Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ο φίλος του 14χρονου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του φρικτού εγκλήματος!

kid2 Μια «ανάσα» από τον δολοφόνο του 14χρονου βρίσκεται η Αστυνομία
Ο φίλος του 14χρονου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του φονικού στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία του χωριού Γέφυρα! Νωρίτερα οι Αρχές είχαν δηλώσει πως βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου αφού στον τόπο του εγκλήματος που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού είχε εγκαταληφθεί το μαχαίρι του εγκλήματος αλλά και στα νύχια του υπήρχε το γενετικό υλικό του δράστη, αποτέλεσμα της προσπάθειας του 14χρονου να αμυνθεί.
Στην αρχική του κατάθεση ο φίλος του 14χρονου είχε δηλώσει πως έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο και χώρισαν για να πάνε στα σπίτια τους και έπειτα δεν ξαναείδε το αδικοχαμένο παιδί.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου "Αποδίδουμε στην παγκόσμια κοινότητα ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της χώρας μας



"Σήμερα πραγματικά αποδίδουμε στην παγκόσμια κοινότητα ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της χώρας μας. Και είναι αληθές ότι το ανάκτορο του Νέστορα, το ανάκτορο του Νηλέα, είναι από τα σημαντικότερα ανάκτορα της Μυκηναϊκής εποχής, που σώζεται σε μία εξαιρετική κατάσταση" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη  τελετή εγκαινίων του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου του Νέστορα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι "θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες, ώστε ο χώρος αυτός να φέρει κοντά μας όλους τους παγκόσμιους φίλους, τους παγκόσμιους θαυμαστές του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού". 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ



Η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων αξιολογήθηκε στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα. Η μέτρηση ενός πιθανού αποτελέσματος με μεθόδους παλαιάς εποχής δεν βοηθούν πια  ιδιαίτερα την επιστήμη τους.
Η σημερινή δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" και πανηγυρίστηκε όχι άδικα πιστοποιεί τα δύο σηψαιμικά φαινόμενα της κοινωνίας μας πέραν του σημαντικότερου που κανείς περιέργως δεν καταγράφει, δεν στιγματίζει και δεν θεραπεύει ως κοινωνική και πολιτική αρρώστια. 

Ο Μίλικ λύτρωσε τους Πολωνούς ποθ επικράτησαν με 1 - 0 της Β. Ιρλανδίας !

Euro 2016: Ο Μίλικ λύτρωσε τους Πολωνούς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Πολωνία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Β. Ιρλανδίας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης, και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro.
Η Β. Ιρλανδία μπήκε στο γήπεδο με στόχο να μην δεχτεί γκολ στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε Euro. Το πλάνο της ομάδας Μάικλ Ο'Νιλ απέδωσε καρπούς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Πολωνοί δεν βρήκαν πολλούς ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία τους.
Η Πολωνία "λύγισε"την βορειοϊρλανδική άμυνα στο 51', όταν ο Μπλαστσικόβσκι μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα στον Μίλικ και ο επιθετικός του Άγιαξ άνοιξε το σκορ με ωραίο αριστερό πλασέ.
Η Β. Ιρλανδία προσπάθησε να γίνει απειλητική μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά δεν τα κατάφερε.
ΠΟΛΩΝΙΑ: Στσέσνι, Πίστσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γεντζέιτσικ, Ματσίνσκι (78' Γιοντλόβιετς), Κριχόβιακ, Μπλαστσικόβσκι (89' Γκροσίτσκι), Καπούστκα (88' Πέσκο), Μίλικ, Λεβαντόβσκι.
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΜακΓκόβερν, ΜακΛόχλιν, Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, ΜακΌλεϊ, Νόργουντ, Μπερντ (76' Γουόρντ), Στίβεν Ντέιβις, ΜακΝερ (46' Ντάλας), Σέιν Φέργκιουσον (66' Ουάσινγκτον), Λάφερτι.

Η πρώτη της Γερμανίας και του Λεβαντόφσκι - Για την πρώτη νίκη Πολωνία και Β.Ιρλανδία

Η πρώτη της Γερμανίας και του Λεβαντόφσκι 
Ενα από τα φαβορί του EURO 2016, η Γερμανία, ξεκινά σήμερα, Κυριακή (22:00) τις υποχρεώσεις της με αντίπαλό την Ουκρανία στο «Pierre Mauroy» της Λιλ. Πάντα έβρισκε τον τροπο η «Νατσιονάλμανσαφτ» να ξεπερνά τον ουκρανικό σκόπελο, ακόμα κι όταν τέθηκε εν κινδύνω για πρώτη φορά η συμμετοχή της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με γκολάρα του Μόντριτς η Κροατία 1-0 την Τουρκία

Σουτ τηλεφώνημα ο Μόντριτς! (pics)Σουτ τηλεφώνημα ο Μόντριτς! (pics)
Με τέρμα του Μόντριτς στο 41ο λεπτό, η Κροατία συνέχισε τη θετική παράδοση που τη θέλει να βγαίνει αλώβητη από τους αγώνες της πρεμιέρας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Στο Parc des Princes του Παρισιού, η ομάδα του Τσάτσιτς επικράτησε 1-0 της Τουρκίας στη 1η αγωνιστική του Δ` Ομίλου και βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια του Euro 2016.

Μακελειό σε γκέι κλαμπ με 50 νεκρους στο Ορλάντο των ΗΠΑ

Ορλάντο, Φλόριντα
Αιματοκύλισμα σε γκέι κλαμπ στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα. Πενήντα άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 53 τραυματίστηκαν στο πιο αιματηρό επεισόδιο με μαζικούς πυροβολισμούς στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ένοπλος εισέβαλε στο κλαμπ Pulse τα ξημερώματα της Κυριακής, ανοίγοντας πυρ και κρατώντας ομήρους, ζωσμένος «με κάποιου είδους μηχανισμό».

Ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς, ωστόσο τελευταίες ανακοινώσεις των αρχών ανεβάζουν τους νεκρούς σε 50 και τους τραυματίες σε 53. Υπάρχουν δε φόβοι για αύξηση του αριθμού των θυμάτων καθώς τραυματίες υποβάλλονται ακόμη, αρκετές ώρες μετά το περιστατικό, σε χειρουργικές επέμβάσεις και ορισμένοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τουρκία-Κροατία

Πρεμιέρα στον Δ΄ όμιλο, με την Τουρκία να αντιμετωπίζει την Κροατία (16:00) στο «Parc des Princes». Σε έξι αναμετρήσεις οι Κροάτες έχουν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, όμως η μία εξ αυτών είχε και... συνέχεια. Ο προημιτελικός του EURO 2008 (1-1) οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι όπου η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.  
Ωστόσο, τρία χρόνια αργότερα η «Χρβάτσκα» πήρε εκδίκηση, αποκλείοντας την σημερινή της αντίπαλο από το EURO 2012 στα play-offs των προκριματικών. Και η ιστορία συνεχίζεται, καθώς οι δύο ομάδες κληρώθηκαν στον ίδιο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.
Ερωτηματικό αποτελεί η Κροατία του Αντε Τσάτσιτς, πρώην προπονητή της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο οποίος στα 62 του κλήθηκε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, να αντικαταστήσει τον Νίκο Κόβατς. Ενας άγνωστος, ο οποίος κέρδισε αρκετή δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες όταν γνωστοποίησε την απαγόρευση στο σεξ που έχει επιβάλει στους παίκτες του, πριν από τους αγώνες! Αντίθετα, οι Τούρκοι από το 2013 εμπιστεύτηκαν ξανά τη... σίγουρη λύση του Φατίχ Τερίμ για τρίτη φορά (1993-1996 η πρώτη, 2005-2009 η δεύτερη). Ο Τερίμ ο οποίος είναι 25 ημέρες γηραιότερος του Τσάτσιτς, καθώς αμφότεροι έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 1953.
Διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Ερικσον, στο πρώτο του ματς μετά τον τελικό του Europa League, Σεβίλη-Λίβερπουλ 3-1 στις 18 Μαϊου.
1η αγωνιστική:

12/6 Παρίσι Τουρκία - Κροατία 16:00

13/6 Τουλούζ Ισπανία - Τσεχία 16:00

Δημοφιλή Tweet Tweet Tweet




avatar
Nikos Portokaloglou
@nportokaloglou

Καλημέρα παίδες!!!


reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ









avatar
Ανδρέας Ψυχάρης
@APsycharis

Καλημέρα. "Περί αρχαίων ελληνικών και άλλων δαιμονίων" #vima



tovima.gr - Περί αρχαίων ελληνικών και άλλων δαιμονίων

«Ερως ανίκατε μάχαν, Ερως, ος εν κτήμασι πίπτεις, ος εν μαλακαίς παρειαίς νεάνιδος εννυχεύεις, φο...

tovima.gr



reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
Kostis Hatzidakis
@K_Hatzidakis

Εμείς είμαστε υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής, με την έννοια να έχουμε σταθερές κυβερνήσεις.@amna_news

reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
Μελωδία fm 99.2
@melodiafm992

"Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη" - Ελένη Βιτάλη
Στίχοι/Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος

Σάββατο 11 Ιουνίου ο Διονύσης...


reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
ΑυγερινόςΧατζηχρυσός
@avgerinosx

Προς ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά-Απαιτήστε τώρα τις Πολεμικές Αποζημιώσεις από τα SS των Τσάμηδων via @olympiada



Προς ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά-Απαιτήστε τώρα τις Πολεμικές Αποζημιώσεις από τα SS των Αλβανών Τσάμηδων

Οι ένοπλοι Τσάμηδες πολέμησαν στο πλευρό των SS και της Βερμαχτ και συμμετείχαν σε πολλές εκκαθαρ...

olympia.gr



reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
N. Ago
@NikoAgo

Δυο εκ των διοργανωτών του #παραιτηθειτε, το μοντέλο Παπαγγέλη και ο αιώνιος δημόσιος υπάλληλος @TsoukaladakisG :


reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ