% του σωματικού βάρους μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης αποφρακτικής άπνοιας ύπνου κατά 26%.
Διαβάστε περισσότερα


c34cdf93c765ac0e28c9828d9484b965_L.jpg Το σχέδιο νόμου για την Ψυχική Υγεία σε δημόσια διαβούλευση


Σε δημόσια διαβούλευση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το σχέδιο νόμου  για την Ψυχική Υγεία το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 23-05-2016 και ώρα 14:00.
Διαβάστε περισσότερα

symboylio_thw_epikrateias.jpg Για το ιατρικό μισθολόγιο στις 3 Ιουνίου εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή


Για τις 3 Ιουνίου ορίστηκε  τελικά η εκδίκαση στο ΣτΕ της προσφυγής των νοσοκομειακών γιατρών σχετικά με το ιατρικό μισθολόγιο  παίρνοντας και άλλη αναβολή όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).
Διαβάστε περισσότερα

iatrikos_syllogos_auhanvn.jpgΙΣΑ: Για τις παραιτήσεις των ιατρών του ΕΣΥ


O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) ζητά από το υπουργείο Υγείας να εξετάσει το θέμα που έχει προκύψει με τις παραιτήσεις των ιατρών του ΕΣΥ που προηγήθηκαν της ψήφισης του ασφαλιστικού Νομοσχεδίου ώστε να θεωρηθούν ως αιτήσεις συνταξιοδότησης.
Διαβάστε περισσότερα

keelpno_srto_giatro_artas.jpgΕξηγήσεις του Υπ. Υγείας για την αντικατάσταση της διοίκησης του ΚΕΛΠΝΟ


Το Υπουργείο Υγείας, σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση, αντικατέστησε πρόσφατα τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, με στόχο τη διοικητική, λειτουργική και θεσμική εξυγίανση ενός φορέα πολύ κρίσιμου για τη Δημόσια Υγεία με παρελθόν όμως, αδιαφανούς διαχείρισης, ευνοιοκρατίας, πελατειακών σχέσεων, κομματικών διορισμών και διαφθοράς.
Διαβάστε περισσότερα


kolasgono_ston_organismo.jpgΔιατροφή που θα βοηθήσει στην παραγωγή αλλά και στη διατήρηση του κολλαγόνου στον οργανισμό μας.


Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και συμβάλλει στην αύξηση της μηχανικής αντοχής των συνδετικών ιστών. Το κολλαγόνο συναντάται πολύ συχνά με την ελαστίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα των ιστών.
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού σε ερώτηση του βουλευτή Κορινθίας Χρ.Δήμα για το αρχαιολογικό μουσείο Αρχαίας Κορίνθου




 
Τον προσεχή Ιούνιο θα ανοίξουν οι δύο ανακαινισμένες αίθουσες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου φιλοξενώντας πλέον και τους δίδυμους Κούρους της Κλένιας. Αυτή ήταν η απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού σε ερώτηση του βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την πρόοδο των εργασιών στις δύο αίθουσες, οι οποίες παραμένουν κλειστές από το 2013.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο - απάντηση προς την ερώτηση του κ. Δήμα, το οποίο υπογράφει ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, οι διαδικασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2016, οπότε και οι δύο νέες αίθουσες θα αποδοθούν στο κοινό.



Δείτε ποια ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ δήμων τησ Κορινθίας πρέπει να υποβάλλουν επειγόντως οικονομικά στοιχεία στο ΥΠΕΣ



Μέσα στο επόμενο δεκαήμερα, μέχρι 27 Μαΐου το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου των δήμων που δεν έχουν υποβάλλει πλήρη τριμηνιαία οικονομικά στοιχεία να το πράξουν.

Στην σχετική εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι για ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που ανήκουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης θα πρέπει να υποβάλλουν στοιχεία μηνός Μαρτίου, ή α΄ τριμήνου 2016 αν δεν ανήκουν στο ΜΦΓΚ στη βάση δεδομένοων που τηρείται στο υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (βάση ΥΠΕΣΔΔΑ-ΕΕΤΑΑ).
Από την Κορινθία υπόχρεοι φορείς που δεν έχουν υποβάλλει οικονομικά στοιχεία και καλλούνται  να το πράξουν είνα οι:

«Λουκέτο» στο μοναδικό Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος-Έκκληση για βοήθεια από τον Πρόεδρο

«Λουκέτο» στο μοναδικό Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος-Έκκληση για βοήθεια από τον Πρόεδρο
Περισσότερα Εδώ
Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών από την Τουρκία στην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης
Περισσότερα Εδώ
Αναβίωση της μάχης στο Οχυρό Ρούπελ – ΒΙΝΤΕΟ
Περισσότερα Εδώ
Hellas Press Media

Μεγαλύτερες οι συντάξεις για όσους έχουν μισθό 1.000 ευρώ (πίνακας)

Aυξημένες θα είναι οι συντάξεις τόσο για τους δημοσίους όσο και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που έχουν μέσο μισθό στην διάρκεια του εργασιακού τους βίου 1000 ευρώ και κάτω. Αυτό υποστηρίζει το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Η αλήθεια για τις νέες συντάξεις».
Παράλληλα το υπουργείο υποστηρίζει ότι «ακόμη και για τους σχετικά υψηλόμισθους, υπάρχει πρόβλεψη «κόφτη» στη μεταβατική διάταξη του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. γ του νόμου 4387/2016 (του νόμου της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης) που εγγυάται ότι δεν θα υπάρχουν σημαντικές προς τα κάτω αποκλίσεις, μέχρι το τέλος του 2018. Για παράδειγμα, για το 2016 ο νόμος εγγυάται με το μηχανισμό της προσωπικής διαφοράς ότι καμιά νέα  σύνταξη δεν θα είναι μικρότερη από το 90% αυτής που θα υπολογιζόταν με το παλαιό σύστημα, άρα δεν θα υπάρχουν μειώσεις μεγαλύτερες του 10% σε καμιά νέα σύνταξη. Από το 2018 και μετά, λόγω της ρήτρας ανάπτυξης, και οι νέες συντάξεις θα είναι μεγαλύτερες από αυτές που αντιστοιχούν στο σημερινό επίπεδο ανάπτυξης της οικονομίας», καταλήγει η ανακοίνωση
Αναλυτικά:

Ομιλία Γ. Ψυχογιού κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ερευνα



Στην Ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις», ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, στην ομιλία του επικεντρώθηκε κυρίως στα εξής:
«Η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην επηρεάσει και τη λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας στους τομείς των διαθέσιμων οικονομικών πόρων, του εκπαιδευτικού προσωπικού, των εγκαταστάσεων, αλλά και στον τομέα της έρευνας.
Εξάλλου, η έρευνα είναι ένας νευραλγικός και πολύ σημαντικός τομέας για την ανάπτυξη των επιστημών και απαιτεί συνεχή και σταθερό προγραμματισμό, καθώς και επαρκή χρηματοδότηση για να λειτουργήσει αποδοτικά. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά υποβαθμισμένη και δεν μπορεί να συμβαδίσει με το επίπεδο των ερευνητικών προγραμμάτων άλλων ευρωπαϊκών και διεθνών Πανεπιστημίων, παρά τις αξιοσημείωτες προσπάθειες του διδακτικού προσωπικού.
Γι’ αυτόν τον λόγο, το παρόν Νομοσχέδιο περιλαμβάνει μια σειρά απαραίτητων βελτιωτικών ρυθμίσεων.
Το πρώτο κεφάλαιο, που αφορά στην έρευνα, περιλαμβάνει εκτεταμένη τροποποίηση των διατάξεων του ν. 4310/2014, η πλειονότητα των οποίων δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, καθώς και τη διαμόρφωση πρόσφορου εδάφους μέχρι την ολοκλήρωση του τελικού νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την έρευνα.
Το Νομοσχέδιο περιέχει και άλλα δύο κεφάλαια τα οποία ρυθμίζουν επιμέρους θέματα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όλες αυτές οι διορθωτικές ρυθμίσεις δεν πρέπει να εκληφθούν ούτε ως κάτι αυτονόητο, ούτε βέβαια και ως τομή. Όμως,σε κάθε περίπτωση αποτελούν ένα σημαντικό βήμα.
Αυτό που θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε είναι τι μας έφερε στην ανάγκη να τις ψηφίσουμε. Η αιτία δεν είναι άλλη από την πολιτική που χαράχτηκε τόσα χρόνια από το δίπολο Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Παιδείας. Η πελατειακή λογική, οι πολλαπλές στρεβλώσεις και παθογένειες στη λειτουργία των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, αλλά και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σε όλα αυτά, βέβαια, ως συνήθως δεν ακούσαμε καμία αυτοκριτική, κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ, που έχουν την κύρια ευθύνη.
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι και σ’ αυτό το Νομοθέτημα μας χωρίζει μεγάλη διαφορά, ιδεολογική και αξιακή, και με τη Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Διότι εμείς τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα, όπως η Παιδεία και η Υγεία, θέλουμε να είναι συγκροτημένα, οργανωμένα και ποιοτικά και αυτά θα υπερασπιστούμε, σε αντίθεση με την απαξίωση και τη συρρίκνωση που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια».
  Κόρινθος, 17.05.2016
                                                         Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες ζητούν το ΤΕΕ, το ΓΕΩΤΕΕ, επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς


Την απόσυρση του σχεδίου νόμου «Επίσπευση διαδικασιών κατάρτισης, θεώρησης και κύρωσης των δασικών χαρτών και λοιπές διατάξεις» του ΥΠΕΝ, ζητούν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Εταιρειών-Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Μελετητών Γεωτεχνικών (ΠΑΣΥΜΕΓΕ) και η Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων (ΠΚΔ). Σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν από κοινού οι πρόεδροι των παραπάνω φορέων κ. Γιώργος Στασινός, Σπύρος Μάμαλης, Κώστας Καλέργης, Νίκος Χλύκας και Θανάσης Μπουζινέκης, αντίστοιχα, αναφέρθηκε με έμφαση ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου όχι μόνο δεν θα επισπεύσουν τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των δασικών χαρτών, αλλά –αντίθετα - θα επιβραδύνουν την κατάρτιση του δασολογίου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κυπρο.

http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/852583.jpg 
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μετέβει σήμερα στην Κύπρο, προσκεκλημένη του ΔΗΣΥ και της αντιπροέδρου του Στέλλας Κυριακίδου. Σήμερα στις 18:00 θα μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση της κ. Κυριακίδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πύλη Αμμοχώστου.
Αύριο Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 09:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στις 10:15 θα συναντηθεί με το δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Φεστιβάλ βασανισμού σκύλων

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σκυλάκια σφάζονται ή ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου για να φαγωθούν στο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της πόλης Γιούλιν. Χιλιάδες κινέζοι πολίτες έχουν διαδηλώσει ενάντια στο φεστιβάλ, αλλά οι αρχές θα αναγκαστούν να το σταματήσουν μόνο αν δουν ότι βλάπτει τη διεθνή εικόνα της Κίνας. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την παγκόσμια κατακραυγή που χρειάζεται. Υπόγραψε το παρακάτω ψήφισμα με ένα κλικ για να σταματήσουμε τη σφαγή των σκύλων και διάδωσέ το παντού:

ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Στο ετήσιο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της πόλης Γιούλιν, κλέβουν σκυλάκια από τους ιδιοκτήτες τους και τα σφάζουν ή τα ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια τα κρεμούν σε τσιγκέλια, τα σκίζουν από τον πρωκτό μέχρι πάνω, τα γδέρνουν και τα τρώνε.

Η φρίκη πρέπει να είναι αβάσταχτή: νέα έρευνα βρήκε πως ο εγκέφαλος των σκύλων είναι παρόμοιος με των ανθρώπων όσον αφορά στα συναισθήματα. Όσοι έχουν ζήσει με σκύλους το νιώθουν αυτό. Αν αναλογιστούμε πως οι σκύλοι είναι ζωντανά όντα με σκέψεις και συναισθήματα, το μαρτύριο που περνάνε σε αυτό το «φεστιβάλ» είναι εξωφρενικό.

Το νεοεκλεγέν συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Δήμου Κορινθίων,



 

ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 17-05-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       
Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 συνεδρίασε για πρώτη φορά το νεοεκλεγέν συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Δήμου Κορινθίων, με μοναδικό θέμα αυτού την συγκρότηση σε σώμα.



Μετά από διαλογική συζήτηση των παρόντων μελών, η σύνθεση του συμβουλίου της τοπικής επιτροπής έχει ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Χ. Τσάκωνας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Δημητρόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κωνσταντίνος Αν. Ταγαράς ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννα Κοσμά ΜΕΛΟΙ: Δημήτριος Μπάκουλης
              Γεώργιος Κακούρος
              Ανδρέας Πούλος
              Σπύρος Καλομοίρης
              Σωτήρης Φίλης
              Σπύρος Μπίσδας - Παππάς
              Νικολετα Γιάννου
              Χρίστος Ρωτίδης

Τις επόμενες ημέρες με απόφαση του Προέδρου θα οριστούν υπεύθυνοι τομέων που θα προέρχονται από τα ανωτέρω μέλη της τοπικής επιτροπής αλλά και από τα μέλη της τοπικής οργάνωσης. Στην επόμενη σύντομη συνεδρίαση θα καθοριστεί ο τρόπος λειτουργίας της τοπικής οργάνωσης αλλά και οι δράσεις έως την λήξη του έτους 2016. Για το λόγο αυτό θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία

                                                       Με εκτίμηση

                                                         Ο Πρόεδρος

                                                                         Γιάννης Χ. Τσάκωνας