Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ "ΓΚΙΟΥΛΕΝ" Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στην πρώτη αποκάλυψη του thedayaftergr για το δίκτυο του «Έλληνα Γκιουλέν», Πολύκαρπου Ψωμιάδη, που εξακολουθεί να ελέγχει την Ελλάδα της φτώχειας, της εξαθλίωσης και κυρίως του αφελληνισμού, οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν φυσιολογικές. Ένοχη σιωπή από τους γνωρίζοντες και εύλογη απορία από τους μη δεχόμενους να αποδεχτούν ότι ένα πρόσωπο, με τις ευλογίες ενός διεθνούς παράλληλου κόσμου, υπέταξε μία ολόκληρη κοινωνία, ένα Κράτος, ένα Έθνος με σκοπό να το οδηγήσει στο διαμελισμό του.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Αυτοκτονία 52χρονου καθηγητή Αγγλικών


Οι συζητήσεις και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον αναπάντεχο χαμό του 52χρονου από τον Συνοικισμό Κορίνθου.ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τουλάχιστον ένα πενθήμερο πριν.
Όπως αναφέρει το sfedona.gr,το πτώμα του 52χρονου βρέθηκε στα βράχια του φάρου  στο Ηραίον κοντά στη λίμνη Βουλιαγμένης.
Στο σημείο έφθασαν σχεδόν αμέσως στελέχη της αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι οποίοι και  απεγκλώβισαν τη σορό του άτυχου άνδρα από το σημείο και με ένα ιδιωτικό σκάφος μετέφεραν από το σημείο στη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου και από εκεί  στο Νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία.
Ο καθηγητής Αγγλικών Γ..Β που μέχρι πρότινος διατηρούσε φροντιστήριο Αγγλικών στο Σολομό Κορινθίας σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του
Ο εκλιπών είχε σε εξέλιξη σοβαρή δικαστική υπόθεση η οποία και ήταν η αιτία να του αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.


21 & 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 20.00. Γήπεδο Ξυλόκαστρου/ Διεθνής φιλική αναμέτρηση Beach Soccer ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η Eθνική Ελλάδoς Beach Soccer (ποδοσφαίρου άμμου) συνεχίζει την προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα A κατηγορίας και υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας για 2 διεθνή φιλικά που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 (20:00) και Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 18:00 στο ολοκαίνουργιο γήπεδο άμμου του Ξυλοκάστρου .Ειναι τα πρώτα επίσημα φιλικά που γίνονται στην ΕΛΛΑΔΑ απο την ένταξη του αθλήματος στην ΕΠΟ
Επίσης, η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Επίλεκτη Ομάδα Γυναικών Ξυλοκάστρου, στις 22/6 και ώρα 16:00 στο ίδιο γήπεδο
Οι παίκτες και παίκτριες που κλήθηκαν από τον κ. Στέφανο Σοϊλεμέ είναι οι:

Θρίλερ με την τύχη του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου – Αγνοείται μετά από επίθεση αυτοκτονίας στη Συρία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου Εφραίμ ΙΙ μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Κυριακή (19.06.2016) στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας. Σχεδόν 24 ώρες μετά, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν έχει τραυματιστεί ή όχι.
Από την επίθεση του καμικάζι αυτοκτονίας έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και άλλοι πέντε

Απίστευτο: Πώς ο αριθμός του τηλεφώνου σας δείχνει την ηλικία σας


Πρόκειται για ένα τεστ που θα σας «κάψει». Σε αυτό υπάρχουν προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς. Από τον τελευταίο αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου καταλήγει να βρίσκουμε την ηλικία του κατόχου του. Πώς γίνεται αυτό;

Με 500 ατομα το Κεντρο κρατησης Κορινθου\Διαμαρτυρονται οι αστυνομικοι [Video]

a423.jpg2Σοβαρα φαινεται πως ειναι τα ζητηματα που ανακυπτουν απο τη λειτουργια του κλειστου Κεντρου μεταναστων Κορινθου! Ζητηματα που εχουν να κανουν με την ελλειψη αστυνομευσης στην Περιφερειακη ενοτητα Κορινθιας αφου σημαντικη δυναμη του σωματος απασχολειται εκει…

Γνωστός τραγουδιστής «Ξεσάλωσε» με τουρίστριες μέσα στην Θάλασσα!

Ξαναχτύπησε» ο τραγουδιστής Χρήστος Φιοράντης, ο οποίος συνηθίζει να τραβά τα βλέμματα με τα καμώματά του! O Τηνιακός καλλιτέχνης, που έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από τις απρόβλεπτες εισόδους του σε κυκλαδίτικα πανηγύρια,κυρίως στην Σύρο, έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, όπου εμφανίστηκε μαζί...
Περισσότερα  cyclades24.gr

Στην Κύθνο σκάφος με 36 μετανάστες (Φωτό)

Ξύλινη βάρκα με 36 μετανάστες, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κέας-Κύθνου-Σερίφου από πλωτά σκάφη του λιμενικού.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, κάποιος από τους μετανάστες είχε καλέσει νωρίτερα σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112 και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας  και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.
Όπως διαπιστώθηκε τελικά, το σκάφος ...
Περισσότερα cyclades24.gr

Μαζί για το παιδί: Υψώνουμε τα τείχη της εκπαίδευσης ενάντια στην παιδική εργασία

Παρατηρώντας κανείς με μια προσεκτική ματιά τα στοιχεία της Eurostat που κάνουν αναφορά στις ηλικιακές ομάδες της εργασίας θα διαπιστώσει πως η μέτρηση ξεκινά από τα 15 έτη.
Το γεγονός αυτό, παρότι είναι νόμιμο, βάζει σε δεύτερες σκέψεις για το πώς θα ανοίξει η βεντάλια των ηλικιών για την εργασία σε πολλές χώρες της Γηραιάς Ηπείρου τα επόμενα χρόνια καθώς ο συντελεστής της κρίσης έχει μπει σε εφαρμογή στην εξίσωση της διαβίωσης σε όλη την Ευρώπη.

Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

 Στο Κολυμπάρι Χανίων και συγκεκριμένα στην Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης, πραγματοποιούνται οι εργασίες της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου. Ημέρα ενότητας χαρακτήρισε τη σημερινή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο 9χρονου παιδιού στο φαράγγι του Βουραϊκού

Έρευνες για το πώς ένας  9χρονος έχασε την ζωή του στο φαράγγι του Βουραϊκού πραγματοποιούν Πυροσβεστική και Αστυνομία, μετά την ανάσυρση της σορού του ανήλικου από άνδρες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος Βασίλης πραγματοποιούσε πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραικού μαζί με τους γονείς του, καθώς και τρεις ακόμη ενήλικες και άλλα τρία παιδιά. Όταν έφθασαν στο 6ο χιλιόμετρο, κοντά στην περιοχή «Σιφώνι», έπρεπε να διασχίσουν μία πεζογέφυρα.

Ηλίαση: ποια τα συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται;

logo newsletter




iliasi_pos_tha_ti.jpgΗλίαση: ποια τα συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται;

Η ηλίαση είναι μία παθολογική κατάσταση, η οποία προκαλείται από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Ποιες αλλαγές θα «ζήσει» το Δημόσιο ως το 2018

Η αποκομματικοποίηση του Δημοσίου και η αντικατάσταση μέχρι το 2017 όλων των γενικών γραμματέων από εκτελεστικούς γραμματείς, το «πάγωμα» προαγωγών και αυξήσεων στα ειδικά μισθολόγια για τη διετία 2017-2018 (σε περίπτωση που δεν βρεθούν ως τις 30 Σεπτεμβρίου ισοδύναμα) αλλά και η μείωση του αριθμού τους, η βαθμιαία αύξηση των προσλήψεων που γίνονται έναντι συνταξιοδοτήσεων και η εναρμόνιση του νέου μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων με τους δημοσιονομικούς στόχους είναι τα βασικά σημεία της προτεινόμενης συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών στο πεδίο του Δημοσίου.

Ο νέος Θεσμός του Συνταγματικού Δικαστηρίου και η Ξάνθη - Ο υδροκεφαλισμός της Αθήνας και η μαραζωμένη Επαρχία

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος Εμ.ΔημητράκηςΓράφει ο Γεώργιος Εμ.Δημητράκης



Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Προγράμματα βελτιώσεως της υποδομής και αναπτύξεως της Επαρχίας έχουν παραπεμφθεί εις τα χρονοντούλαπα του Κράτους του Κολωνακίου, τώρα με την δικαιολογία, ότι εξαιτίας της κρίσης δεν υπάρχουν χρήματα. Το σεβόμεθα αυτό. Εκείνο που δεν πρέπει να δεχθούμε, είναι να έλθει και πάλιν να μας δηλώσει, ότι πάλιν δεν υπάρχουν χρήματα για την Επαρχία, λόγω τώρα  αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής.

Πέρασαν Γαλλία και Ελβετία, νίκη και... αναμονή για Αλβανία που έγραψε ιστορία

Πέρασαν Γαλλία και Ελβετία, νίκη και... αναμονή για Αλβανία 

Στην επόμενη φάση του EURO 2016 πέρασαν Γαλλία και Ελβετία, από τον 1ο όμιλο. Το τελικό 0-0 ευνόησε και τους δύο με τους «τρικολόρ» να παίρνουν την πρώτη θέση και την ομάδα του Πέτκοβιτς τη δεύτερη. Σε ένα παιχνίδι που οι Γάλλοι είχαν τρία δοκάρια, σκισμένες εμφανίσεις και μια σκασμένη μπάλα και οι Ελβετοί είχαν την κατοχή της μπάλας!