Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Έσβησε η φωτιά στο κτίριο του ANT1 – Eπανήλθε το σήμα

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/08/ant1-fire-1000.jpg 
Φωτιά στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1, στην οδό Κηφισίας, στο Agora Center ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, με αποτέλεσμα το κανάλι του Αμαρουσίου να μην εκπέμπει σήμα για λίγες ώρες., το οποίο επανήλθε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.
Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, διευκρινίζοντας τα γεγονότα:
«Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας».

"Ποτάμια" οι δρόμοι στα Ναύπλιο από τη δυνατή καταιγίδα

`Ποτάμια` οι δρόμοι στα Ναύπλιο από τη δυνατή καταιγίδα [vid]
Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στο Ναύπλιο το απόγευμα, με αστραπές και βροντές να σχίζουν το ουρανό ενώ η βροχόπτωση ήταν πολύ ισχυρή. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ σε πολλά σημεία η διέλευση των πεζών ηταν αδύνατη. Οι κατηφόρες της συνοικίας της Πρόνοιας έμοιαζαν με ποτάμια από τον όγκο του νερού το οποίο κάλυπτε τα πεζοδρόμια.
 Σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου στην πόλη του Ναυπλίου δημιουργήθηκαν "λίμνες" από την συσσώρευση μεγάλου όγκου νερού που έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

argolikeseidhseis

Κεραυνός αναστάτωσε την Ακράτα - Στο "πόδι" η Πυροσβεστική λόγω του καπνού

http://www.newsit.gr/files/Image/00-ATHINA/A-FOTOGRAFIES/resized/FOTIA_DASOS_532_355.jpg

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκδηλώθηκε φωτιά στις 5.30 το απόγευμα, σε δασική έκταση στην περιοχή Άνω Ποταμιά Ακράτας, στην γειτονική Αχαΐα. 
 Στην περιοχή πήγαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με επτά άτομα αλλά και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Tempo24, ο δυνατός κεραυνός που έπεσε στα ορεινά της Ακράτας ήταν που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση. Αν και υπήρχε πυκνός καπνός, η φωτιά που προκλήθηκε ήταν μικρή και δεν επεκτάθηκε. 
Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για κάθε ενδεχόμενο.

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε το νεκροταφείο της Τρίπολης



Οι ισχυροί άνεμοι και η καταιγίδα που έπληξαν την Τρίπολη την Τρίτη 9 Αυγούστου δεν άφησαν ανέπαφη την πόλη των νεκρών της. Στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν κάποια κυπαρίσσια επάνω σε τάφους, προκαλώντας ζημιές.

EKTAKTO: Φωτιά στο παλιό κτίριο του ANT1 στο Μαρούσι -- Δεν εκπέμπει το κανάλι - Εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις για λόγους ασφαλείας

ant1Φωτιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (9/8/2016) που βρίσκεται στο Agora Center στην οδό Κηφισίας με το κανάλι του Αμαρουσίου να μην εκπέμπει σήμα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες. Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει τα πάντα μέσα στο κτίριο που εκκενώθηκε αμέσως.Στο κτίριο αυτό στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του καναλού, το εμπορικο τμημα και οι δημόσιες σχέσεις.
Οι καπνοί διακρίνονται σε μεγάλη απόσταση, ενώ έχει ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χώρο που στεγάζονται οι μετασχηματιστές της ΔΕΗ που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση του καναλιού.
Όπως έγινε γνωστό από τη ΔΕΗ, υπήρξε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα, με συνέπεια να κοπεί το σήμα και να προκληθεί ο έντονος καπνός από τις εγκαταστάσεις.
Το συνεργείο της Ηλεκτρικής Εταιρείας ελέγχει την κατάσταση, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Προς: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 & ΩΡΑ 21:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:  

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Πρόσκληση για συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.«ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» 11/08/2016 Ώρα 14:00

Ziria Music Festival 2016 
Προς: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ».
Σας καλούμε  στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί : ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2016   και ώρα 14.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016
  2. Ψήφιση πίστωσης για Αμοιβές και Προμήθειες τραπεζών.
  3. Προγραμματισμός εκδήλωσης ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH TENNIS
  4. Προγραμματισμός εκδήλωσης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΖΗΡΕΙΑΣ 2016»
  5. Προγραμματισμός εκδήλωσης 14η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
  6. Ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του ΝΠΔΔ Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης «Ηλίας Κατσούλης»
  7. Συζήτηση σχετικά με την ακύρωση της θεατρικής παράστασης«Νυφική Σουίτα» στο Ξυλόκαστρο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΗΛΙΑΣ   ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΡΒΕΝΙ: «Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση»


Πέμπτη 11 Αυγούστου Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου ώρα 21.00 είσοδος 7   / 5  € φοιτητικό, μαθητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι
Ένα μυθιστόρημα γραμμένο σαν παραμύθι και ειδικά διασκευασμένο για παιδιά, που μιλά κατευθείαν στην καρδιά όσων αποζητούν ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή τους· μια απάντηση και μια διέξοδο στους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας. Μιλώντας για τις «σκουριασμένες πανοπλίες» μας που (νομίζουμε) πως μας προφυλάσσουν από τον πόνο τον οποίο μας προξενούν οι άλλοι, ο Ρόμπερτ Φίσερ δημιουργεί μια ταξιδιωτική περιπέτεια που οδηγεί τον αναγνώστη στο «γνώθι σε αυτόν». Γεμάτος χιούμορ, ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία μας καλεί να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε βαθιά και να γελάσουμε.
Αφηγητής:
Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Ιππότης:
Πάνος Μουζουράκης
ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Πάνο Μουζουράκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Μαρίλια Νομικού, Σόλων Τσούνη, Φανή Γεωργακοπούλου, Παναγιώτα Μωυσιάδη
Η ηχογράφηση έγινε στο: In Vitro Studio
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Μαρίλια Νομικού ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αχιλλέας Κυριακίδης ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: Λίλιαν Τσέρτου ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παναγιώτα Μωυσιάδου ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Θανάσης Γκότσης ΕΚΔΟΤΗΣ: OPERA

Συναυλία Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Γιάννης Ζουγανέλης Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ξυλοκάστρου

Καλοκαιρινά μουσικά ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ξυλόκαστρο.
Ο μεγαλύτερος συναυλιακός καλλιτέχνης της εποχής μας με την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία και με το φανατικό του κοινό Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συναντάται για μια ακόμη φορά με τον διακεκριμένο και πολυτάλαντο Γιάννη Ζουγανέλη που έχει διαπρέψει σε όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς της χώρας.Οι δυό τους σε συνδυασμό με την αστείρευτη ενέργειά τους μας υπόσχονται ένα μοναδικό συναυλιακό γεγονός στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού.
Πρόκειται για μια συναυλία με δοκιμασμένα συστατικά επιτυχίας που περιλαμβάνουν την μεγάλη γκάμα τραγουδιών του Βασίλη και το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο και το πηγαίο χιούμορ του Γιάννη που θα μας χαρίσει στιγμές κεφιού και χαράς.
Πάμε, λοιπόν, μαζί τους κι αυτό το καλοκαίρι να λύσουμε, να ξεκινήσουμε, να τραγουδήσουμε, να ξανασηκωθούμε, να ξαναελπίσουμε, να ξαναγαπήσουμε και να ξανααγαπηθούμε και να φωνάξουμε όλοι μαζί:
"όχι στην μιζέρια, ναι στην κοινή δράση".
Ωρα έναρξης: 21.30
Tιμές εισιτηρίων:
• Διατίθονται σε προπώληση με προσφορά ως τις 11 Αυγούστου εισιτήρια με γενική είσοδο 10€.
• Την ημέρα της συναυλίας στις 12 Αυγούστου η τιμή για κανονικό εισιτήριο θα είναι 14€

Συναυλία με το Κώστα Χατζή - Διοργάνωση ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


Σάββατο 13 Αυγούστου Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης" ώρα 21.30 είσοδος 10  € σε προπώληση /12  € την ημέρα της συναυλίας

Μουσική Βραδιά - ετήσιος καλοκαιρινός χορός Α.Ο. Λυκοποριάς


Σάββατο 13 Αυγούστου Δημοτικό Σχολείο Λυκοποριάς ώρα 21.30 είσοδος 3  €

Κ. Χατζηδάκης: Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά


η βεβαιότητα πως «όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με σημαντική διαφορά», εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, που σημείωσε:«Μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ στην οποία θα μετέχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, όλοι αυτοί που πιστεύουν στην κοινή λογική».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ημερησία», ο κ. Χατζηδάκης εκτίμησε πως «όλη η συμπεριφορά της κυβέρνησης δείχνει να είναι προεκλογική» και ότι ο κ. Τσίπρας «μπήκε στη λογική της διαχείρισης της ήττας». Υπογράμμισε δε πως θεωρεί πολύ πιθανό «να σχεδιάζει να αποδράσει προκειμένου να περιορίσει το εύρος της».

Γ. Κουμουτσάκος: Η ΝΔ είναι «η αδιαμφισβήτητη πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας

Tην άποψη ότι η ΝΔ μπορεί να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκος, σύμφωνα με τον οποίο η ΝΔ «είναι η αδιαμφισβήτητη πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας και η μόνη εναλλακτική λύση για τους πολίτες που ασφυκτιούν στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ».
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι «σ' ένα περιβάλλον πολλαπλών αδιεξόδων ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο σοβαρών πολιτικών εξελίξεων» και πρόσθεσε ότι «υπ' αυτήν την έννοια οι εκλογές δεν μπορεί να αποκλεισθούν και γι' αυτό - για εμάς τουλάχιστον - δεν θα είναι αιφνιδιασμός».
Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, είπε ότι η ΝΔ είναι ανοικτή για πολιτικές συνεργασίες ουσίας. «Μπορούμε λοιπόν να συζητήσουμε με όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν σ' ένα πραγματικό άλμα της Ελλάδας προς τα εμπρός», ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ χρειάζεται να «διευρύνει ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες», υπογραμμίζοντας ότι «διαχρονικά υπήρξε ένα υπεύθυνο και ταυτόχρονα λαϊκό κόμμα».
Σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση, τάχθηκε υπέρ της απευθείας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, αλλά με την προϋπόθεση να αποσυνδεθεί από το ενδεχόμενο διάλυσης της Βουλής και να μην υπάρξει συνταγματική αλλοίωση του πολιτεύματος.
Αναφερόμενος τέλος στις εξελίξεις στην Τουρκία, τόνισε ότι η γειτονική χώρα μεταλλάσσεται «σε ένα ιδιότυπο Ερντογανικό καθεστώς που την απομακρύνει από την Ευρώπη» και σημειώνει ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η αδρανοποίηση της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό.

Τραγωδία χωρίς προηγούμενο: Πώς έχασαν τη ζωή τους πατέρας & κόρη στην Ηλεία



Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που σημειώθηκε στην Ηλεία με τον 68χρονο Κώστα Λοϊζίδη και τη 44χρονη κόρη του Ελένη.
Πλέον γράφτηκε ο επίλογος της εξαφάνισής τους η οποία είχε ξεκινήσει πριν από 23 ημέρες, καθώς εντοπίστηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Οπως όλα δείχνουν ένα μοιραίο λάθος στο δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν σε μία άγνωστη γι αυτούς περιοχή και τελικά να ζήσουν μία απίστευτη τραγωδία. Οπως αποκαλύπτει το ilialive, ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά που για πολύ καιρό δεν πατά ανθρώπου πόδι, στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Δημόσιο: Λουκέτο σε κρατικούς φορείς και αξιολόγηση ζητούν οι Νεοδημοκράτες

Στην «γραμμή» Μητσοτάκη, αναφορικά με το Δημόσιο φαίνεται ότι κινούνται 24.677 νεοδημοκράτες που έλαβαν μέρος στην ηλεκτρονική διαβούλευση στην οποία προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα, πάνω από 8 στους 10 ζητούν «λουκέτο» σε κρατικούς φορείς προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα ενώ στην πλειοψηφία τους θέλουν αξιολόγηση των στελεχών και των υπηρεσιών από ανεξάρτητο φορέα.

Αλκοόλ στην εφηβεία: Πόσο χρονών ξεκινούν να πίνουν οι έφηβοι;


 logo newsletter

 

stogiatrosexneagenia.jpgΟι νεότερες γενιές στρέφουν την πλάτη στο σεξ


Οι σημερινοί 18άρηδες είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν σεξ σε σχέση με τους συνομηλίκους τους προηγούμενων γενιών, ενώ όλο και περισσότεροι νέοι κάνουν σεξ για πρώτη φορά μετά τα 20, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι θα γίνει η καταβολή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (απόφαση)

Την απόφαση – οδηγό εφαρμογής της υλοποίησης του προγράμματος για την παροχή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με την απόφαση τα χρήματα στους δικαιούχους στην πρώτη πιλοτική φάση θα δίνονται τις τελευταίες 5 μέρες κάθε μήνα με την αρχή να γίνεται από τα τέλη Αυγούστου.
Οπως σημειώνεται στην απόφαση, όσοι δικαιούνται ποσά άνω των 100 ευρω θα δικαιούνται 50% του ποσού σε μετρητά μέσω τραπεζικού λογαριασμού και το υπόλοιπο 50% σε προπληρωμένη κάρτα.
Για την υλοποίση του προγράμματος, όπως σημειώνει το αρμόδιο υπουργείο θα υπάρξουν τα ακόλουθα βήματα:

Τι αποκαλύπτει η μητέρα του Μαυρίκου: Ο Τάκης είχε γίνει φυτό από τα φάρμακα

«Ο Τάκης μου πέθαινε. Την τελευταία εβδομάδα πριν από το θάνατό του ήταν σαν φυτό από τα τόσα φάρμακα που έπινε.
«Μαμά, πέθαινα χθες,» μου είχε πει μία ημέρα πριν από το θάνατό του. Ήταν σαν να βλέπω ένα πτώμα. Τη μοιραία ημέρα του είπα: «Τάκη μου, εσύ πεθαίνεις. ‘Έλα να σε πάμε στο νοσοκομείο. Μη σου περάσει από το μυαλό να οδηγήσεις». Ο γιος μου δεν προστατεύτηκε όπως θα έπρεπε».
Τα λόγια ανήκουν στην κυρία Σοφία Μαυρίκου, μητέρα του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα σε τζιπ μάρκας Πόρσε στην Αττική οδό.

«Παράθυρα» για να βγείτε έως και 17 χρόνια νωρίτερα στη σύνταξη (πίνακες)

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να συνταξιοδοτηθούν και φυσικά θα είναι νομικά κατοχυρωμένοι επιζητούν γυναίκες και άνδρες εργαζόμενοι.
Υπάρχει μια σειρά ασφαλισμένων πριν το 1993 που μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με όρια ηλικίας κοντά στα 55 έτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», υπάρχουν 16 “παράθυρα” στο νόμο που ευνοούν κυρίως του γονείς ανήλικων παιδιών στα Ταμεία Τύπου, Δημοσίου, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τραπεζών, Νομικών και Ναυτικών Πρακτόρων.

Το «σύστημα» απειλεί με τον Ρουβά

rouvas
Το «σύστημα» έριξε προειδοποιητική στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμαζευτεί. Τα ποσοστά που καταγράφει είναι αναντίστοιχα με τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως με όσα βιώνει η κοινωνία. Η κεντροδεξιά «οικογένεια» (που ταυτόχρονα αγαπά την Φώφη και συμπαθεί τον Τσίπρα) ρίχνει στην αρένα τον Ρουβά.

Σύσκεψη με θέμα την εύρυθμη διοργάνωση της 133ης Εμποροπανήγυρης και 46ης Παμπελοποννησιακής έκθεσης Τεγέας

Σύσκεψη με θέμα την εύρυθμη διοργάνωση της 133ης Εμποροπανήγυρης και 46ης Παμπελοποννησιακής έκθεσης Τεγέας 
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, 8/8/2016, στο χώρο συσκέψεων του Δημαρχείου Τρίπολης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επιτυχή και ασφαλή διοργάνωση της καθιερωμένης Εμποροπανήγυρης στην Δ.Ε Τεγέας.

Τα «λάθη» βολεύουν μόνο το ΔΝΤ στην κόντρα του με την Ευρώπη!



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ο νέος «σάλος» που προκλήθηκε από την τελευταία έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ, με νέο κύκλο αυτοκριτικής για το ελληνικό πρόγραμμα, αποδεικνύει ότι κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα διαθέτουν (σκόπιμα, προφανώς) μνήμη χρυσόψαρου.
Και πλήρη ικανότητα για οποιαδήποτε, ακόμη και την πιο βασική, ανάλυση.
Ως γνωστόν, στα τέλη Ιουλίου, το ΔΝΤ, μέσω του περίφημου «Ανεξάρτητου Γραφείου», παραδέχθηκε για άλλη μια φορά τα λάθη και τις παραλείψεις του όσον αφορά στο πρώτο ελληνικό πρόγραμμα – δεν παρακολουθούσε προσεκτικά την κατάσταση στην Ελλάδα

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ 80/ΧΡΟΝΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΊΔΗΣ 
Ολοι τον Αποκαλούν Βετεράνο 
Της Δημοσιογραφίας ,
Και είναι , ιδού το ιστολογιο του 
https://pressliberty.wordpress.com/
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη του προς την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,πού λέει πολλά…
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ 
( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ) 


 ''Όταν Το χθες έχει λόγο  που δεν ξεφτίζει στο σήμερα ούτε και στο Αύριο. ''


Ξέρω πως θα με μαλώσει , και δικαίως . Νιώθει άβολα στα καλά λόγια , αλλά η ίδια η πορεία του , επαληθεύει πως δεν γράφω υπερβολές ούτε ακρότητες . 

Τατουλής και Καλλίρης επιθεώρησαν τα έργα στο παραλιακό οδικό δίκτυο από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια



Εμφάνιση DSC_0265.jpg
Εμφάνιση DSC_0271.jpgΣήμερα 8-8-2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας  κ. Πελοπίδας Καλλίρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοί της Π.Ε Κορινθίας, με τη συμμετοχή του εκπροσώπου της μειοψηφίας του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτου, του Αντιδημάρχου Σικυωνιών  κ. Βασίλη Αλεξόπουλου  καθώς και των προέδρων των Τοπικών Ενοτήτων, επιθεώρησαν τα έργα στο παραλιακό οδικό δίκτυο από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια καθώς επίσης και τις εργασίες εγκιβωτισμού στο ποταμό Σύθα.
Εμφάνιση DSC_0278.jpg
Όλα τα έργα συνεχίζονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί. Γίνονται σημαντικές εργασίες στη δυτική πλευρά  της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και δημιουργούνται υποδομές για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Με κατάλληλο σχεδιασμό και συνεργασία με όλους τους φορείς, μπορεί να επιτευχθεί ο κοινός στόχος για όλους, της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής με καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες στους πολίτες.
Η Κορινθία αλλάζει, αποκτά επιτέλους το βηματισμό που της αξίζει.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Ξεκίνησε ο Αστέρας Δερβενίου


Η νέα αγωνιστική περίοδος  ξεκίνησε για τους παίκτες του Αστέρα Δερβενίου, χθες το απόγευμα (Δευτέρα 8 Αυγούστου ) στο Γήπεδο Δερβενίου "Κώστας Βυζάς". Μετά τον αγιασμό,  ακολούθήσε  προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή του Συλλόγου κ. Γιώργου Καραούζου.  Την πρώτη ημέρα στο γήπεδο παραβρέθηκαν όλοι διοικηση του Αστέρα και αρκετοι φίλαθλοι.