Σάββατο 28 Μαΐου 2016

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτελιέρης

`Έφυγε` ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτελιέρης
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτελιέρης, σε ηλικία 58 ετών. 
 Ο Γιάννης Κουτελιέρης γεννήθηκε το 1958 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, ήρθε στην Αθήνα, όπου το 1981 άρχισε να εργάζεται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ», αρχικά ως συντάκτης ύλης και εν συνεχεία ως αρχισυντάκτης ύλης, μέχρι το 2013.
 Ο Γιάννης Κουτελιέρης είχε ιδιαίτερη αγάπη στο αυτοκίνητο και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στο χώρο αυτό, καθώς ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου από το 1984. 

Κεραυνός τραυμάτισε διαιτητή κι άλλους 34 σε αγώνα στη Γερμανία

Κεραυνός τραυμάτισε διαιτητή κι άλλους 34 σε αγώνα στη Γερμανία
Κεραυνός έπεσε σήμερα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στη δυτική Γερμανία, έπειτα από αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, τραυματίζοντας 35 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 ενήλικες σοβαρά, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Το περιστατικό συνέβη στο Χοπστέντεν, της Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Ο κεραυνός κτύπησε κατευθείαν τον διαιτητή του αγώνα, που μεταφέρθηκε επειγόντως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.
Οι 32 υπόλοιποι , ανάμεσά τους 30 παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών, τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκανσ το νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο.
«Σύμφωνα με τους παρισταμένους, δεν υπήρχε ούτε βροχή, ούτε σκοτεινός ουρανός τη στιγμή που χτύπησε ο κεραυνός, δήλωσε στο DPA εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για καταιγίδες στη δυτική και τη νότια Γερμανία για ολόκληρο το σαββατοκύριακο.
Χθες, η καταιγίδα «Ελβίρα» έπληξε το δυτικό τμήμα της Γερμανίας. Ισχυρές νεροποντές και χαλάζι προκάλεσαν πλημμύρες. Στη Ρηνανία-Παλατινάτο αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.
Στο Παρίσι, περί τους δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους και 8 παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών που συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων στο Παρκ Μονσό χτυπήθηκαν το απόγευμα από κεραυνό. Πολλοί ανάμεσά τους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Tweet: Ο Έλληνας Πρόεδρος Π.Παυλόπουλος με τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν, παρουσία των ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και Σ.Λαβρόφ





Υπουργείο Εξωτερικών  @GreeceMFA
 
Ο Έλληνας Πρόεδρος Π.Παυλόπουλος με τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν, παρουσία των ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και Σ.Λαβρόφ


Προβολή στο Twitter






Kostis Hatzidakis @K_Hatzidakis
 
Το κρέας, το ψάρι και το χρέος.
Άρθρο μου στο @LiberalGr liberal.gr/arthro/53174/a…

Προβολή στο Twitter






Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
Όσο μίσος και να κρύβει μέσα του, όσο ανοητος και να ειναι, κάποιοι τον ψήφισαν (μαζι με τους υπόλοιπους) #kyritsis #ψευτες

Προβολή στο Twitter






Nikos Portokaloglou @nportokaloglou
 
Σε πείσμα των καιρών λοιπόν, καλά ταξίδια παίδες!

YouTube


Προβολή στο Twitter






Μελωδία fm 99.2 @melodiafm992
 
"Φάνης" - Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας
Στίχοι/Μουσική: Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας

YouTube


Προβολή στο Twitter



Νέα Εκτελεστική Γραμματεία εξέλεξε η Νέα Δημοκρατία

Νέα Εκτελεστική Γραμματεία εξέλεξε η ΝΔ
Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η διαδικασία για την εκλογή των μελών της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.
Ο διευθυντής του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, Στέφανος Σταμούλης μπήκε σφήνα στην τετράδα που δινόταν ως κλειδωμένη για τα εξωκοινοβουλευτικά μέλη της Γραμματείας.
Πιο αναλυτικά, για τα τέσσερα μη κοινοβουλευτικά μέλη της Εκτελεστικής, ξεχωρίζει η πρωτιά του Σάκη Ιωαννίδη με 118 ψήφους, ο οποίος είχε τη στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και των καραμανλικών, η δεύτερη θέση του διευθυντή του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, Στέφανου Σταμούλη με 95 ψήφους και η εκλογή των Δημήτρη Παπαγγελόπουλου (94 ψήφοι) και της Δήμητρας Λυγούρα (93 ψήφοι) που ανήκουν στους λεγόμενους «προεδρικούς».
Εκτός έμειναν ο Κώστας Κόλλιας (81) πρώην γραμματέας Οργανωτικού επί Αντώνη Σαμαρά και ο Θοδωρής Δόντσιος (49), συνδικαλιστής και παλιό μητσοτακικό στέλεχος.
Τα άλλα τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, τα κοινοβουλευτικά, είναι οι Γιάννης Τραγάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Βλάχος, για τους οποίους ουσιαστικά δεν στήθηκε κάλπη καθότι ήταν τέσσερις οι υποψήφιοι για τέσσερις θέσεις.
Κατά τα άλλα, τις ex officio θέσεις του ανώτατου κομματικού οργάνου μεταξύ των συνεδριάσεων της Π.Ε. καταλαμβάνουν ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αντιπρόεδροι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της ΠΕ Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Τσιάρας και ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής, βουλευτή Ιωαννίνων, Κώστα Τασούλα, τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος, κατ' αλφαβητική σειρά, είναι:



Κοινοβουλευτικά μέλη

Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης του Ιωάννη, βουλευτής Β΄ Αθηνών
Βλάχος Γεώργιος του Θεοδώρου, βουλευτής Αττικής
Τραγάκης Ιωάννης του Παναγιώτη, βουλευτής Β’ Πειραιώς
Σπυράκη Μαρία του Λεωνίδα, ευρωβουλευτής


Μη κοινοβουλευτικά μέλη

Ιωαννίδης Αθανάσιος του Θωμά
Λυγούρα Δήμητρα του Γεωργίου
Παπαγγελόπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου
Σταμούλης Στέφανος του Παναγιώτη

Ομιλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής,

Σας καλωσορίζω στη δεύτερη μας συνεδρίαση. Είναι τιμή να είμαι Γραμματέας αυτής της Πολιτικής Επιτροπής.

Ξεκινάμε μαζί τη νέα σελίδα της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκινάμε μαζί την προσπάθεια για να δυναμώσουμε τη φωνή της παράταξής μας και να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει η χώρα μας. Ένα μέλλον συνυφασμένο με την ανάπτυξη, τη δημιουργία, την αξιοκρατία, την αριστεία, την κοινωνική συνοχή, τη Δημοκρατία. Αυτές οι αξίες και οι άνθρωποι που τις πρεσβεύουν είναι το οξυγόνο της παράταξής μας.
 

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής

 
Σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραφε τη Συμφωνία Ένταξης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Το μεγάλο όραμα της ενσωμάτωσης της Ελλάδος στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης είχε γίνει πράξη. Αυτή η μεγάλη κατάκτηση πριν από ένα χρόνο κινδύνευσε να χαθεί. Και σήμερα δυστυχώς ακόμα η πληγή που άνοιξαν οι ολέθριοι χειρισμοί του α’ εξαμήνου του 2015 δεν έχει κλείσει.

Η σημερινή Πολιτική Επιτροπή διεξάγεται σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα.

Οι αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup, επιβεβαιώνουν με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τις συνέπειες που έχει για την πατρίδα και τους Έλληνες η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και η απερίσκεπτη και αλλοπρόσαλλη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η καρδιά του Καραμανλισμού χτυπά δυνατά στις δημοκρατικές διαδικασίες

ioannidis-meimarakis-karamanlis
Ο Σάκης Ιωαννίδης απέδειξε πως έχει πολιτική δύναμη και καρδιά αγωνιστή. Βγήκε δυνατά απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα και ζήτησε την παραίτησή του για να φύγει η τοξικότητα από τη ΝΔ. Και έκτοτε η ΝΔ άρχισε να ανεβαίνει από το 14% έφτασε το 29% των εθνικών εκλογών, με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.Δεν πτοήθηκε ούτε από την φασιστικού τύπου «απόλυση» του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την εκλεγμένη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ.
Ο Σάκης Ιωαννίδης παιδί μπολιασμένο με ιδέες και αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην εσωκομματική μάχη για την προεδρία της ΝΔ στήριξε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αυτό το πλήρωσε στο τέλος όλη η ΟΝΝΕΔ, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος αρχηγός με «φρέσκιες» ιδέες, διαπίστωσε πως δεν έφτανε η απαξίωση του Σάκη Ιωαννίδη για να τελειώσει με τις Καραμανλικές καταβολές της νεολαίας και έτσι «διέταξε» το λουκέτο της.

Το «Χριστός Ανέστη» ψάλλουν με τον Πούτιν (βίντεο) #PUTIN


Το πρώτο «κάψιμο» στον ήλιο: 3 tips για να το αντιμετωπίσετε

logo newsletter

 

Μαζική τροφική δηλητηρίαση προσφύγων στο HOT SPOT του Πειραιά.


Κατα την εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο προσήλθαν απο το ΗΟΤ SPOT του Πειραιά 80 πρόσφυγες  με οξεία τροφική δηλητηρίαση.
Διαβάστε περισσότερα

Είναι τυχαίο που ο Πούτιν δεν εμπιστεύεται...

xristoforakos-mitsotakis
Πολύ κοντά στους Γερμανούς, θεωρεί ο Ρώσος ηγέτης, ότι βρίσκεται ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ.
Γι αυτό άλλωστε του ζήτησε να στηρίξει τις συμφωνίες της Ρωσίας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά τη συνάντησή τους μέσα στη μαύρη νύχτα…

Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Μαΐου 2016 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δελτίο τύπου για το δημοτικό συμβούλιο  - 26.5.16

Βασίλης Νανόπουλος : Προετοιμαστείτε για την ανομβρία, στηρίξτε τους πολιτιστικούς συλλόγους, λειτουργήστε τα υπηρεσιακά συμβούλια ,ετοιμάστε σχέδιο για τουρισμό και τα απορρίμματα .

Η Συμμαχία Πολιτών κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων της 26.5.2016 και προ ημερησίας διατάξεως θέσαμε τα παρακάτω θέματα :

«Πόλεμος του Θρόνου» στο Άγιον Όρος λίγο πριν φτάσει ο Πούτιν

«Πόλεμος του Θρόνου» στο Άγιον Όρος λίγο πριν φτάσει ο Πούτιν
Αθήνα
Σε μάχη παρασκηνίου για το ποιος θα καταλάβει έναν... θρόνο στο Άγιον Όρος, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ή ο Προκόπης Παυλόπουλος, επιδόθηκαν αγιορείτικες αρχές και Πολιτεία, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν καθ' οδόν προς τον Άθω για το πολυσυζητημένο προσκύνημά του.
Όπως αναφέρεται στην Καθημερινή, «νικητής», εξήλθε τελικά ο κ.Πούτιν, ο οποίος παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου από τον επισκοπικό θρόνο, με τον κ. Παυλόπουλο να μην παρίσταται καθόλου στην τελετή και να υποδέχεται τον κ. Πούτιν στα σκαλιά του κτιρίου της Ιεράς Κοινότητας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος


Στο Άγιο Όρος έφτασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος νωρίτερα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στη συνέχεια αναχώρησε οδικώς για την Τρυπητή Χαλκιδικής και από εκεί με σκάφος έφτασε στο λιμάνι της Δάφνης, από όπου οδικώς έφτασε στις Καρυές του Αγίου όρους.

Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Φανάρι.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

: Πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία Άργους

Άργος: Φωτιά ξέσπασε στον Προφήτη Ηλία

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 9:00 το βράδυ, στον Προφήτη Ηλία Άργους, η οποία ξεκίνησε από τις παρυφές κοντά στο νοσοκομείο Άργους. Η Πυροσβεστική υπηρεσία Άργους πήγε άμεσα με 3 οχήματα και 10 άνδρες, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά αμέσως υπό έλεγχο ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. 
 Γίνεται προανάκριση από την Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: parapolitikaargolida

Φρικτός θάνατος για 36χρονο αγρότη στο Καλέντζι Κορινθίας - Τον διαμέλισε το τρακτέρ του

http://www.creteplus.gr/assets/pages/10199-agrotis-peloponniso.jpeg
Ένας 36χρονος, κατά την διάρκεια εκτέλεσης αγροτικών εργασιών με τρακτέρ, σε αγρόκτημά του στην θέση Παλιάμπελα στο Καλέντζι Κορινθίας, καταπλακώθηκε και έχασε την ζωή του. 
Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει το άροτρο που έσερνε το τρακτέρ, αυτό τον καταπλάκωσε και τον διαμέλισε. 
Προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακράτα: 73.000 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από ΑΤΜ τράπεζας αφού πρώτα προκάλεσαν έκρηξη

Ακράτα: 73.000 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από ΑΤΜ τράπεζας αφού πρώτα προκάλεσαν έκρηξη
Περίπου 73.000 ευρώ άρπαξαν τα ξημερώματα από το ΑΤΜ τράπεζας στο Κράθιο Ακράτας, άγνωστοι δράστες, οι οποίοι προηγουμένως προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, ώστε να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα χρήματα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έφθασαν στο υποκατάστημα με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί στις 18 Μαΐου από την Καλλιθέα Αττικής
Στην συνέχεια απενεργοποίησαν την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν έξω από την τράπεζα και κατόπιν ξήλωσαν το προστατευτικό κάγκελο, που ήταν τοποθετημένο στην άκρη του πεζοδρομίου. 
Αμέσως μετά, ένας από τους δράστες, όπως εικάζεται, μπήκε στο αυτοκίνητο και κάνοντας όπισθεν έσπασε την τζαμαρία της τράπεζας. Έχοντας πλέον πρόσβαση στο εσωτερικό της τράπεζας, οι άγνωστοι κατευθύνθηκαν προς το ΑΤΜ, στο οποίο διοχέτευσαν ποσότητα αερίου και προκάλεσαν έκρηξη. Στην συνέχεια πήραν τα χρήματα που βρήκαν μέσα και έφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν περίπου 50 μέτρα μακριά από την τράπεζα, αφού προηγουμένως του έβαλαν φωτιά. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin - Υπέρ της περαιτέρω σύσφιξης των ελληνορωσικών σχέσεων




Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε αργά χθες το βράδυ, με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin.


Στην αρχή της συνάντησης έγινε ο ακόλουθος διάλογος:

Vladimir Putin: «Κύριε Μητσοτάκη, με μεγάλη χαρά μπορώ να πω ότι και στη Ρωσία και στην Ελλάδα, η ανάπτυξη των διακριτικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας, υπερβαίνει την πολιτική.

Κάναμε πολλά για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων όταν εδώ στην Ελλάδα, βρισκόταν  στην Κυβέρνηση οι εκπρόσωποι  του κόμματός σας.  

ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
 
 Του Γρηγόρη Κλαδούχου

Το ΜΕΓΑ περνάει κρίση, γιατί δεν το χρειάζονται όπως ήταν. Ούτε αυτοί που το έστησαν, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που το συγκρότησαν είδαν ότι ο αγώνας τους να “λογικευτεί” ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτυχή κατάληξη.
Κανένας δεν θέλει να βλέπει τον αντίπαλό του νικητή. Και οι κυβερνητικοί προ παντός. Άλλο νικημένος και άλλο να αποδέχεσαι την ταυτότητα που ήθελε να σου επιβάλλει ο εχθρός σου.