Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Δημόσιο: Νέες απαιτήσεις δανειστών για το Μισθολόγιο – Ζητούν ένταξη Ενστόλων, Ιατρών, Καθηγητών στο Ενιαίο

«Πακέτο» αιτημάτων στην κυβέρνηση καταθέτουν εκ νέου οι δανειστές, βγάζοντας ταυτόχρονα «κίτρινη κάρτα» στο ελληνικό επιτελείο, διαμαρτυρόμενοι για καθυστερήσεις στην εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν.
Αυτό περιγράφει στο πρωτοσέλιδό της η Real News, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της οποίας, μεταξύ άλλων οι δανειστές ζητούν την ένταξη στο ενιαίο μισθολόγιο όσων κλάδων αμείβονται με ειδικά καθεστώτα μισθολογίων, δηλαδή στρατιωτικών, δικαστικών, καθηγητών ΑΕΙ και γιατρών του ΕΣΥ.
Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, διαβεβαίωνε για μια ακόμη φορά ότι από τις οποίες επερχόμενες

Μην ξεπλένετε αμέσως το "αλάτι" της θάλασσας!

logo newsletter


stogiatroalatithalasas.jpg 

Μην ξεπλένετε αμέσως το "αλάτι" της θάλασσας!


Πηγαίνετε στη θάλασσα για να δροσιστείτε. Συχνά μπαίνετε μέσα και βγαίνετε σε πέντε λεπτά, κατευθύνεστε προς τα ντους για να «ξεπλύνετε» το αλάτι…

Κωνσταντοπούλου: Νέα διαπλοκή Τσίπρα με τα ΜΜΕ

Καταγγέλει πως ο πρωθυπουργός και οι Παππάς, Σπίρτζης εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου νέα Πρόεδρος της Βουλής με ρεκόρ ψήφων!
Eυθεία εμπλοκή στο χώρο των Μέσων ενημέρωσης του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού Επικρατείας κ. N. Παππά, του υπουργου Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρ. Σπίρτζη και διαφόρων προσώπων, τα οποία ανερυθρίαστα εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους, συνιστά μια «οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Επεσήμανε ακόμα ότι έχουν διαλύσει το ΕΣΡ το οποίο ήταν η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή για την υπόθεση των αδειών και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι λειτουργώντας με το μαστίγιο και το καρότο και κρατώντας σε μια αναμονή τους τηλεοπτικούς σταθμούς.πρόσθεσε η πρόεδρος του κινήματος- πολιτών Πλεύση Ελευθερίας .

Ερωτηθείσα για το γεγονός ότι το Μαξίμου επιλέγει να τοποθετείται με κύκλους η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Νομίζω ότι αυτές οι πρακτικές και αυτός ο τρόπος πολιτικής λειτουργίας θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει και τον ΣΚΑΙ πολύ νωρίτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που όλοι δρέπουν αυτά που έσπειραν»

  TO BHMA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ REAL NEWS

Ντόρα Μπακογιάννη: «Στεναχωριέμαι που θα κλείσει το Mega» - Κεντρική Εικόνα

Πολιτικό Γραφείο
Ντόρας Μπακογιάννη                                                                             
          

                                                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                             Αθήνα 7 Αυγούστου 2018

Συνέντευξη της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη στη Realnews και τη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου.

1. Εκτιμάτε ότι η κυβέρνηση έχει στρατηγική πρόωρων εκλογών; Κάποιοι υποπτεύονται ότι οι εξαγγελίες για κοινωνικές παροχές και τα εγκαίνια έργων εν μέσω θέρους δεν είναι τυχαία.
Δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε εκλογές το Φθινόπωρο. Ο κ. Τσίπρας  κατά την

H Χίλαρι εμφανίζεται οκτώ μονάδες μπροστά από τον Τραμπ

H Χίλαρι εμφανίζεται οκτώ μονάδες μπροστά από τον Τραμπ
Ουάσινγκτον
Σε απόστασή από τον Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται η Χίλαρι Κλίντον σε δημοσκόπηση μετά τα συνέδρια σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς, με τη διαφορά να προβάλλεται σε οκτώ ποσοστιαίες μονάδες.

Πρωτοφανείς πλημμύρες στα Σκόπια με 15 νεκρούς. Τουλάχιστον έξι αγνοούμενοι

Πρωτοφανείς πλημμύρες στα Σκόπια με 15 νεκρούς
Σκόπια
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσε ξαφνική καταιγίδα στα Σκόπια.Άλλοι έξι αγνοούνται ακόμη το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με την αστυνομία.
Πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και ο αυτοκινητόδρομος που περιβάλλει την πρωτεύουσα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες.
Χειρότερα έχουν πληγεί οι περιοχές στο βόρειο τμήμα των Σκοπίων, με αρκετά σπίτια να έχουν πλημμυρίσει. Οι τραυματίες φτάνουν τους 22.
Η βροχή σταμάτησε νωρίς το πρωί, όμως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέες καταιγίδες απόψε το βράδυ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ