Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα εφαρμογή βρίσκει μπαμπάδες κατά παραγγελία


stogiamkp.jpgΝέα εφαρμογή βρίσκει μπαμπάδες κατά παραγγελία


Μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες να επιλέξουν δότη σπέρματος με τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν να έχει ο πατέρας του παιδιού τους.

Διαβάστε περισσότερα

diatalzstogia.jpgΗ δίαιτα που βοηθάει στην πρόληψη του Αλτσχάιμερ


Καταναλώνοντας τις κατάλληλες τροφές, μπορείτε να βοηθήσετε τον εγκέφαλό σας να διατηρήσει τις λειτουργίες του σε καλό επίπεδο και να τον προστατεύσετε από το Αλτσχάιμερ. Αυτό ακριβώς υποστηρίζει ότι κάνει η δίαιτα MIND.

Διαβάστε περισσότερα

stomelstogia.jpg Δωρεάν στοματολογικός έλεγχος στο Metropolitan


Εβδομάδα  στοματολογικού  προληπτικού ελέγχου με δωρεάν εξετάσεις διοργανώνει από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέχρι και Παρασκευή  το Θεραπευτήριο Metropolitan.

Διαβάστε περισσότερα


 


 

stogiatro.gr

Ημερίδα : « Η Μικρασιατική Καταστροφή ως πολύ-επιστημονικό παιδαγωγικό μέσον» 2 Οκτωβρίου 2016, Εστία Νέας Σμύρνης





 Ημερίδα : « Η Μικρασιατική Καταστροφή ως πολύ-επιστημονικό παιδαγωγικό μέσον» 2 Οκτωβρίου 2016, Εστία Νέας Σμύρνης
 
Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση του θέματος από διαφορετικά επιστημονικά πεδία (Management Ηγεσία, Διαχείριση κρίσεων HR Θεσμοί) έτσι ώστε να αναδειχθεί ο παιδαγωγικός ρόλος της μελέτης σημαντικών ιστορικών γεγονότων στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης και οι πολύπλευρες εφαρμογές της μελέτης στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.
Διοργάνωση : Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής
Την εκδήλωση στηρίζει η Εστία Νέας Σμύρνης
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο

KOΡΙΝΘΟΣ: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του "Πανεπιστημίου της Κοινωνίας" - Εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ


Πανεπιστήμιο της Κοινωνίας – Πρόγραμμα Διαλέξεων 2ου κύκλου 2016-2017
Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου κύκλου «Πανεπιστημίου της Κοινωνίας».
Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος λυκείου ή και ανώτερης μόρφωσης μπορεί, κατόπιν δωρεάν εγγραφής με την υποβολή σχετικής αίτησης μέχρι και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, να παρακολουθήσει ελεύθερα τις διαλέξεις που θα δώσουν επισκέπτες ερευνητές, διδάσκοντες και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος.

Το Πανεπιστήμιο της Κοινωνίας μετά την περσινή, ιδιαίτερα επιτυχημένη διεξαγωγή του, πραγματοποιείται εκ νέου. Πρόκειται για κύκλο 14 διαλέξεων που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Πολίτες της Κορίνθου, των γειτονικών περιοχών και της Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τον προβληματισμό τους για σύγχρονα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας με τη συνδρομή νέων επιστημόνων κι ερευνητών.

Οι διαλέξεις θα δίνονται Τετάρτες 18.00-20.00, ξεκινώντας από τις 12 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Κόρινθο (Αριστοτέλους 1 & Λεωφόρος Αθηνών).
Σ’ όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 11 διαλέξεις θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Θα δοθεί προτεραιότητα στους αιτούντες που δεν είναι φοιτητές του Τμήματος (φοιτητές του Τμήματος θα γίνουν δεκτοί εφόσον προκύψουν κενές θέσεις).
Η αίτηση εγγραφής και περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://pedis.uop.gr/?page_id=1235
Εμφάνιση pankoinprog.jpg

V.Balafas

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Εκάλη ΑΕ τιμούν τους Έλληνες Ολυμπιονίκες


 Εμφάνιση ekali club event (29).jpg
Σε μια λαμπρή τελετή, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Εcali Club τους Ολυμπιονίκες της Ελλάδος, για να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους.
Εμφάνιση ekali club event (28).jpgΕμφάνιση ekali club event (32).jpgΕμφάνιση ekali club event (34).jpg
Εμφάνιση ekali club event (35).jpgTo παρόν έδωσαν πλήθος διακεκριμένων αθλητών, που αγωνίστηκαν τόσο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όσο και σε Ολυμπιακούς Αγώνες παλαιότερων ετών, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων του Ελληνικού Ολυμπιακού Κινήματος, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ από τους συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚους Αστυνομικούς!

enstoloi_kata_kammenou2 
Σαν τους χωροφύλακες του σουλτάνου Ερντογάν, οι συνδικαλιστές πρασινοφρουροί της Αστυνομίας, στράφηκαν κατά των ανδρών και των γυναικών των Ενόπλων δυνάμεων!
Οι νοσταλγοί του Χρυσοχοϊδη με την ΠΑΣΟΚική νοοτροπία που ντροπιάζει το Εθνόσημο που τους εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός λαός έκαναν «διαμαρτυρία-παρωδία» εναντίων των συναδέλφων τους για να προκαλέσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό μεταξύ Αστυνομίας και Στρατού!
Αυτό πλεον ξεφεύγει από τα πλαίσια κάθε νόμου, κάθε δικαιώματος στην απεργία και είναι προδοτικό καθώς στρέφεται ξεκάθαρα κατά της ίδιας της Εθνική ενότητας.
Δεν περιμένουμε τίποτα άλλο από το να ξηλωθούν τα εθνόσημα από αυτούς που ατίμασαν την στολή και την λειτούργημα του αστυνομικού.

Hellas Force


Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη 2016



Εμφάνιση Thessaloniki Street Relays 2016 - The Start.jpg 
Θεσσαλονίκη, 27.09.2016

Ρεκόρ οι σκυταλοδρομίες με 10.000 δρομείς!

Με τη διεξαγωγή στη Θεσσαλονίκη του έκτου αγώνα των Βίκος Street Relays, που είναι η μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου, η δρομική κοινότητα των φετινών σκυταλοδρομιών έσπασε το μεγάλο φράγμα των 10.000 συμμετεχόντων, αφού και ο αγώνας της Θεσσαλονίκης όπως κάθε προηγούμενος φετινός αγώνας διπλασίασε τον αριθμό συμμετεχόντων από πέρσι.

Με νέα διαδρομή, μεγαλύτερη λόγω των αυξημένων συμμετοχών, αλλά και ομορφότερη

Το βραβευμένο "Μάρτυς μου ο Θεός" για τρίτη χρονιά στο Vault


Εμφάνιση martys-photo2.jpgΜετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε από τότε που πρωτοανέβηκε το 2014, τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε και την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζονται για τρίτη συνεχή χρονιά στον Πολυχώρο Vault οι παραστάσεις του έργου του Μάκη Τσίτα «Μάρτυς μου ο Θεός» –βασισμένου στο ομότιτλο μυθιστόρημά του, που τιμήθηκε με το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014–, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη, με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη στον ρόλο του Χρυσοβαλάντη.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ.

Στην τελική ευθεία για την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ: Δύο υπογραφές κάθε λεπτό!

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/09/onned-synedrio-epanidrysis-1300.jpg
Σε «πυρετό» διεργασιών βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 23 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πλατφόρμα επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ (members.onned.gr) έχει «πάρει φωτιά» αφού το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Μέσα σε μόλις επτά μέρες περισσότεροι από 1.000 νέοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για Σύνεδροι ενώ ξεπερνούν ήδη τις 21.000 οι υπογραφές που έχουν συγκεντρώσει συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτό που περνά υπογράφουν για την επανίδρυση περίπου 2 νέοι.

Βουλή: Πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα με 152 "ΝΑΙ"

Με 152 ψήφους πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα
Με 152 «ναι» ψηφίστηκε την Τρίτη από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ, με την αντιπολίτευση να ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. . 
Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ενώ αν και πουσίαζε λόγω ασθενείας ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσας, έστειλε επιστολή λέγοντας ότι υπερψηφίζει. Ωστόσο, επειδή δεν ήταν σε αποστολή της Βουλής, η ψήφος του δεν προσμετρήθηκε.

Χαμός στη Βουλή: Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν φυλλάδια [εικόνες]

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/09/vouli-fylladia1.jpg 

Απίστευτες ήταν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν πριν λίγο τη Βουλή με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις που περνά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πολυνομοσχέδιο.
Πρωταγωνιστές ήταν οι κ.κ. Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος, στελέχη της ΛΑΕ και πρώην βουλευτές. Ανέβηκαν, λοιπόν, στα θεωρεία και πέταξαν φυλλάδια που έγραφαν «Ας ιδιωτικοποιηθούν πάντα» και τα οποία έπεσαν στα έδρανα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος…» γράφει το απόσπασμα από βιβλίο του Σαραμάγκου που υπήρχε πάνω στο φυλλάδιο και το οποίο καταλήγει: «Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την … την μάνα που σας γέννησε».

Πολυνομοσχέδιο: "Σκοτωμός" στη Βουλή! "Πολιτικός απατεώνας", "τρέμεις σαν το ψάρι", "ελικόπτερο με μπετονιέρα" μερικές από τις... ομορφιές

Πολυνομοσχέδιο: `Σκοτωμός` στη Βουλή! `Πολιτικός απατεώνας`, `τρέμεις σαν το ψάρι`, `ελικόπτερο με μπετονιέρα` μερικές από τις... ομορφιές

Μία "εκρηκτική" συνεδρίαση λαμβάνει χώρα στη Βουλή, με την κοινοβουλευτική διαδικασία να ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με την ψηφοφορία τοθ πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.
Οι σκληρές κόντρες έχουν αρχίσει από νωρίς και τα... ζευγάρια που ξεχώρισαν ήταν αυτά των κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Σκουρλέτη, αλλά και των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Ευκλείδη Τσακαλώτου.

18 χρόνια Google




Η Google η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης εδώ κλαι χρόνια στο διαδίκτυο, γιορτάζει σήμερα 27 Σεπτεμβρίου τα 18α χρόνια λειτουργίας της αφιερώνει το σημερινό της Doodle στον... εαυτό της.


Swim the canal



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!
GREEKRADIO WEB Tassos Mitsopoulos
SWIM THE CANAL ...LIVE!!!

video

Tweet: Αγαπιόμαστε λέμε !!!!

Υπάρχει deal συγκυβέρνησης Τσίπρα – Μητσοτάκη;

tsipras-mitsotakis-sygkyvernhsh.JPG
Πολύ χαλαρή η νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η μικρομεσαία αγορά – το προνομιακό πεδίο δράσης της πάλαι ποτέ μεγάλης κεντροδεξιάς – κυριολεκτικά πνίγεται από φόρους και δάνεια και τα στελέχη της ΝΔ περιορίζονται σε επιδερμικά δελτία τύπου.
Δεν βγαίνουν στην κοινωνία, δεν ξεσηκώνουν τους πολίτες, δεν παίζουν μπάλα εκεί που ο χλοοτάπητας είναι στρωμένος από το χάος του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς φαντάζεται η ΝΔ ότι θα φύγει ο

Έρχονται 1.196 προσλήψεις μόνιμων σε ΔΕΚΟ -Όλες οι λεπτομέρειες


Μόνιμο προσωπικό θα προσλάβουν 5 ΔΕΚΟ μέχρι τέλος του έτους. Αναλυτικά θα γίνουν 1.196 προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου σε ΕΛΤΑ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΑΣΑ και ΑΔΜΗΕ.
Οι ειδικότητες που βρίσκονται στην πρωτη γραμμή είναι διοικητικοί, μηχανικοί, τεχνικοί, οδηγοί, ελεγξτες, διανομείς, προγραμματιστές, καταμετρητές, κ.α.
Ολοι οι διαγωνισμοί θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ με τις διαδικασίες που τηρούνται για τις προσλήψεις μονίμου προσωπικού.
Αναλυτικότερα:

ΕΣΔΔΑ: 25ος εισαγωγικός διαγωνισμός – Η προκήρυξη και οι θέσεις

Την προκήρυξη για τη διενέργεια του 25ου εισαγωγικού διαγωνισμού εξέδωσε σήμερα η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ). Σύμφωνα με την προκήρυξη ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην ΕΣΔΔΑ για την 25η εκπαιδευτική σειρά ορίζεται στους εκατόν εξήντα (160).
Δείτε την κατανομή των θέσεων
Δείτε την προκήρυξη

Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για το αέριο στη σκιά των ΗΠΑ


Τριμερής
Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
για το αέριο στη σκιά των ΗΠΑΚρίσιμη τριμερής υπουργική συνάντηση με Ισραήλ και Κύπρο, πραγματοποιείται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με οικοδεσπότη τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη. Στη συνάντηση θα παραστούν οι υπουργοί Γιώργος Λακκοτρύπης και Yuval Steinitz. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί η ακριβής ατζέντα της συνάντησης, ωστόσο είναι γνωστό ότι οι τρεις χώρες έχουν συμπήξει «συμμαχία» για την από κοινού αντιμετώπιση θεμάτων, όπως …


EurActiv.gr

Σε υψηλούς τόνους το πρώτο ντιμπέιτ Τραμπ-Κλίντον


 
Η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ ενεπλάκησαν σε αντεγκλήσεις για την οικονομία και την εξωτερική πολιτική, διακόπτοντας ο ένας την άλλη και αντιστρόφως επανειλημμένα στην πρώτη τους, κρίσιμη τηλεμαχία, που αναλυτές θεωρούν ότι ίσως αποδειχθεί αποφασιστική για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας. Στην πρώτη, κρίσιμη αναμέτρηση, διάρκειας 90 λεπτών, η Κλίντον και ο Τραμπ παρουσίασαν τις θέσεις τους για …

EurActiv.gr

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας



Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ) διεξήγαγε με επιτυχία τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησής του. Είναι αξιοσημείωτο ότι η νέα διοίκηση θα αποτελείται πλέον από 12 μέλη, με εκπροσώπους τεσσάρων πολιτικών νεολαίων,
Το ΕΣΥΝ αφού έκανε δεκτή την ένταξη 17 νέων οργανώσεων, αριθμεί συνολικά 78 οργανώσεις, με εκπροσώπους από 6 διαφορετικά κόμματα, ενώ υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των μελών του είναι πάνω από 350.000.

Secretariat - Corinthia Hotels: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-09-2016)

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: cid:image002.png@01D217F9.F33D44A0

Αξιότιμοι Κύριοι,
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε σε ημερίδα που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και στην οποία η Ένωσή μας είναι συνδιοργανωτής.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στην Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου με την συμμετοχή ενός πάνελ σημαντικών ομιλιτών οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με τον Τουρισμό, όπως θα διαπιστώσετε από την πρόσκληση που θα βρείτε συνημμένη στο παρόν.
Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του τουρισμού  μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα της οικονομικής προόδου στην περιοχή μας και ευελπιστούμε η εκδήλωση αυτή να συμβάλλει στις προσπάθειες που γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση,

  ΜΑΡΙΝΑ ΦΕΡΕΤΖΑΝΗ
          ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΑΤΡΩΝ 52
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  20100
Τηλ: +30 27413 04782


Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: hotel cop_ SMALL

Secretariat - Corinthia Hotels

Επάγγελμα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Ναι σε όλα!

syriza-kentrikh_epitropi_nai_se_ola.jpg
Η γελοιοποίηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει προηγούμενο.
Από υποστηρικτές των καθαριστριών και του λεβέντικου «ΟΧΙ», κατέληξαν να ξεπουλούν στα lux δωμάτια του Hilton ότι κινείται και δεν κινείται στην Ελληνική επικράτεια.
Όμως δεν φτάνει αυτό.

Ο μοναδικός κατάλογος ρουτίνας που υπάρχει είναι ο κατάλογος των ψεμάτων

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Πρόκειται πλέον για… πρωτόκολλο!
«Αντιστέκονται», δίνουν «σκληρές μάχες», γεμίζουν τον κόσμο με παχιά λόγια, πάνε από καθυστέρηση σε καθυστέρηση και στο τέλος υποχωρούν και ξεψηφίζουν όσα έχουν ψηφίσει «ηρωικά».
Αμέσως μετά, έχουν έτοιμο το ψέμα: Ο κ. Κατρούγκαλος λέει πως υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο για να… εξουδετερώσουν τα άλλα δύο και ο κ. Σκουρλέτης ότι μεταφέρουν τις ΔΕΚΟ στο υπερταμείο για να… εξουδετερώσουν το ΤΑΙΠΕΔ!
Βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε άλλη μια πράξη του δράματος που εδώ και δύο σχεδόν χρόνια ζει η Ελλάδα. Μια καταστροφική παράσταση γεμάτη ψέματα και παλινωδίες.

Ο λύκος και ο νταβατζής

dol-ntavatzis.jpg
Ο μύθος του Αισώπου είναι γνωστός. Ο βοσκός φώναζε «λύκος – λύκος» για να περάσει την ώρα του και να σπάσει πλάκα με τους συγχωριανούς του, μέχρι που ήρθε στην πραγματικότητα ο λύκος και κανείς δεν τον πίστευε για να τον βοηθήσει και να σώσει τα πρόβατά του.
Κάπως έτσι και ο Ψυχάρης. Έκανε πόλεμο για να πέσει ο Κώστας Καραμανλής

Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου στην Κίνα -Ισο με 30 γήπεδα

radiotileskopio-708
Το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου είναι γεγονός και τέθηκε σε λειτουργία. Σε κοιλάδα της περιφέρειας Πινγκτάνγκ σε μια ορεινή περιοχή της επαρχίας Γκουιτζόου της νοτιοδυτικής Κίνας, εκατοντάδες

Η NASA ανακοίνωσε πιθανό υπόγειο ωκεανό στην Ευρώπη -Απογοήτευσε τους ερευνητές εξωγήινων

Η NASA ανακοίνωσε πιθανό υπόγειο ωκεανό στην Ευρώπη -Απογοήτευσε τους ερευνητές εξωγήινων

Λίγες μέρες πριν την συντριβή της Rosetta, η NASA στρέφει αλλού το βλέμμα της καθώς ανακοίνωσε πως έχει πολύ σημαντικά στοιχεία που πιθανότατα ισοδυναμούν με ύπαρξη υπόγειου ωκεανού στην Ευρώπη.
Το ταξίδι της Rosetta που έφτασε στο τέλος του
Μετά το περιπετειώδες ταξίδι του, το διαστημικό αεροσκάφος Rosetta της NASA είναι έτοιμο να

Σκύλος σκοτώθηκε περιμένοντας ένα χρόνο στο ίδιο σημείο το αφεντικό του


skulos2 (1)
Η Loung, ένα πολύ αφοσιωμένο και πιστό σκυλί, έχασε τη ζωή του, στο σημείο που περίμενε για ένα χρόνο το αφεντικό του, όταν χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το σκυλί ήλπιζε ότι ο ιδιοκτήτης του θα επιστρέψει για να το πάρει και πάλι στο σπίτι. Η τρίχρονη Loung καθόταν σε έναν συγκεκριμένο δρόμο στην Ταϊλάνδη για 12 μήνες όταν παρασύρθηκε από ένα όχημα το 2015.

Μετακομίζει στη Λαμία η Μπέτυ Μπαζιάνα -Η σύντροφος του πρωθυπουργού θα διδάσκει στη Σχολή Θετικών Επιστημών


peirstera1
Τηλεπικοινωνιακά συστήματα θα διδάξει στη Λαμία η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία κατέθεσε το φάκελό της, αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή των πανεπιστημιακών και όπως λένε οι πληροφορίες...

Γιγάντιο φίδι δέκα μέτρων βρέθηκε στη Βραζιλία

fidid1 (1)
 

Γιγάντιο φίδι μήκους δέκα μέτρων εντοπίστηκε σε εργοτάξιο στη Βραζιλία. Το τεράστιο ερπετό είχε βάρος 400 κιλά και βρέθηκε από εργάτες ύστερα από έκρηξη μέσα σε σπηλιά στην περιοχή Pará.
Το βίντεο που τράβηξε ένας από τους εργάτες δείχνει το γιγάντιο σώμα του φιδιού, που είχε διάμετρο

Νέο «χτύπημα» στη γαλακτοβιομηχανία: Αποσύρεται η ΝΟΥΝΟΥ!

nounoufamily_packshots

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται η εγχώρια γαλακτοβιομηχανία μετά και την απόφαση της Friesland­Campina, γνωστή σε εμάς ως ΝΟΥΝΟΥ, να αποσυρθεί από την αγορά του φρέσκου γάλακτος.
Η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου την

ΔΕΙΤΕ πόσο πωλείται το 100δραχμο – Μήπως είστε πλουσιοι και δεν το ξέρετε…;

1 (1)
Εντύπωση, θαυμασμό, αν όχι τίποτα άλλο προκαλεί η θέληση- έμπλεης φαντασίας- ορισμένων να πωλήσουν νομίσματα των 100δραμών –τα γνωστά σε όλους 100ρικα με τον Μ. Αλέξανδρο και το αστέρι της Βεργίνας – στην τιμή…