Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Παρέμβαση Παυλόπουλου: Μόνο το ευρωομόλογο θα λύσει την κρίση στην ευρωζώνη

Φωτογραφία Eurokinissi
                                              Φωτογραφία Eurokinissi

Ηχηρή παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κρίση χρέους της ευρωζώνης. «Μόνον η έκδοση μιας μορφής ευρωομόλογου μπορεί ν' αντιμετωπίσει την οξυτάτη κρίση χρέους στην ευρωζώνη», διεμήνυσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγορεύθηκε επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά την ομιλία του, ανέλυσε τα όρια παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μέσω του προγράμματος αγοράς ομολόγων, κατά την πρόσφατη νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (απόφαση της 16.6.2015) και του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας (απόφαση της 21.6.2016).

Πρώτος τελικός EURO Ρονάλντο vs Γκριεζμάν, ματς υπ΄αριθμόν 18...

http://static.in.gr/webstatic/C74A9F20954B61EDCAC73C83D2BD8B3B.jpg
Η Γαλλία και η Πορτογαλία διεκδικούν απόψε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και όπως είναι φυσικό, το «ζευγάρι» που ξεχωρίζει από τον τελικό, είναι η άτυπη «μονομαχία» του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΑΠΛΗ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ

Με μία και μόνο πολιτική κίνηση που αν υπήρχε Σχολή Πολιτικού Πολέμου θα όφειλε να διδάσκεται,  ο Αλέξης Τσίπρας διαπέρασε όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας ως διαβολέας και τα έθεσε σε περιδίνηση, παραμένοντας ο ίδιος ως άλλος Ξέρξης ανενόχλητος και απερίσπαστος στο θρόνο του να παρατηρεί.  Μετά τα μεγαλύτερα εθνικά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εις το όνομα της θρησκείας και της πατρίδας παγκοσμίως, ήρθε τώρα και η Κυβέρνηση της Ελλάδας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαπράξει άλλο ένα εις το όνομα της δημοκρατίας αυτή τη φορά.

Η σωτηρία της Ελλάδος. Ο Ιδιωτικός Τομέας ως εργοδότης του Δημοσίου.



Γράφει ο  Γεώργιος Δημητράκης



Λαθρομετανάστες και Casus belli  -ανύπαρκτοι ηγέτες και εθνική αποτυχία- Του Γεώργιου ΔημητράκηΌσο περισσότερο βαθαίνει η κρίση εις την Ελλάδα, τόσο περισσότερο γίνεται δυσοίωνο το μέλλον των Ελλήνων. Διότι ως Λαός αδυνατούμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε γιατί η οικονομική κρίση προκαλεί απειράριθμες ανατροπές σε όλα αυτά που επί δεκαετίες εθεωρούντο δεδομένα, όπως π.χ. εις την κρατική κυριαρχία, τα ατομικά δικαιώματα, την κοινωνική πρόνοια, η εκπαίδευση, τον δημόσιο χαρακτήρα βασικών αγαθών κ.λπ. Εδώ, δυστυχώς, κυριαρχεί η εσφαλμένη έννοια του «φορέα του δημοσίου συμφέροντος», ότι μόνο οι πολιτικοί και τα αρμόδια όργανα του κράτους μπορούν να αποφασίζουν  για όλα και όχι ουδείς άλλος, με συνέπεια να περιττεύουν οι διαμαρτυρίες των πολιτών.

Ποιες ελιές πρέπει να μας ανησυχούν


 logo newsletter

 

Ποιες ελιές πρέπει να μας ανησυχούν


Πόσες ελιές έχετε στο δέρμα σας; Και ποιες πρέπει να σας ανησυχούν;

Δημόσιο: «Άνοιξε» το Μητρώο Στελεχών – Ποιοι μπορούν να εγγραφούν

Σε λειτουργία τέθηκε από την Παρασκευή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, η οποία τηρείται από το ΑΣΕΠ. Μέσω του Μητρώου θα καλυφθούν επιτελικές θέσεις του δημοσίου, γενικοί, ειδικοί, διοικητικοί, τομεακοί γραμματείς και οι αναπληρωτές τους, καθώς και διοικητές Οργανισμών.
Παλαιότερες εκτιμήσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, υπολόγιζαν σε 40.000 – 45.000 τους δημοσίους υπαλλήλους που δυνητικά μπορούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες στελέχωσης επιτελικών θέσεων.
Ποιοι έχουν τη δυνατότητα εγγραφής; Σύμφωνα με το νόμο, κατόπιν αίτησής τους, στο Μητρώο μπορούν να εγγραφούν:

Τις προτάσεις τους στα θέματα που απασχολούν την παιδική και νεανική ηλικία κατέθεσαν οι «έφηβοι βουλευτές»

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
 
Αθήνα, 10  Ιουλίου 2016
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Σε αναλυτική επεξεργασία του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με την κατάθεση απόψεων και προτάσεων επ’ αυτού, προχώρησαν οι «έφηβοι βουλευτές», κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των ομάδων διαβούλευσης της «Βουλής των εφήβων», το Σαββατοκύριακο.
Οι «έφηβοι βουλευτές» που είχαν μελετήσει συστηματικά και σε βάθος τις κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, το οποίο προετοιμάζεται αυτό το διάστημα από τη Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κατέθεσαν την εμπειρία τους, τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους σε όλο το φάσμα των ζητημάτων που απασχολούν την παιδική και νεανική ηλικία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας δρόμου στο Ξυλόκαστρο




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας δρόμου στο Ξυλόκαστρο που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης για  δεύτερη χρονιά.
Περίπου 700 αθλητές από όλη την Ελλάδα, πήραν μέρος σε αγώνα 12 χλμ, 6 χλμ και 2,5 χλμ στη πόλη...
Μια εύκολη διαδρομή που έδωσε τη δυνατότητα στον ξένο αθλητή να γνωρίσει τα  αξιοθέατα της , να απολαύσει τη διαδρομή έχοντας θέα τη θάλασσα του  Κορινθιακού αλλά και το πανέμορφο Πευκιά...
Μεγάλη φυσιογνωμία της εκδήλωσης η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τζουμελέκα ,την οποία και τίμησε ο Εμπορικός σύλλογος

Ο Ιατρός Αναστάσιος Γκιολής στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στη Μήλο


Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) πιστοποιημένο Εθνικό Δίκτυο του Παγκόσμιου ΟργανισμούΥγείας (W.H.O. Healthy Cities Network) για τη χώρα μας, διοργάνωσε με  επυτιχία το 12 ο  Πανελλήνιο Συνέδριο του, στις 8 και 9 Ιουλίου 2016 στη Μήλο, με θέμα: «Πρόληψη στην Υγεία με πρωταγωνιστές τους Δήμους. Υγιείς και Ανθεκτικές Κοινότητες».
 
Στο πλαίσιο του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ του ΙΤΑ και της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών και Περιβάλλοντος,  υπήρξε και ειδική θεματική ενότητα για την Ανακύκλωση το Περιβάλλον και την Υγεία, και συζητήθηκαν οι βασικές περιβαλλοντικές παράμετροι πάνω στην υγεία του πληθυσμού και  απαντήθηκαν ερωτήματα όπως:

ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΑΓΩΝΩΝ 4,81Μ. ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Kατερίνα Στεφανίδη!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη! (vid)
 Είναι η απόλυτη κυρίαρχος του επί κοντώ στην Ευρώπη και φρόντισε να το αποδείξει σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση. Μετά τα ασημένια μετάλλια στο ευρωπαϊκό της Ζυρίχης το 2014 και στο κλειστό της Πράγας το 2015 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού, φέτος στο Πόρτλαντ, η Κατερίνα Στεφανίδη πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
Η Ελληνία πρωταθλήτρια "τρέλανε" τους πάντες στο Άμστερνταμ, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 4.81μ.έκανε ρεκόρ αγώνων -το κατείχε η Ισινμπάγεβα από το 2006 με 4,80μ.- και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

Αστυνομική επιχείρηση με 58 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/07/astinomika.jpg

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε εκατοντάδες άτομα, προσήχθησαν εκατόν είκοσι εννέα και συνελήφθησαν τελικά πενήντα οκτώ.

Δημοφιλή Tweet

 

avatar
Makis Voridis
@MakisVoridis

Το νομοσχέδιο εντάσσεται στη σειρά των καταστροφικών πολιτικών που έχει υιοθετήσει η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.


reply
retweet
favorite








avatar
Ανδρέας Ψυχάρης
@APsycharis

Ο @AdonisGeorgiadi οφείλει να πει το όνομα του υπουργού

reply
retweet
favorite





avatar
easy 97.2
@easy972gr

#WellnessBeachParty by @FormaGr & @easy972gr
9 &10 Ιουλίου,διασκεδάζουμε με δραστηριότητες πλάι στη θάλασσα
#easy972


reply
retweet
favorite





avatar
Άδωνις Γεωργιάδης
@AdonisGeorgiadi

Καλά που πήγε και ταξίδι στην Κίνα ο @atsipras twitter.com/iefimerida/sta…

reply
retweet
favorite





avatar
Μελωδία fm 99.2
@melodiafm992

"Πάρε με" - Ελένη Δήμου
Στίχοι: Τασούλα Θωμαΐδου
Μουσική: Μιχάλης Καπούλας


reply
retweet
favorite





avatar
Maria Denaxa
@mdenaxa

RT @neosklavos: Δηλαδή θα "έπρεπε" να έχουμε μεγαλύτερες κοινωνικές ανισότητες. twitter.com/DDeliolanes/st…

reply
retweet
favorite