Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Δάκρυα και τιμές για τους «16» του Νοράτλας - Οι Ήρωες επιστρέφουν 42 χρόνια μετά

Ένας - ένας οι Ήρωές μας, θα πάρουν τον δρόμο για τα σπίτια τους, για τις ιδιαίτερες πατρίδες, για τις πόλεις και τα χωριά τους. Εκεί που κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας θα πρέπει να τους υποδεχθεί, να τους τιμήσει και να τους αποχαιρετίσει. 
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης
 Η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα οστά 16 παλικαριών της που έπεσαν στην Κύπρο το ματωμένο καλοκαίρι του 1974. Έφυγαν από την Κρήτη, τη νύχτα της 21ης/22ας Ιουλίου 1974, με το μεταγωγικό αεροσκάφος Νοράτλας με την κωδική ονομασία «ΝΙΚΗ-4» για να ενισχύσουν τους μαχόμενους αδελφούς μας στην Κύπρο, που πολεμούσαν τον προαιώνιο εχθρό του Γένους, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε εισβάλει στην Κύπρο...

Κρητική δίαιτα: "Όπλο" υγείας και μακροζωίας



Κρητική δίαιτα: "Όπλο" υγείας και μακροζωίας

kritikidiaita.jpg
Αποτελεί παγκοσμίως το «golden standard» της διατροφής. Επιστήμονες από κάθε γωνιά της Γης αναγνωρίζουν την αξία και τη συμβολή της κρητικής διατροφής στην εξασφάλιση της καλής υγείας και της μακροζωίας.

Β. Μεϊμαράκης: Επιβάλλεται αλλαγή πολιτικής και εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα


Αλλαγή πολιτικής και εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα επιβάλλει η παρατεταμένη πολιτική και οικονομική κρίση, ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Σε δήλωσή του για την επέτειο των 42 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε πως η επέτειος ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή θυμίζει επιτακτικά σε όλους όσοι ασκούν εξουσία πως πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η διαρκής υπεράσπιση της Δημοκρατίας και η ευημερία του λαού μας. «Η Νέα Δημοκρατία, με τις αρχές και αξίες της, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας απέναντι στον λαϊκισμό και τις ακρότητες» κατέληξε.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

ΑΣΕΠ: 354 μόνιμες θέσεις στο δημόσιο μέσα στον Οκτώβριο (λίστα)

Στις 354 ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι θέσεις μόνιμου προσωπικού που είτε έχουν ήδη προκηρυχθεί είτε πρόκειται να προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ μέσα στον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για:
35 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδας
Η πρώτη προκήρυξη που έχει ήδη ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ και σε λίγες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ είναι αυτή για 35 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδας. Πρόκειται για θέσεις ΔΕ και ΤΕ.

Προκήρυξη για 150 μόνιμους στην ΕΥΑΘ
Θέμα ημερών ή το πολύ εβδομάδων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 150 μόνιμους στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Θα προσληφθούν 150 άτομα, με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η σχετική απόφαση για την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης (αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./121/17708, 28 Ιουλίου 2016), που επισπεύστηκε μετά από πιέσεις της νέας διοίκησης της ΕΥΑΘ ΑΕ, αφορά 55 υπαλλήλους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 25 τεχνολογικής και 70 υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα απασχολούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

76 διοικητικοί και τεχνικοί στον ΑΔΜΗΕ
Θέμα χρόνου είναι, επίσης, η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για την πρόσληψη 76 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., σε ειδικότητες Διοικητικών και Τεχνικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του φορέα έχει ήδη υποβληθεί στο ΑΣΕΠ και βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας. Θα προσληφθούν υπάλληλοι πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ετοιμαστεί η νέα προκήρυξη και να σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

49 θέσεις στη ΓΓΔΕ
Υπό επεξεργασία  από το ΑΣΕΠ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, και η προκήρυξη 49 θέσεων στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) η οποία πρόκειται να εκδοθεί μέσα στον Οκτώβριο. Πρόκειται για θέσεις ΠΕ Διοικητικού και Οικονομικού.

44 θέσεις Πληροφορικής
Ακόμη μία προκήρυξη που πιθανότατα θα βγει μέσα στον Οκτώβριο από το ΑΣΕΠ είναι αυτή που αφορά 44 θέσεις Πληροφορικής σε διάφορους φορείς του δημοσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή η προκήρυξη βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Σε Εξέλιξη η μεγαλύτερη μεταφορά εθνικού πλούτου από την εποχή της Μικρασιατικής Καταστροφής

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDQvMjgvbmlrb3MucG5n&t=0&w=1000&h=1000Στο κεφαλαιώδες ζήτημα των κόκκινων δανείων αναφέρθηκε σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης.
Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε πως: «Το άνοιγμα της αγοράς των δανείων, που αποτελεί δέσμευση του τελευταίου προγράμματος είναι η μεγαλύτερη μεταφορά εθνικού πλούτου από την εποχή της ανταλλαγής πληθυσμών το 1922. Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ισοδυναμούν στο 60% του ΑΕΠ.»
Επίσης, απευθυνόμενος προς τον επίτροπο κ. Μοσκοβισί έθεσε το εξής ερώτημα: «Γιατί στην περίπτωση των Ελλήνων δανειοληπτών, δεν δίνεται η δυνατότητα εξαγοράς του δανείου από τους ίδιους ή τους εγγυητές τους σε ένα χαμηλό αντίτιμο, 45 ημέρες πριν την πώληση του σε επενδυτικά funds, όπως συμβαίνει στην Κύπρο;»

Απίστευτες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις - Παχατουρίδης: Μια εκκλησούλα από τη Λαμία να διεκδικεί το μισό Περιστέρι






Απίστευτες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις

Μετά την αυξημένη παρακράτηση της εισφοράς υπέρ ΕΟΠΠΥ, τη δραματική μείωση των μερισμάτων και την περικοπή των προσυνταξιοδοτικών παροχών ...



Παχατουρίδης: Δεν είναι δυνατόν μια εκκλησούλα από τη Λαμία να διεκδικεί το μισό Περιστέρι

«Ο κόσμος είναι στο αμήν. Θα βγει στους δρόμους και θα τους κυνηγήσει όλους ότι και αν φοράνε» τόνισε σε έντονο ύφος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης με αφορμή τη  ...



Φώφη Γεννηματά: Η αυτόδιοίκηση κράτησε την Ελλάδα όρθια

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε σήμερα το δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, στα πλαίσια του μεγάλου οδοιπορικού στους δήμους της Αττικής ...
airetos.gr

Σε Αρκαδία και Αργολίδα η Γερμανική Αντιπροσωπεία του Κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης



Εμφάνιση DSC08243.JPG 
Τις καλύτερες των εντυπώσεων για την ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό τοπίο, καθώς και για τα ξεχωριστά αγροτικά προϊόντα της Αρκαδίας αποκόμισε η Γερμανική Αντιπροσωπεία, υπό τον Έπαρχο του Σβέμπις Χαλ Γκέρχαντ Μπάουερ, κατά την ξενάγησή της από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα,  σε αρχαιολογικούς και όχι μόνο χώρους.

Τσίπρας σε Τόσκα: μην ξαναδείρεις μπροστά στις κάμερες τους συνταξιούχους

xhmika-stous-syntajiouxous.png
Ανάσα για τους συνταξιούχους η θαλπωρή του Αλέξη Τσίπρα. Την ώρα που τρώνε ξύλο και χημικά από το παρακράτος της «αριστεράς», παρουσιάζεται η καλή αριστερά του Αλέξη Τσίπρα και δίνει εντολή στον αρμόδιο υπουργό της καταστολής, να μην ξαναρίξουν χημικά, αλλά ξύλο ναι. Το ξύλο θα επιτρέπεται στους αλήτες – συνταξιούχους!
Το καθεστώς του διδύμου Τσίπρα – Παππά που έκανε καριέρα στα πεζοδρόμια, τώρα εκδικείται τα πεζοδρόμια. Δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τι συμβαίνει στις διαδηλώσεις.
Δεν μπορούν να φανταστούν οι αφέντες του καθεστώτος, πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν πολίτες σε αυτή τη μίζερη χώρα που δεν έχουν αντιληφθεί τη λεβέντικη διαπραγμάτευση και το «αριστερό» Μνημόνιο.
Με λίγο ή πολύ ξύλο, όλοι στρώνουν, ακόμη και οι ατίθασοι συνταξιούχοι, έτσι για να θυμούνται την ώρα της επόμενης κάλπης τι θα πρέπει να πράξουν…
Και μία παρατήρηση: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, για να ξεπλυθεί ο αφέντης, αλλά δεν παραιτήθηκε. Η καρέκλα είναι γλυκιά και ο πρώην Πασόκος Τόσκας ξέρει από τέτοια…
«Ο Κεντροδεξιός»

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει και φέτος τις συναντήσεις της


 Εμφάνιση etairia-siggrafeon.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία τη λειτουργία της.

Τις προηγούμενες χρονιές τη Λέσχη απασχόλησαν έργα μεταπολεμικών συγγραφέων που δεν βρίσκονται πια εν ζωή (Γιώργος Ιωάννου, Κοσμάς Πολίτης, Κώστας Ταχτσής, Δημήτρης Χατζής...), καθώς και βραβευμένα βιβλία σύγχρονων πεζογράφων, μελών της Εταιρείας, οι οποίοι και παρευρίσκονταν στις

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» ΑΦΡΟΝΕΣ



 Εμφάνιση Εικ.1.jpg
 Γράφει ο
Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου

Το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ο λαός δέχεται μία διανοητική και Αν-ορθόδοξη επίθεση ενός πολιτικού σχηματισμού, της «παρά φύσιν» κυβέρνησης - κοινοπραξίας «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Ο πόλεμος συστηματικά βασίζεται στην αποδόμηση της υπάρχουσας θρησκευτικής και κοινωνικής ζωής και στη δημιουργία μιας χυλοποιημένης, απαίδευτης, αδιάφορης, απρόσωπης και ασύνδετης κοινωνίας.
Εμφάνιση Εικ.2.jpg
Ορατός Αρχηγός της επίθεσης παρουσιάζεται ο Υπουργός Παιδείας-Έρευνας-Θρησκευμάτων κ. Νίκος Φίλης, αιώνιος φοιτητής Νομικής.
Εμφάνιση Εικ.3.jpgΌπλα της επίθεσης, η λάσπη, η λοιδορία, το ψέμα, το μίσος, η απαξίωση του κλήρου και της μεγάλης προσφοράς του, η υπαλληλοποίηση των κληρικών, η παραποίηση ιστορικών γεγονότων, η κατεδάφιση της Ιστορίας, η αντιπαλότητα Κράτους και Εκκλησίας και πολλά άλλα. Όλα αυτά κατευθύνονται στη ψυχή του Έλληνα, στο πρόσωπο του, στην υπόσταση του.

ΓΚΑΜΛΕΤ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ - Σκηνοθεσία, απόδοση: Ηλίας Αδάμ - Θέατρο Από Μηχανής από 31 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00

 Εμφάνιση 2000xgamlet..jpg
Του Γρηγόρη Κλαδούχου

Το καλοκαίρι του 2009 στη Ρωσία έγινε ένα γεγονός για το οποίο δε μίλησε ποτέ κανείς. Ένας άντρας γύρω στα 25 μπήκε σε ένα μπαρ, γδύθηκε, έμεινε εντελώς γυμνός, ανέβηκε πάνω σε ένα τραπέζι και άρχισε να φωνάζει στη σερβιτόρα να τον σκοτώσει. Ύστερα φόρεσε μία κολλητή μπλε ολόσωμη φόρμα με τη στάμπα του Superman. Ήταν ο Άμλετ.

«Ξεχειλίζει" ο πανικός του Μαξίμου με τις δημοσκοπήσεις

kalpi708sfagi1

Οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν σταθερά τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται της ΝΔ – ακόμη και στην τελευταία που δημοσίευσε η «Αυγή» – προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση τόσο με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων όσο και με την αξιωματική αντιπολίτευση.
Το μέγαρο Μαξίμου, επετέθη ευθέως κατά των εταιρειών μετρήσεων, σε μια προσπάθεια να καταδείξει ότι «χάνει στις δημοσκοπήσεις αλλά κερδίζει εκλογές» όπως συμπύκνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Στον αντίποδα, η Νέα Δημοκρατία, επετέθη κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «πανικό που δεν κρύβεται» και επανέφερε το αίτημά της για εκλογές.

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής για την πρώτη θέση της Σταυρούλας Τσολακίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στη 16χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι, το οποίο διεξήχθη  από τις 22 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στην πόλη Χάντι Μανσίνσκ της Ρωσίας. 
«Μετά την πρωτιά της το 2013 και το 2015,  η Σταυρούλα Τσολακίδου στέφεται και το 2016, για τρίτη φορά, παγκόσμια πρωταθλήτρια. Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα, μία πολύ μεγάλη διάκριση για την χώρα μας και το ελληνικό σκάκι. Της εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει με το ίδιο πάθος την λαμπρή της πορεία» τόνισε ο Πρόεδρο της Βουλής.

Το colpo grosso των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (με ολίγον από Οικολόγους)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι παραμένουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν να πιστεύουν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Για την ακρίβεια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι παραμένουν διατεθειμένοι να επιμείνουν στο λάθος αν και γνωρίζουν πως πίστεψαν σε ψέματα.
Σ’ αυτούς ποντάρουν, όμως, όλοι όσοι, με αφορμή το γεγονός ότι για ένα δάνειο τριάντα ετών παρέδωσαν για έναν αιώνα ολόκληρη τη χώρα, μέσω του περίφημου Υπερταμείου, επιδίδονται σε ένα προπαγανδιστικό πυρ ομαδόν.
Όταν τους λες ότι υπέγραψαν δύο μνημόνια (ένα κανονικό και ένα συμπληρωματικό – στο τελευταίο μπήκαν όλα όσα έκρυψαν κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2015), λένε ανερυθρίαστα ότι υπέγραψαν τα δικά τους μνημόνια για να… εξουδετερώσουν τα προηγούμενα δύο!

Πνίγονται στο αίμα


Πάνω από 100 παιδάκια δολοφονήθηκαν στο Χαλέπι μέσα σε λίγες μέρες! Βοήθησε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια, εκκωφαντική έκκληση για να απαιτήσουμε απ’ τον Ομπάμα και τους ηγέτες του κόσμου να βάλουν φρένο στον τρόμο του Πούτιν και του Άσαντ. Υπόγραψε τώρα για να ζητήσουμε επείγουσα ζώνη απαγόρευσης πτήσεων:

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ

Αγαπημένες φίλες και φίλοι,

Άλλα 100 παιδάκια σκοτώθηκαν στο Χαλέπι της Συρίας μέσα σε λίγες μέρες.

Φτάνει πια!

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να λήξει αυτός ο πόλεμος. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να σταματήσει ο τρόμος απ΄ τον ουρανό: αν όλοι και όλες ζητήσουμε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για να προστατευθούν οι άμαχοι.  

Βοήθησε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια, εκκωφαντική έκκληση για να απαιτήσουμε απ’ τον Ομπάμα και άλλους ηγέτες να βάλουν φρένο στον τρόμο του Πούτιν και του Άσαντ.
Αυτή ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να δώσουμε τέλος στις μαζικές δολοφονίες ανυπεράσπιστων παιδιών:

Πάτα εδώ για να υπογράψεις

Για χρόνια τώρα είμαστε μάρτυρες αιματηρών επιθέσεων με χημικά και βόμβες-βαρέλια. Όμως η πρόσφατη ισοπέδωση του Χαλεπιού ήταν άνευ προηγουμένου. Καταπατήθηκε κάθε συμφωνία και κανόνας. 250.000 άμαχοι είναι παγιδευμένοι στο ανατολικό Χαλέπι χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό, φαΐ και φάρμακα. 100.000 είναι παιδιά!    

Δήλωση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για τις αναφορές Σκουρλέτη "Του συνιστούμε την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στην Πελοπόννησο να είναι πιο προσεκτικός. Κύριε Σκουρλέτη τα ψέματα σας τελείωσαν, αφήστε τα παραμύθια, τίποτα πια δεν μπορεί να σε σώσει".



http://ppel.gov.gr/wp-content/uploads/2014/04/17599.jpg
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αναφερόμενος στις δηλώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη στην Ε.Ρ.Τ. σχετικά με το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων δήλωσε:
"Αντιλαμβάνομαι τη δεινή θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη, ο οποίος κλήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ε.Ρ.Τ να δικαιολογήσει τη χρήση χημικών σε διαμαρτυρία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Σκουρλέτης – ως αριστερός Υπουργός - όφειλε να παραιτηθεί αν πραγματικά πιστεύει ότι η κυβέρνηση την οποία υπηρετεί ως Υπουργός λανθασμένα προέβη σε αυτή την απαράδεκτη πολιτική κίνηση. Αντί αυτού συνέχισε την τακτική των

Συνάντηση του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Σλοβακίας

Εμφάνιση IMG_2016_10_04_039.jpg
 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Σλοβακίας κ. Peter Michalko πραγματοποίησε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης. Στην συνάντηση παρέστη και ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Πρέσβης ε.τ. κ. Σπύρος Θεοχαρόπουλος.

Δες πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για τις αγορές σου

Δες πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για τις αγορές σου
Μπορεί όλο και περισσότερο οι περισσότερες αγορές μας να γίνονται μέσω πιστωτικής ή/και χρεωστικής κάρτας, αλλά αυτό ακριβώς είναι που αυξάνει και τον κίνδυνο να μπεις στο στόχαστρο hackers, όπως έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις και εξακολουθεί να συμβαίνει.
Κι αν νομίζεις ότι επειδή δεν ξοδεύεις τρομερά ποσά, αυτό σε απαλλάσσει από πιθανό στόχο, τότε να σου πούμε ότι κάνεις λίγο λάθος, οπότε φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: hotel cop_ SMALL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού,
η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας και το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Ν. Κορινθίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουριστικών σπουδών του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, και την Experience Corinthia, πραγματοποίησαν με επιτυχία ημερίδα την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στην Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου, με ΘΕΜΑ: «Ξενικώντας με τον Τουρισμό».

Η εκδήλωση αυτή σκοπό είχε να αποτελέσει αφετηρία για την διαμόρφωση στρατηγικής, ανάπτυξης του Τουρισμού στον Νομό Κορινθίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τοποθετήθηκαν:

Συνάντηση Ηλία Ανδρικόπουλου με τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Δέδε και των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα υποδομών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhujokHjeHNRRBSq_esJApDfMzBJd9KzPG2BmIXXyvE7wCWkDsA3K8nZpjA0MM4_TjGVgt-Qfjbzd8KUQUKkh53yGzCDhWj7wi6x9Pq81ritgb9qLYJ9HDuWwIG_2lgK_D1YC6w88ew8zTW/s1600/korinthia-syzhthsh-me-tous-dhmarxous-eixe-o-genikos-grammateas-g-dedes.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή (30/9/2016), πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Δέδε με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Η. Ανδρικόπουλο, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Κορίνθιας κα. Μ. Θελερίτη, κ. Γ. Τσόγκας, κ. Γ. Ψυχογιός. Ο κ. Χ. Δήμας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Δρομολογήθηκαν επιστροφές στους αγρότες ΦΠΑ και ΕΦΚ πετρελαίου ύψους 150 εκατ. ευρώ

foto typos300916d
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δρομολογήθηκαν επιστροφές στους αγρότες ΦΠΑ και ΕΦΚ πετρελαίου
ύψους 150 εκατ. ευρώ
Υπογράφηκαν οι αποφάσεις και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν πληρωμές στους αγρότες που δικαιούνται επιστροφές ΦΠΑ και επιστροφές ΕΦΚ στο πετρέλαιο για τα έτη 2103 – 2014, συνολικού ύψους περί τα 150 εκατ. ευρώ.
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση του ΥΠΑΑΤ στη Λαμία, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Ισχυρός αντιπολιτευτικός «μπελάς» για την κυβέρνηση ο Πατούλης


Ισχυρός αντιπολιτευτικός «μπελάς» για την κυβέρνηση ο Πατούλης

patoulis-tsipras
Με νεότερη παρέμβασή του στον Πρωθυπουργό, ο Γιώργος Πατούλης με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης των Δήμων της χώρας, «σηκώνει» το θέμα της αποσυμφόρησης των νησιών από τους μετανάστες, γεγονός που έχει φέρει θανάσιμο πλήγμα στην κοινωνική συνοχή αλλά και στην οικονομική ζωή των τοπικών κοινωνιών.

''ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ'' ΤΟΥ GREEKRADIO ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK!

Για λόγους που δεν ευθύνεται ο σταθμός, η σελίδα μας στο Facebook έχει μπλοκαριστεί!!!...
Όχι απλά δε διαγράψαμε κανέναν σας, αλλά αντιθέτως τώρα σας θέλουμε περισσότερο κοντά μας όλους όσους στηρίζετε τη δύσκολη και τίμια προσπάθειά μας ,που φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει...

Εργαζόμαστε για την όσο το δυνατό πιο άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Ως τη στιγμή εκείνη,θα μπορείτε να διαβάζετε τις προσπάθειές μας,από το site μας 
greekradiowebchannel.blogspot.gr  , το ΚΟΡΙΝΘΟΣ dello sport και τους 
Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες.

Ευχαριστούμε

GREEKRADIO WEB CHANNEL

Οι πρωτοπόροι των τοπικών πρωταθλημάτων Α΄κατηγορίας στην Πελοπόννησο

pani_doxa.jpg
ΚΟΡΙΝΘΙΑ
(Σε 2 αγωνες)
 ΠΑΣ Κόρινθος  6 ,  Ηρακλής Λεχαίου  6,  Ελλάς Βέλου 6,  Ισθμιακός  4,  Πέλοπας Κιάτου 4, Κόρινθος '06  4...

ΑΧΑΪΑ
( Σε 2 αγώνες)
 Διαγόρας Βραχνεΐκων 6,  Πήγασος Μπεγουλακίου 6, Δόξα Παραλίας 6,  Πανμοβριακός Ριόλου 6, Ατρόμητος Πατρών 4,  Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου 4...

ΗΛΕΙΑ
( Σε 3 αγώνες)
Πανηλειακός 9, Ξενοφών Κρεστένων 9, ΑΠΟ Κουρτεσίου 9,  Ατρόμητος Καβασίλων 7, Προοδευτική  Μανωλάδας 7...

ΜΕΣΣΗΝΙΑ
( Σε 2 αγώνες)
Πάμισσος Μεσήνης 6 , Α.Ο. Μιλτιάδης 6 , Καλαμάτα 4 , Α.Ο. Κυπαρισσίας 4 ,  Α.Ε. Αβίας 4 , Α.Ο. Διαβολιτσίου 4 ...

ΛΑΚΩΝΙΑ
( Σε 2  αγώνες)
Αστέρας Βλαχιώτη 6 , Μολαϊκός 6 , Απόλλων  Ξυροκαμπίου 4...

ΑΡΓΟΛΙΔΑ
( Σε 2 αγώνες)
 Τροιζηνιακός 6 , Αργοναύτης 6, Ερμής Κιβερίου 6 , Ένωση Λέρνας 6 , ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 6 , Αστέρας Δρεπανιακός 4...