Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Εκλογικός νόμος 1η Εξωκοινοβουλευτική Διαβούλευση


“1η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚH ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ”
με πρωτοβουλία της "κοινωνίας αξιών " και της ΕΔΗΚ.
                  
   
 

Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δ.Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (αίθουσα Κων/νος Καβάφης).
Ανοίγουμε τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο.
 
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος , θα θέλαμε να ακουστούν οι απόψεις σας και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας.
 
Περισσσότερες πληροφορίες εδώ: http://wp.me/p2SV3s-1vi
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1065791160177734/

         

 
 
 
 
 
 
 
 

Γραφείο τύπου_κοινωνία αξιών

Η ΧΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ GREXIT

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΣΤΟ LIBERAL.GR KAI ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΝΤΙΚΑΚΗ   

Ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλά στο Liberal.gr για όλους και για όλα. Τι λέει για την ύπαρξη «Plan Χ», τα σχέδια Βαρουφάκη-Γκαλμπρέιθ και τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο των διαπραγματεύσεων. Προβλέπει και τέταρτο μνημόνιο αλλά θεωρεί βέβαιη την άτακτη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ ανεξαρτήτως της βούλησης της Ελλάδας. Περιμένει κοινωνική έκρηξη το Φθινόπωρο και πολιτικές εξελίξεις μετά την ψήφιση του εκλογικού νόμου.  

Ξήλωμα δικαστών και χιλιάδες συλλήψεις μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/05/dikastirio4.jpgΣε μπαράζ εκκαθαρίσεων στις Ενοπλες Δυνάμεις και το δικαστικό σώμα προχώρησε από το πρωί του Σαββάτου η τουρκική κυβέρνηση, μετά την αποτυχημένη -όπως όλα δείχνουν- απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου Ερντογάν.
Σχεδόν 3.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν συλληφθεί, ενώ οι νεκροί έφτασαν τους 161 -εκ των οποίων περίπου 100 πραξικοπηματίες- και οι τραυματίες τους 1.440. Η αρχική εκτίμηση ότι το πραξικόπημα ήταν έργο από μία ομάδα αξιωματικών στα μεσαία κλιμάκια τελικά διαψευδέται από τις εξελίξεις, καθώς ο κατάλογος των συλληφθέντων στρατιωτικών περιλαμβάνει ανώτατους αξιωματικούς, επικεφαλής μάχιμων και επιτελικών μονάδων.
Μεταξύ των ανώτατων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που συνελήφθησαν είναι και ο διοικητής της Β' Στρατιάς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.
Επίσης, 2.745 δικαστικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ή συλληφθεί, μεταξύ των οποίων μέλη των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας.
Ο τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι οι πραξικοπηματίες δεν είναι στρατιώτες αλλά τρομοκράτες που έβαλαν στο στόχαστρό τους την Εθνοσυνέλευση χθες το βράδυ. Η Τουρκία θα επανεξετάσει την επαναφορά της θανατικής ποινής για εκείνους που κηλίδωσαν τη δημοκρατία στη χώρα, Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ τόνισε ότι σήμερα όλα τα κόμματα απέρριψαν το πραξικόπημα και έκανε λόγο για νέα αρχή στη συνεργασία στο κοινοβούλιο. 

Πανικός στο Νεοχώρι Ζαχάρως – Δράκαινα τσίμπησε 15χρονο στο λαιμό


Πανικός σε παραλία της Ζαχάρως – Δράκαινα τσίμπησε 15χρονο στο λαιμό – Λιποθύμησε ο νεαρόςΣτο Νοσοκομείο της Καλαμάτας νοσηλεύεται ένας 15χρονος που δέχθηκε τσίμπημα δράκαινας, μέσα στη θάλασσα. του Νεοχωρίου Ζαχάρως όπου με συγγενείς και φίλους είχε πάει  για μπάνιο. Ενώ τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα, κολυμπούσαν και έπαιξαν, ο 15χρονος δέχθηκε τσίμπημα από δράκαινα στο λαιμό, πράγμα ασυνήθιστο, καθώς η δράκαινα «χτυπά» συνήθως τα θύματά της στα άκρα. Το τσίμπημα της είναι πολύ οδυνηρό, καθώς το δηλητήριο της περιέχει ένα ισχυρό τοξικό δηλητήριο.

" Ο αρχάριος" το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Το διάλειμμα" στο Δερβενι



Σάββατο 16 - Κυριακή 17/7
“Ο αρχάριος”
(Κωμωδία, 120΄, 2015)
Σκηνοθεσία : Νάνσι Μέγιερ

 

Πρωταγωνιστούν : Αν Χάθαγουεϊ, Ρόμπερντ Ντε Νίρο, Ρενέ Ρούσο, Άντερς Χολμ, Άντριου Ράνελς, Άνταμ Ντεβάιν, Σίλια Γουέστον
 


Προσπαθώντας να "ξαναμπεί στο παιχνίδι" ο 70χρονος χήρος Ben Whittaker (Robert De Niro) αποφασίζει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως εκπαιδευόμενος στο About The Fit, μια ανερχόμενη ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου με θέμα τη μόδα. O Ben θα γίνει γρήγορα δημοφιλής στους (πολύ) νεότερους συναδέλφους του. Ανάμεσά τους και η Jules Ostin (Anne Hathaway), η οποία ίδρυσε και διευθύνει το About The Fit. Η γοητεία, η εμπειρία και το χιούμορ του Ben, θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια δυνατή φιλία με την Jules αλλά και να ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ από την είσοδό του σε μια εταιρία εντελώς διαφορετική από τον Τηλεφωνικό Κατάλογο όπου κάποτε εργάζονταν.
 


Δευτέρα 18 - Τρίτη 19/7 “Captain America-Civil war”
(Περιπέτεια, Επιστημονική φαντασία, 145΄, 2016)
Σκηνοθεσία : Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο
Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Τζόχανσον, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντ. Τζούνιορ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Λέσλι Μπιμπ, Π. Ρουντ, Μαρίσα Τομέι, Άντονι Μακί, Τζ. Ρένερ, Φ. Γκρίλο, Γ. Χαρτ