Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αναστάσιος Γκιολής ο εθελοντής γιατρός στο 3o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO / 1ο Νοτίου Ελλάδος.

Το 3o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO / 1ο Νοτίου Ελλάδος  Και ο Εθελοντής Γιατρός
Τελικά το σύνθημα της υπο τον Ηλία Ανδρικόπουλο Δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης " Όλοι μαζι μπορούμε " αποδεικνύεται ως κυρίαρχη πρόταση. και αποκτά σάρκα και οστά. 
Πολλοί κάτοικοι του Δήμου, απλοί ανώνυμοι και επώνυμοι άνθρωποι το "φωνάξαν"  με τον εθελοντισμό και την βοήθεια που προσφεραν, σήμερα στο 3o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO / 1ο Νοτίου Ελλάδος. 
Το  παρών έδωσε , στο ΕΝDURO 3 , που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η μότο λέσχη Ξυλόκαστρου, και ο Ιατρός - Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου Αναστάσιος Γκιολής, ο οποίος εθελοντικά παρείχε τις υπηρεσίες τους στο Πανελλήνιο  αυτό πρωτάθλημα.. 
Εδώ βλέπουμε τον κ. Γκιολή  να προσφέρει την υπηρεσίες του στους αθλητές , στο χωριό Σοφιανά, ένα χωριό από τα πιο ορεινά χωριά της Κορινθίας.  στις ανατολικές πλαγιές του Μαύρου Όρους σε υψόμετρο 940 μέτρων,

Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Σε μια χώρα όπου η Κυβέρνηση νομοθετεί, όπως ομολογεί, αντισυνταγματικά και 9 στους 10 ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι από την Κυβέρνησή τους χωρίς να συγκινείται διόλου, τότε όλα είναι πιθανά. 

Με τον πιο ωμό τρόπο Τσίπρας και Καμένος σέρνουν την Ελλάδα στην ύφεση και τη φτώχεια, διατηρώντας ταυτόχρονα τους ίδιους και τους οπαδούς τους πλούσιους και ατάραχους. Αποδεικνύουν έτσι ότι αντιπροσωπεύουν πλέον τον έναν (1) στους δέκα (10) Έλληνες, δηλαδή το καθεστώς λεηλασίας της Ελλάδας, που μάταια χαροπαλεύει να μείνει ζωντανό στην νέα εποχή της ανθρωπότητας σφιαχταγκαλιασμένη με τη νομή της εξουσίας.

Εξαφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο – Φόβοι για απαγωγή

Θρίλερ! Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο - Το περίεργο τηλεφώνημα και οι απειλές των τελευταίων ημερών

Μια σοκαριστική είδηση για τον Άλαν Πουλίδο έρχεται από τα Μέσα του Μεξικού. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσιεύματα στη χώρα αναφέρουν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής.
Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Στη συνέχεια οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους.

Ώρες αγωνίας για τη Μαριέττα Γιαννάκου

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/05/gianakou.jpg
 Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας της πρώην υπουργού Παιδείας και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου, που το βράδυ του Σαββάτου (28.05.2016) μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κακή κατάσταση και με έντονη δύσπνοια στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Η πρώην υπουργός Παιδείας, που πάσχει από διαβήτη εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, έφτασε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αρχικά οι γιατροί φοβήθηκαν πως είχε υποστεί πνευμονική εμβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα χρειάστηκε να της κάνουν μαλάξεις επί μισή ώρα, ενώ ήταν πεσμένο και το οξυγόνο στο αίμα της.

«Χέρι – χέρι» στη Γ΄ Εθνική, ΑΟ Ζευγολατιού και Θύελλα Ραφήναε




Α.Ο. Ζευγολατιού και Θύελλα Ραφήνας εξασφάλισαν από σήμερα και μαθηματικά την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική. 
Στον αγώνα μπαράζ της πέμπτης  αγωνιστικής στον 11ο όμιλο, που έγινε στο Ζευγολατιό παρουσία 300 θεατών οι δύο πρωταθλήτριες έμειναν  στο 0 - 0 και πήραν τον πόντο που ήθελαν και την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική
ΑΟ Ζευγολατιού : Μητσόπουλος ( 60΄Κόντης), Μαλαχάτης, Σπυρόπουλος,  Βελέντζας Κ , Καλλίρης, Αυγερινός , Παινέσης ( 69΄Μπαλής),  Χατζησοφρωνίου ( 55΄ Κλαδάκης) ,  Χουσελάς , Μυργιώτης ,Γκολέμης 
Θύελλα Ραφήνας: Δράμπαλης, Φύτρος, Στάφα, Αράπης, Ντούνης (65΄ Μπαξεβάνης), Ντόσκας Μανουσάκης,  Χαρακτίδης (53 Γεωργιάδης), Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος, Ζέκιο. (76΄ Παπαδόπουλος)

Στη Σάμο στον άλλο αγώνα του 11ου ομίλου ο Πυθαγόρας σημείωσε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ καθώς επικκράτησε με 3 – 2 επί του Α.Ο Ζωφριάς

Η 5η αγωνιστική
Πυθαγόρας – ΑΟ Ζωφριάς  3 - 2
ΑΟ Ζευγολατιού-Θύελλα Ραφήνας 0 - 0
Βαθμολογία
 ( Σε 5 αγώνες)
1.Θύελλα Ραφήνας
        8 - 0    11
2.ΑΟ Ζευγολατιού
         7 - 5    10
--------------------------------------------
3.Α.Ο Ζωφριάς
            3 - 6      4
4.Πυθαγόρας
               0 – 7      3

Ξυλόκαστρο: το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro

Δόθηκε η εκκίνηση  του 3ου Πανελλήνιου   Πρωταθλήματος  ENDURO στο Ξυλόκαστρο Βίντεο Φώτο
Με συμμετοχή 98 αθλητών ξεκίνησε σήμερα στη  Μαρίνα Ξυλόκαστρου, το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro καιι πρώτο Νοτίου Ελλάδος που διοργάνωσε η μότο λέσχη Ξυλόκαστρου.
Ο τερματισμός και τα μετάλλια αναμένεται να απονεμηθούν μετά τις 5 η ώρα .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος οι αντιδήμαρχοι  Μάνος Αλογογιάννης, Δημήτριος Κάσιος, Κωνσταντίνος Κουσουλός , ο γιατρός Δημοτικός σύνβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Αναστάσιος Γκιολής και πλήθος κόσμου. 
Σε δηλωσεις του ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος τόνισε τα εξής:
Για άλλη μια φορά, ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συνεργαζόμενος και υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες, οπως η σημερινή της Μοτολέσχης Ξυλοκάστρου, αλλάζει την εικόνα του Δήμου μας αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του. Τελικά το σύνθημα μας " όλοι μαζι μπορούμε " αποδεικνύεται ως κυρίαρχη πρόταση. Ενα μεγάλο μπράβο στην Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου και στους συμμετέχοντες αθλητές!

«Η αξημέρωτη νύχτα του 1453» – Η συγκλονιστικη αφήγηση της Μ.Κορομηλα για την Άλωση (βίντεο)


 
Oι παλιές προβλέψεις το έλεγαν:
«Η Πόλη που έχτισε ο γιος της Αγίας Ελένης, ο ισαπόστολος και Μέγας Κωνσταντίνος, θα ζήσει .1000 χρόνια. Και θα χαθεί, είχαν πει οι αστρολόγοι, όταν θα βασιλεύσει πάλι κάποιος Κωνσταντίνος, γιος κι αυτός μιας μάνας που θα ονομάζεται Ελένη. (σ. Ελένη Δραγάτση).
1453 
«Και τα τελευταία μεσάνυχτα της ύστατης αγωνίας θα αρχίσουν μετά την πανσέληνο του Μαΐου».
Το ΄λεγαν κι αυτό οι παλιές προφητείες. (Από Μαριάννας Κορομηλά: «Η ύστατη αγωνία της Βασιλεύουσας»)

Μόνο με γραπτές εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ οι διορισμοί


ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ
Η υπόθεση των πλαστών πτυχίων όσων προσελήφθησαν στο Δημόσιο, μοριοδοτούμενοι πλασματικά και καταλαμβάνοντας τις θέσεις άλλων υποψηφίων που πληρούσαν αξιοκρατικά τα κριτήρια, αναδεικνύει τη διαρκή παθογένεια του δημόσιου τομέα μέχρι σήμερα, την πελατειακή σχέση του με τα πολιτικά κόμματα και την ανεπάρκεια του θεσμικού πλαισίου που διέπει όλο το περιβάλλον προσλήψεων, αξιολόγησης, απόδοσης, ελέγχου και εφαρμογής των πειθαρχικών ποινών στους δημοσίους υπαλλήλους.
Συγκεκριμένα:

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ "ΦΛΕΤΑΡΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ


Πέμπτη αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και στον 11ο όμιλο, το ματςτου σημερινού προγράμματος στο Ζευγολατιό  παρουσιάζουν εκ των πραγμάτων εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Στο Ζευγολατιό ο νταμπλούχος Κορινθίας  και διεκδικητής της ανόδου ΑΟ Ζευγολατιού  υποδέχεται σε αγώνα ντέρμπι την μέχρι στιγμής πρωτοπόρο του ομίλου Θύελλα Ραφήνας , το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ποία από τις δύο ομάδες κερδίσει απο σήμερα το εισητήριο  ανόδου στη Γ Εθνική Στον άλλο αγώνα στη Σάμο ο αδιάφορος βαθμολογικά Πυθαγόρας Κοντακαίικων αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Δυτικής Αττικής Α.Ο Ζωφριάς.
Η 5η αγωνιστική
Πυθαγόρας-Ζωφριά
ΑΟ Ζευγολατιού-Θύελλα Ραφήνας
Βαθμολογία
 (4 αγωνες)
1.Θύελλα Ραφήνας    10    8-0
2.ΑΟ Ζευγολατιού    9    7-5
--------------------------------------------
3.Ζωφριά    4    3-6
4.Πυθαγόρας    0    0-7
Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

To rpn.gr σε συνεργασία με τους «Δυτικούς Κορινθιακού Ορίζοντες»  θα σας μεταδώσει ραδιοφωνικά, σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου τον αγώνα της Θύελλας Ραφήνας με το Ζευγολατιό. Μπορείτε να ακούσετε τη ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα ΕΔΩ   


ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: Τελικά το σύνθημα μας " όλοι μαζι μπορούμε " αποδεικνύεται ως κυρίαρχη πρόταση...μπράβο στην Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου


Για άλλη μια φορά, ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συνεργαζόμενος και υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες, οπως η σημερινή της Μοτολέσχης Ξυλοκάστρου, αλλάζει την εικόνα του Δήμου μας αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του. Τελικά το σύνθημα μας " όλοι μαζι μπορούμε " αποδεικνύεται ως κυρίαρχη πρόταση. Ενα μεγάλο μπράβο στην Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου και στους συμμετέχοντες αθλητές!

Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στη Βουλή για το προσφυγικό

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

Αθήνα, 29 Μαΐου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, υπό τον Πρόεδρό της κ. Πέδρο Αγκραμούντ, θα επισκεφθεί τη χώρα μας, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 30 και 31 Μαΐου, και θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και εκπροσώπους αρχών, υπηρεσιών και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Η αντιπροσωπεία θα μεταβεί, επίσης, σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Αττική και τη Λέσβο.

Champions League: "Βασίλισσα" της Μαδρίτης! "Βασίλισσα" της Ευρώπης η ατσαλένια Ρεάλ!

Champions League: `Βασίλισσα` της Μαδρίτης! `Βασίλισσα` της Ευρώπης η ατσαλένια Ρεάλ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 11η φορά στην ιστορία της, στο συγκλονιστικό τελικό του “Σαν Σίρο” που κρίθηκε στα πέναλτι -Μοιραίος παίκτης για την Ατλέτικο ο Χουανφράν που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο "άφαντος" στον αγώνα Ρονάλντο έγινε ήρωας, καθώς πέτυχε το πέναλτι του τίτλου -Η “βασίλισσα” στο δεύτερο τελικό της με την Ατλέτικο νίκησε και πάλι. Είχε νικήσει 4-1 πριν από δύο χρόνια

Προσλήψεις: Ποιες είναι οι 1.600 θέσεις που έχουν ανοίξει σε Δημόσιο, ΟΤΑ (λίστα)

1.600 προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες αλλά και εταιρείες και φορείς του Δημοσίου που “τρέχουν” αυτό το διάστημα, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr. Aναλυτικά:
Πρόσληψη 156 εργατών καθαριότητας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Πρόσληψη 170 ατόμων στα ΕΛΤΑ
Πρόσληψη 16 ατόμων στην Π. Αττικής
Πρόσληψη 10 εργατών στο Δ. Σπάτων – Αρτέμιδος
Πρόσληψη 9 ατόμων στη Σητεία
Πρόσληψη 8 εργατών στο Δ. Δάφνης-Υμηττού
ΥΠΕΣΔΑ: 599 προσλήψεις σε δήμους (λίστα)
Πρόσληψη 59 ατόμων στην ΠΕ Αρκαδίας
Πρόσληψη 11 ατόμων στο Δ. Ορχομενού
Πρόσληψη 26 ατόμων στη Διεύθυνση Δασών Χανίων
Πρόσληψη 20 ατόμων στην Υπηρεσία Ασύλου
ΥΠΕΣΔΑ: 448 προσλήψεις σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ (λίστα)
Προσλήψεις 25 υπαλλήλων πυρασφάλειας στο Δ. Κατερίνης
Προσλήψεις 51 ατόμων στο Δ. Πατρέων

Οι ίδιοι, τώρα διαφημίζουν τις κατασχέσεις - ξαφνικός θάνατος για τους μικρομεσαίους

tsipras kammenos give5
Εντός δύο μηνών ο ξαφνικός θάνατος για τους μικρομεσαίους, τόσο θα κρατήσουν αυτοί που είχαν καταφέρει να επιβιώσουν από την κρίση.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥ Οι ΣΥΡΙΖΑίοι διχάζουν την κοινωνία – Δηλώσεις-σοκ για ταξικό πρόσημο και φορολόγηση του «ΝΑΙ»

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/05/kosyriza-1000.jpg 
Μόνο τον φόρο πολιτικών φρονημάτων δεν έχουν σκεφτεί να προτείνουν -τουλάχιστον δημοσίως-  μέχρι στιγμής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας παρ’ όλα αυτά τις δηλώσεις και την προσπάθεια, να διχάσουν την ελληνική κοινωνία.

Με μπροστάρη τον Γιώργο Κυρίτση, που ομολόγησε πως είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης η φορολογική επιβάρυνση των «Μενουμε Ευρώπη» και μάλιστα υπεραμύνθηκε της θέσης του όταν δέχτηκε κριτική γι’ αυτή, μη αναδιατυπώνοντας τη φαιδρή του τοποθέτηση, ακολουθεί τώρα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εύη Καρακώστα που δήλωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης έχει «ταξικό πρόσημο».