Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Οι περισσότεροι γονείς δεν ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά στο διαδίκτυο


Οι περισσότεροι γονείς δεν ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά στο διαδίκτυο
Μικρό είναι το ποσοστό των εφήβων στις ΗΠΑ που πιστεύουν ότι οι γονείς τους κατανοούν πώς χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, υπάρχει μια «ψηφιακή αποσύνδεση» μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, αφού μόλις το 13% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι γονείς τους γνωρίζουν πώς χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Οι Έλληνες ξεπουλάνε το νοικοκυριό τους στο ίντερνετ

Οι Έλληνες ξεπουλάνε το νοικοκυριό τους στο ίντερνετ

Μέχρι πρότινος αποτελούσε για αρκετούς Έλληνες ένα μέσο για φθηνότερες αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα τελευταία χρόνια, το διαδίκτυο χρησιμοποιείται και για πωλήσεις –με το… αζημίωτο- προϊόντων και υπηρεσιών.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», σύμφωνα με έρευνα της PayPal/GfK, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής η

ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: «Αν αγγίξετε τα μισθολόγια Ενόπλων Δυνάμεων έφυγα»!

tsipraskammenos

Είναι γνωστό πως τα ειδικά μισθολόγια είναι η «κόκκινη γραμμή» των ΑΝΕΛ!
Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη:
«Εν αναμονή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ -για τα οποία ο Κυρ. Μητσοτάκης λέει ότι μόλις τα πιάσουν στα χέρια τους οι φορολογούμενοι θα πάθουν τέτοιο σοκ που «τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν άλλες δύο ή τρεις μονάδες»- έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, κατά την οποία κινδύνευσε η

Κι άλλες 70.000 επιχειρήσεις θα μεταφέρουν την έδρα τους εκτός Ελλάδας!

tsipras-kammenos-630_2

Το νέο ασφαλιστικό και κυρίως οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2017, σε συνδυασμό με τη μεγάλη φορολογική επιβάρυνση, οδηγούν σε λύσεις ανάγκης εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής».

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Έτσι «σκανάρουν» τις πινακίδες μας τα περιπολικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

sadasd

Πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε τα νέα περιπολικά οχήματα (διαβάστε σχετικά εδώ), σε κάποια από τα οποία εγκαταστάθηκε και το «Σύστημα Αυτόματης Αναγνώρισης Πινακίδων Απασχολούντων Οχημάτων»Πρόκειται για ένα σύστημα που πρώτο αποκτήθηκε το 2012 και πλέον – στη νεότερη του έκδοση – εξοπλίζει πάνω από 50 περιπολικά, με απόλυτη μυστικότητα για το πια είναι

Σήμερα εορτάζει ο Αηγιάννης του Κούτου (Χελυδορι)

Σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 , η Εκκλησία μας εορτάζει την Αποτομή Της Τίμιας Κεφαλής Του Αγίου Ιωάννου Του Προδρόμου.
Στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο Ορεινό Χελυδόρι ( Κούτος)  ο Ιερός Ναός - ησυχαστήριο ( διαμένει μία Μοναχή) - του Αγίου Ιωάννου, παλιά μητρόπολη του χωριού , καθώς προϋπήρχε της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. που κτίστηκε στον Κούτο, πριν το έτος 1798, από την οικογένεια Μαμωνά, η οποία ήλθε και εγκαταστάθηκε εδώ γύρω στα 1300 μ.Χ.