Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η ΝΔ φέρνει στη Βουλή το θέμα της τραγωδίας στην Αίγινα - Ερωτηση 33 βουλευτων της ΝΔ προς τον υπουργο Ναυτιλιας Θ. Δριτσα

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/08/aigina-nautiki-tragodia.jpgΕρώτηση για τα αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών και της πολιτικής ηγεσίας τους στην τραγωδία της Αίγινας κατέθεσε ο Υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας της Ν.Δ, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου μαζί με 32 ακόμα βουλευτές, υπογραμμίζοντας, ιδιαίτερα, το ζήτημα της τρίωρης ακατανόητης απουσίας του Λιμενικού Σώματος σε ό, τι αφορά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη και τη διασφάλιση των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων.
Ακολουθεί η ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρο Δρίτσα:

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ

20160822

Συλλυπητήρια κομμάτων και πολιτικών για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Συγκινεί η Mαίρη Μπάρκουλη: `Καλό ταξίδι αγάπη μου καλή αντάμωση`
Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη εξέφρασε

Ο βουλευτής Μαντάς, δεν είναι πια εδώ – Βρήκε τη "Τζένη Τζένη" του - Ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε ηλικία 80 ετών "έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων».

Φωτογραφία Facebook / Ανδρέας Μπάρκουλης
«Σταματήστε! Καπετάνιε στοπ! Βουλευτής Μαντάς εδώ, μέλλων υπουργός Ναυτιλίας». Είναι η τελευταία σκηνή της ταινίας Τζένη – Τζένη, μια από τις πολλές που πρωταγωνίστησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης στη σπουδαία καριέρα του. Και η ατάκα «βουλευτής Μαντάς εδώ, μέλλων υπουργός Ναυτιλίας» είναι μια από τις πολλές που έχουν μείνει στην... ιστορία. Στο τέλος εκείνης της σκηνής, η Τζένη Καρέζη πέφτει μαζί του στη θάλασσα.

Οι δυο τους θα ξανα... "συναντηθούν" στη «γειτονιά των αγγέλων». Όπως και με την "Τρελή Σαραντάρα" του, τη Ρένα Βλαχοπούλου ή τη "Μαίρη" του Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο βουλευτής Μαντάς, ο Μιμίκος, ο Δημήτρης Τουρκάκης, ο γοητευτικός βιολιστής που "έκλεψε" την καρδιά της Ρένας Βλαχοπούλου στην "Σαραντάρα" δεν είναι πια εδώ. Σε ηλικία 80 ετών, μετά από γιγάντια μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή.

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ: Η Πελοπόννησος είναι η πρώτη Περιφέρεια στη χώρα που χρηματοδότησε και συνεχίζει να χρηματοδοτεί προγράμματα για την αντιμετώπιση της ελονοσίας



Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με το πρόγραμμα κωνωποκτονίας και αντιμετώπισης της ελονοσίας που υλοποιεί η  Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε:
«Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  από το 2009 και μετά, καταγράφονταν κρούσματα ελονοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης  σχεδόν κάθε έτος, κυρίως ως σποραδικά κρούσματα, αλλά και σε συρροές (τα έτη  2011- 2012).
Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου πήρε τη πρωτοβουλία,  συνεργαζόμενη με εξειδικευμένους φορείς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το ECDC,το  ΚΕΕΛΠΝΟ και Πανεπιστημιακά  Ιδρύματα, προκειμένου να εκπονήσει και να υλοποιήσει εξειδικευμένα προγράμματα κωνωποκτονίας. 
Την τελευταία πενταετία σε όλες τις Περιφερειακές μας Ενότητες εφαρμόζονται ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι  είμαστε η πρώτη  Περιφέρεια στη χώρα που χρηματοδότησε και συνεχίζει να χρηματοδοτεί προγράμματα για την  αντιμετώπιση της ελονοσίας στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα σε στενή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Εφαρμόστηκαν πρωτοποριακές τεχνικές καταπολέμησης όπως η   διενέργεια υπολειμματικών ψεκασμών εσωτερικών Χώρων (IRS)  σε καταλύματα μεταναστών, ο εντοπισμός και θεραπεία των ασθενών µε ελονοσία, η ανάπτυξη  και  εφαρμογή  συστημάτων επαγρύπνησης  για  τη  διατήρηση  μιας  περιοχής  ή  χώρας σε κατάσταση «απαλλαγμένη από ελονοσία».
Όπως καταδεικνύουν  τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, από το 2012 έως σήμερα, δεν έχει παρατηρηθεί κρούσμα της νόσου με ένδειξη εγχώριας μετάδοσης στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας,  διασφαλίζοντας έτσι  την Δημόσια Υγεία,  την  Οικονομία, και το Τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.
Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια στην οποία θα λειτουργήσει «κέντρο παρακολούθησης- οργάνωσης μηχανισμού επαγρύπνησης και ταχείας αντίδρασης  για την διαχείριση επιδημιολογικών κινδύνων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές», προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν νέες προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.
Νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι που εφαρμόσαμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους φορείς της χώρας , ιδιαίτερα δε στις Περιφέρειες, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και να προστατευθεί η Δημόσια υγεία σε εθνικό επίπεδο.
Είμαστε κάθετα απέναντι , επεσήμανε ο κ. Τατούλης, σε οποιαδήποτε μικροπολιτική σκοπιμότητα που βάζει σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας μας και τα συμφέροντα των πολιτών της.
Οι μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις για τόσο σοβαρά θέματα και μάλιστα Δημόσιας υγείας, αποτελούν παλαιοκομματικές πολιτικές πρακτικές που είναι βασικά υπεύθυνες για την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.
Οι Αιρετές Περιφέρειες απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας.»

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)




Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Ο Πέτρος Κουσουλός στο Face2Face του Tvnea.com:Τα δημοσιεύματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα



Έκανε την εμφάνιση του στην τηλεόραση πριν 6 χρόνια με την καθημερινή εκπομπή του Alter "Όσο υπάρχουν άνθρωποι".Στη συνέχεια για 2 σεζόν βρισκόταν στο πλευρό του Δήμου Βερύκιου τόσο στο ραδιόφωνο,όσο και στο "Happy Day".Πέρυσι βρέθηκε στην ομμάδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου".Παράλληλα παρουσίασε στον Alpha και την εκπομπή "Checkpoint" μαζί με την Γιάννα Παπαδάκου.Το tvnea.com τον συνάντησε και μας είπε πολλά...

 
Πολλά περισσότερα από τον συμπατριώτη μας ( καταγωγή από το Χελυδόρι) δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό στο tvnea.com

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ''ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! (ΦΩΤΟ)

Μέχρι ώρας και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Π.Υ . Κορινθίας,(16:39) εκτός από ισχυρές βροντές και φορτία που ''ακούγονται'' πέριξ της πόλεως της Κορίνθου, το Σώμα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά βρίσκεται σε επιφυλακή για ενδεχόμενα καιρικά φαινόμενα...

Updated17:10'
Ισχυρή βροχόπτωση αυτή την ώρα στο Κρυονέρι Κορινθίας 
 
greekradiowebchannel.blogspot.gr

Tweet: Δεν έχουν ταίρι οι άνθρωποι.






avatar
DimitrisKonstantinou
@Dimit_Kon

Δεν έχουν ταίρι οι άνθρωποι. Δεν,δεν! twitter.com/euro2day_gr/st…

reply
retweet
favorite





avatar
georges antoninis
@prismafm

prisma news: Τρίτη 23-8-2015/07.30 πμ…. Καλό Καλοκαίρι και καλ... prismavirus.blogspot.com/2016/08/23-8-2…

reply
retweet
favorite





avatar
Μελωδία fm 99.2
@melodiafm992

Ανδρέας Μπάρκουλης
04 Αυγούστου 1936 - 23 Αυγούστου 2016 fb.me/2VDK2yNz7

reply
retweet
favorite





avatar
Thanos Kalliris
@ThanosKalliris

Πρεπει να ερθεις σε ενα live για να δεις τι πραγματικα γινεται !!!! @ Greece instagram.com/p/BJbDoSZDlWz/

reply
retweet
 2
favorite
 6





avatar
Love Radio 97,5
@Love975

Το «δολοφονικό» βλέμμα του Κόμπι (video) fb.me/9w3OWtBQ4

reply
retweet
favorite





avatar
En Lefko 87.7 FM
@enlefko877

RT @Me_Queen_V: για να δουμε twitter.com/enlefko877/sta…

reply
retweet
favorite